Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hosgeldin.. aa burda suanlık bişey yok awrupa yakasındamısın senolumunekankayizsmilegünaydın kıslar, yağmur var istanbulda bugün kapalı bi hava tam uyku pinekleme havası...
ah kızlar ah sormayın .bu izin konusu nolcak bende bilmiyorum gecende eşim dusunme bunları vaktin gelince olan olur dedi ama ben hani işim düzgün gittiki bu gitsin.karmakarışık.evde yapılacak bir suru iş var ,birazda hamilelik geçirim diyorum .hemde iş uzarsa doğumdan sonra uzun bir izin iyi olur diyorum nolcak bilmiyourm kalakaldım...en iyisi zamanı gelince duşunmek.ama bu hafta doktor kontrolum var o zaman srucam doktora bi daha gidişimde de izin almaya giderim herhalde...hiç bir hazırlığım yok.o yuızden de izin alsam iyi olcak.ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum yaa.
klava:
klava: Dikkat etsene yeğenimize yaaa, ne işin var o kadar kendini yoruyorsun canım yaaaaa
küçükprens var canm evde internet ben sizsiz naparım yoksa......
Günaydın kızlar, daha kahvaltı bile etmedim. gidip kahvaltımı yapayımmmmsempatiksalakcinni
Narnisan da gidip bitek süslemelerini aldı, onu da zor bulmuş. İyi ki gitmemişim o halde. Kendin yapacaksan malzemesini nereden alacaksın canım:uhm:
Tavsiyen için de teşekkürleryerimseniben
klava:
klava: Dikkat etsene yeğenimize yaaa, ne işin var o kadar kendini yoruyorsun canım yaaaaa
ah kızlar ah sormayın .bu izin konusu nolcak bende bilmiyorum gecende eşim dusunme bunları vaktin gelince olan olur dedi ama ben hani işim düzgün gittiki bu gitsin.karmakarışık.evde yapılacak bir suru iş var ,birazda hamilelik geçirim diyorum .hemde iş uzarsa doğumdan sonra uzun bir izin iyi olur diyorum nolcak bilmiyourm kalakaldım...en iyisi zamanı gelince duşunmek.ama bu hafta doktor kontrolum var o zaman srucam doktora bi daha gidişimde de izin almaya giderim herhalde...hiç bir hazırlığım yok.o yuızden de izin alsam iyi olcak.ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum yaa.
gunaydın hosgeldin.. aa burda suanlık bişey yok awrupa yakasındamısın senolumunekankayizsmile
herkese GÜNAYDIIIIIIIN :)
gece neler neler konuşulmuş kaçırmışım valla... herkes gece girmiş.
şimdi kimler var kimler yok topikte bakalım :)
bende dün geceyi kramplar ve çatı ağrısıyla geçirdim. 2 kere tuvalet ziyareti. sol bacağıma öyle fana bir kramp girdi ki eşimi uyandırdım 5 dk masaj yaptı ancak geçti. daha sonraki haftalarda ne yapıcam bilmiyorum.
herkese GÜNAYDIIIIIIIN :)
gece neler neler konuşulmuş kaçırmışım valla... herkes gece girmiş.
şimdi kimler var kimler yok topikte bakalım :)
bende dün geceyi kramplar ve çatı ağrısıyla geçirdim. 2 kere tuvalet ziyareti. sol bacağıma öyle fana bir kramp girdi ki eşimi uyandırdım 5 dk masaj yaptı ancak geçti. daha sonraki haftalarda ne yapıcam bilmiyorum.
Şimdi senide ezo gibi işi bırakınca bir daha göremeyecekmiyiz?? Gidin gidin zaten şurda sona yaklaşırken:gitme:
E sen 10undan sonra bekliyorsan bende 15inden sonra bekleyebilermiyimmmmmmdelikafadulden
ben anadolu yakasındayım daha buralarda bişey yok bu tarafa dogru geliıo karabulutlar demekki a.sevet canım burda bi kapatıyo bi açıyo hava .. şimdide güneş açtı valla ist. havasına güven olmuyo
sabah 6da gok gurledi bayaaa
7de yagmur yagdi suan gunes aciyor narnisancimmmkaydirigubbakcemile3
ben uykusuzluk cektigim icin takipteyim sabahin korunden beri
bu arada mevlut sekeri ornegi kizlaaaar
![]()
canımcım kafanın karışması normal doktorla konuşana kadar karar verme zamanı ayır kendine :)))
Bence de eşin haklı canım...
Düşünsende birşey değişmeyecek biraz zamana bırak...
Benim de iş durumu belli değil ama düşünmüyorum hakkımda hayırlısı diyorum sadece
Canımcım sen kafanı yorma herşey yoluna girer sadece kararını sakin düşünerek ver.. HAkkında hayırlısı olsun..