2010 Aralık Anneleri

Merhaba
bende bir aralık annesi olacağım. aranıza yeni katılıyorum :) bebeğim için bişeyler araştırırken gördüm. Benimle aynı şeyleri yaşayan ne kadar anne varmış meğersem :))
Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Benim oğlum tahmini 9 Aralıkta doğacak.
herkese selamlar...

Ay cnm benim hoş geldin aramıza biz 7/24 buradayız sen hep gel olurmu herşeyimizi paylaşalım :1hug:

Hoşgeldin aramızaa.s.

canım havuzluhanda o şekerci ben o paketi aldım ama sepet ve takı yastığında değişiklilk yaptım...

bende havuzlu hana gittiğimde görmüştüm o yeri, internet siteleri de bebekodasisuslemeleri.com
burdan inceleye bilirsiniz.
ama bana fazla kazık geldi. 100 milyon çok fazla.şekerler dışında diğer her şey fazla uyduruk ve adi duruyor. bizim ordaki bir nikah şekeri yapan yerde baktım çok daha kaliteli ve şık duranlar vardı. orda yaptırmayı düşünüyorum. ve 50 tane de fazla bence. öyle her önüme gelen çoluk çocuga da vermeyeceğim. sadece hediye getirenlere dermişim:)) çeyrek takanlara promosyon olarak iki tane verebilirim belki.:lepi:
ay bu hamilelik beni cimri mi yaptı ne :))

hoşgeldin canım.... hayırlı olsun...

Nasılsın daha iyimisin şeker ?
Naptın cnm patateslerin haşlandımı ??

kızlar içim dıısıma cıktı cok fenayım ishal kusma.. karnım cok agrıyo napcam yaa kolumu kaldırcak takatim yok :çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun bende çok sık oluyorum niye anlamıyorum dün gece yattım karın ağrısıyla kalktım 1 saat sonra geçti çok şükür.

beraser, cakkaya, ezouygun, garipkus, muhasebecii, nerdil, nihade, pelin87+, safa83, seyra, tooba, y.a.s.m.i.n, zabriye
Allah arttırsın kızlar
Maaşallahhh

doğru ama herkes kıymet bilmezki atar.sen verdiğin paradan olursun...aynı düğün davatiyesi gibi.ozene bezene seciyoruz sonra noluyor davetiyelere hooop cop tenekesine...bencede bunlar yakın akrabalara dağıtılmalı diğer gelenlerede çikolata ,şeker tarzı seyler tek tek suslemeden ,suslu başka bişeyin içinde verilmeli...

Nasılsın daha iyimisin şeker ?
Naptın cnm patateslerin haşlandımı ??
cubuk kraker yiyebildim ancak ama suan daha iyiyim cok sukur olumunekankayizsmileartık bagırsaklarda bişey kalmadı heeralde

Canım geçmiş olsun bende çok sık oluyorum niye anlamıyorum dün gece yattım karın ağrısıyla kalktım 1 saat sonra geçti çok şükür.
saol canım walla ben pek ishal olmam neden anlamadım usuttummu bişeymi dokundu bilmiyorumkismile

Kızlar nihayet bitti geçmiş. Dün gece Aysedurunun sancısı vardı ama haber yok hala. Merak ettim yahu. Allah korusun,endişe edilecek bir şey yoktur umarım

Evet canım bir akrabamız 35 liraya ayağıyla birlikte almış bana sağolsun. Yazık o kadar paraya

canım narnisan aldı bu paketten ama çok kaliteli bulmadığı için bir kaç değişiklik yaptı. Bende maltepedeyim. Gidecektim ama vazgeçtim.

canım hastaneyi ara bence. Çünkü benim yaptırdığım yer 50 likte açlık istemiyoruz demişti.

Hoşgeldin canım. Allah kolay doğumlar nasip etsin.

Bu fikir hoşuma gitti ezoşum. Zaten masrafımız çok. 50 en fazla 75 tane falan yeter o zaman.

cubuk kraker yiyebildim ancak ama suan daha iyiyim cok sukur olumunekankayizsmileartık bagırsaklarda bişey kalmadı heeralde

saol canım walla ben pek ishal olmam neden anlamadım usuttummu bişeymi dokundu bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:Nerdil de olmuştu bir arada o gün hepimiz kumpir yemiştik. Bir kumpir lafı attık ortaya,daha da gebeliğin başlarıydı. Hepimizin canı kumpir çekmişti. Artık aşermiyoruz canım rahat rahat söyleyeyim kumpir ye tatlım yerimseniben

o yüzden bende kırılan işe yaramayan bişi istemiyorum ya tahta malzemeden magnet felan yada anahtarlık bişi... porselenler kırılıyo ... ve tabi akraba ve yakın arkadaşlara verilecek....

Teşekkürler hepinize :))
Bizde şimdi bebek şekeri için araştırmalara başladık, baktımda kızlar hep istanbuldan yazıyorsunuz. Ankaradan uygun fiyatlı şeker yaptırabileceğim yer bileniniz var mıdır?
tabi biz dün eşimle kendimiz evde yapalım diye konuşmuştuk, böylece hem daha ekonomik olur hemde sayı derdimiz olmaz gibi... tabi soru işareti malzemeleri nerden alırız :))

eminönü kuru kalabalık gereksiz....
bende 50likte aç gel dediler 8 saatlik açlık istediler kanı lan bile sordu....
aynen bende 75-100 düşünüyorum şekerde...

ay sorma ya unutmamışsın kaydirigubbakcemile3
yasmin evet muz kumpir patates haşla olmadı ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…