- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hiç doymuyorum sizde mi öylesiniz yaa aç dursam bişi olur mu daha fazla kilo olmak istemiyorum
kızlar ben hiç doymuyorum sizde mi öylesiniz yaa aç dursam bişi olur mu daha fazla kilo olmak istemiyorum
Eğer doktoruna sorarsan buradan da paylaşırmısın? Valla hergün neyse diyordum da dün bi acayip ağrıdı artık:bbo:
Saol Toobacım, dönerken kullandığım kaslarım neredeki? Bu söylemesi ayıp tam bacak arasına geliyorAyakta yaşamıyorum hatta sadece yatınca sağa sola dönerken oluyor, ayakta yürümek falan iyi geliyor. Çatı ağrısı ayakta mı olurmuş, off ooff. Neyse off çekmeyeyim buna da şükür:lepi:
yalnız küçükprensim benim yaşadığım ağrı da bacak arasında.. sen danış bunu hekimine.. acaba aynı durum mu.. ama sol tarafım daha fazla benim diz kapağıma kadar vuruyor bazen ağrısı.. dün hoca olur bunlar normal ayak bileğine kadar bile vuranlar oluyor dedi bana.. sustum..
yalnız küçükprensim benim yaşadığım ağrı da bacak arasında.. sen danış bunu hekimine.. acaba aynı durum mu.. ama sol tarafım daha fazla benim diz kapağıma kadar vuruyor bazen ağrısı.. dün hoca olur bunlar normal ayak bileğine kadar bile vuranlar oluyor dedi bana.. sustum..
siz benden baya öndesiniz bi kaç hafta sonra belki bende de olur....
slm kızlar,
dün gece eşim beni rüyasında doğuma giderken görmüşkaydirigubbakcemile3kalktı sarıldı felan öyle bi şeyde görmemiş sadece bana narkoz veriolarmış bende elini tutyormuşum ona bile dayanamamış heralde gerçeğinde yanımda olursa ne yapacak bilemiyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu benim tahminim canım olmayabilirde.. şimdi hareket ederken kaslarımızı kullanıyoruz ya. her pozisyonda ve harekette sorumlu kaslar var. şimdi sen yatar pozisyonda dönerken çatı kısmında bundan sorumlu kasların mı ağrıyor acaba diye düşündüm. bu ayakta çatı ağrısı da sıpalar büyüdüğü ve yüklendiği için hormonların etkisiyle yumuşayan pelvisimiz ağrı yapabiliyor.. belki bazılarına yatarkende yapıyordur bana ayakta yürürken yapıyor her an kırılacakmış gibi
slm kızlar,
dün gece eşim beni rüyasında doğuma giderken görmüşkaydirigubbakcemile3kalktı sarıldı felan öyle bi şeyde görmemiş sadece bana narkoz veriolarmış bende elini tutyormuşum ona bile dayanamamış heralde gerçeğinde yanımda olursa ne yapacak bilemiyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ay kıyamıyor eşine ya....
Belli etmiyorlar ama bizden daha çok korkuyorlar bence.....
Kızlarrr Ekim Annelerinden geliyorum birçoğu doğurmuş...
Doğurmayalarda hep sezeryan yazıyor listelerinde
Bizim de hep normal neredeyse...:lepi:
ayyy demek adamın içine korkusu düştü, yaa yazık. Biz olayı yaşıyoruz, onlar çaresizce uzaktan bakabiliyorlar.
Ekimlerde doğuruyooo deseneee, ayyy çok mutluyummmdelikafadulden Bize az kaldı. Herhalde zamanı gelince bende sancı başlasa sevinçten deli olurummmkaydirigubbakcemile3
Bencede çok korkuyor zaten,karnıma ellemeye korkuyo,gece sağa sola dönerken karnım nerde diye kontrol ediyokaydirigubbakcemile3
[]
ayyy demek adamın içine korkusu düştü, yaa yazık. Biz olayı yaşıyoruz, onlar çaresizce uzaktan bakabiliyorlar.
Ekimlerde doğuruyooo deseneee, ayyy çok mutluyummmdelikafadulden Bize az kaldı. Herhalde zamanı gelince bende sancı başlasa sevinçten deli olurummmkaydirigubbakcemile3
ewet ewetküçükprens hani bi ağrıdan bahsetmissin ya aynısı bende de oluyor,gece saga sola dönerken ve yataktan kalkarken oluyo ayakta durunca felan olmuyo,ama ben pek önemsemedim zaten vücüdum iyice bi tuhaflaştı değişik değişik ağrılar...akannehir
Evet be bizimkilerde erken gelecek kesin... :lepi:
Bakalım artık sancılar başlayınca ne şekile gireceğiz -tatlicadiarzu-
Bencede çok korkuyor zaten,karnıma ellemeye korkuyo,gece sağa sola dönerken karnım nerde diye kontrol ediyokaydirigubbakcemile3
[]
ewet ewetküçükprens hani bi ağrıdan bahsetmissin ya aynısı bende de oluyor,gece saga sola dönerken ve yataktan kalkarken oluyo ayakta durunca felan olmuyo,ama ben pek önemsemedim zaten vücüdum iyice bi tuhaflaştı değişik değişik ağrılar...akannehir
İşte bende o ağrı dün gece çok arttı yaa, demek bi tek bende yokaklinialirimsmile
ya kızlar hiç dikkat ettiniz mi? ya da sizede oldu mu?
benim burnum genişliyokaydirigubbakcemile3valla büyümüyoda böyle yüzme yayılıo yakındaa safi burun olucamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yüzümdede biraz şişlik var tabi çok komik oluyorum gitgidekaydirigubbakcemile3
Burnummu kız doğru düzgün aynaya bakmıyorum ki dur gidip bakayımkaydirigubbakcemile3
bahsettiğiniz ağrıların hepsi mevcutdur ben de de kızlar .birde artısı var bende.sabah kalktığımda göbeciğimde ağrıyor.sanki bebişim bayağı ağırlık yapmış gibi normal hayata donunc duzeliyor .benim bacak araı ağrım vardı normalde doktora sordum şilik falan yoksa normal dedi.şidi o bacak arası ağrılarım gece donerken fena yapuyor beni.donemiyorum donerken bacağımı kaldırırken acıyor(
Şişlik varsa mı sorun oluyomuş?? Benimde dönerken çok fena oluyor bide aynen bacağımı kaldırırken. Demek bu da hamilelikten.
Ha pişmiş tavuk, ha hamile kadın pek bi farkı yokmuş yanikafamçokkarıştı