3 bavul mu maşallah:1shok:, sanki doğuma değil evlenmeye gidiyorsun çeyiz gibi:lepi:
Bavulları arabaya koymaya gerek var mı ki, biz doğuma gideriz eşimiz falan arkadan getirir olmaz mı ki? Zırt diye doğurulmuyo sonuçta baya bir sürüyormuş ilk bebek, ama hastaneniz uzaksa bilemiycem tabi.
Tatile mi çıkıyorsunuz acaba :roflol: Allah iyiliğini versin emi : )
Bu arada maşallah çok hamaratsın her işini bitirmişsin, güzel günlerde kullanın bebişinizle.
ayyyy çok kötüyüm ben karnım felaket ağrıyo aksilik bu ya arkadaşlarım gelcek bugün dükkanı kapatıp eve çıksam yada ben burda uzanayım en iyisi ekmek teknemiz kapatılmazki offfmafoldumben
yetmiyo diyolar ilk bi kaç gün kullanmak zorunda kalabilirmişiz ama bende istemiyorum.ped bile rahatsız ediyo nasıl katlancam diyorum.
Doğumdan hemen sonra fazla geliyor galiba, duruma göre kendin bakarsın eğer çok fazla gelmiyorsa değiştirip orkid kullanabilirsin.İnsan rahat edemez be o koca bezlerle, yanımıza orkid de alalım biz en iyisi.
çok komik oldu zaten ... daha bebek şekerleri için de küçük bi çanta olacak tabi delikafadulden ya ama listelerin de dışına çıkmadım :kedi:.. niye böyle oldu ki ...
ay patates felan ye çok geçmiş olsun....
en iyisi yedek yanımıza almak bulunsun...
evet ikisinide alalım bulunsun... bu kanama bünyeylede alakalıymış sezeryanda biraz daha fazla oluyormuş normal doğumda kan kaybı olduğu için doğum sırasında çoğu gidiyomuş zaten...
Ay ne bilim bunu alırsam;zırt pırt birilerini çağırmak zorunda kalmam, tek başıma yıkabilirim gibi geldi.Evet daha uygunları var onlara bakayım ben.
ben 13 tl ye aldım bi tane küvet .. 5-6 ay için de çok para vermek istemedim açıkçası .. daha önemli ihtiyaçları var diye düşünüyorum .. ilk zamanlar mutlaka birileri yardım edecek ... anneler vs .. eşimle bile yıkamayı düşünüyorum sonrasında da ... ablam da hep eşi ile yıkardı bebişlerini ... zaten sonra da insanın eli alışıyor yıkamaya ... bence çok masraf yapmayın siz de ... tabi bu benim fikrim ..
ben 13 tl ye aldım bi tane küvet .. 5-6 ay için de çok para vermek istemedim açıkçası .. daha önemli ihtiyaçları var diye düşünüyorum .. ilk zamanlar mutlaka birileri yardım edecek ... anneler vs .. eşimle bile yıkamayı düşünüyorum sonrasında da ... ablam da hep eşi ile yıkardı bebişlerini ... zaten sonra da insanın eli alışıyor yıkamaya ... bence çok masraf yapmayın siz de ... tabi bu benim fikrim ..
ben çok mu gamsızım acaba daha hiç bi çöp almadım bebeğe.gerçi almaya başladığım gün çoğunu bitiririm bi günde sanırım inşallah öyle olur.
ben çok mu gamsızım acaba daha hiç bi çöp almadım bebeğe.gerçi almaya başladığım gün çoğunu bitiririm bi günde sanırım inşallah öyle olur.
GERÜ GÜTMÜŞ kaydirigubbakcemile3 Duygularımızla oynuyorlar ama.
Edit yapayım bari.Gelmiş gelmiş : ) karıştırmışım.
kazenle konuşsan bu konuyu.. listeleri düzeltmek için de bi düzenleme getirsinler diye
oo maasaallah butun kizlar toplanmissiniz
hepinize guzel bir hafta diliyorum
hastane uzak değil de ... eşim evdeyken başladığını düşünüyorum .. bavulları taşıma telaşı yapar .. evde değilken başladığını düşünüyorum .. bu sefer de birini eve yollayıp aldırtmam gerekecek .. en iyisi arabada dursun ... eşyalar da benimle aynı anda gelmiş olsun hastaneye . tüm ihtiyaçlar da hemen elimizin altında olsun diye düşünüyorum ... zaten unuttuklarımız ya da sonradan aklımıza gelenler olacaktır ... bunun içn 100 defa eve birilerini göndermek istemiyorum ...
prenscim tekim ben eşimin işi olmadığı zaman yani onlarında kendi işi var tatil günlerinde bakıyo ama genelde o olsa bile ben duruyorum o yokkende ben duruyorum sabah açıyorum mesela 9 gibi akşam mevsime göre hava karardıktan sonra kapatıyorum.çok zor oluyo yemek geç yiyebiliyoruz e sosyal hayat geç oluyo yada kısıtlanıyo
bilmiyorum yaaaahapşuruk canım takılmabenim bildiğim 38. haftada çatı muayenesi oluyormuş arkadaşının ki istisnai bir durum.benim doktorumda tanıdık amcamın arkadaşı hatta eşi,min amcasının arkadaşı..bir kere gittinmi sonrası daha rahat olur.eğerki bu doktorundan memnunsan boşver canım..onlar alışkın
E hani edit ben niye göremiyorummmsempatiksalakcinni
Sen tek mi duruyorsun orada, eşinle birliktesiniz sanıyordum ben sizi.
Aslına bakarsan kafana takma onlar doktor sonuçta ama eşin rahatsız olabilir belki her zaman görüşüyorsanız, onu bilemem.
Ay ne bilim bunu alırsam;zırt pırt birilerini çağırmak zorunda kalmam, tek başıma yıkabilirim gibi geldi.Evet daha uygunları var onlara bakayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?