2010 Aralık Anneleri

kızlar içim dıısıma cıktı cok fenayım ishal kusma.. karnım cok agrıyo napcam yaa kolumu kaldırcak takatim yok :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım yaa, ishalini kendi kendine geçirmeye çalışma (mikrobu içimizde tutmuş oluyormuşuz o zaman) ama bol bol su iç, geçmezse de mutlaka doktora git canım.

Bence de kayınvaliden seni rahatlatır:1hug: Önemli olan bebeğin iyi bir doktorun elinden doğsun. Güvenebileceğiniz bir insan, hem de tanıdık nazınızı çeker:lepi:

Denizim kolay gelsin, hadi iyi çalışmalar

adresi varsa koysana canım .. ben alışveriş topiğine uygun bişiler koydum ama .. bi bak istersen

Geçmiş olsun canım yaa, ishalini kendi kendine geçirmeye çalışma (mikrobu içimizde tutmuş oluyormuşuz o zaman) ama bol bol su iç, geçmezse de mutlaka doktora git canım.
saol canım ya normalde hep kabızlık cektigim için ishal nasıl bişey bilmezdim suyum yanımda canım bol bol içmeye calısıyorum eger 2 3 saate gecmezse mutlaka giderim doktora karın agrısı cok felaket senağlama

evet kucukprenscim yaa
nazimizi ceker hemde o zaman medicalparkta dogum yaparim
hizmet hastanesinin odalarida guzel diiil netten baktim
cok eski yahumirmirmirmir
yarin gidince belki fikrim degisir
bu arada seker yuklemesine acmi gitmek lazim gelir:1rolleyes:?

evet aç gitmek gerekiyor canım ..

Kızlar nefes darlığı çekeniniz varmı 5 dakikadır garip haldeyim bu ne bölee ya :bbo:

kızlar içim dıısıma cıktı cok fenayım ishal kusma.. karnım cok agrıyo napcam yaa kolumu kaldırcak takatim yok :çok üzgünüm:

ay salgın mı bu ya geçmiş olsun bol bol sıvı al su iç patates ye muz ye....

ben gittim süslü bebe eminönü havuzlu han da bana güzel gelmedi canım ya çok basit şeyler böle strafordan bebek felan yapmışlar iyi değildi zaten iyileri böle 2-2,5tl 3-3,5tl fiyatları bilgine bebekle ilgili şeyler havulzu handa kıyafet felanda var ama ben hiçbirşey almadan çıkıp geldim... alanlarda vardı torba torba sen bilirsin aklında kalmasın die gidebilirsin görebilirsin.

havuzlu han eminönü iskelede indikten sonra alt geçitten geçip ptt nin ordan direk yukarı çıkıyorsun iş bankasını takip ediyosun zaten sorsanda gösteriyorlar.

aç gitmek gerekli su bile içmiceksin en az 8 saatlik açlık isteniyor....
bende medicalparka gidiyorum göztepe ve çok memnunum sen hangisine gidiceksin.

sağol canım ist değilim .senin gorduğun iyi olmuş.zaten resimlerde gostermemiş sepertini sekerini fakan diğerlerini gostermişler.

Ah kıyamam sana ya cnm bol su iç haşlanmış patates yemeye çalış. Leblebi yada kola iç veya muz ye bol su iç bunlar iyi gelir. Ya da Yada türk kahvesi bol telveli içersen iyi gelir.
Doktorunu aradın mı ??

Canım bende bu hafta yada haftaya alışverişe çıkıcam eğer adresi verirsen uğrayayım diyorum

Kızlar nefes darlığı çekeniniz varmı 5 dakikadır garip haldeyim bu ne bölee ya :bbo:

Ara ara banada oluyor cnm boğazımda sanki bir yumru oluyor mu peki ?

ay bende de oluyo arada bi
derin derin nefes almak istiyorum o anda

aç gitmek gerekli su bile içmiceksin en az 8 saatlik açlık isteniyor....
bende medicalparka gidiyorum göztepe ve çok memnunum sen hangisine gidiceksin.
bende bahcelievlerde dogum yapicam galba
ama doktorum disardan gelcek canim
yani karar verebilirsem doguma kadar

canım havuzluhanda o şekerci ben o paketi aldım ama sepet ve takı yastığında değişiklilk yaptım...

alışveriş topiğine koydum canım

Kızlar bakın topikte gezinirken ne buldum
2009 yılının listesi ama çok bir fark olacağını zannetmiyorum

inşallah salgın diildir ya 2 gundur dugun nişan dısarlardayım acaba usuttummu diorum :bbo:

doktorumu aramadım canım en son wc ye gittikten sonra sanki bagırsaklaarımın iyice bosaldıgını hissettim ve karın agrımda hafifledi.. bi kac saate ishalim gecmezse hastaneye giderim suyumu içiyorum canım haslanmıs patates iyi fikir ama takatim yok ki .. koyim 2 tane hasliim bari zorlada olsa yemeye calısırım artıkolumunekankayizsmile

ne tatlı telaşlarımız var değil mi kızlar?
çok şükür bu günümüze..
ne mutlu bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…