2010 Aralık Anneleri

ya kızlar canım acayip sucuk çekiyo ilk zamanlar doktorum yemesen iyi olur demişti sonrasındada hiç konusu geçmedi öğlen biraz sucuklu tost yedim ama kesmedi daha canım çekiyo siz yiyomusunuz sucuk felan cokacimcoook

valla ben geçen sucuklu yumurta yedim,eşim yiyordu dayanamadım ılk defa yedım gecen haftakaydirigubbakcemile3herlade 1 seferden biişey olmaz dedim kendi kendime ama sanada kötü örnek olmayımkaydirigubbakcemile3

ya kızlar canım acayip sucuk çekiyo ilk zamanlar doktorum yemesen iyi olur demişti sonrasındada hiç konusu geçmedi öğlen biraz sucuklu tost yedim ama kesmedi daha canım çekiyo siz yiyomusunuz sucuk felan cokacimcoook

Ben yiyorum arada :tomato:
Ne yapayım acayip canım istemişti hem pişiyor sonuçta sosis , salam gibi değil

canın çektiyse ye ama çok değil.bide cumhuriyet ve ikbaldi sanırım gerçek afyon sucuğu temiz oluyo onlar öyle pınar falan yeme.

tellinaz ben kaç kez sucuk yedim kaliteli bir marka al birşey olmaz İnşallah
gsu benim bir arkadaşımında hamileyken burnu şişmişti ama geçici doğumdan sonra geçecek merak etme :)

canım bende ilk zamanlar yemiiyodum baktım olcak gibi değil yemeye başladım.onceden de kacamaklarım oluyordu.sucukda sosizde yedim.iyi kızartıldıkdan sonra sorun yok.canım salam cekiyor o çiğ diye yemiyorum.daha daha neler cekiyorda işte ..açtırma kutuyu soyletmeeeee...:)))

ya kızlar bu burgerking deki virüs varya çok tehlikeliymiş ve şimdide büyük piliç firmalarında da bu virüse rastlanmış ay artık gönül rahatlığıyla hiç bişey yiyemiycez kırmızı ete zaten güvenim yoktu şimdi beyaz ettende korkar olduk ay bide hep en iyi dediğimiz firmalarda rastlanmış ölümcül bir virüsmüş dikkatli olun

ben yiyorum valla canımmm.... pazar günleri özellikle.... cokacimcoook

ya kızlar bu burgerking deki virüs varya çok tehlikeliymiş ve şimdide büyük piliç firmalarında da bu virüse rastlanmış ay artık gönül rahatlığıyla hiç bişey yiyemiycez kırmızı ete zaten güvenim yoktu şimdi beyaz ettende korkar olduk ay bide hep en iyi dediğimiz firmalarda rastlanmış ölümcül bir virüsmüş dikkatli olun

öyle valla fırsatın olcak kendin yetiştircen kesip yicen.kırmızı et diyosunda tavuk da çok kötü yetiştiriliyo verilen ilaçlarla 42 43 günde büyüyo ve kesilip satılıyo.yani mümkünatı olmaması lazım ama oluyo.

Benim de bugün acaip midem yanıyo kızlar, öğlen yediklerim mi dokundu acaba. Sanki bişeyler mideme batıyo, yediklerim ağzıma geliyo -tatlicadiarzu-
Valla tam körler sağırlar birbirini ağırlar olduk, ama napalım. Kocama söylesem geçer bişey olmaz diyo, siz ilgileniyosunuz en azından

tellinaz ben kaç kez sucuk yedim kaliteli bir marka al birşey olmaz İnşallah
gsu benim bir arkadaşımında hamileyken burnu şişmişti ama geçici doğumdan sonra geçecek merak etme :)

inşallah canım zaten az kaldı doktor bana kasım 15 ten sonra beklemeye başla dedibilmiyorumkismile

ben bununla ilgili bi belgesel izlemiştim, dışarda yetiştirilen hayvanlarda e .coli yani coli basilli diye bilinen bir bakteri olduğunu anlatmışlardı.hatta bir anne 3,5-4 yaşlarınaki oğluna bu hamburgerlerden yedirdiği için çocuğunun öldüğünü anlatıyordu ve açtığı davalardan bahsediyordu..aklımda kalanlar bunlar kızlar göz ucuyla izlemiştim..yani işin özü yetişkin insanlar bu bakterilerinden çok etkinmiyor fakat çocuklar da ölüme kadar gidebiliyor. bizde hamileyiz dikkat etmek lazım.artı benim bir tanıdığım burgerkingde çalışıyordu ordaki hamburgerlerin köfteleri burda yapılmıyormus..uzak durmak lazım...

Benim de bugün acaip midem yanıyo kızlar, öğlen yediklerim mi dokundu acaba. Sanki bişeyler mideme batıyo, yediklerim ağzıma geliyo -tatlicadiarzu-
Valla tam körler sağırlar birbirini ağırlar olduk, ama napalım. Kocama söylesem geçer bişey olmaz diyo, siz ilgileniyosunuz en azından

biraz süt iç canım muhtemelen rahatlarsın.

kızlar kış geliyor grip aşısı yaptırabiliyormuyuz ki biz? babasına kesin yaptırtcam da biz olabiliyomuyuz bilgisi olan varmı?

canım 3 kpılı aldık cumartesi gelicek resim çekip koyarım.... yerleştirimde çok heyecanlıyım... :CüvCüv:

Çekte ekle görelim biz de :hulya:

Canım boşver kocaları onlardan bize hayır yok biz birbirimize yeteriz olumunekankayizsmile

Kızlar hatırlarsanız Seren Serengilin ilk bebeği dışarda yediği balıktan zehirlenmişti ve ölmüştü Allah korusun oluyor böyle şeyler aslında dışardan hiçbirşey yememek lazım ama yapamıyoruz

Kızlar hatırlarsanız Seren Serengilin ilk bebeği dışarda yediği balıktan zehirlenmişti ve ölmüştü Allah korusun oluyor böyle şeyler aslında dışardan hiçbirşey yememek lazım ama yapamıyoruz

ya yazık o kadına ya ben çok üzülüyorum onun için:Saruboceq: en büyük acı evlat acısıymış o 3 tane çocuğunu kaybetti allah sabır versin valla

Back
X