kızlar haftalardır yaptığım diyet sonucunda dün akşam bi tokluk şekerimi ölçeyim dedim .. 91 delikafadulden demekki diyet kendini göstermeye başladı .. cumartesi de hastanede ölçecekler .. Allah'ın izni ile bunu da bi atlatsam ... hatta en sonki 152 den sonra 91 i görünce eşim inanmadı .. makina bozuk mu acaba diyorama ben çok mutlu oldum...cumartesi gelsin artık yaaaa....
geçmiş olsun canım, aman yorma kendini. Artık yavaş yavaş istirahat modeuna geçmemiz gerekiyo heralde. Boşuna 32.haftada izine ayrılma hakkı vermemişler bize. 30.haftadan sonra kendini göstermeye başlıyo...
sende benim gibi aklıma gelen başıma gelir diyorsun ha :) geçmiş olsun semacım.. insan çok korkar cidden.. yapma artık ev işi felan.. dayanıklı oğluna da maşallah..İçimden de geçti şimdi düşermişim felan derken düştüm popo üstü :kedi:
Yok yok akıllandım korkum bana yetti bir daha yapmam
geçmiş olsun canım sana da.. gebe olduğun için tansiyonun aslında normal gibi küçüğün düşük işte gereğinden biraz fazla.. nabzın yüksekmiş ama.. rapor alabilirsen biraz dinlensen iyi olur tatlım.. senin miyomlarında vardı yanlış hatırlamıyorsam.. ben ilk doğumu senden bekliyordum ya yine de 35'i doldurmadan olmaz inşallah...Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.
Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.
cihazın fiyatını bilmiyorum canım .. sanırm çok pahalıl bişi değil .. ama içindeki 50 lik tek kullanımllık tabletler 50 tl ... hani çok şekeri olmayanların almasına değmez bence ... ben de babamın yedek cihazına el koymuş durumdayım boshayallersmile ama her gün yapmıyorum ... benimki merak .. doktora gitmeden kendimi hazırlamak istedim ...
Günaydın kızlar.Mavrulam ve Burxhan geçmiş olsun kızlar.
Mavrulam tek banyoya girme evde kimse yokken.Ayrıca şu banyolar için kaydırmazlar varya onlardan alabilirsin işe yarıyor.
Günaydın kızlar;
Saolun kızlar
ya neden olduğunu bende anlamadım
acaba nezle grip mi olacağım tam arkamda klima var çalıştırıyorlar sonuna kadar açıyorlar
eee şifayı kaptım herhalde
annelik daha doğurmadan başlıyor işte.. insan yawrusu için herşeye katlanıyor..
canım Allah yardımcın olsun. ah o toplantıların azıcık faydası olsa bize, ya da patronlar azıcık kıymet bilse....
açtırma canım klimayı. öncelik sende bence. çok istiyolarsa derecesini ayarlayın ya da ne bileyim yukarı falan verin sırtına gelmesin. gelmeyeyim oraya...
di mi ama.... kendimle başbaşa olsaydım... dün akşam o tatlılar gözümün önünde servis yapılırken sadece bakar mıydım acaba??? şekersiz çay içicem diye kasar mıydım ya da çorbanın pirinci pişmiş mi diye bakıp geri tükürür müydüm acaba??? peki oğlum olmasaydı pirinçli çorba yapar mıydım? bu da ayrı bi soru işareti...:)
slm kızlar ben k.k. de yeniyim.bende 30 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 7 yaşın da bu 2. gebeliğim kızımın duaları kabul oldu :)bu bebeğimde kız:ecrin_bebek:
bi kaç gün önce akşam kımıldamalarını alt taraftan hissedince korkup doktoruma gittim. çok aşağıda dedi.diğer kızım sezeryan ile doğdu kafası dikiş yerinin olduğu yerde bilmiyorumkismile aranızda böyle bi sorunu olan varmı kımıldamaları bençok rahatsız ediyo çkta hareketli cadızemuszemus
cucu senin randevun yine benimle aynı günlerde mi.
ben 15 ekimi bekliyorum
kıslarrrr yine kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok çok iyisidir .. ben bugün dr. gittim minik kızım 1160 gr olmuş gelişmeside haftasıyla uyumluymuş teyzeleri .. bide alışveriş merkezi gezdik kızımla fakat öyle yorulmuşum kii acısını şimdi anlıyorum :))
Günaydın kızlarrrr....
Artık göremiyoruz ki hiçbirimiz sempatiksalakcinni
Ben zannetmiyorum alttan muayene olur canım merak etme...
Bende dün biraz temizlik yapayım dedim banyoda düştüm evde de yanlızdım karnımda kaskatı oldu oturdum bekledim 5 dak sonra oğlum kıpır kıpır şükür...
Şu gebeliği bir atlatayım oğlumu kucağıma alayım varsın yarım yamalak olsun canım bazı şeyler boşver
Günaydın canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın Şeniz
Maşallah canım benim tosun olcak oğluşun :))) Bende yarını iple çekiyorum çok merak ediyorum oğlumu yaa delikafadulden
maşallah yaa kocaman olmuş, bayaa iyi doğacak senn bebişin demekki :)) bundan önce gittiğinde kaç kiloydu ki;?cnmm kilonda normal bence , 2 ay kaldı diye hesap edersen, 2şer kilo daha alsan 15 olur en fazla, o da çok değil..
Maşallah senin bebeğine ....Sanırım 15 ile tamamlarsın canım sonuçta neredeyse 2 ayımız kaldı...
Ay herkse kasımın yarısından sonra başlamaya bekle diyorlar ya benimki de sanki öyle diyecekmiş gibi geliyor bakalım ne diyecek...
Masajı neden önermiyor acaba fisfisfis
canım hadi gözün aydın amaşallah bebeğine de:)
Sezen10 maşallah bebeğine kocaman olmuş yaa, kasım 15 dedi demek, ayyy az kaldııı:teytey:
Yasemin, geçmiş olsun. Gerçi neyin vardı hatırlayamadım ama Allah dermansız dert vermesin kimseye, bak ilacı var kullanacaksın hiçbişeyin kalmayacakyerimseniben
gozun aydın tatlım
bende yarın gidiyorum.hayırlı haberlerle geliriz inş
gecmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.karaciğerinde ne sorunun vardı .soylemişdin unutuum
gözün aydın sezencim maşallah kocaman olmuş ama ben çok şişko olsun istemiyorum 3 yeter bence normal doğum istediğim için hayırlısı gerçi ne olursa olsun ya sağlıklı olsunda.şeyi merak ettim rahim ağzın kapalı derken alttanmı baktı ultrasonda mı görünüyo??
Allah şifanızı versin inşallah önemli değil ilaç almak sağlığınız yerinde olsunda.
maşallah cnm bebeğine kocaman olmuşşşş yerim onu ben ... kasım 15 den sonra tetiktesin yani .. çantan hazırmı aman ha hazır olsun bişey atlama sonra zor oluyo...
gözün aydın sezencim ooo 2kilo olmuş nerdeysemaşallah daha döner ya dert etme,benimkide dönüp duruo yavrumopuyorumnanaktan
sezen bebiş bu kadar önden gidiyorsa sen artık doğum iznine çıkabilrsin :lepi:düşünüyomusun çıkmayı?
canım benim maşallah. ayyyy yaklaştı senin valla
ben bile heyecanlanıyorum sizlerdeki 30lu haftaları gördükçe.
inşallah sağlıkla dünyay gelsin kuzular.
evet denizim ya...çok yaklaştı..heyecan dorukta
aynen canım benimde oluyoo
hatta uyuşmuş şekşlde uyanıyorumm
,
doktor eşin masaj yapsın dedi normal dedi ama ne kötü öyle uyanmak ya..
Günaydın kızlar;
bu aralar herkesler hasta heralde, bende grip olmuşum, foşur foşur burnum akıyor, inşanlah ucuz atlatırım, daha kötüleşmez.
ayaklarım ve bacaklarım şiş olduğundan çorap giyemiyorum , ondan mı acep hasta oldum, bi de çok soğuk su içiyorum buzlu buzlu, oğluşum barış manço gibi saçlı saçlı doğacak heralde
Günaydın kızlarrrr....
Artık göremiyoruz ki hiçbirimiz sempatiksalakcinni
Ben zannetmiyorum alttan muayene olur canım merak etme...
Bende dün biraz temizlik yapayım dedim banyoda düştüm evde de yanlızdım karnımda kaskatı oldu oturdum bekledim 5 dak sonra oğlum kıpır kıpır şükür...
Şu gebeliği bir atlatayım oğlumu kucağıma alayım varsın yarım yamalak olsun canım bazı şeyler boşver
Mavrulam dikkat et kendine. ucuz atlatmışsın canım. sana bir nazar boncuğu takalım hemen
kıslar size birsorum var oğlumun adını bera koymayı düşünüyorum kız adı gibi diyenleroldu sizce kız adımı gerçekten bera?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?