teşekkürler nerdil :) bu hafta akşamları çıkıp bakalım ohalde, tabi iş çıkışımıza açık bir yer bulursak..
bende artık işe konsantre olmalıyım, muhabbet güzel geliyor ama
çok memnun oldum aranıza katılmaktan..
son bir şey yazılarınızın altında çıkan geri sayımları nasıl yapıyorsunuz ; ona da heves ettim şimdi :CüvCüv:
Bende yoğundum bugün ilgilenemedim hiç topikle.. Yerime işe başlayacak olan bayan geldide ona iş gösternekle meşgulum bu hafta böle geçer herhalde..
AY çok heyecanlıyım bu hafta bebek odamız gelicek inşallah 30 eylüle kadar getiririz demişlerdi ondan sonrada eşyalarını yıkarım.... yerleştiririm.... çok zevkli olucak minik minik şeyler ...
bişey sorucam kaç adet biberon lazım bi tane küçük yeter dimi ben avent alıcam yeni doğan için bi tane ufak bi biberon az mı acaba bide çiftli emzik...
Gözünaydın cnm en sonunda almışlar birini
ohhh sende rahatlamışsındır artık
sevindim senin adına :teytey:
teşekkür ederim cnm bende çok sevindim :dance: o kadar işim varki evde anlatamam.. ihtiyaç listesi hazırlıyacağım alıverişe çıkılacak..boshayallersmile boş kaldığımdada bebeşime ciciler öreceğim :hulya: şimdide yapıyorum zaten boş kalırsam :)
bizim de 30 una kadar getiririz demişlerdi ben de gelsin havalansın sonra dolap içlerine ölçülerine göre kapitone diktiricem sonra eşyaları yıkayıp yerleştiricem veee ben de soruyorum biberon olayını?? ne tesadüf oldu
teşekkür ederim cnm bende çok sevindim :dance: o kadar işim varki evde anlatamam.. ihtiyaç listesi hazırlıyacağım alıverişe çıkılacak..boshayallersmile boş kaldığımdada bebeşime ciciler öreceğim :hulya: şimdide yapıyorum zaten boş kalırsam :)
cumartesi geliyor aramışlar şimdi eşimi :) cumada saat vermek için arayacaklarmış :) avize bakmamız gerekiyor....:teytey:
Geçen gün kayınvalideme giderken minidamla diye bir mağaza gördüm yakacıkta. Fabrika satış mağazasıymış. Bayağı büyük bir yerdi. Bende perşembe günü oraya gideceğim annemlerle. Fiyatlar uygundur diye tahmin ediyorum. Kalitesine de bakacağım işte. Hiç duydunuz mu kızlar minidamla yı. Bir de pendikte mağazası varmış.
gözün aydın canım.. odasının gelmesi kadar güzel bir şey yok valla. iki kişilik hayata somut olarak da giriyor artık bebişin :)
Geçen gün kayınvalideme giderken minidamla diye bir mağaza gördüm yakacıkta. Fabrika satış mağazasıymış. Bayağı büyük bir yerdi. Bende perşembe günü oraya gideceğim annemlerle. Fiyatlar uygundur diye tahmin ediyorum. Kalitesine de bakacağım işte. Hiç duydunuz mu kızlar minidamla yı. Bir de pendikte mağazası varmış.
kızlar şu biberon mevzuuna gelince sanırım bir tane yetmicek yeni doğan seti felan var içinde 4 tane biberon bilmiyorumkismile 79tl fiyatı avent...
doğar doğmaz biberona başlayacak mısınız kızlar ben vermeyi düşünmüyorum açıkçası.
bence şimdiden almaya da gerek yok. acele etme derim ben canım.
ben duymamıştım ama bir bak bakalım. ben Avrupa yakasındayım ama annem anadolu yakasında , ona geldiğimde güzel uygun bir yer dersen bende bakabilirim.
farklı farklı yerlere bakmak da fayda var. küçük büyük olması da farketmiyor bence. güzel gördünmü içine sindi mi tamam.
ben mesela havlu seti çok bakmıştım. Mothercare, özdilek, taç , polo da bile buldum. en son pazardan aldım. O ana kadar baktıklarımın en güzeli ve en uygunuydu.
ayyy lafı çok uzattım galiba, gittikten snra haber ver canım. iyi bir yermiş dersen bende bakarım :)
Artık ufaktan başlayayım bende diyorum. Haber veririm canım.Aslında ben civili de çok beğeniyorum. Orayı sevmezsem civile gideceğim.
kızlar şu biberon mevzuuna gelince sanırım bir tane yetmicek yeni doğan seti felan var içinde 4 tane biberon bilmiyorumkismile 79tl fiyatı avent...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?