Günaydın kızlarrrr....
Artık göremiyoruz ki hiçbirimiz sempatiksalakcinni
Ben zannetmiyorum alttan muayene olur canım merak etme...
Bende dün biraz temizlik yapayım dedim banyoda düştüm evde de yanlızdım karnımda kaskatı oldu oturdum bekledim 5 dak sonra oğlum kıpır kıpır şükür...
Şu gebeliği bir atlatayım oğlumu kucağıma alayım varsın yarım yamalak olsun canım bazı şeyler boşver
Günaydın canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın Şeniz
Günaydın kızlarrrr....
Bende dün biraz temizlik yapayım dedim banyoda düştüm evde de yanlızdım karnımda kaskatı oldu oturdum bekledim 5 dak sonra oğlum kıpır kıpır şükür...
Şu gebeliği bir atlatayım oğlumu kucağıma alayım varsın yarım yamalak olsun canım bazı şeyler boşver
]
saol canım bizde iyiyiz şükür...bu arada sen naptın öyle yaa ohaoldumsmile çok tehlikeli bırak kendin uğraşma allah korusun ben en çok banyodan korkarım valla temizlikte :1rolleyes:
Günaydın kızlarrrr....
evet canım goremiyoruz..ayna almayı unutmuşum cıkamadımda bi daha cok afadersin dokunarak yaptım.inş olmaz rezil gibi.bu arad gecmiş olsun .artık evde birileri varken banyoya girmeliyiz ben oyle yapıyorum.eşime diyorum ara sıra seslen bana diye.
kızlar haftalardır yaptığım diyet sonucunda dün akşam bi tokluk şekerimi ölçeyim dedim .. 91 delikafadulden demekki diyet kendini göstermeye başladı .. cumartesi de hastanede ölçecekler .. Allah'ın izni ile bunu da bi atlatsam ... hatta en sonki 152 den sonra 91 i görünce eşim inanmadı .. makina bozuk mu acaba diyorama ben çok mutlu oldum...cumartesi gelsin artık yaaaa....
günaydın kızlar. mavrulam geçmiş olsun dikkat et RABBİM kormuş
Günaydın kızlarrrr....
kızlar haftalardır yaptığım diyet sonucunda dün akşam bi tokluk şekerimi ölçeyim dedim .. 91 delikafadulden demekki diyet kendini göstermeye başladı .. cumartesi de hastanede ölçecekler .. Allah'ın izni ile bunu da bi atlatsam ... hatta en sonki 152 den sonra 91 i görünce eşim inanmadı .. makina bozuk mu acaba diyorama ben çok mutlu oldum...cumartesi gelsin artık yaaaa....
Hadi gözün aydın canım çok sevindim...İnşallah cumartesi de normal çıkar
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederim canım
canım ne kadar sevindim anlatamam. umarım böyle devam eder. son 152'den sonra diyetinde değişiklik yapmış mıydın? sonuç çok iyi çıkmış. ben de merak ediyorum ne durumdayım acaba diye. doktordan alet istedim, ölçüp durayım diye, yazmadı. pahalı bişey midir acaba?...
Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.
günaydın herkese,
aman diyim amannnnn. canım verilmiş sadakanız varmış ama bebeğini dinlemeye devam et bi süre daha. en korktuğum yer banyo bi de diğer ıslak zeminler...
Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.
gozunaydın canım bende bugun seker sonucumu gostercem.guya sorun yok.aklıma takıldı ben bu zamana kadar tatlı cok yemedim aama şimdi canım tatlı istiyor.yani şimdi yok diye sonradan da olmayacak anlamınamı gelir bu şeker.Allah gostermesin sonradan da yukselebilir değilmi mantık olarak..
geçmiş olsun canım, aman yorma kendini. Artık yavaş yavaş istirahat modeuna geçmemiz gerekiyo heralde. Boşuna 32.haftada izine ayrılma hakkı vermemişler bize. 30.haftadan sonra kendini göstermeye başlıyo...Günaydın kızlar;
Islaktı zaten ya nasıl oldu anlamadım birden ...
Bütün gece kıpır kıpırdı ama dinlemedeyim yine de...
Allah kolaylık versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:
Neden böyle oldu ki acaba...
Dualarımız seninle inşallah sorunsuz geçer de dinlenirsin :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?