2010 Aralık Anneleri

cucu iyi uykular tatlım..... benide götürseydin yanında bugün çok halsizim uykum varrrr... yeni işe başlayan arkadaşta bi rahat vermiyo sürekli soru soruyo akannehir daraldım iyice ....

Narnisan mesajımı görmedin sanırım, cevabını bekliyorumboshayallersmile. Neyse sen bi ara yazarsın, bende yaparım inşallah canımyerimseniben Şimdi evimi süpüreyim :gitme:

hoş gördük canımm

yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus

yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus

Ay ne güzel bebeğini göreceksin....
Ben aradım randevu almak için taaa 11 Ekime aldım ancak yer var :sinifsinif:
Bizim doktor pek yoğun oluyor

slm kızlar
buraxkan canım çok geçmiş olsun,sen ne zman ayrılcan doğum iznine,artık ayrılabilsen keşke,son zamanları dinlerek geçirsen çok güzel olur senin içinde bebiş için de...

ayyy ne güzel hadi hayırlı haberle gelin inşallah,keşke bende görebilsem kızımı,zaten bu aralar az hareket ediyo korkutyor beni...

Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile

hadi gözün aydın canım olumunekankayizsmile cadıya cok selam söyle bizden kaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel bebeğini göreceksin....
Ben aradım randevu almak için taaa 11 Ekime aldım ancak yer var :sinifsinif:
Bizim doktor pek yoğun oluyor

ayyy ne güzel hadi hayırlı haberle gelin inşallah,keşke bende görebilsem kızımı,zaten bu aralar az hareket ediyo korkutyor beni...

sağolun kızlar darısı başınıza tez zamanda.

kızlar ben kaçtımm oğlum laptop başında oturmaktan sıkıldı sanırım tekmeleyip duruyor pıtırcığım... hazar ım ve ben uyuyalım biraz zaten geceleri uyumak hayal oldu artık dün de hiç uyuyamadım:umursamaz: bazen düşünüyorum küçücük şey o kadar enerjiyi nerden buluyor gece gündüz fıldır fıldır maaşallah.. herkese hayırlı cumalar kendinize iyi bakınnn zemuszemus

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile

bebeklerde yasak olduğunu biliyodum ama gebelikte duymamıştım şimdi ufak çapta bi araştırma yaptım hiç bi sakıncası yokmuş rahatlıkla tüketebilirsin ama şekerli olduğu için kendini tatmin et bence fazlaya kaçma.

canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....

Ay ben bir ara yiyordum hemde ayıptır söylemesi tereyağlı bal akannehir
Canım netten baktım birkaç yere bal yenilebilir diyor bebek içinde hiçbir sakıncası yokmuş..

Valla ben de bal yiyorum, zararlı olduğunu da duymamıştım ama şimdi tedirgin oldum bak. Öff yaa, onu yeme bunu içme, bi yandan da herşeyden gıdanı al. Ne tuhaf bi dönemdeyiz. Ben de geceleri uyuyamıyorum, 3 gündür mide problemim var, yanma ve reflü başladı. Sabah 6.30 da kalkıp okul ageliyorum, akşam eve gidip yemek yatıyorum. dinlenmek için hiç vaktim yok. Bi de gece uyanmaları.... Sanırım vücudumuz bebek doğduğunda da gece kalkacağını bildiği için bizi bu duruma hazırlıyo

Bendede bu aralar bi bal tutkusu başladı .... sürekli yemek istiyorum fazlası sakıncalıdır tabiki bizim için ama bebeğe bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…