canım bize 9 ay boyunca yasak ilişki..aynı şeyleri endişeleri ben de duydum ama şimdi atlattım..beraberce katlanacağız herşeye eşlerimizle..bu tek taraflı bişey değil..sen içini ferah tut canım
canımm 3 ay bitene kadar devam eder genelliklee bulantılarrriyim cnm tşkrl a.s.
ya miğdem kötü mafoldumben
7+3 oldum miğdem daha da kötü oldu anlamadım yasenağlama
kızlar henüz 5+1 oldum ,aşılama olduğum için çok erken öğrendim,hamiş olduğumu...
ama uyku dışında bide hafif karın ağrısı haricinde belirti yokkkk...
erkenmi sizce?...
şööyyyleeee acaip midem bulansın,başım dönsün falan istiyom,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
manyakmıyım neyimmmkaydirigubbakcemile2
bugun benim cok agrim oldu arkadaslar fazla ayakta kalmaktanmi anlamadim koctastan
eve gelene kadar korktum bisi olcak diye
normalde adet sancisi gibi agrim oluyo onu biliyorum rahim genisliyo die
oluyomus ama bugunku agri farkliydi neden acaba:gitme:
bu arada hamileyiz dergisi aldim bugun orda 5 haftalik bebislerin susam kadar
oldugunu ve 3 katmanli deri tabakasindan olustugunu okudum kaydirigubbakcemile3
ben bugun 17.30da bebisimin kesesini gormeye gidiyorum arkadaslaropuyorumnanaktan
bakalim nasil gececek cok heycanliyizzzzz!!!
Hepinize günaydın kızlar (tünaydın desem daha doğru sanırım)
Ay 2 gündür girememiştim ne çok şey yazılmış, valla hepsini okuyamadım bile..
...Neyse c.tesi gittim doktora pıt pıtlarını gördüm bebişimin hihoyyyt.
Yarın sabah kan sayımı falan yapılacak.
Bu arada beni de ekleyin listeyeeee yaşım 27 sat 2 mart hamile kaldığım kilo 52 falandı galiba (50 bile olabilir) ama şimdi 56 olmuşum yaaa var mı benim gibi böyle hızlı kilo alan?
canım bize 9 ay boyunca yasak ilişki..aynı şeyleri endişeleri ben de duydum ama şimdi atlattım..beraberce katlanacağız herşeye eşlerimizle..bu tek taraflı bişey değil..sen içini ferah tut canım
bende canımm aynenn
hamile kaldığımda 70 dim
şimdi 74 olmuşumm offff
Şekerler bişey soracağım, sizde de oluyor mu? Benim hayatımda dudağımda uçuk çıkmamıştı uçuk çıkardım. Hamile olduğumu öğrendiğimde de ağzımda yara çıkmıştı. Bu nasıl iş anlamadım, acaba bağışıklık sistemimiz mi zayıflıyor?
canım aynı benimde ağzımın içi hep yara hep içinde helede dilim çok kötü yaralar var benek benek nie acabaeyvahedigeldismile
anneler kilo almayamı başladınız ?
anneler kilo almayamı başladınız ?
kızlar ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım 16 mart sat internetten hesaba göre 7 haftalık çıkıo sizce :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?