valla tooba ciım sorarsan banada sole bende hıc sormadımm,benim sivilce değil sanırım,sivilce gibi böyle minik tomurcuklar geçecek diye bekliyorum...
Kızlar Merhaba ,
işten yeni fırsat buldum girmeye, biraz sıkıntılıyım bugun. dün geceden beri çarpıntım oluyor. çok ayakta dolaşmamaya çalıştım bugun ama mümkün değil işyerinde. daha yeni oturmaya fırsat bulabildim..
hhiç böle bişe yaşayanınız varmı ? kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Tansiyonum da normal, yani 10-6 ama benim hep böyleydi... bir sıkıntı yoktur umarım
o tomurcuklardan bendede var ikişer üçer tane ....
Ben geldiiiiiimmm
Oy ne kadar sayfa birikmişşş,okuyamadan dalıyorumm..
Sancılar gayet normalmiş kızlar bebişimiz yoklama çekiyormuş bize :))
gecer die umuyorum yoksa cok cirkin oluyo sanki ya...
ya ne gönderiyorsun pelin ben kaçırmışım çok merak ettim:kedi:
canım yazdım zaanediyordum yazmamışım. Gönderdim tatlım özeline. Kızlar bende çıkıyorum biraz yürüyüş yapıcaz. Öptüm hepinizi..
kizlar sag kürek kemigimin agrisindan kivraniyorum kac gündür...
benim gibi böyle sirt agrisi yasayan var mi?
kizlar sag kürek kemigimin agrisindan kivraniyorum kac gündür...
benim gibi böyle sirt agrisi yasayan var mi?
ve nihayet 6 oldu ben çıkıyorum kızlar görüşürüz....
Merhaba arkadaşlar,
biraz geç kalarak da olsa şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık 69 tokluk 82 çıktı. Sonuçlar iyi sanırım.
Bu arada ben lierac kullanıyorum. üstelik biraz fazla kilo ile hamile kalmama rağmen şimdilik çatlak oluşmadı. Ama 2 tüp bitirdim.
Ben bir şey sosarcağım bebek arabası ve ya ana kucağı alanlar var mı? o kadar çok ürün var ki? aklım karıştı. BEn ilk etapta bebek arabası ve bununla uyumlu aynı zamanda oto koltuğu olan bir ana kucağı düşündüm ama halen karar veremedim. Alanlar varda görüşlerini paylaşabilir mi?
ben iş yerinde sürekli oturur pozisyonda bilgisayar karşısında ellerim klavyede olunca sırtım kürek kemiğim belim saat 1-2 den sonra çok kötü ağrıyo midem sıkışıyo kaburgalarım batıyooo daha sayımmi ... çok zor iş yerinde.
Canım sürekli bilgisayar başında iki büklüm oldugumuzdan bende de oluyor..
Kıvrandırıyor da gerçekten
gözün aydın yırtmışsın şekerden.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?