Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar...
gündüzleri yokum ya kaçırıyorum çoğu muhabbeti((
işyerinde hamileyim izne çıkıcam die iş vermiyolar patlıyorum sıkıntıdan..hamileyiz biz dergisiyle oyalandım bugü..önerdiğiniz kitap falan var mı??
kızlar bebek arabasını 3 tekerlikli mi 4 tekerlikli mi alacaksınız??karara veremedik biz hala.
sen çalışmıyormusun canım
rakip olarak bendemi katılsamçok pis makyaj yaparım valla iddalıyım hatta kuförümden güzel makyaj yaparım :teytey::teytey::teytey: ama seçim vaatlerine bir bakalım önce ona göre katılmayadabilirim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım bebişinin uyuması seninle bağımsızdır sen uyanık olsunda onun uykusu varsa uyur opuyorumnanaktan mide yanması benimde çok kötü özellikle sabahları mayalı poaça felan yersem perişan ediyo süt çok iyi geliyo bide bayat ekmek aklında bulunsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydin kizlar,nasilsiniz?
ben cok yorgunum,esim cok fena üsütmüs,sabah kadar basindaydim...
igneden korkusundan benimle beraber asi olmaz,sonrada böyle ceker benim kocisim :2:
siz nasilsiniz?
Geçmiş olsun cucum. Benim eşimde bakamaz bile ben iğne olurken. Biz doğurucaz,adamlar iğneden korkuyor yahu. Bir de doğuma girecek benim eşim. Bayılıp da rezil etmese bizi bari :)))
günaydın canım geçmiş olsungünaydin kizlar,nasilsiniz?
ben cok yorgunum,esim cok fena üsütmüs,sabah kadar basindaydim...
igneden korkusundan benimle beraber asi olmaz,sonrada böyle ceker benim kocisim :2:
siz nasilsiniz?
kız adam iğneden bile korkuyosa nasıl doğuma gircek valla bide onunla uğraşmak zorunda kalırsınızGeçmiş olsun cucum. Benim eşimde bakamaz bile ben iğne olurken. Biz doğurucaz,adamlar iğneden korkuyor yahu. Bir de doğuma girecek benim eşim. Bayılıp da rezil etmese bizi bari :)))
gnaydın kıızlar keyifleriniz nasıl opuyorumnanaktan
eşin doğuma mı girecek? ben bunu sadece amerikan filimlerinde oluyor sanıyordum. bizim memlekette de alıyorlarmıymış doğuma.
ay benimkini de alalım. yalandan iyice bağırırım valla. neler çektiğimizi ,bu işin kolay olmadığını görsün, az üzülsün demi.
diğer türlü PIRT bebek doğdu , al kucağa babasının tosunu diye sev , olay bundan ibaret sanıyor bizim bey.
Yok ezom çalışmıyorum.
valla katılsana ya. Bende destekçi arıyordum kendime.
Teşekkür ederim tellim :)
zuzumm öyle cart diye yapmiyorlar bildigim kadariyla,öncesinde incecik bi igne vuruyorlar..zaten o acilmalarin sancisiyla hissetmiyormussun bile yirtigi..Orda haklısın da tatlım bi doğum videosunda kadın doğururken bi yandan da kestiler orayı düşündükçe içim fena oluyor hala :gitme:
Yoksa ben normal doğuma çok hevesliydim hala da öyleyim de korkuyorum biraz eyvahedigeldismile
Senin yağından aldım cucum onu da yapabilecek miyim acaba
Dikkat et kendinee tatlım benimm :))
aynen...cogu kadinda bahseder hani,masada dikislerim atilirken bebegi temizliyorlardi falan..hic kimsede kesilirken,dikilirken avazim ciktigi kadar bagiriyordum demiyor kaydirigubbakcemile3kesilmek bende istemiyorum ama doktorun çokda umruydu.:umursamaz:ama bunları düşünmeyin kızlar çünkü o kadar çok doğum yapıp kesilen varki ve acımıyo iyi bakarsanda 10 güne iyileşiyomuş.inşallah kesiksiz olur ama nasip bakalım.o yüzden ben sancımı iyice çekip son dakikalarda hastaneye gitmek istiyorum.
agir vasitayiz sekerim :lepi:geçmiş olsun cucum ay o ağrılar bendede var..en sinir olduğum gece uyuyamamak,artı bi de kaşıntılar işte bende doğsada bi hoplayıp zıplasam diyorum kendimi ağır ve uzun araçlar gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3
sagol canim benimmm opuyorumnanaktanmaşallah canım kızına.
ne gzüel büyüyo.doktorun önemsememiş o parlaklığı
inşallah sıkıntı yaratmıcak ttalım. yoksaki üzerinde dururdu.
inşallah gzüel haberlerle gelirsin canım.
evet canım. güzevnli bi site. ben hiç problem yaaşmadım
hatat geçen yıl park yatağımızı ordan almıştık. dondimizi falan.
canım doğumdan önce kullanmak gereklimi.
arkadaşım yeni doğum yaptı emzirmeye başalr başlamaz kullanmız
ama çok faydasını gördüm diyo.
korse ben sezeryan olduğum için hastanede satılanlar var
dikişleri fazla sıkıştırmıyacak şekilde onalrdan kullandım
hem dikişlerini koruyo.
ama 2- ay sonra falan normal korse kullandım
yine aynı şeyi uygulıyacağım.
canım yorulunca hepimiz nefes nefese kalıyoruz.
kalbimiz daha hızlı çarpıyo sanki
normaldir heralde.
canım geçmiş olsun.
kıyamam
aman dikkat et tatlım ya.
inşallah hepimiz gzüel gzüel yaparız doğumalrımızı.
sağol canım tavsiyeelrin için ama gerçekten pahalıymış
napsakki alsakmıki.
tatlim sakince yatarken anliyorum ben..hatta nstye baglanirken kadina´sirti surda dedim´girek oraya koydu cihazi,dogruymus alkisalkisalkisMerhabalar herkesee. Yürüyüşümüzü yaptık geldik ama ağrılarım yine tavan yapmış durumda. Sinem'cim ben hiç anlamıyorum oğlumun kafası,poposu nerde yahu. Sadece sağ tarafımı tekmeliyor bu durumda ayakları orda demek sanırım bilmiyorumkismile
cok güzel bi uygulama ,cok sevdimm alkisalkisalkisiyi akşamlar arkadaşlar
tubacım maşallah bebişine kocaman olmuş,inşallah canım önemli bi sorun çıkmıcak o dr.un üzerinde dururdu zaten,çok sağlıklı bi bebek gelicek inşallah
bende yavaş yavaş o kremlerden alayım diyorum daha başlamadım almaya yazdığınız markaları takip etmeye çalışıyorum almak lazım artık
buarada bugün sağlık ocağından 2tane stajer hemşire geldi bizim okuldan 4.sınıf, baştan arayıp izin istediler ama,çok güzel sorular sordular muayene ettiler 3 kere daha gelceklermiş halk sağlığı dersinin stajıymış en sonda hocalarıyla gelceklermiş,çok güzel geçti,kız zaten beni okuldan biliyormuş tanışmıyoruz ama görmüşlüğü varmış,öğrenmek istediğin şeyleri sana anlatabiliriz dediler son geleceklerinde çocuk tutuş pozisyonlarını ve anne sütünün önemi hakkında bilgiler verecekler hocasıda ona göre ona not vercek ,güzel bir uygulama oldu çok hoşuma gitti
kız karnımı eliyle muayene ederek bebeğin pozisyonunu anladı sırtı ve poposu falan diye gerçektende dün doktora gittiğimizde aynen öleydi
sonuna kadar arkandayiz tatlimmm :lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/makya...in-basvurular-baslamistir-7.html#post15383955
KK da makyaj yarışması varmış kızlar. Çok pis katılasım var. Katılırsam oy verirsiniz demi bana?
:roflol: :roflol:hoşgeldiiniz kızlar.bu Ebru Şallı da doğum yaptım diye gezmesin ortalarda.oylesini herkes yapar .bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin.nasıl?yiyeceksin içeceksin çatlayacaksın hamilelik budur yahu
3 yudum süt icmek iyi geliyormus demisti dün kizlardan biri..dene bi istersen canim miden icin..melegin seni umursamaz bile,sürekli uykudadir annesii yerimsenibenDimi ya. Terbiyesizlik etmesin bizi sinirlendirmesin haspa !!
Kızlar benim uykularım çok düzensiz ya. Sabaha karşı yatıp 2 lerde 3 lerde kalkıyorum hep. Bu gece baktım saat 6 olmuş ben hala mide yanmasıyla uğraşıyorum,uyuyamıyorum. Yatmadım bende. Bugünü geçiricem öyle böyle akşamda makul bir saatte yatacağım allahın izniyle. Ama bebeğim uyuyordur değil mi :)))
rakip olarak bendemi katılsamçok pis makyaj yaparım valla iddalıyım hatta kuförümden güzel makyaj yaparım :teytey::teytey::teytey: ama seçim vaatlerine bir bakalım önce ona göre katılmayadabilirim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben ve minigimde iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan bugun kendimizi iyi hissedersek beşik bakmaya cıkcaz eger gittigim yerlerde fotograf cekmeye izin werirlerse gelince eklerim resimlerinia.sgünaydın canım geçmiş olsun
kız adam iğneden bile korkuyosa nasıl doğuma gircek valla bide onunla uğraşmak zorunda kalırsınız
günaydın canım ben ve kızım iyiyiz sen nasılsın a.s.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
Bendün annemle biraz alışveriş yaptım ay gez gez çok yoruldum...
Ebru Şallı doğum yapmış... Aman o ne hal :dilcikar:Ezo ya katılıyorum...
Geçmiş olsun cucu eşine ....
gunaydın hosgeldin a.s.günaydın canlar,
sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..
cucum,
geçmiş olsun canım.. eşler hasta olunca bizde olmuş kadar oluyoruz ne yazık ki.. bir de hepsi böyle bunların şekerim benimki de hasta hasta te yanıma geldiği zamanlar oluyo bi doktora gösteremiyorum.. doktordan korkarlar, aşıdan korkarlar erkekliğide kimseye bırakmazlar :))
günaydın canlar,
sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..
cucum,
geçmiş olsun canım.. eşler hasta olunca bizde olmuş kadar oluyoruz ne yazık ki.. bir de hepsi böyle bunların şekerim benimki de hasta hasta te yanıma geldiği zamanlar oluyo bi doktora gösteremiyorum.. doktordan korkarlar, aşıdan korkarlar erkekliğide kimseye bırakmazlar :))
Evet canım bende bu yüzden girsin istiyorum zaten. Öyle dışarıda sigara tüttürmekle olmuyor. Az çeksin stresini. Zaten ne midesi yanıyor,ne kilo alıyor. Bari bağırtılarımı dinlesin eşşek kafası :)
bu doğuma girme işini konuşunca "sen içerde bir doğururken ben dışarda dokuz doğursam" diyor bana.. bende "onlardan birini bile kucağımıza alabilirsek neden olmasın" diyorum.. umarım yan çizmezler..
bu arada ben ne yaşıyorsam yaşıyo pis yaa. kramp giriyo ertesi gün ona da giriyor(muş).. midem yanıyo bi kaç saat sonra başlıyor midem ağrıyo demeye.. benim bulantılarımın olduğu dönemlerde de bazen tutturuyodu bulanıyo midem diye..off.. bazen bakalım önce hangimiz doğuracaz diyorum ona:))bilemiyorum empati mi kurduğundan ne? bi kilo almadı işte..