canım ben medical park neslihan hanıma gidiyorum cerrahpaşa mezunu herşeyin doğalından yana normal doğum diyor hatta epidural normali bile tavsiye etmiyor ama bi sorun olursa allah göstermesin epidural sezeryan dediii . en güzelinin herşeyi doğal olanıdır diyor ve çok çabuk ve pratik bi doktor ben çok sevdim hastanede güzel....
canım sen göztepe medical park.tanmı sözediyorsun. evet orayı da duydum cok ıyı bır hastaneymiş ama sanırım doğum ücretleri biraz tuzluymuş. normal olcağı için o kadar para bayılmaya gerek yok diye düşünüyorum. ssk anlaşması varmı acaba medical park.ın guclubacismile kararsız kaldım şimdi neslihan hanıma gitsem denesem mi. hepimiz acısız sızısız hayırlı doğumlar gerçekleştiririz inş tatlımzemuszemus
canım diğer forumdanda yazdım sana... ben medical park göztepe nesihan hanıma gdiyorum cerrahpaşa mezunu çok pratik hızlı bir bayan ve hastane çok güzel. neslihan hanımıda çok sevdik ... herşeyin doğalından yana olan bir doktor. normal doğum diyor hatta epidural normal doğumu tavsiye etmiyor olurda sezeryan yapmak zorunda kalırsak o zmaan epidural dedi. en güzeli ağrıyı hissederek doğurmak diyor ... fiyatlara gelince muayene ücreti 75tl ssk lıya benim koç allianz yatarak doğumuda kapsayan sigortam var fakat her sigorta için ayrı fiyat veriyorlar ssk ilede anlaşmalı özel için fiyatları ayrı bana poliçe kapsamında normal 1800tl sezeryan 2500tl civarı fiyat verdiler epidural için 300-400 civarı fark alıyorlar bunun içinde bebeğin ilk muayenesi topuk kanı bakımı ilaçların anestezi odan felan var. sigortam %100 karşıladığı için ekstra bişiy çıkmadıkça allah göstermesin yoğun bakım ve küvez ekstra bir hastalık başka bişi ödemeyeceğiz inşallah.
ay bır suru alıntı yapmışdım bir tuşa bastm silindi yahuuuu
teyzeleri coooooook sağolun iyi dilekleriniz için.aklımda kalanları yazım..
burxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez...
julyet canım 31-yada 32. haftanda gelirsin dedi.bende rapor için 31 gelrim dedim ama tam gun kararlaştırmadık.31 ide ekimin 25 ile başlayan haftaya denk geliyor.belkide aynı gune denk gelir gıtmemiz.
bebişlerini gorenler gozunuz aydın
gorecek olanlar iyi haberlerle gelin inş..yeni gelenlerde hoş gelmişler
yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus
yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus
canım diğer forumdanda yazdım sana... ben medical park göztepe nesihan hanıma gdiyorum cerrahpaşa mezunu çok pratik hızlı bir bayan ve hastane çok güzel. neslihan hanımıda çok sevdik ... herşeyin doğalından yana olan bir doktor. normal doğum diyor hatta epidural normal doğumu tavsiye etmiyor olurda sezeryan yapmak zorunda kalırsak o zmaan epidural dedi. en güzeli ağrıyı hissederek doğurmak diyor ... fiyatlara gelince muayene ücreti 75tl ssk lıya benim koç allianz yatarak doğumuda kapsayan sigortam var fakat her sigorta için ayrı fiyat veriyorlar ssk ilede anlaşmalı özel için fiyatları ayrı bana poliçe kapsamında normal 1800tl sezeryan 2500tl civarı fiyat verdiler epidural için 300-400 civarı fark alıyorlar bunun içinde bebeğin ilk muayenesi topuk kanı bakımı ilaçların anestezi odan felan var. sigortam %100 karşıladığı için ekstra bişiy çıkmadıkça allah göstermesin yoğun bakım ve küvez ekstra bir hastalık başka bişi ödemeyeceğiz inşallah.
anladım tatlım bi muayene olup denemekte fayda varr..fıyatlar da dendiği kadar ucuk degılmıs esasında. zaten sadece fiyat degıl hem hastaneye hem doktoruna güvenebilmek de cok onemlı.Allah korusun inş yoğun bakıma felan gerek kalmadan hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Birde neslihan hn. yogunmu canım zira hastanelerde sıra beklemek benı delı ediyooookötükedihüso
hadi gözün aydın canım olumunekankayizsmile cadıya cok selam söyle bizden kaydirigubbakcemile3
Ay ne güzel bebeğini göreceksin....
Ben aradım randevu almak için taaa 11 Ekime aldım ancak yer var :sinifsinif:
Bizim doktor pek yoğun oluyor
ayyy ne güzel hadi hayırlı haberle gelin inşallah,keşke bende görebilsem kızımı,zaten bu aralar az hareket ediyo korkutyor beni...
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
ben yiyorum canım bu aralar
ayyy ne güzel hadi hayırlı haberle gelin inşallah,keşke bende görebilsem kızımı,zaten bu aralar az hareket ediyo korkutyor beni...
anladım tatlım bi muayene olup denemekte fayda varr..fıyatlar da dendiği kadar ucuk degılmıs esasında. zaten sadece fiyat degıl hem hastaneye hem doktoruna güvenebilmek de cok onemlı.Allah korusun inş yoğun bakıma felan gerek kalmadan hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Birde neslihan hn. yogunmu canım zira hastanelerde sıra beklemek benı delı ediyooookötükedihüso
gidince fiyat da alabilirsin... doktordan değilde danışmanlar var hasta yatış koordinasyon merezinde oaraya sorabilirsin yada muayeneden önce bi doğum fiyatı al gidip ona göre muayene olursun...
hastanede çok fazla kadın doğumcu var o yüzden çok yoğun olmuyor 2-3 gün önceden randevu alırsan istediğin zaman dilimine alırsın... ama gittiğinde acil durumlar çıkabiliyor ben bi kere 2 saat bekledim neslihan hanıma 2 tane doğum birden geldi tabi benim için hem kötüydü beklemek hemde iyi çünkü neslihan hanım doğumhaneden 1,5 saat çıkmadı buda demek oluyorki hastasını bırakmıyor ebelerin eline... yani gittiğin günkü durumada bağlı o gün yoğunsa biraz bekleyebiliyorsun tam randevu saatinde giremeyebilirsin. her hastanede öle ben daha önce acıbademe gidiyordum orası da öyleydi... neslihan hanım ilk başta sana soğuk gelebilir ama çok tatlı konuşunca felan hele hızlı hızlı bir yürüyüşü var bayılıyoruz eşimle... istediğin herşeyi sorabiliyosun güzellikle cevap veriyor. bekletiği zaman kusura bakma beklettim biraz diyor yada ben seni görmedim gb açıklamalar yapıyor bilmiyorum bunlar benim için önemli sabah 9-9 buçık gb git çünkü 11 gb yoğunlaşıyor hastane... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?