kıslar size birsorum var oğlumun adını bera koymayı düşünüyorum kız adı gibi diyenleroldu sizce kız adımı gerçekten bera?
canım benim 4 yaşındaki oğlumun adı bera. bence çok güzel bi isim. hiç de kız ismi değil ayrıca. öyle diyenlere berra kız ismi, bera erkek ismi dersin. bu isimde en az 3 tane erkek sahabe var hem...
Günaydın kızlar;
salı gecesi eve gittitikten sonra deli gibi titreme tuttu. yorgan yorgan üstüne buz gibi ter döküyorum bi anlam veremedim. sabah işe geldim o halime rağmen yok yine iyi değildim. Eşimi aradım geldi aldı eve gittim. tansiyonun büyük 9 küçük 4 kalp ritmim 124 of bütün gün uyudum. bugün de tansiyonum yerlerde ama toplamtım olduğu için işe gelmek zorunda kaldım. Nolur dua edinde toplantı sonuna kadar enazından sorunsuz atlatayım.
Islaktı zaten ya nasıl oldu anlamadım birden ...
Bütün gece kıpır kıpırdı ama dinlemedeyim yine de...
tek ismimi var beraser oğlunun adının. bende sahabeden olan bera bin malik in hayatını okumuştum hoşuma gitmişti cesareti de eşime bera koyalım mı demiştim ama okulda çok alay konusu olur kız adı gibi diyor çevremdeki herkes
tek ismimi var beraser oğlunun adının. bende sahabeden olan bera bin malik in hayatını okumuştum hoşuma gitmişti cesareti de eşime bera koyalım mı demiştim ama okulda çok alay konusu olur kız adı gibi diyor çevremdeki herkes
özellikle çalışan arkadaşlara bir sorum olacak.
benim bir konuda kafam karıştı, az önce doğum izinleri topiğine de yazdım. ama orası fazla yoğun olmadığı için belki cevap alamam, size de sorayım dedim, bilgisi olan varsa cevap versin lütfen.
şimdi biz 32. haftada doğum iznine ayrılıyoruz ya, bu son adet tarihimize göre hesaplanan 32. haftamı, yoka bebeğin gelişimine göre olan 32. haftamı. çünkü bana doktorum bir hafta önden gittiğimi, tosunumun gelişiminin bir hafta ilerde olduğunu söylüyordu.
son adet tarihime göre 30. haftadayım.ama bebeğimin gelişimine göre bu durumda 31. haftada gibi oluyorum. yani bu durumda ben haftaya mı dr. den doğum izni raporu alacağım?
fikri olanlar aydınlatırsa sevinirim...
teşekkür ederim cevaplarınız için. ikinci çocuğunada 28 haftalık hamilesin galiba beraser bende 28 deyım suan. senın cinsiyet nedir
onun ismine ne koymayı düşünüyoesun? ay ne çok soru sordum
yok canım önemli değil de bu soru biraz zor oldu. eşim en son şekip dedikten sonra bu konuyu açmadık bi daha:)
şaka bi yana ikinci de daha zor oluyomuş. kız olsaydı direk beyza koyacaktım. erkek olunca şimdi hem anlamlı olsun hem beraya uygun olsun istiyorum. ve bulamıyorum güzel bişey. en olası taha var aklımda ama henüz sindirebilmiş değilim. bunu da ilk defa eşim ve bi arkadaşım dışında birileriyle paylaşmış oldum böylece:)
küçükprense katılıyorum. doğduktan sonra koyacaksın ismini kimseye bişey söyleme fırsatı kalmayacak bence de. oğlumda öyle yaptık hiç kötü bi tepki de almadık açıkçası. hatta kıskananlar oldu arkadaşlarımızdan bizden sonra oğlu olanlardan. siz kaptınız güzel ismi, siz koymasaydınız biz koyardık dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?