saol canım bende iyiyim kv problemin var dimi ama sakin ol bence bbeğini güzel güzel emzirmeye bak :ecrin_bebek:
tatlim cogumuzun ayni derdi var..yeni bisey degil yani
insallahh uzun süre emzirebilirimm :Saruboceq:
sen kac haftalik hamilesin canim,ilk defa görüyorum seni topikte
zaten uzaklardasın cucum kaydirigubbakcemile3 daha uzaklara gitme sen..ne güzel annen gelecekmiş boşver kv yi..bende anacığımın yanında yapıcam doğumu Allah nasip ederse şimdi benim kaprisler havada takla atarkaydirigubbakcemile3 bana da dönüş çok zor olacak..
ahhhhhh ahhhhhh olmazmı ben görüşmüyorum şu an öyle kurtuldum ...yeni katıldım sayılır aranıza 28+3 teyim canım kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canım senin ticker ın yok kaç haftalıksın?
anaam bugün çenem düştü evde durmak yaramıo bana ,acaba dogum iznine çıkmasam mı?
sendede var yani bi tane guclubacismile
hosgeldin canim aramiza,meleginede massallah..
kiz zaten umrumda degil artik...o kadar kayitszim ki hepsinede...salla bosver...
tadini cikariyorum simdi son aylarimin... hepsine lülülülülülü
annelere naz yapiliyor zaten,ne güzel..benim annemde pesin pesin kizim sana yardima geliyorum,bebegine kendin bakarsin,yardim istersen yardim ederim dedi..ne güzel demii opuyorumnanaktan
kız dayanamaz o gelince bak görürsün,anneler karışmadan duramazkaydirigubbakcemile3
canım ben yeni katıldım pekde anlamıyorum açıkçası :kedi: 28+3 teyim canım :dance:
amaaann cucum senin dediğin gibi sallıyorum artık hiç bir şey hissetmiyorum onlara karşı :umursamaz: hoşbulduk balım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inş meleklerimizi:Saruboceq:
tellim bende kuaförden geliyorum ama oraya yinr cesaret edemedim. Bayağı kapıştık kadınla. Bir dahaki sefere mecbur kalıcam. Artık göremiyorum bende çünkü.
Canım bende sondan geliyorum. 30 aralık dedi doktor ama bakalım. Ocak olursa da fena olmaz. Bu gidişle topikte aralık annesi olmayacak. hep kasım ve ocak :))
amaaan benim bebişe de kv bakıcak napcaz bilmiom 4-5 ay birlikte,anacığım gellemez,bakıcı da tutamam kücück olcak..siz böyle anlattıkca içim darlanıyo..gerçi bi zararı yok bana ya,işte çok uzun süre birlikte olmak beni çok korkutuyor
herkes yatıyo demek
biz de duşumuzu alıp yatalım.
pelincim harca bakalım paraalrı
benim listemde fazla bişi kalmadı sayılrır
ama büyük şeyelr
ana kucağı, süt pompası, sepet, kapı süsü
kendime iç çamaşırı vs.
akşama resimelri bekliyorz.
isiscim sana da hayırlı randevualr
gzüel haberlerle gel
gzüel pozlar ermesini diliyorum
bakalım bizimklielr gibi inatçımı
kızlar gunaydın
yeni arkadaşlar hoş geldiniz.bugun benimde kontrolum var.aksi gibi kombi bozuldu kayınvalimde de banyo yaptım.temizlik işimde vardı ama Allah kabul etsin gormeden yarım yamalak yaptım.tercihim ağdada yana ama bu sefer malum sebeplerden jiletle tanışdık.ama goremediğim için ne durumda olduğumu bilemiyorum.bide doktor alttan muayene ederse yandıkk...bu zamana kadar etmedi edesi tutarsa bide...:eyvahedigeldismile
günaydın kızlarrr...nassınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?