Teşekkürler hepinize :))
Bizde şimdi bebek şekeri için araştırmalara başladık, baktımda kızlar hep istanbuldan yazıyorsunuz. Ankaradan uygun fiyatlı şeker yaptırabileceğim yer bileniniz var mıdır?
tabi biz dün eşimle kendimiz evde yapalım diye konuşmuştuk, böylece hem daha ekonomik olur hemde sayı derdimiz olmaz gibi... tabi soru işareti malzemeleri nerden alırız :))
kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek figürü mü olmalı. Alışveriş topiğine de yazdım gerçi ama konu burda hazır tartışılıyoken burayada ekliyim. Ben kelebekleri çok seviyorum, internette malzeme buldum, hem uygun fiyatlı olacak hem de tam istediğim gibi. Tek derdim bebek şekeri için uygun olup olmadığı, ben de kırılacak bişey olsun istemiyorum, mıknatıslı olsun, buzdolabına filan yapıştırılabilsin istiyorum. Aşağıda resmi var, ben kendim yapıcam, bunun gibi olacak ama bembeyaz, tülü de kelebeği de beyaz. Nasıl sizce?
pelin 50 bile cok bana gore yaa cok mu kalabalıksınız.herkesmi yanında..sen daha iyi bilirsin tabi.kabaca bi hesap yapınca fazla gibi geliyor bana bide bizim sulale kalabalıkdır.ama herkesde hastaneye gelmez zaten..1 gun için..helede hastane uzaksa.nasıl olsa eve geçicek diyip..ay benmi cok rahatım .
bencede nerdil.tabiki en iyisini siteriz kuzularımıza ama bunu en uygun sekle donuşturmek biizm elimizde...maksat gonul almak..
kızlar yaa, bebek şekerinde illa bebek figürü mü olmalı. Alışveriş topiğine de yazdım gerçi ama konu burda hazır tartışılıyoken burayada ekliyim. Ben kelebekleri çok seviyorum, internette malzeme buldum, hem uygun fiyatlı olacak hem de tam istediğim gibi. Tek derdim bebek şekeri için uygun olup olmadığı, ben de kırılacak bişey olsun istemiyorum, mıknatıslı olsun, buzdolabına filan yapıştırılabilsin istiyorum. Aşağıda resmi var, ben kendim yapıcam, bunun gibi olacak ama bembeyaz, tülü de kelebeği de beyaz. Nasıl sizce?
güzel illada bebek figürü olması gerekmiyor bu kelebekleri kutu üzerine yapıştırıpda kutuda yapıyorlar buda güzel canım...
:roflol::roflol:Nerdil de olmuştu bir arada o gün hepimiz kumpir yemiştik. Bir kumpir lafı attık ortaya,daha da gebeliğin başlarıydı. Hepimizin canı kumpir çekmişti. Artık aşermiyoruz canım rahat rahat söyleyeyim kumpir ye tatlım yerimseniben
canım sen yakından gördün mü, ben netten sipariş vericem, görerek alma şansım yok. Malzemesi nasıl ki?
benim nikah şekerim buna benzer bişeydi.
ezoşum ben mevlütüde kattım içine. Mevlüte en fazla 30 kişi çağırırım. Hastaneye de normal doğum olursa en fazla 10 kişi falan gelir diye düşündüm. İşte çift alanlar çoluk çocuk tedarik olur.
Heee haşlanmış patatesten kumpirlere kadar gelmiştik.
Şehrihuzunun yüzünden kaydirigubbakcemile3
Eeee kumpir yesi yemesinede malzemeleri koydurursa içine
daha fena cırcır olur Pelin'cim kaydirigubbakcemile3
anladım canım.ben eve gelenlere suslulerden cok gerek yok diye dusunuyourm .başa çıkılmayabilir yani.su gelmedi suna da alim,bu gelmedi bunada alim diyen cok olur malum ..onlarada hoş çıkolatalardan ikram edilebilir diye dusunuyorum.ama dediğin gibi 50 tane yeterli bence ikisi içinde...
merhaba kizlar..11 sayfa birikmis dünden bu yana,hayatta dönemem simdi..
herkes iyidir insallahhh
yok sen bunu nerden alıcaksın ben bulara benzer gördüm...
iyidir sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?