2010 Aralık Anneleri

ah kızlar ah sormayın .bu izin konusu nolcak bende bilmiyorum gecende eşim dusunme bunları vaktin gelince olan olur dedi ama ben hani işim düzgün gittiki bu gitsin.karmakarışık.evde yapılacak bir suru iş var ,birazda hamilelik geçirim diyorum .hemde iş uzarsa doğumdan sonra uzun bir izin iyi olur diyorum nolcak bilmiyourm kalakaldım...en iyisi zamanı gelince duşunmek.ama bu hafta doktor kontrolum var o zaman srucam doktora bi daha gidişimde de izin almaya giderim herhalde...hiç bir hazırlığım yok.o yuızden de izin alsam iyi olcak.ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum yaa.

ah kızlar ah sormayın .bu izin konusu nolcak bende bilmiyorum gecende eşim dusunme bunları vaktin gelince olan olur dedi ama ben hani işim düzgün gittiki bu gitsin.karmakarışık.evde yapılacak bir suru iş var ,birazda hamilelik geçirim diyorum .hemde iş uzarsa doğumdan sonra uzun bir izin iyi olur diyorum nolcak bilmiyourm kalakaldım...en iyisi zamanı gelince duşunmek.ama bu hafta doktor kontrolum var o zaman srucam doktora bi daha gidişimde de izin almaya giderim herhalde...hiç bir hazırlığım yok.o yuızden de izin alsam iyi olcak.ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum yaa.

canımcım kafanın karışması normal doktorla konuşana kadar karar verme zamanı ayır kendine :)))

Günaydın kızlar, daha kahvaltı bile etmedim. gidip kahvaltımı yapayımmmmsempatiksalakcinni

Narnisan da gidip bitek süslemelerini aldı, onu da zor bulmuş. İyi ki gitmemişim o halde. Kendin yapacaksan malzemesini nereden alacaksın canım:uhm:

Tavsiyen için de teşekkürleryerimseniben

:oklava::oklava: Dikkat etsene yeğenimize yaaa, ne işin var o kadar kendini yoruyorsun canım yaaaaa

CANIM TAM KARARDA VEREMEDİM... ama tül felan hazır kesilmiş vardı eminönünde bi tek onları alırım ordan... badem şekerini pelitten almayı düşünüyorum ama onada bakıcam... zaten ben hayvancıklı peluşlu bişiy istiyodum... daha önce resim koymuştum tahta magnetler vardı onlardan kalmamış...

yada bu anahtarlıklardan hazır alıcam 2,5tl baktım eminönünde 2tl 2,5tl ye olan şeylerden daha güzel bişiy bu... fiyat olarakta maliyet işçilik felan uygun bence uğraşmaya da değmez gb... 75-100 adet alıcam bu sadece hastane ve eve gelen akraba yakın arkadaşlar için... mevlüte ayrı bişi düşünüyorum....

L20002.png

Bence de eşin haklı canım...
Düşünsende birşey değişmeyecek biraz zamana bırak...
Benim de iş durumu belli değil ama düşünmüyorum hakkımda hayırlısı diyorum sadece

herkese GÜNAYDIIIIIIIN :)

gece neler neler konuşulmuş kaçırmışım valla... herkes gece girmiş.

şimdi kimler var kimler yok topikte bakalım :)

bende dün geceyi kramplar ve çatı ağrısıyla geçirdim. 2 kere tuvalet ziyareti. sol bacağıma öyle fana bir kramp girdi ki eşimi uyandırdım 5 dk masaj yaptı ancak geçti. daha sonraki haftalarda ne yapıcam bilmiyorum.

Ay cnm ya sendemi sen le ben aynı gidiyoruz benimde kramplar var ağlayarak uyanıyorum ve eşimde korkuyla uyanıyor masajlar yapıyo tamam bebeğim diye telkin etmeye çalışıyor ama ne çare :(

herkese GÜNAYDIIIIIIIN :)

gece neler neler konuşulmuş kaçırmışım valla... herkes gece girmiş.

şimdi kimler var kimler yok topikte bakalım :)

bende dün geceyi kramplar ve çatı ağrısıyla geçirdim. 2 kere tuvalet ziyareti. sol bacağıma öyle fana bir kramp girdi ki eşimi uyandırdım 5 dk masaj yaptı ancak geçti. daha sonraki haftalarda ne yapıcam bilmiyorum.

Canım benimde oluyodu arasıra doktora sordum bileküstü ve dizaltı arasını sıcak tut uzun çorap giyebilirsin demişti. Ayrıca magnezyum yazdı ama sıcak tutmayı tavsiye etti.

Nerdil bunlardan toptan alınca indirim yapmıyorlar mı burada yapıyorlar....
Bence de böyle gayet güzeller...

Canımcım sen kafanı yorma herşey yoluna girer sadece kararını sakin düşünerek ver.. HAkkında hayırlısı olsun..

kıslar eminönü konusunda ben pek aradıklarımı bulamadım zaten hamile hamile oralarda gezmesi zor oluyo bi kalabalık bi kargaşa .. ben normalde çok severim kapalı çarşıyı eminönünü gezmeyi ama son gittiğimde çok yoruldum .. gecelik pijama olarak dükkanların hepsinde benzer şeyler var nerdilinde dediği gibi fiyatlarda öyle aman aman uygun gelmedi bana sadece şeker süs için ortalama bişey benim işimi görür diyorsanız hasırcılar tarafından girince fiyatlar düşükten yükseğe şeklinde şekercilerde .. bide kendi yapmak isteyenler için bol malzeme var ama maliyeti dahamı düşük olur onu bilemiyorum ...

sabah 6da gok gurledi bayaaa
7de yagmur yagdi suan gunes aciyor narnisancimmmkaydirigubbakcemile3
ben uykusuzluk cektigim icin takipteyim sabahin korunden beri

bu arada mevlut sekeri ornegi kizlaaaar
mirabonbonbebeksekeri36.jpg

Şimdi senide ezo gibi işi bırakınca bir daha göremeyecekmiyiz?? Gidin gidin zaten şurda sona yaklaşırken:gitme:

E sen 10undan sonra bekliyorsan bende 15inden sonra bekleyebilermiyimmmmmmdelikafadulden

Canım bizim evde net yok. anneme gidince girebilirim ancak. walla sizi çok özlcem. sık sık girmeye çalışrım..

benim beklenen doğum tarihm 20aralık. ama doktoum 20aralıka kadar doğmuş olur dedi. 1hafta 10gün önce kızımız dünyaya gelir dedi:) yani sende 15inden sora bekleyebilirsin hayatım :lepi:

kızlar ya ben hafta sonu hastane çantam için alış veriş yaptım ama hastane bezi alıncak dediler aldım can bebe mi ney orta boy anam çok komik duruyo denedim bide evde:roflol: çok büyük geldi gözüme komikde oldu siz nasıl aldınız bi tek o içime sinmedi garip geldi

canımcım kafanın karışması normal doktorla konuşana kadar karar verme zamanı ayır kendine :)))

Bence de eşin haklı canım...
Düşünsende birşey değişmeyecek biraz zamana bırak...
Benim de iş durumu belli değil ama düşünmüyorum hakkımda hayırlısı diyorum sadece

Canımcım sen kafanı yorma herşey yoluna girer sadece kararını sakin düşünerek ver.. HAkkında hayırlısı olsun..

ewet kızlar kafada kurup durunca olmuyor.sonunda hiç düşünmediğin başka bişey cıkıyor ama napim huyum bu .şimdi kendimi duşunmemeye adapte edicem zamanı gelince olan olur.çok afedersiniz demin wc ye gidim dedeim bayağı zorlandım.1 ay sonra neler olur Allah bilir yani
yasmin canı sen ümraniyede oturuyodun dimi neresinde
..

Back
X