2010 Aralık Anneleri

bu arada hamilelikte insan sakarlasir,vücudunu kontrol edemez derlerdide gülerdim...
sakarliklarim bini asti...
o degil yine elimi kestimm..
tek parca halinde doguma gidebbilecek miyiz acaba kaydirigubbakcemile3

Sabır mı :1ninca:
Ay bazen çok özlüyorum gelse de görsem kuzumu fln diye opuyorumnanaktan
Sonra madalyonun öbür yüzü kaydirigubbakcemile3 doğum sancıları,acılar eyvahedigeldismile
Nasıl becerdin cucum geçmiş olsun bilmiyorumkismile

bu arada hamilelikte insan sakarlasir,vücudunu kontrol edemez derlerdide gülerdim...

geçmiş olsun cucum.Geçen bende parmağımı kestim fena kesmişin iyileşti ama yeri hala acıyor.

ay kızlar yarım gün yoktum neler kaynatmışsınız öyle benim karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi öğlen eve gelip yattım midem ve karnım çok ağrıyo yaaa

geçmiş olsun cucum.Geçen bende parmağımı kestim fena kesmişin iyileşti ama yeri hala acıyor.
gecmis olsun sanada canimmm :teselli:

ahh dogum sancilarini azcik bile takmiyorum kafama..
seviniyorum hatta dogumu düsündükce..insallah kolayda bir dogum olur,buna adapte ettim kendimi sükür...
bas agrisi,toto agrisi,bel agrisi,sirt agrisi,saga sola dönememe,mide yanmasi,kramplar,nefes daralmasi,kaburga batmasi,vajinal agri...daya sayayim mi..
diger tarafta sadece dogum sancisi olcak,dogumu tercih ederim guclubacismile
durmadi kanamasi ama azaldi..beceririm ben,sakarlikta üstüme yok son aralar :kedi:

Orda haklısın da tatlım bi doğum videosunda kadın doğururken bi yandan da kestiler orayı düşündükçe içim fena oluyor hala :gitme:
Yoksa ben normal doğuma çok hevesliydim hala da öyleyim de korkuyorum biraz eyvahedigeldismile
Senin yağından aldım cucum onu da yapabilecek miyim acaba
Dikkat et kendinee tatlım benimm :))

ay kızlar yarım gün yoktum neler kaynatmışsınız öyle benim karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi öğlen eve gelip yattım midem ve karnım çok ağrıyo yaaa

geçmiş olsun dün bende öyleydim uyuyana kadar acıdı sende uzan üstüne ince bişey ört soğuk almış olabilirsin.havalar dengesiz burda gerçi mersinde öyle değildir tahminim sıcaklık devam ediyodur.

kesilmek bende istemiyorum ama doktorun çokda umruydu.:umursamaz:ama bunları düşünmeyin kızlar çünkü o kadar çok doğum yapıp kesilen varki ve acımıyo iyi bakarsanda 10 güne iyileşiyomuş.inşallah kesiksiz olur ama nasip bakalım.o yüzden ben sancımı iyice çekip son dakikalarda hastaneye gitmek istiyorum.

geçmiş olsun cucum ay o ağrılar bendede var..en sinir olduğum gece uyuyamamak,artı bi de kaşıntılar işte bende doğsada bi hoplayıp zıplasam diyorum kendimi ağır ve uzun araçlar gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3

naber kızlar. nasılız bakalım.
yemeğimizi yedik geldik.
tabi öğlenki kalabalıklık yok.
bakalım çok yazmışmısınız
bi dönelim.

Ahh ahh ben de üşengeçliğimden hiç sürmemiştim,
Ama resmen çatır çatır çatladımmmmmmmmmmm
Valla çok kötü oluyo çatladıktan sonra çözümde yok,
Tavsiyem çatlamadan bakın çaresine,
Ben de hiç çatlak görünmemişti,
Son hafta bi sabah bi kalktım her yerim çatlamış popom bacaklarım bile,
Bana bişey olmadı çatlamam diyodum ama ne diyorum son haftada olan oldu,
Kendinize iyi bakın bence sonra benim gibi pişman olmayın,
Dışardan taş anne oldum ama,
Soyununca pörsük hissediyorum kendimi,
Ne güzel bi tenim vardı pürüzsüz dersiniz benim gibi sonra,
LİERAC diye bi krem var ben çok pahalı diye almamıştım,
Ama alın sizin özgüveninizden pahalı olamaz.
Biraz da bünye meselesi tabi,
Kimisi hiç birşey sürmese de çatlamıyor.

merhaba kızlar...
gündüzleri yokum ya kaçırıyorum çoğu muhabbeti((
işyerinde hamileyim izne çıkıcam die iş vermiyolar patlıyorum sıkıntıdan..hamileyiz biz dergisiyle oyalandım bugü..önerdiğiniz kitap falan var mı??

kızlar bebek arabasını 3 tekerlikli mi 4 tekerlikli mi alacaksınız??karara veremedik biz hala.

kramplarrı hiç sormaaa
benimde aynıı artık sık sık girmeye başladı

kaşıntı derkenn vajinall bölgemii canımm
yoksa başka yermii
benimm vajinall bölgede varda

maşallah canım kızına.
ne gzüel büyüyo.doktorun önemsememiş o parlaklığı
inşallah sıkıntı yaratmıcak ttalım. yoksaki üzerinde dururdu.

bizim de yarın kontolumuz var şimdiden çok heyecanlıyım...

inşallah gzüel haberlerle gelirsin canım.

sen yazdın diye bende sorim zaten sorcaktım hepsi burada.com dan alışveriş yapanınız varmı güvenirliği nasıl ?

evet canım. güzevnli bi site. ben hiç problem yaaşmadım
hatat geçen yıl park yatağımızı ordan almıştık. dondimizi falan.

:))))
lansinoh'u dün aldım ben de hemen kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. etkisi oluyormuymuş gerçekten? birde çok kaşınıyor benim göğüs uçlarım onada yarar mı ki acep?

canım doğumdan önce kullanmak gereklimi.
arkadaşım yeni doğum yaptı emzirmeye başalr başlamaz kullanmız
ama çok faydasını gördüm diyo.

korse ben sezeryan olduğum için hastanede satılanlar var
dikişleri fazla sıkıştırmıyacak şekilde onalrdan kullandım
hem dikişlerini koruyo.
ama 2- ay sonra falan normal korse kullandım
yine aynı şeyi uygulıyacağım.

canım yorulunca hepimiz nefes nefese kalıyoruz.
kalbimiz daha hızlı çarpıyo sanki
normaldir heralde.

canım geçmiş olsun.
kıyamam
aman dikkat et tatlım ya.
inşallah hepimiz gzüel gzüel yaparız doğumalrımızı.

sağol canım tavsiyeelrin için ama gerçekten pahalıymış
napsakki alsakmıki.

göbüş topiğine girince bende edit çıkmıo kızlar ya,sizde ne durum?

valla tooba ciım sorarsan banada sole bende hıc sormadımm,benim sivilce değil sanırım,sivilce gibi böyle minik tomurcuklar geçecek diye bekliyorum...

bende de var canım o tomurcuklardan ama sıkınca bazılarından irin gibi birşey çıkıyor.. yakın bir zamanda sorayım ben bunu..

denizim,
sağolasın canım.. bende doğum sonrası kullanmayı düşünüyordum ama önceside tavsiye olunuyo.. başlayacağım bende şimdiden..

iyi akşamlar arkadaşlar

tubacım maşallah bebişine kocaman olmuş,inşallah canım önemli bi sorun çıkmıcak o dr.un üzerinde dururdu zaten,çok sağlıklı bi bebek gelicek inşallah

bende yavaş yavaş o kremlerden alayım diyorum daha başlamadım almaya yazdığınız markaları takip etmeye çalışıyorum almak lazım artık

buarada bugün sağlık ocağından 2tane stajer hemşire geldi bizim okuldan 4.sınıf, baştan arayıp izin istediler ama,çok güzel sorular sordular muayene ettiler 3 kere daha gelceklermiş halk sağlığı dersinin stajıymış en sonda hocalarıyla gelceklermiş,çok güzel geçti,kız zaten beni okuldan biliyormuş tanışmıyoruz ama görmüşlüğü varmış,öğrenmek istediğin şeyleri sana anlatabiliriz dediler son geleceklerinde çocuk tutuş pozisyonlarını ve anne sütünün önemi hakkında bilgiler verecekler hocasıda ona göre ona not vercek ,güzel bir uygulama oldu çok hoşuma gitti

kız karnımı eliyle muayene ederek bebeğin pozisyonunu anladı sırtı ve poposu falan diye gerçektende dün doktora gittiğimizde aynen öleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…