- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
kızlar ben kaçar
görüşürüzz akşama.
kızlar içim dıısıma cıktı cok fenayım ishal kusma.. karnım cok agrıyo napcam yaa kolumu kaldırcak takatim yok :çok üzgünüm:
bilmiyorum yaaaa(
kafamda 50 tane formul uretiyorum :1no2:
ama hicbiri tam oturmuyo
oyle evlerimize gidip gelmiyoruz
gorumcemin arkadasi
esimde abi der hatta yani cokta samimiyet yok
ama bilmiyorum o kadar kafam karistiki
yarin kayinvalidemle bi konusiym bakiym
o rahatlatir beni bi sekilde:çok üzgünüm:
naber hatunlar.
birazdan okula gidicem
malesef
sanırım ben izine çıkana kadar hergün çok zorlanıcam
kalktım yemek yaptım çamaşır yıkadım astım
evi tpladım derken spor yapmış oluyorum zaten evde git gel
bilerek de oturmuyorum hiç.
bi d eokula gitmesi olmasa.
çıkışta çarşıya gidip gecelik bakıcam bakalım bulabilecekmiyim
uoksa netetn bikaç alternatifim var
fiyatalrda iyi gibi
Şok Kampanya 100 TL Paketimiz
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
1 Adte Hoşgeldin Bebek Yazısı
internette gordum kızlar eminönündeymiş yeri .nasıl guzel bişeylermi bilmiyourm ama.resim olarak koymuşlarda pek anlaşılır değil.uydurukmudur acaba
saol canım ya normalde hep kabızlık cektigim için ishal nasıl bişey bilmezdim suyum yanımda canım bol bol içmeye calısıyorum eger 2 3 saate gecmezse mutlaka giderim doktora karın agrısı cok felaket senağlamaGeçmiş olsun canım yaa, ishalini kendi kendine geçirmeye çalışma (mikrobu içimizde tutmuş oluyormuşuz o zaman) ama bol bol su iç, geçmezse de mutlaka doktora git canım.
evet kucukprenscim yaa
nazimizi ceker hemde o zaman medicalparkta dogum yaparim
hizmet hastanesinin odalarida guzel diiil netten baktim
cok eski yahumirmirmirmir
yarin gidince belki fikrim degisir
bu arada seker yuklemesine acmi gitmek lazim gelir:1rolleyes:?
kızlar içim dıısıma cıktı cok fenayım ishal kusma.. karnım cok agrıyo napcam yaa kolumu kaldırcak takatim yok :çok üzgünüm:
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
internette gordum kızlar eminönündeymiş yeri .nasıl guzel bişeylermi bilmiyourm ama.resim olarak koymuşlarda pek anlaşılır değil.uydurukmudur acaba
katılıyorum canım alternatifi olan şeylere para saçmak iyi değil.bende eşimle yıkarım diye düşünüyorum.
adresi varsa koysana canım .. ben alışveriş topiğine uygun bişiler koydum ama .. bi bak istersen
evet kucukprenscim yaa
nazimizi ceker hemde o zaman medicalparkta dogum yaparim
hizmet hastanesinin odalarida guzel diiil netten baktim
cok eski yahumirmirmirmir
yarin gidince belki fikrim degisir
bu arada seker yuklemesine acmi gitmek lazim gelir:1rolleyes:?
ay salgın mı bu ya geçmiş olsun bol bol sıvı al su iç patates ye muz ye....
ben gittim süslü bebe eminönü havuzlu han da bana güzel gelmedi canım ya çok basit şeyler böle strafordan bebek felan yapmışlar iyi değildi zaten iyileri böle 2-2,5tl 3-3,5tl fiyatları bilgine bebekle ilgili şeyler havulzu handa kıyafet felanda var ama ben hiçbirşey almadan çıkıp geldim... alanlarda vardı torba torba sen bilirsin aklında kalmasın die gidebilirsin görebilirsin.
havuzlu han eminönü iskelede indikten sonra alt geçitten geçip ptt nin ordan direk yukarı çıkıyorsun iş bankasını takip ediyosun zaten sorsanda gösteriyorlar.
Canım bende bu hafta yada haftaya alışverişe çıkıcam eğer adresi verirsen uğrayayım diyorumŞok Kampanya 100 TL Paketimiz
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
Kızlar nefes darlığı çekeniniz varmı 5 dakikadır garip haldeyim bu ne bölee ya :bbo:
ay bende de oluyo arada biKızlar nefes darlığı çekeniniz varmı 5 dakikadır garip haldeyim bu ne bölee ya :bbo:
bende bahcelievlerde dogum yapicam galbaaç gitmek gerekli su bile içmiceksin en az 8 saatlik açlık isteniyor....
bende medicalparka gidiyorum göztepe ve çok memnunum sen hangisine gidiceksin.
50 Adet Şeker
1 Adet Kapı Süsü
7 Metre Kapı Tülü
1 Adet Takı Yastığı
1 Adet Şeker Sepeti
Ah kıyamam sana ya cnm bol su iç haşlanmış patates yemeye çalış. Leblebi yada kola iç veya muz ye bol su iç bunlar iyi gelir. Ya da Yada türk kahvesi bol telveli içersen iyi gelir.
Doktorunu aradın mı ??
Canım bende bu hafta yada haftaya alışverişe çıkıcam eğer adresi verirsen uğrayayım diyorum
Ara ara banada oluyor cnm boğazımda sanki bir yumru oluyor mu peki ?
canım havuzluhanda o şekerci ben o paketi aldım ama sepet ve takı yastığında değişiklilk yaptım...
[/IMG]slm kızlar ŞÜKÜRLER OLSUN Dün alışverişimin büyük bi kısmını bitirdim.. işte size eksik listem.. aldıklarım.. fiyatları markaları...
MASKO BEBEK ODASI 2.400,00 TL
MASKO BEŞıK 550,00 TL
AVCILAR OTO KOLTUĞU CARRY COMF. 70,00 TL
AVCILAR SIRT DESTEK MıNDERı 22,00 TL
EMıNÖNÜ ıLK TEKSTıL ALIŞVERıŞı 50,00 TL(altaçma tulum zıbınn battaniye vs)
MASKO DR.BROWNS 3 BAŞLIKLI BıBERON 24,00 TL
HAVUZLUHAN bebefox yan yatma yastığı 14,00 TL
HAVUZLUHAN ALEZ ÇARŞAF 18,50 TL
HAVUZLUHAN 5 Lı HASTANE ÇIKIŞI 11,00 TL
HAVUZLUHAN MAŞRAPA KOVA KÜVET 17,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR TARAK FIRÇA 7,00 TL
HAVUZLUHAN BANYO FıLESı 3,50 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR TIRNAK MAKASI 3,50 TL
HAVUZLUHAN ÇAMAŞIR YIKAMA TORBASI 2,50 TL
HAVUZLUHAN DOĞAL BANYO SÜNGERı NUK 4,50 TL
HAVUZLUHAN UNı BABY ISLAK MEND. 3LÜ 11,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR EMZıK KUTUSU 4,50 TL
HAVUZLUHAN NUK KULAK ÇUBUĞU 56LI 3,75 TL
HAVUZLUHAN NUK YENıDOĞAN EMZıK 6,00 TL
HAVUZLUHAN ÇORAP 2,00 TL
HAVUZLUHAN SEBAMED BAKIM SETı 58,00 TL
HAVUZLUHAN BEBEDOR GÖĞÜS PEDı 36 LI 6,50 TL
HAVUZLUHAN NUK BURUN ASPıRATÖRÜ 9,50 TL
HAVUZLUHAN DIŞ KAPI ÇELENGı 13,00 TL
EMıNÖNÜ BEBEK ODA KAPI SÜSÜ 30,00 TL
HÜRRıYET ÇARŞISI SATEN PıJAMA TAKIMI 20,00 TL
HÜRRıYET ÇARŞISI 3 PARÇA LOĞUSA PıJAMASI 60,00 TL
EMıNÖNÜ ANNE ıÇıN 4 ÇORAP 5,00 TL
TAHTAKALE HASTANE ıÇıN 50 ŞEKER 30,00 TLhepsi toplam :3,500 TL TUTTU ARKADAŞLAR ...
KALAN EKSıKLER ateş ölçer- mevlüt için 150 şeker- göğüs koruyucu terlik termometre vs) tahmini olarak 300 tl felan daha lazım ...
bazı eksiklerimizide mevlüt kıyafeti bornoz tk. vs anneanne ve babaanne hallediyorlar
rabbim herkese gönlünce eksiklerini tamamlamayı nasip etsin arkadaşlar ....
bebek oda kapı süsümüz
hastane için bademli şeker ikramımız
dış kapı süsümüz
loğusa pijamam benimkisi lila rengi
carry conf. oto koltuğumuz
avvivo (loock) çanta
inşallah salgın diildir ya 2 gundur dugun nişan dısarlardayım acaba usuttummu diorum :bbo:ay salgın mı bu ya geçmiş olsun bol bol sıvı al su iç patates ye muz ye....
ben gittim süslü bebe eminönü havuzlu han da bana güzel gelmedi canım ya çok basit şeyler böle strafordan bebek felan yapmışlar iyi değildi zaten iyileri böle 2-2,5tl 3-3,5tl fiyatları bilgine bebekle ilgili şeyler havulzu handa kıyafet felanda var ama ben hiçbirşey almadan çıkıp geldim... alanlarda vardı torba torba sen bilirsin aklında kalmasın die gidebilirsin görebilirsin.
havuzlu han eminönü iskelede indikten sonra alt geçitten geçip ptt nin ordan direk yukarı çıkıyorsun iş bankasını takip ediyosun zaten sorsanda gösteriyorlar.
doktorumu aramadım canım en son wc ye gittikten sonra sanki bagırsaklaarımın iyice bosaldıgını hissettim ve karın agrımda hafifledi.. bi kac saate ishalim gecmezse hastaneye giderim suyumu içiyorum canım haslanmıs patates iyi fikir ama takatim yok ki .. koyim 2 tane hasliim bari zorlada olsa yemeye calısırım artıkolumunekankayizsmileAh kıyamam sana ya cnm bol su iç haşlanmış patates yemeye çalış. Leblebi yada kola iç veya muz ye bol su iç bunlar iyi gelir. Ya da Yada türk kahvesi bol telveli içersen iyi gelir.
Doktorunu aradın mı ??
Canım bende bu hafta yada haftaya alışverişe çıkıcam eğer adresi verirsen uğrayayım diyorum
Ara ara banada oluyor cnm boğazımda sanki bir yumru oluyor mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?