2010 Aralık Anneleri

bende cumartesi gittim eminönüne, bende aman aman beğenmedim,
ben gecelik pijama takımını diktirmeyi düşünüyorum. hepsi babane geceliği gibi. şöyle güzel bir penye kumaş alıp kafama göre bişey diktirmeyi düşünüyorum. zaten güzel bir gecelik sabahlık takımı almak istesen 100 den başlıyor, 100 milyona hayli hayli diktirilir. hemde istediğim modelini kumaşını seçebileceğim bişey olur

hmm bu kucuk saksılardanda bulunup yapılsa cokmu pahalıya patlar acaba :uhm:

aslında eminöününde bi dükkan vardı havuzluhanın yolunda ama şimdi tam yerini kestirmem mümkün değil annem gelicek bikaç sa. bana, o hatırlar sanırım yazarım .. orda pembe - mavi küçük saksı içnde böyle ağaç vardı 25 tl di fiyatıda ben çok kararsız kaldım alsam mı almasammı die üzerine 40 tane falan şeker asılabilir daha sonra kız bebek için takı ağacı olabilir .. çok güsel sepetler vardı aynı yerde mira şekerdekilere benzer onlardan alıcam bebişin odasında kremlerini falan koyarım sonra ...

günaydın kızlar

merak ettim denk gelcekmi diye beli falan ama çok komik oluyo altınızda koca bi torba birikintisi büyük bi boşluk olan çocuk bezinin büyüğü :roflol: kötü bişey ya deneyince bile kötü oldum. biz onlaramı yapcaz hacetimizi kim temizlicek onu yoksa kanama içinmi o. ben iyice tırsmaya başladım he

kız ne haceti kanama yüzünden kullanılcak ohhh sen rahatın için çiş de yap:1:

ezocum takma kafana bi sende yok emin ol.herşeyi taka taka hasta etceksin kendini.geç olsun güç olmasın.bende almak istiyorum mesela ama gidip geziyorum tam içime sinse başlicam bi yerden ama yok.ne olcak bu gidişle bilmiyorum.

ay kızlar bu ara bana ağlama nöbetleri geliyor..
kardeşim yanımdaydı ya bu akşam gidiyor .2 gecedir ağlıyorum eşim kızıyor.dün bende bebek mağazasına gittim eşimle sadece bakındık eşim uzakdan izliyo.hiç hevesi yokk gibi farkındayım bişeyler dusunuyor ama bana soylemiyor.kayınvalidemin ağzını aradım işte yatakmı beşikmi alsam mevlut sepeti nasıl olcak diye.ay anam o da aynı.acaba diyorum ki ben mi cok aceleci davranıorum..gunduz doldum doldum.akşamda dedimki eşime siz boyle yapmaya devam edin ilgilenmeyin bizimle.kızım doğunca ben yapacağımı biliyourm diyee..ay bakın yine gozlerim doldu yaaa.hep bu hormonlar yuzunden zaten..ay hiç bişey almadım ya sanki cocuğum gariban gibi geliyor aslında ne alakası var.işte eşime oyle soyleyince zoruna gitti kırıldı bana...ne bilim hiç kimsede bir fikir yokk.buda benim canımı sıkıyo yaa..bende kafama gore yapmayıp eşimle yapmak istiyourm.hee bu arada kızlar banyo kuveti falan var ya cok kullanılmıyo dediniz ya gecende bende dusundum eltimde varmış ondan alırım diye..zaten banyom kucuk .5-6 ay sonra işime yaramıcak seyi almak istemedim.ay ne dolmuşum yaa aslında daha cok sey varda anlatacak kafanızı şişirmim yavaş yavaş..

Ya canım erkekler böyle şeylerle pek ilgilenmezler.Ben hep kendim yapıyorum, haa şu var ben evdeyim zamanım var çıkıp ufak ufak alıyorum.Hafta sonu eşimle çıkınca bir kaç parça bir şeyler alıyoruz, hemen sıkılıyor emin ol, yakama yapışan çocuk gibi hadi hadi ne alıyorsan al falan deyip sıkıştırıyor.Bak sen insanlardan bekleme sen artık hazırlara başla ezo sıkışırsın ilerde.Havlu takımını al bebeğin, battaniyelerini falan başlayınca geliyor.

Bu arada banyo küvetleri neden kullanılmıyor? ben FISHER PRICE BANYO KVET | | Bebefix.com bundan almayı düşünüyorum, değmez mi kızlar ?

merak ettim denk gelcekmi diye beli falan ama çok komik oluyo altınızda koca bi torba birikintisi büyük bi boşluk olan çocuk bezinin büyüğü :roflol: kötü bişey ya deneyince bile kötü oldum. biz onlaramı yapcaz hacetimizi kim temizlicek onu yoksa kanama içinmi o. ben iyice tırsmaya başladım he

Canım o doğumdan sonra kanama için...
İlk zamanlar çok kanama oluyormuş..
Tırsma be aklına getirme bunları

yok canım siteden zaten sipariş veriliyor fiyat sabit....

.

Hmm ben geçen çarşıda gezerken dikkatimi çekti de kız toptan alımda fiyat düşüyor demişti..
Netten alışveriş yapmadığım için o hiç aklıma gelmiyor :kedi:

bende cumartesi gittim eminönüne, bende aman aman beğenmedim,
ben gecelik pijama takımını diktirmeyi düşünüyorum. hepsi babane geceliği gibi. şöyle güzel bir penye kumaş alıp kafama göre bişey diktirmeyi düşünüyorum. zaten güzel bir gecelik sabahlık takımı almak istesen 100 den başlıyor, 100 milyona hayli hayli diktirilir. hemde istediğim modelini kumaşını seçebileceğim bişey olur

aynen yok hiç bişi insanlar torba torba alıyo anlamadım bilmiyorumkismile ucuzda değilki... neyse bende böle geceliğin boyu biraz uzun olsun krem zarif bişi olsun istiyorum üzerine sabahlık olabilir... la senzayada bakıcam.. b kaç mağaza daha var onlarada bakim karar vericem...

bu arada kapı süsü beğenmedim dedim ya ben kendim tül alıp bi aıcıkla aşağıdaki gb yapıcam belki ayıcığın üzerine tüle nazar boncukları ama sade hoş gb ben böle bişi yapıcam kesin...

962_kucuk.jpg

insanlar iki tane alırken alma da denmez ne bilim ....

Bence de ortalıkta bırakma 2-3 tane alan bile olur...
Bende mevlütte yaptığımda kardeşim dağıtacak herkese birer tane fazla yok sempatiksalakcinni

Bu arada banyo küvetleri neden kullanılmıyor? ben FISHER PRICE BANYO KVET | | Bebefix.com bundan almayı düşünüyorum, değmez mi kızlar ?

Bana göre biraz pahalı bu canım...
Ben küvet alacağım ama daha uygun birşey bakacağım...opuyorumnanaktan

Selam kızlar ben anca kalktım :)) Bu gece uykusuzluğunu napcam bilmem :))

insanlar iki tane alırken alma da denmez ne bilim ....
dogru diosun aslında ben bunu sadece hastane için dusunuyodum ama ne biiliim yaakafamçokkarıştı
aslında eminöününde bi dükkan vardı havuzluhanın yolunda ama şimdi tam yerini kestirmem mümkün değil annem gelicek bikaç sa. bana, o hatırlar sanırım yazarım .. orda pembe - mavi küçük saksı içnde böyle ağaç vardı 25 tl di fiyatıda ben çok kararsız kaldım alsam mı almasammı die üzerine 40 tane falan şeker asılabilir daha sonra kız bebek için takı ağacı olabilir .. çok güsel sepetler vardı aynı yerde mira şekerdekilere benzer onlardan alıcam bebişin odasında kremlerini falan koyarım sonra ...
oylede kullanıslı olur aslında cok kararrsızım.CADIARZU ya kızlar birden bi mide bulantısı bi karın agrısı wc ye zor yetiştim ishal kusma içim dısıma cıktı suan cok halsiz hissediyorum kendimi :bbo:

Ya kızlar bu gecelik takımları illa -loğusa gecelik takımı- adı altında olmak mı zorunda? ben loğusalık pijaması geceliği falan almıyacağım.Önden düğmeli 1 adet pijama takımı alcağım, birde gecelik ,sabahlık hayatta giymeyeceğim bir şey.Ama beğendiğimin büyük bedeninden alırım.O zaman kaç kilo olup hangi bedene girerim belli olmaz: )

Nerdil la senza çok pahalı ya normalde alınır ama ben 1 hafta giyeceğim şeye o kadar para vermem.Netice de büyük olucak bir süre sonra .

mevlut şekeri kutuları çok güzelmiş acaba ne kadar fiyatı?
canim fiyatlari bilmiyorum ama ogrenince bilgi verirm burdan

ay kızlar bu ara bana ağlama nöbetleri geliyor..
kardeşim yanımdaydı ya bu akşam gidiyor .2 gecedir ağlıyorum eşim kızıyor.dün bende bebek mağazasına gittim eşimle sadece bakındık eşim uzakdan izliyo.hiç hevesi yokk gibi farkındayım bişeyler dusunuyor ama bana soylemiyor.kayınvalidemin ağzını aradım işte yatakmı beşikmi alsam mevlut sepeti nasıl olcak diye.ay anam o da aynı.acaba diyorum ki ben mi cok aceleci davranıorum..gunduz doldum doldum.akşamda dedimki eşime siz boyle yapmaya devam edin ilgilenmeyin bizimle.kızım doğunca ben yapacağımı biliyourm diyee..ay bakın yine gozlerim doldu yaaa.hep bu hormonlar yuzunden zaten..ay hiç bişey almadım ya sanki cocuğum gariban gibi geliyor aslında ne alakası var.işte eşime oyle soyleyince zoruna gitti kırıldı bana...ne bilim hiç kimsede bir fikir yokk.buda benim canımı sıkıyo yaa..bende kafama gore yapmayıp eşimle yapmak istiyourm.hee bu arada kızlar banyo kuveti falan var ya cok kullanılmıyo dediniz ya gecende bende dusundum eltimde varmış ondan alırım diye..zaten banyom kucuk .5-6 ay sonra işime yaramıcak seyi almak istemedim.ay ne dolmuşum yaa aslında daha cok sey varda anlatacak kafanızı şişirmim yavaş yavaş..
ayyy ezocum bende bu aralar cok alinganim
bide benim doktor konusu kafami karistirdi iyice
birini yakalasam aglicam yanimafoldumben
ilk gittigim doktordan memnun diildim degistirdim
simdikide erkek ve yazlikta komsumuz
sonucta normal dogum dusunuyorum
cati muaynesi falan derken alttan muayne olmam gerekecek
eski doktoruma gitsem oda iyi bi kadin ama hastane
biraz eskikafamçokkarıştı
napcam ben diye kara kara dusunuyorummafoldumben

yok canım siteden zaten sipariş veriliyor fiyat sabit....

ya biz hastanede bebekli çikolata dışındada bu şekerlerden vericez sanırım öle konuşuldu ama dediğin gb de olabilir eve gelenlere verilir neyse yanımızda bulunsun bizim bi kaç tane... senin mevlüt şekeri modelide çok hoş ben mevlüt için o tarz bişiyi kendimde yapabilirim heralde... ya bakınca çok basit şeyler aslında.....
birinin sekerleri kontrol altinda tutmasi lazim
kardesin falan varsa onu gorevlendir bari canim

Ya canım erkekler böyle şeylerle pek ilgilenmezler.Ben hep kendim yapıyorum, haa şu var ben evdeyim zamanım var çıkıp ufak ufak alıyorum.Hafta sonu eşimle çıkınca bir kaç parça bir şeyler alıyoruz, hemen sıkılıyor emin ol, yakama yapışan çocuk gibi hadi hadi ne alıyorsan al falan deyip sıkıştırıyor.Bak sen insanlardan bekleme sen artık hazırlara başla ezo sıkışırsın ilerde.Havlu takımını al bebeğin, battaniyelerini falan başlayınca geliyor.

kız bu ne günah o para verilirmi bebek büyüyo sığmıyo zaten içine standart al bi tane piyasadan filesiyle taş çatlasın 15tlye alırsın.ben satıyorum mesela 10 tl ye küveti ve filesi ne gerek o da plastik o da.:olmaz:

Bence de ortalıkta bırakma 2-3 tane alan bile olur...
Bende mevlütte yaptığımda kardeşim dağıtacak herkese birer tane fazla yok sempatiksalakcinni

Bana göre biraz pahalı bu canım...
Ben küvet alacağım ama daha uygun birşey bakacağım...opuyorumnanaktan

Valaha eğer çok kullanılmıyorsa, bende almam o zaman daha uygunları da varr.

kız bu ne günah o para verilirmi bebek büyüyo sığmıyo zaten içine standart al bi tane piyasadan filesiyle taş çatlasın 15tlye alırsın.ben satıyorum mesela 10 tl ye küveti ve filesi ne gerek o da plastik o da.:olmaz:

Ay ne bilim bunu alırsam;zırt pırt birilerini çağırmak zorunda kalmam, tek başıma yıkabilirim gibi geldi.Evet daha uygunları var onlara bakayım ben.

Son düzenleme:
lasenzada varmi lohusa geceligi???

beylikdüzünde boynere bakmak lasım aslında varsa orda vardır .. ama bende 100 lira vermem gecelik için pijamayı giyerim ama gecelik 2 gün için sadece hele sabahlık giyme huyum hiç yoktur kışın sabahları kalkınca hemen kadife eşortmanlarımı giyerim üzerime ...

Böyleler canım ve ben de bu ara öyleyim eşim işten geç geliyor akşamlar yanlızım ağlıyorum durup dururken...
Sen herşeyi kendi istediğin gibi yap bırak ilgisiz olsunlar...Bizim ilk bebeğimiz sonuçta hevesleniyoruz...Eşlerimiz bence daha tam bilincine varamıyorlar işin...

aaa ağlamak yakışıyomu sana bak ben sen gülesin diye hasta bezini denedim hadi gül bakem :1: odun erkekler işte napcaksın benimkide beni ağlatıp duruyo sudan sebeplerden dolayı bazen çekip gidesim geliyo yazık ya şu bebişlerimize az bizimle ilgilenseler olcak ama ne düşünüyolar bilmiyorum ki insan eşinle almak istiyor eşyaları senin gibi hissetsin mutlu olsun istiyor ama işte erkek ne diyim bilim çözüm bulamadı daha ilgisizliklerine:D

canim fiyatlari bilmiyorum ama ogrenince bilgi verirm burdan

ayyy ezocum bende bu aralar cok alinganim
bide benim doktor konusu kafami karistirdi iyice
birini yakalasam aglicam yanimafoldumben
ilk gittigim doktordan memnun diildim degistirdim
simdikide erkek ve yazlikta komsumuz
sonucta normal dogum dusunuyorum
cati muaynesi falan derken alttan muayne olmam gerekecek
eski doktoruma gitsem oda iyi bi kadin ama hastane
biraz eskikafamçokkarıştı
napcam ben diye kara kara dusunuyorummafoldumben

birinin sekerleri kontrol altinda tutmasi lazim
kardesin falan varsa onu gorevlendir bari canim

evet kızlar kendim alayım diyorum.ama eşim bazen beğenmiyor aldığımı..şimdi konuşurken daha var alınır deniyor.belki buyuklarden bişeyler almak istecekler diye seli konuşuyorum.sanki supriz parti yapıcaklarda haberleri yokmuş gibi davranıyolar.buhafta bi gidimde doktora sonrası Allah kerim bide sadece pazar gunu izinli olmakda mani oluyor.bir yerden alıp cıkmak istemiyorum.bir suru yer gezip sonra kara vermek istiyorum..aman yaa anlat anlat bitmez..

hapşuruk
canım benim doktorumda erkek ve ben ilk gittiğimde tırsarak gittim.ama inan erkekler kadınlardan bu konuda daha anlayışlı oluyorlar.ben ilk gitiiğimde o kadar rahatladım ki doktorum sağolsun hatta sadece alttan alette muayene değil.bakarak muayene etmesini istedim.doktorlar için el yada orası hiç farketmiyor.bunu dusun milyonlarca goruyor.sen sadece rahat ol.alt tarafı bi kere gostercen ben kac gore gosterdim:kedi:

gecen gece uykuda kramp girdi bi sıcradım bagırarak adamın ruhu duymadı bile .. ama garibim ilgisizlikten diil cok yorgun oluyo uykusuda agır anlamadı bile sabah diorum gece yanında dogum yapsam ruhun duymicak kaydirigubbakcemile3

valla benim eşim aynen yazdığın gibi totosunu dönüp yatar çünkü uykusu öyle ağırki geçen yatakta kitlendim kaldım dedim beni lavaboya kadar götür çok fenayım banyonun kapısına bıraktı acele acele sonra gitti yattı bide sesleniyo bişi olursa çağırırsın die ... tabi sabah hiçbirini hatırlamıyo ...
yani normal doğumum başlasa bide onunla uğraşcam uyansın die :)))

kaydirigubbakcemile3 ya evet benimki de bazen yapıyor öyle canım ; her zaman hazır beklemiyor elbet. ikinci seselnişimde duyuyor beni. doğumlarımız iyice yaklaşınca başucumuza suyun yanına birde megafon koyarız kızlar, direkt kulaklarına bağırırız. ondan sonra da kalkmasınlarda görelim kaydirigubbakcemile5

Back
X