2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar simdi karaciger drumdan geldim maalesef son 3 ayımızda karaciger ilacı kullanmak zorundayız yarın ilaca baslıyorum..

Sezen10 maşallah bebeğine kocaman olmuş yaa, kasım 15 dedi demek, ayyy az kaldııı:teytey:

Yasemin, geçmiş olsun. Gerçi neyin vardı hatırlayamadım ama Allah dermansız dert vermesin kimseye, bak ilacı var kullanacaksın hiçbişeyin kalmayacakyerimseniben

hepatitB hastasıyım tahliller bayagı yuksek cıktıgı için anne karnında bebege gecme riski war o yuzden ilaca basladık.. ben bebege bişey olmasın die agrı kesici bile icmeye cekinirken simdi karacigerilacı içmek zorundayım ama o da onun saglıgı için napalım benneyaptımki

geçmiş olsun cnm, moralini bozma ama, herşey bebeğin için, bi sorun olmaz Allahın izniyle....
saol canım inşallah olumunekankayizsmile

Bana ne diycek acaba yarın benim aralığın sonu görünüyor inşallah azcık daha bekler ocak 1 doğurum :))) Yıl kaybetmesin diye ama tabi keyfi ne zaman istiycek onu bilmiyoruz :1rolleyes:

Hadi bakalım yarın sana ne diyecek...
Benim de Aralığın ilk haftası ama dediğin gibi onların keyiflerine kaldık sempatiksalakcinni

merhaba kızlar simdi karaciger drumdan geldim maalesef son 3 ayımızda karaciger ilacı kullanmak zorundayız yarın ilaca baslıyorum..

Ay canım durumu tam bilmiyorum ne oldu ki diyordum ama okudum...
Canım bebeğin için kullanıyorsun bunu hiç sıkma canını onun iyiliği içinnn

Son düzenleme:
gozun aydın tatlım
bana ne diycek acaba yarın benim aralığın sonu görünüyor inşallah azcık daha bekler ocak 1 doğurum :))) yıl kaybetmesin diye ama tabi keyfi ne zaman istiycek onu bilmiyoruz :1rolleyes:

bende yarın gidiyorum.hayırlı haberlerle geliriz inş

gecmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.karaciğerinde ne sorunun vardı .soylemişdin unutuum

canım zaten onun için biraz rahatım.. dr a ilk sorum bebege bi zararı war mı die sormak oldu 6.aydan sonra yokmus heralde ne bilimi iste tedirgin oluyo insan.. neyse kızlar biraz atıstıriim gorusuruz sonra

geçmiş olsun canım.Herşey onların sağlıkları için sen sağlıklı olcan o da sağlıklı olcak annesi.Sağlıkla hayılısıyla bir kavuşsaydık bebişlerimize :)) Endişelerimiz biraz azalcak inşallah :Saruboceq:

gözün aydın sezencim maşallah kocaman olmuş ama ben çok şişko olsun istemiyorum 3 yeter bence normal doğum istediğim için hayırlısı gerçi ne olursa olsun ya sağlıklı olsunda.şeyi merak ettim rahim ağzın kapalı derken alttanmı baktı ultrasonda mı görünüyo??

Allah şifanızı versin inşallah önemli değil ilaç almak sağlığınız yerinde olsunda.

maşallah cnm bebeğine kocaman olmuşşşş yerim onu ben ... kasım 15 den sonra tetiktesin yani .. çantan hazırmı aman ha hazır olsun bişey atlama sonra zor oluyo...

Yoğun bi hafta geçiriyorum giremiyorum KK ya aklım hep sizde kalıyo .. yerime gelen bayana bilgi veriyorum bide denetime girdik ( artık 6 günüm var sonra evden bol bol takip ederim...
Bide bugün oğlumun veli toplantısı vardı ona gidip geldim kafam kazan gibi oldu eve gitsemde bi dinlensem....

gozun aydın tatlım

bende yarın gidiyorum.hayırlı haberlerle geliriz inş

gecmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.karaciğerinde ne sorunun vardı .soylemişdin unutuum

yasmin geçmiş olsun canım...
cok sagolun kızlarinşallah ilaç fayda gosterirde bebişim saglıklı dogar bizim tedawiolmamız o kadar sorundegilama minicik bi bebegin tedavisi tabikidedaha agır..a.s

saol canım walla biran once kavussak bebeklerimize surekli tedirginiz..eyvahedigeldismile 1 ay oldu bende gormedim bebişimi yarın sabah gitcem dr a bakalım nasılmıs ooglusum ne kadar buyumus cok ozledim opuyorumnanaktan

gözün aydın sezencim ooo 2kilo olmuş nerdeysemaşallah daha döner ya dert etme,benimkide dönüp duruo yavrumopuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun,herlade vereceği ilaçlar bebeğe zararsızdır bende ishal olduğumda antibiyotik kullandığımda kendimi kötü hissetmiştim ama mecburen kullanıyoruz işte..

sezen bebiş bu kadar önden gidiyorsa sen artık doğum iznine çıkabilrsin :lepi:düşünüyomusun çıkmayı?

canım benim geçmiş olsun,herlade vereceği ilaçlar bebeğe zararsızdır bende ishal olduğumda antibiyotik kullandığımda kendimi kötü hissetmiştim ama mecburen kullanıyoruz işte..

ewet canım sonucta ilacı veren dr beni surekli takip eden dr 6.aya kadar bekledi simdi verdi zararı olsa tabiki vermez ama yinede içimiz elvermiyo

kızlar ben böyle 13-14 haftalıkken felan ticker ı 30larda olan topiklere girerdim kendimi hayal ederdim hep,bana çok kutsal gelirlerdi...şimdi bizlerde 30 da ilerliyoruz ayy böyle düşününce çok heyecanlanıyorum yavvdelikafaduldendelikafadulden

30 a geldiniz valla ben daha 28 bak imrendim şimdii. :) ama zaman çabuk geçiyo...

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın....

Benim daha var otuzuma :1rolleyes: ama ben artık 39 falan olmak istiyorum :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…