bu arada hamilelikte insan sakarlasir,vücudunu kontrol edemez derlerdide gülerdim...
sakarliklarim bini asti...
o degil yine elimi kestimm..
tek parca halinde doguma gidebbilecek miyiz acaba kaydirigubbakcemile3
bu arada hamilelikte insan sakarlasir,vücudunu kontrol edemez derlerdide gülerdim...
gecmis olsun sanada canimmm :teselli:geçmiş olsun cucum.Geçen bende parmağımı kestim fena kesmişin iyileşti ama yeri hala acıyor.
Sabır mı :1ninca:
Ay bazen çok özlüyorum gelse de görsem kuzumu fln diye opuyorumnanaktan
Sonra madalyonun öbür yüzü kaydirigubbakcemile3 doğum sancıları,acılar eyvahedigeldismile
Nasıl becerdin cucum geçmiş olsun bilmiyorumkismile
ahh dogum sancilarini azcik bile takmiyorum kafama..
seviniyorum hatta dogumu düsündükce..insallah kolayda bir dogum olur,buna adapte ettim kendimi sükür...
bas agrisi,toto agrisi,bel agrisi,sirt agrisi,saga sola dönememe,mide yanmasi,kramplar,nefes daralmasi,kaburga batmasi,vajinal agri...daya sayayim mi..
diger tarafta sadece dogum sancisi olcak,dogumu tercih ederim guclubacismile
durmadi kanamasi ama azaldi..beceririm ben,sakarlikta üstüme yok son aralar :kedi:
ay kızlar yarım gün yoktum neler kaynatmışsınız öyle benim karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi öğlen eve gelip yattım midem ve karnım çok ağrıyo yaaa
Orda haklısın da tatlım bi doğum videosunda kadın doğururken bi yandan da kestiler orayı düşündükçe içim fena oluyor hala :gitme:
Yoksa ben normal doğuma çok hevesliydim hala da öyleyim de korkuyorum biraz eyvahedigeldismile
Senin yağından aldım cucum onu da yapabilecek miyim acaba
Dikkat et kendinee tatlım benimm :))
Orda haklısın da tatlım bi doğum videosunda kadın doğururken bi yandan da kestiler orayı düşündükçe içim fena oluyor hala :gitme:
Yoksa ben normal doğuma çok hevesliydim hala da öyleyim de korkuyorum biraz eyvahedigeldismile
Senin yağından aldım cucum onu da yapabilecek miyim acaba
Dikkat et kendinee tatlım benimm :))
günaydın güzel hatunlar.
Bugün okula gitmeden takılayım biraz dedim.
Ara ara iş yapıcam ama buralardayım
ya hızınıza yetişemiyorum
izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.
Ama daha var 1 kasımda şansımı denicem bakalım.
Ultrasonölçümüne göre vermesi lazım ama bakalım.
canım arkadaşımın gönderdiği resim bu
burda gerçekten ucuz.
Ben hepsiburadada baktım 139du.
Biraz araştırmak lazım.
Olmadı kasımda faalan alırım
her aya alıcakalrımı bölüyorum.
Yoksa yığılıyolar ya.
Yeni doğum yapan iki arkadaşım var. Ikisi de bunu kullnıyomuş ve tavsiye ediyolar.
ayyyy hadi bakalım
ne gzüel dinlenirsin evinde.
Ohhhhhhh missss
ama boşlamıcaksın dimi burayı evde net varmı.
Artık hazırlıklarını tamamlarsın.
hadi bakalım bekliyoruz cici cici resimler ozmaan.
ben de üşenip yapmıyacağımı bildiğimden hiç gönderin bana
bile demiyorum baksana.
Ya ben bebe yağını sürmeye üşeniyorum.
En sonunda çatır çatır çatlıcam galiba.
gecmis olsun sanada canimmm :teselli:
ahh dogum sancilarini azcik bile takmiyorum kafama..
seviniyorum hatta dogumu düsündükce..insallah kolayda bir dogum olur,buna adapte ettim kendimi sükür...
bas agrisi,toto agrisi,bel agrisi,sirt agrisi,saga sola dönememe,mide yanmasi,kramplar,nefes daralmasi,kaburga batmasi,vajinal agri...daya sayayim mi..
diger tarafta sadece dogum sancisi olcak,dogumu tercih ederim guclubacismile
durmadi kanamasi ama azaldi..beceririm ben,sakarlikta üstüme yok son aralar :kedi:
geçmiş olsun cucum ay o ağrılar bendede var..en sinir olduğum gece uyuyamamak,artı bi de kaşıntılar işte bende doğsada bi hoplayıp zıplasam diyorum kendimi ağır ve uzun araçlar gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3
kaşıntı derkenn vajinall bölgemii canımm
yoksa başka yermii
benimm vajinall bölgede varda
selam canlar,
kontrolden geldim.. ne yazık ki ekojenik odağımız taş gibi duruyor hala ama hoca hiç önemsemiyor.. onun dışında herşey çok iyi.. başta beni rahatlatmak için olabilir mi diye şüphe ettiğimden birkaç kadın doğumcuyla daha görüştüm onlarda tek başına birşey ifade etmiyor dediler, şimdilik içimin kurtlarını susturdum..
kızçemin tahmini ağırlığı 1666 gr boyuda 41 cm civarı.. ölçülerimiz normal çok şükür.. zaten çok iri ya da çok küçük istemiyordum herşeyin ortası.. 15 gün sonraya inşAllah yine de hiç bir sorun kalmaz umarım..
bizim de yarın kontolumuz var şimdiden çok heyecanlıyım...
sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?
:))))
lansinoh'u dün aldım ben de hemen kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. etkisi oluyormuymuş gerçekten? birde çok kaşınıyor benim göğüs uçlarım onada yarar mı ki acep?
Benim önceden kullandığım bir korsem vardı şık giyinmem icap ettiği zaman kullanıyordum ama sezaryen doğum olursa bu tayt şeklinde olan korsemi herhalde kullanamam.
Zaten sezaryen doğumlarda da normal doğumlarda da mutlaka doğum sonrası korseyi veya karnı sıkı birşeyle sarmayı çoğu kişi öneriyor.
Acaba şimdiden bir de tayt gibi olmayan sarılan korselerden mi alsam doğumdan sonra nerede bulup nasıl alacam kiboshayallersmile
Kızlar Merhaba ,
işten yeni fırsat buldum girmeye, biraz sıkıntılıyım bugun. dün geceden beri çarpıntım oluyor. çok ayakta dolaşmamaya çalıştım bugun ama mümkün değil işyerinde. daha yeni oturmaya fırsat bulabildim..
hhiç böle bişe yaşayanınız varmı ? kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Tansiyonum da normal, yani 10-6 ama benim hep böyleydi... bir sıkıntı yoktur umarım
Ahh ahh ben de üşengeçliğimden hiç sürmemiştim,
Ama resmen çatır çatır çatladımmmmmmmmmmm
Valla çok kötü oluyo çatladıktan sonra çözümde yok,
Tavsiyem çatlamadan bakın çaresine,
Ben de hiç çatlak görünmemişti,
Son hafta bi sabah bi kalktım her yerim çatlamış popom bacaklarım bile,
Bana bişey olmadı çatlamam diyodum ama ne diyorum son haftada olan oldu,
Kendinize iyi bakın bence sonra benim gibi pişman olmayın,
Dışardan taş anne oldum ama,
Soyununca pörsük hissediyorum kendimi,
Ne güzel bi tenim vardı pürüzsüz dersiniz benim gibi sonra,
LİERAC diye bi krem var ben çok pahalı diye almamıştım,
Ama alın sizin özgüveninizden pahalı olamaz.
Biraz da bünye meselesi tabi,
Kimisi hiç birşey sürmese de çatlamıyor.
valla tooba ciım sorarsan banada sole bende hıc sormadımm,benim sivilce değil sanırım,sivilce gibi böyle minik tomurcuklar geçecek diye bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?