2010 Aralık Anneleri

Valla ben 3 yaşına kadar emzik 6 yaşına kadar biberon emmiş bir çocuktum.
Ne dişlerimde yamukluk var nede çenemde bir problem ben uzun süre emzik ve biberon kullanılan çocuklarda diş ve çene sorunu olacağına hiç inanmıyorum.
Eğer bir çocuğun diş mineleri zayıfsa emzik, biberon kullanmasa bile sorun olabiliyor.
Ayrıca anne sütüde sadece 2 ay emmişim ama bağışıklık sistemim neredeyse yaşına kadar anne sütü emen arkadaşlarımıza göre çok daha güçlüdür.
Bu yüzden emzik ve biberon konusunda kendi bildiğimi okuyacağım ayrıca sütümde çok olmazsa aman çoğalsın diye kendimi şişirmeyeceğim.aklinialirimsmile

Emzik bencede çok problem yaratmıyor.Ben emzik kabul etmemiş bir bebekmişim ama benim çenemde sorun vardır ama gece sıkmaktan arada kitlenir ben 20 gün yemek yiyemem sonra sırnaşık şey sağlıklı hayırlı olsunlarda neyi nasıl yapcağımız bebişlere bağlı çünkü bazısı emziği çok sever kimi istemez o yüzden bakalım bize ne nazlar yapacaklar :))

Sevgili Hanımlar en sonunda heyecan dolu ilk çekilişimiz bittialkisalkisalkis
Bütün arkadaşlarımız hediyelerine kavuştu:lepi:
Bebişlerimiz güle güle kullansınlar, hepimizin kesesine bereket olsun inşallahopuyorumnanaktan

[table="head"]| X |No|*KK Nick*|Bebişin*Cinsiyeti*|Hediye Gönderen|Durum |

| ok |1|kucukprens|Erkek|Beraser | Aldı:lepi:

| ok |2|denizim16|Kız|d.e.s.i.r.e |Aldı:lepi:

| ok |3|funah|Kız| kucukprens |Aldı:lepi:

| ok |4|hapsuruk|Kız| narnisan |Aldı:lepi:

| ok |5|beraser|Erkek| names |Aldı:lepi:

| ok |6| Tooba|Kız |krdln54 |Aldı:lepi:

| ok |7|İsis|Erkek| sezen 10 |Aldı:lepi:

| ok |8|krdln54|Erkek| mavrulam |Aldı:lepi:

| ok |9|sezen10|Erkek| Safa83 |Aldı:lepi:

| ok |10|aselcik(aynur53)|Kız|Presence |Aldı:lepi:

| ok |11| Safa83| Kız|sweethome |Aldı:lepi:

| ok |12|burxkan|Erkek| aselcik |Aldı:lepi:

| ok |13|elfrkn|Erkek| İsİs|Aldı:lepi:

| ok |14|narnisan|Kız| Tooba |Aldı:lepi:

| ok |15|mavrulam |Erkek | tellinaz |Aldı:lepi:

| ok |16|sweethome |Erkek |denizim16|Aldı:lepi:

| ok |17 |pelin87 |Erkek |burxkan|Aldı:lepi:

| ok |18|d.e.s.i.r.e |Erkek |hapsuruk |Aldı:lepi:

| ok |19|sporstar |Kız |pelin87|Aldı:lepi:

| ok |20|Presence |Erkek |Funah |Aldı:lepi:

| ok |21|tellinaz|Kız|sporstar|Aldı:lepi:

| ok |22|names |Erkek |elfrkn|Aldı:lepi:

[/table]

kızlar merhaba ancak girebildim
cumartesi kontorlüm vardı bebeğim 1219 gram olmuş
ben de 70 kilo:)
çok şeker olmuş melelğim aynı ben:)
tek kötü bişe oldu doktorum izmite gidiomuş
hastane değişltirmek zorunda kalıcam şimdi tam da az kalmıştı
pendik nene hatun hastanesini bilen var mı arkadaşlar?
orası yakın bana orayı düşünüorum da

slm kizlar nasilsiniz??

biz iyiz, biraz yoruldum uc gundur temizlikle ugrasiyorum alt kat ust kat derken bugun bitirdim...

ayy cekilisinizde bitmis, biz yurtdisi anneleri mahrum kaldik :sinifsinif: bebisler gule gule kullansin cicilerini

pandam gozun aydin canim bebis buyumus
saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim.....

kizlar emzik konusuna gelince, ilk bir ay tavsiye edilmiyo ama daha sonra kullanilabilirmis, cene ve dis sorunlari artik yok sayilir emzikler ozel tasarlaniyo, ve ustelik emzik emen bebekler cok mutlu oluyomus cunki bebekler biseyleri emmeyi seviyolarmis, belkide emzik emmeleride anne sutunu emmelerinide kolaylastirir..
ben bir ayindan sonra vermeyi dusunuyorum tabii oglusta alirsa, ama bikac tane alacam degisik degisik alissin sonra zor oluyo..
yegenim 5-4yasina kadar emzik emdi ve ustelik yenisini istemedi emzik eskidi dilinde ama hala birakmadi en sonunda icine corek otu koydum bocek sandi ve birakti, su an 7yasinda aklina gelince hala benim emzigime corek otu bocegi girmisti dimi diye

kızlar selam
emzik konusuna hemen atlaytım. benim oğluşumun doktoru doğduktan 1 ay sonra verebilirsiniz demişti, ben de alıyo mu diye 1 haftalıkken denedim, almaz mı nasıl emdi ama ben oturdum ağlıycam sanki bebeğimi kandırıyorum boş boş emiyo diye. neyse vermedim ondan sonra, 2 aylık oldu, okula başlıycam, annem geldi bakmaya, ne görsün oğlum ve ben yapışık ikiz gibi dolaşıyoz. memede uyuyo, memeyle geziyo, meme, meme, meme, beni emzik gibi kullanıyomuş meğer şımarık. annem zaptedemem böyle emzik verelim dedi. verdik, ama yok oğlan öğürüyo, kusacak gibi oluyo almıyo. 1 hafta bi onun ağzında bi de benim ağzımda emzik alıştırmaya çalıştım, sonunda hem emziğe hem biberona alıştı ama uyanıkken hiç vermedim yani gündüzleri öyle emzikle dolaşmadı hiç, hep uykuda verdim.
21 aylıkken sütten kestim, kesince bizimki gündüz oynarken de emzik istemeye başladı, 1 ay sonra baktım iyice emzikçi oldu, sütten keserken bakıcımın verdiği tüyoyu kullanıp göğsüme acı biber turşusunun suyunu sürmüştüm, oğlan tak diye sütten kesilmişti (bağımlılık dercesinde memye düşkündü üstelik) aynı şekilde emziğe acı biber turşusu sürdüm, acı dedi itti, sonra 1 kere daha istedi, aynı şeyi yaptım bi daha adını etmedi.

iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir bizim herşey yolunda şükür

sanırım editimiz geri gelmiş bi arkadaşın mesjında düzeltme görmüştüm,umarım öyledir

bugün randevumuz vardı herşey yolunda çok şükür bebişimizin kilosu 1100gr dr. normal dedi kendi gün aralıklarında seyrediyo ama bana az geldi yine neyse daha 2 ay var bakalım 3kg doğsa yeter,buarada başı aşağıda çıktı bide dr. süt için beslenmelerden bahsetti

özellikle kuru baklagiller ve protein ağırlıklı beslenmeden bahsetti,25 gün sonraya randevu aldık

bidahaki 15günde 1 olucakmış,sağlıklı bi bebek dedi en önemliside bu zaten,şimdilik bukadar arkadaşlar,kordonu dolanmamış değilmi dedim sola yatmaya çalışıyorum ama uykumda anlayamıyorum dedim yok yok herşey yolunda dedi

SLM KIZLAR...
ay kızlar...
ne çok yazmışınız oku oku bittim valla...
emzik konusunda valla bende hemen vericem ağzına...
bi arkadaşım var 4 aylık çok zilli bi kızı var almıo emziği ağzına...
oda çok pişman ama artık iş işten geçti...
bugün çok güzeldi acayip şekilde deşarj oldunm...
1 senedir şırnaktayım ve pikniğe falan gitmedik hiç..
ilk defa bugün 3 aile pikniğe gittik acayip keyif aldım...
korkuluyo normalde ama özel harekatın piknik alanı varmış oraya gittik..
şırnağa göre güzel bi yerdi.
ama vary açok keyif aldım yaa...
artık sık sık tekrarlanacak gibi...
bide özellikle kahvaltıya gidicez oraya

Maaşallah cnm bebekine inşallah sorunsuz bi şekilde bitiricez hamileliği :Saruboceq:

merhaba canım, sütyeni bende doğuma yakın almayı düşünüyorum. benimde henüz gögüs bedenimde bir değişiklik yok. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak :kedi:

gecelik konusunda ben de kararsızım, hiç de bakmadım daha. ama bir gecelik bir pijama almak lazım. marks&spencer e bende bakayım , bugün yine konusu açıldı topikte. merak ettim şimdi. :/

Canım amcamın kızı bugünlerde doğum yapacak orada. Kaynarca da sanırım. Haberleri alır yazarım canım sana.

Maşallah canım bebişine de sana da... Kiloyu kafanıza takmayın kızlar son aylarda çok hızlı kilo alıyorlar.

canım maşallaaaah sana ve bebişine... aramızda iki gün var. kilosunu dert etme bencede normal. benim kontrolümde iki hafta önceydi ve bebeğim 900 gr idi. şimdi benimki de o kadar olmuştur. son haftalarda birden alıcak bebişlerimiz kilosunu merak etme :))

seninde ters duruyodu dimi bebeğin,benimkide döndü çok şükür,çok sevindim tatlım,maşallah bebişine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…