2010 Aralık Anneleri

saol canım bizde iyiyiz şükür...bu arada sen naptın öyle yaa ohaoldumsmile çok tehlikeli bırak kendin uğraşma allah korusun ben en çok banyodan korkarım valla temizlikte :1rolleyes:

ucuz atlatmışsın canım geçmiş olsun .. amman daha dikkat edin .. ben de banyodan çok korkarım ... daha dikkat ettikçe de takılacak çok şey bulunuyor ... herkese günaydın bu arada ...

saol canım bizde iyiyiz şükür...bu arada sen naptın öyle yaa ohaoldumsmile çok tehlikeli bırak kendin uğraşma allah korusun ben en çok banyodan korkarım valla temizlikte :1rolleyes:

İçimden de geçti şimdi düşermişim felan derken düştüm popo üstü :kedi:
Yok yok akıllandım korkum bana yetti bir daha yapmam

evet canım goremiyoruz..ayna almayı unutmuşum cıkamadımda bi daha cok afadersin dokunarak yaptım.inş olmaz rezil gibi.bu arad gecmiş olsun .artık evde birileri varken banyoya girmeliyiz ben oyle yapıyorum.eşime diyorum ara sıra seslen bana diye.

Son düzenleme:
kızlar haftalardır yaptığım diyet sonucunda dün akşam bi tokluk şekerimi ölçeyim dedim .. 91 delikafadulden demekki diyet kendini göstermeye başladı .. cumartesi de hastanede ölçecekler .. Allah'ın izni ile bunu da bi atlatsam ... hatta en sonki 152 den sonra 91 i görünce eşim inanmadı .. makina bozuk mu acaba diyor ama ben çok mutlu oldum...cumartesi gelsin artık yaaaa....

Eşime demiştim bana büyük bir ayne getir diye oda unuttu alsanaalsanasmile
Aynen bende öyle alıyorum kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra zaten eşim gelmeden banyo yapmam ya korku yetti bana...

Hadi gözün aydın canım çok sevindim...İnşallah cumartesi de normal çıkar

günaydın kızlar. mavrulam geçmiş olsun dikkat et RABBİM kormuş

Teşekkür ederim canım

günaydın herkese,

bugün bebeğini görecek olan herkes güzel haberlerle gelir inş. dün görenlere de maşaallah diyorum. büyümüş sıpalar...

yasmincim geçmiş olsun. doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok malesef. onlar da her zaman herşeyi bilemiyor tabiki ama bizden fazla bildikleri kesin. bu sıkıntılı süreci de atlatıp bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun inş. dediğin gibi onların tedavisi çok daha zor. Allah böyle bişeye mecbur bırakmasın kimseyi...

aman diyim amannnnn. canım verilmiş sadakanız varmış ama bebeğini dinlemeye devam et bi süre daha. en korktuğum yer banyo bi de diğer ıslak zeminler...

canım ne kadar sevindim anlatamam. umarım böyle devam eder. son 152'den sonra diyetinde değişiklik yapmış mıydın? sonuç çok iyi çıkmış. ben de merak ediyorum ne durumdayım acaba diye. doktordan alet istedim, ölçüp durayım diye, yazmadı. pahalı bişey midir acaba?...

Hadi gözün aydın canım çok sevindim...İnşallah cumartesi de normal çıkar

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederim canım

152 den sonra öğle saatindeki 3 dilim ekmeği 2 ye .. akşamki 2 dilimi de 1-1,5 dilime düşürdüm .. aralarda da yeşil elma - salatalık vs. son hız devam ... en ufak bir tatlı - çikolata - tatlı meyve kaçamağı da yapmadım ... yemeklerden sonra yürüyüş yaptım .. o da vücut şekerini dengeliyormuş ... sabah ve gece sütlerim hariç ara öğün tercihlerimi yoğurt ve ayrandan yana kullandım...

cihazın fiyatını bilmiyorum canım .. sanırm çok pahalıl bişi değil .. ama içindeki 50 lik tek kullanımllık tabletler 50 tl ... hani çok şekeri olmayanların almasına değmez bence ... ben de babamın yedek cihazına el koymuş durumdayım boshayallersmile ama her gün yapmıyorum ... benimki merak .. doktora gitmeden kendimi hazırlamak istedim ...

gozunaydın canım bende bugun seker sonucumu gostercem.guya sorun yok.aklıma takıldı ben bu zamana kadar tatlı cok yemedim aama şimdi canım tatlı istiyor.yani şimdi yok diye sonradan da olmayacak anlamınamı gelir bu şeker.Allah gostermesin sonradan da yukselebilir değilmi mantık olarak..

Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.

Allah kolaylık versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkese,

aman diyim amannnnn. canım verilmiş sadakanız varmış ama bebeğini dinlemeye devam et bi süre daha. en korktuğum yer banyo bi de diğer ıslak zeminler...

Islaktı zaten ya nasıl oldu anlamadım birden ...
Bütün gece kıpır kıpırdı ama dinlemedeyim yine de...

Neden böyle oldu ki acaba...
Dualarımız seninle inşallah sorunsuz geçer de dinlenirsin :teselli:

sorun yoksa zaten sonradan da çıkacağını zannetmiyorum canım... ama standardın dışında yiyorsan dikkat et derim .. normalin dışına çıktığın an her şey zararlı ... bir porsiyonsa bir porsiyon .... cokacimcoook kırk yılda bir abarttığın anlar olduğunu da düşünüyorsan bu sefer de onu dengeleyici bişiler yiyerek telafi edebilirsin ... ama su içmek hepimiz için çok önemli.... (şekeri dengeler - çatlaklarını önler - sütü arttırır vs.. ne çok yararı var .. bunu sadece kendime yazmıyorum heee kendime de yazıyorum kaydirigubbakcemile3 )

geçmiş olsun canım, aman yorma kendini. Artık yavaş yavaş istirahat modeuna geçmemiz gerekiyo heralde. Boşuna 32.haftada izine ayrılma hakkı vermemişler bize. 30.haftadan sonra kendini göstermeye başlıyo...
Islaktı zaten ya nasıl oldu anlamadım birden ...
Bütün gece kıpır kıpırdı ama dinlemedeyim yine de...

Aman canım yaa, dikkat et kendine. Allah korusun, verilmiş sadakanız varmış. Ben de bi gün okulda düşüvericem diye aklım çıkıyo. Ha bire yerleri siliyolar, ıslak ıslak, ben de bi kaç kez kaydım ama Allahtan bişey olmadı. Dikkatli olmak lazım, zaten ağırlık merkezimiz değiştiği için denge kurmamız zorlaşıyo artık..eyvahedigeldismile

Allah kolaylık versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:

Neden böyle oldu ki acaba...
Dualarımız seninle inşallah sorunsuz geçer de dinlenirsin :teselli:

Saolun kızlar
ya neden olduğunu bende anlamadım
acaba nezle grip mi olacağım tam arkamda klima var çalıştırıyorlar sonuna kadar açıyorlar
eee şifayı kaptım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…