Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızma bana.. ben çok zor bir gebelik geçirdim.. ilk trimesterin hastanede yatarak geçti..ya kilo almadım diyenlere çok kızıyorummm. ben on kilo aldım yaa. geçen hastanede hamilenin biri ( benden ilerde hamileliği) sizin son zamanlarınız heralde dedi bana , hıı dedim geçtim bende.çok sinir oldum. bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni
ama cildim falan güzelleşti benim. şöle nur indi yüzüme sankimsırnaşık şey. bununla teselli bulayım bari.
ayy babam ve oglum deme banm tatlim...
onyüzbin kere izlemistir,her defasinda aglanir mi yaa...favori filmi,cani sikilsa acar onu izler...bikkinlik geldi guclubacismilekaydirigubbakcemile3
yok yaprak dökümüne benzemez.. bence hatırla sevgili gibi olacak sonradan siyasi diziye dönecek.. başta konuyu başlatıp.. ismindende siyaset ayaklı bir dizi olabileceğini düşünmüştüm umarım öyle olur.. çok sewerim..
ayrıca yok çağan ırmak'ın değil..
yawrum bu hep böyle ama.. gebelikle alakası yok.. biz birbirimze düşkünüz felan tek yumurta ikizi gibi olduk.. ama onda olanları ben yapmıyorum onun kastı neyse hep o ne yaşarsam yaşıyo ya..
bu göbek tatlı göbek bebişim.. doğumdan sonra halletmek lazım amaKendimi bu şekilde teselli ediyorum anacım ne yapayım :roflol::roflol:
Bende göbeği hiç sevmem...Hatta hamile kalmadan önce kilo aldım göbek çıktı içime çekerdim :kedi:Şimdi onu da yapamayız be...
ben izlerken hırslanıyorum ya kocamda diyorki " ah Pelin senin eline verecekler o carolini (büyük harf bilem kullanmıyorum dikkatinizi çekerim) ne yolarsın,ne döversin.
Ama Cemile acılarımı hafifletti azıcık,güzel deldi hatunu. Ohhh olsun.
Bu arada ben Cemilenin dönüp kadını bıçaklamasından daha çok etkilendim.... akannehir
Osman cığın ağladığı yerleri felan izleyemedim de..
günaydin kizlar,nasilsiniz?
ben cok yorgunum,esim cok fena üsütmüs,sabah kadar basindaydim...
igneden korkusundan benimle beraber asi olmaz,sonrada böyle ceker benim kocisim :2:
siz nasilsiniz?
evet canim..cok güzeldi..geçmiş olsun tatlım...
bende bakındım diziye yorumlara katılıyorum.hepimiz hemfikir olmuşuz.demekki bu minik yavrucak guzel oynamış.gerçi ben ara ara aşk ve ceza yada bakdım ..(evde olsam anasını ağlatırım zaten dizilerin.
bende sadece yine o filmdeki minik cocugun bikac sahnesine aglamistim..ama 1 defa yani...kızma bana.. ben çok zor bir gebelik geçirdim.. ilk trimesterin hastanede yatarak geçti..
yaw ben o filmde hiç ağlamadım.. eşim ağlamıştı bayaa:)) daha çok kamera oyunlarıyla derinleştirmişler felan diye o sahnelerde nasıl vurgu yapmışlar onu inceliyordum.. ama dün bize olanlar cidden iyi bir oyunculuğun eseri yawrukuşlar.. tamam bu dizinin çekimleri de, renk, kamera geçişleride harika ama o sahnede bizi ağladan etkileyen saf oyunculuktu..
:roflol:aynı benim ki ama benimki kiloda aldı göbek yarıştırıyoruz şimdikbu doğuma girme işini konuşunca "sen içerde bir doğururken ben dışarda dokuz doğursam" diyor bana.. bende "onlardan birini bile kucağımıza alabilirsek neden olmasın" diyorum.. umarım yan çizmezler..
bu arada ben ne yaşıyorsam yaşıyo pis yaa. kramp giriyo ertesi gün ona da giriyor(muş).. midem yanıyo bi kaç saat sonra başlıyor midem ağrıyo demeye.. benim bulantılarımın olduğu dönemlerde de bazen tutturuyodu bulanıyo midem diye..off.. bazen bakalım önce hangimiz doğuracaz diyorum ona:))bilemiyorum empati mi kurduğundan ne? bi kilo almadı işte.. şimdi düşündüm de aslında bende almadım :S henüz...
Hanımlar yaa, benim bacak aramda gece sağa sola dönerken ağrı oluyordu. Dün gece abarttı artık çok ağrım olmaya başladı. Kalkıp yürüyünce geçiyor sadece yatarken oluyor ama bu nasıl geçer?? Yastık koyuyorum dizlerimin arasına. Bide Google amcaya sordum çatı ağrısı olabilirmiş ama nasıl geçeceğine ait bişey bulamadımkafamçokkarıştı
Cuma yoga hocama, c.tesi de doktoruma soracağımmm ama o zamana kadar aranızda bilgisi olan var mı??
kizlar ben kaciyorum..
yarin KV geliyor...
hahah,bu arada kendi babam telefonda sormus hamileliginden bu yana Burcuya gittin mi hic diye..
kem küm etmis,utanmis falan..
babamdan cok cekinirler cünkü...:dilcikar:
gelmek istemesinin sebebini anlamis oldum yani..neyse...keyifcagizi bilir valla...
zoraki geliyor hanimefendi,keyfinden degilmis meger...
bende kilimi kipirdatmicam,evde agirlamicam...caya eve geliriz artik...
öptüm sizi kocamannn
Hanımlar yaa, benim bacak aramda gece sağa sola dönerken ağrı oluyordu. Dün gece abarttı artık çok ağrım olmaya başladı. Kalkıp yürüyünce geçiyor sadece yatarken oluyor ama bu nasıl geçer?? Yastık koyuyorum dizlerimin arasına. Bide Google amcaya sordum çatı ağrısı olabilirmiş ama nasıl geçeceğine ait bişey bulamadımkafamçokkarıştı
Cuma yoga hocama, c.tesi de doktoruma soracağımmm ama o zamana kadar aranızda bilgisi olan var mı??
ya bende keşke hiç gelmese aramasa sormasa hatta ben istesemde umrunda olmasa derim hep keşke benimki öyle olsa bir hafta sonum var cumartesi sabah kahvaltısına gideriz pazar akşama kadar onlarlayız nefret ediyom yaaa her hafta sonu birlikte olmaktan allahtan şimdi konuşmuyozda rahatım ama doğumdan sonra kesin tavrımı koyacam şimdi kocama doğumdan sonra evinizde ne işiniz var, ya siz bize taşının yada biz size taşınalım diyolarmış ay parçalayasım geldi kadınıklava:
ya kilo almadım diyenlere çok kızıyorummm. ben on kilo aldım yaa. geçen hastanede hamilenin biri ( benden ilerde hamileliği) sizin son zamanlarınız heralde dedi bana , hıı dedim geçtim bende.çok sinir oldum. bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni
ama cildim falan güzelleşti benim. şöle nur indi yüzüme sankimsırnaşık şey. bununla teselli bulayım bari.
:roflol:aynı benim ki ama benimki kiloda aldı göbek yarıştırıyoruz şimdik
o dert bendede var cnm ya yatarken sağa sola döndükçe ağrım oluyor ben yarın doktora gidicem sorayım unutmazsam.( doktorun alttan bakmasını sevmiyorum da bunun için inş bakmazdelikafadulden)
geçmiş olsun canım.. yatar pozisyonda dönerken kullandığın kasların ağrıyor olabilir mi acaba? ayakta yaşamıyorsan ağrıyı onlarla alakalı olabilir diye düşündüm.. bendede çok çatımın sol kısmı fazla olmak üzere çatı ağrısı var ama bunun hormonların marifetiyle yumuşayan pelvisimden kaynaklı olduğunu biliyorum.. lakin senin durumun farklı gibi geldi.. yinde en iyisini hekimin bilir tabii
selam canım benim pat diye atladım ama benimde derdim var bu konuda kaynanam evlendiğimde yastık vermedi bana benim yastıklarda haspam yatamıyormuş, ( Benimkiler yün yumuşacık, elyaf yumuşacık; kaynanamınkiler taş gib kulağı deliniyor insanın kendi oğlu bile biliyor şimdiden kendine yastık yorgan ayarlıyor bana geçen verdi bir tane kocaman ve sert içinde ne var bilmem, normalde yerde yatar yatamazmış yukarıda geçen evine bir gitttim kanepeye sermiş çarşaf alıştırma yapıyor aklınca haspam doğumda gelecek yaaaaa ne içten pazarlıklı insanlar yaaaaa ) gelmesini hiç istemiyorum ama kesin gelir doğumda...
Merhaba arkadaşlar,
biraz geç kalarak da olsa şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık 69 tokluk 82 çıktı. Sonuçlar iyi sanırım.
Bu arada ben lierac kullanıyorum. üstelik biraz fazla kilo ile hamile kalmama rağmen şimdilik çatlak oluşmadı. Ama 2 tüp bitirdim.
Ben bir şey sosarcağım bebek arabası ve ya ana kucağı alanlar var mı? o kadar çok ürün var ki? aklım karıştı. BEn ilk etapta bebek arabası ve bununla uyumlu aynı zamanda oto koltuğu olan bir ana kucağı düşündüm ama halen karar veremedim. Alanlar varda görüşlerini paylaşabilir mi?
merhaba kızlar...
gündüzleri yokum ya kaçırıyorum çoğu muhabbeti((
işyerinde hamileyim izne çıkıcam die iş vermiyolar patlıyorum sıkıntıdan..hamileyiz biz dergisiyle oyalandım bugü..önerdiğiniz kitap falan var mı??
kızlar bebek arabasını 3 tekerlikli mi 4 tekerlikli mi alacaksınız??karara veremedik biz hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...in-basvurular-baslamistir-7.html#post15383955
KK da makyaj yarışması varmış kızlar. Çok pis katılasım var. Katılırsam oy verirsiniz demi bana?
Günaydın Herkese,
Bende geldimmm.
Bu arada Ebru Şallı hastaneden çıkmış, maşallah sanki doğum yapmamış gibi!!
![]()
ben üç tekerlekli almak istiyorum ama üç tekerlekliler çift yönlü kullanılamıyormuş sanırım. bebek arabasının çift yönlü kullanıla biliyor olması çok öenmli, bebek yüzümüzü görecek şekilde de kullanılmalı.
bir de geçen yolda kadının biri üç tekerlekli araba kullanıyorken bi bakam nasıl diye başımı eğdim ki kadının ön tekeri yamuldu, kala kaldı, karşıdan karşıya geçiyordu birde. artık nazarım mı değdi ,arabamı adi idi bilmiyorumbilmiyorumkismile
eşin doğuma mı girecek? ben bunu sadece amerikan filimlerinde oluyor sanıyordum. bizim memlekette de alıyorlarmıymış doğuma.
ay benimkini de alalım. yalandan iyice bağırırım valla. neler çektiğimizi ,bu işin kolay olmadığını görsün, az üzülsün demi.
diğer türlü PIRT bebek doğdu , al kucağa babasının tosunu diye sev , olay bundan ibaret sanıyor bizim bey.
ÖYLE BIR GECER ZAMANKI deki minik Osman...yaktin beniii...dün aglamaktan icim sistii resmen...:gitme:
osman.. mete.. el kadar sıpa nasıl rol kesiyo yaa.. hepsi o carolin karısı yüzünden.. neyse ki çemile deşti karnını hepimizin ahını çıkardı..
film kalitesinde dizi çekiyorlar walla.. helal olsun.. eşimde yoktu doya doya ağladım..
kız nerelerdesin sen bir tane hemşerim var burda oda uğramıyo diyodum delikafadulden valla ben canımı sıkmıycam hiç istemiyom zamanında kendide torunu istememiştiklava: defolsun evine gitsin bu kadar açık söyledim oğluna şimdimi torun oldu diye uzak dursun benden arıza çıkartırım dedim sustu oda kötükedihüso artık iyice pisikopata bağladım valla eşim kararlılığımı gördü artık sesini çıkarmıyo
klava:
eşin doğuma mı girecek? ben bunu sadece amerikan filimlerinde oluyor sanıyordum. bizim memlekette de alıyorlarmıymış doğuma.
ay benimkini de alalım. yalandan iyice bağırırım valla. neler çektiğimizi ,bu işin kolay olmadığını görsün, az üzülsün demi.
diğer türlü PIRT bebek doğdu , al kucağa babasının tosunu diye sev , olay bundan ibaret sanıyor bizim bey.
bu doğuma girme işini konuşunca "sen içerde bir doğururken ben dışarda dokuz doğursam" diyor bana.. bende "onlardan birini bile kucağımıza alabilirsek neden olmasın" diyorum.. umarım yan çizmezler..
bu arada ben ne yaşıyorsam yaşıyo pis yaa. kramp giriyo ertesi gün ona da giriyor(muş).. midem yanıyo bi kaç saat sonra başlıyor midem ağrıyo demeye.. benim bulantılarımın olduğu dönemlerde de bazen tutturuyodu bulanıyo midem diye..off.. bazen bakalım önce hangimiz doğuracaz diyorum ona:))bilemiyorum empati mi kurduğundan ne? bi kilo almadı işte.. şimdi düşündüm de aslında bende almadım :S henüz...
ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcasıağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama