2010 Aralık Anneleri

günaydın dicem ama işlerimi halledip geçmişi okuyana kadar öğlen olmuş.hayırlı cumalar kızlar

bendede oluyo kaburga ve bel ağrısı çok yediğim zamanlar oluyo kaburgalarımdaki ağrı ce sırtımada vuruyo ama nadiren sık sık değil.belimde iş yaparken yanlış yunluş durmaktan çok ağrıyo sırt üstü yatarsam kalkmakta zorlanıyorum.uyuyunca geçiyo oda.

maşallah nazar değer herkese anlatma öye(bana öyle diyolarda sorunsuzum diyince)aklinialirimsmile

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.

bence en çok kıpırdamaların olduğu yerde ayakları oluyo benim karnımda çok debeleniyodu şimdi kasıklarımda hissediyorum dönmüş yine cadı

Cucu ben kışın çamaşırları peteklerin üzerine koyuyorum kurutmak için...
Kendi oturduğum odaya koymam yatak odası, koridor felan...
Ve yemek masamın sandalyelerini üzerinde kaydirigubbakcemile3

SElam kızlar herkese hayırlı Cumalar.Ezouygun gözün aydın canım maşallah kusuna :)) Burxhanım geçmiş olsun canım yat dinlen birşeyin kalmaz inşallah kısa zamanda hemencik iyleş canım.

Bugün iğnemizi olalım birde bugün göğüs kremini alıcam Lansinohı önceden sürelim bakalım yara falan olmayalım dimi :))

canım ben medical park neslihan hanıma gidiyorum cerrahpaşa mezunu herşeyin doğalından yana normal doğum diyor hatta epidural normali bile tavsiye etmiyor ama bi sorun olursa allah göstermesin epidural sezeryan dediii . en güzelinin herşeyi doğal olanıdır diyor ve çok çabuk ve pratik bi doktor ben çok sevdim hastanede güzel....

ben migrostan aldım canım dün konuşmuştuk gittim aldım valla görünce 8tl gb bişiydi 10 lu paket...

Valla ben büyük umutla gitttim en azından 20gün falan der diye ama bilmiyorumkismile Allaha şükür herşeyi iyi napalım bir ay didi :)) Artık bi ay sonra zaten bir ay diyemezde sırnaşık şey

banada 1 ay sonra dedi 32. haftadan itibaren 15 günde bir gidiliyormuş....

canım çok çok geçmiş olsun kızlar yazmış muz patates bol su iç dinlen yorma kendini...

canımm çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et..

ben şanslıyım arkada büyük bir balkonum var hatta kitaplık bile var balkonda bebek odası geleceği için kitaplığımızı balkona attık çamaşır kurutmalığımda arkada balkonum kapalı ama sığmayınca sığmıyor çarşaf pike gb büyük şeyleri bende kapı üstleri ve sandelye üstlerinde kurutuyorum.... kışın petek üstünede koyduğum oluyor çabuk kurusun die.

kıslar merhaba, nasılsınız geçmişi okudukça geri dönmeye çalışıyorum umarım iyisinizdir burxkancım hem rahatsızlığına hem o kadına çok üzüldüm (

ay bır suru alıntı yapmışdım bir tuşa bastm silindi yahuuuu
teyzeleri coooooook sağolun iyi dilekleriniz için.aklımda kalanları yazım..
burxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez...
julyet canım 31-yada 32. haftanda gelirsin dedi.bende rapor için 31 gelrim dedim ama tam gun kararlaştırmadık.31 ide ekimin 25 ile başlayan haftaya denk geliyor.belkide aynı gune denk gelir gıtmemiz.
bebişlerini gorenler gozunuz aydın
gorecek olanlar iyi haberlerle gelin inş..yeni gelenlerde hoş gelmişler

Son düzenleme:

Benim evimde müsait balkonum zaten 2 buçuk metre ve kapalı alanımda var ama çamaşır yazın bile 1 günde zor kuruyor kışın 2-3 günü buluyor ...
Kışın en çabuk kuruduğu yer petek üstü

kıslar merhaba, nasılsınız geçmişi okudukça geri dönmeye çalışıyorum umarım iyisinizdir burxkancım hem rahatsızlığına hem o kadına çok üzüldüm (

Hoşgeldin canım

Evi süpürmem gerek:a015:, yarın misafirim geliyoooo yoksa ben pisimle otururdumsırnaşık şey

Bu arada cuma gününüz hayrolsun! Yarın bende 5 haftadan sonra yavru kuşumu görücem çok heyecanlıyımmmm:icecream:

petek üstü iyi tabii,hemen kuruyor amaaaa yumusatici,deterjan kokusu bebise zararliymis..onu nasil cözücez..nerde kurutucaz bilmiyorumkismile
:lepi: canim lansinoh orda ne kadar gelince bi haber verirsen cok sevinirim..olumunekankayizsmile
bence sen yine kapali balkonunda kurutmaya calis canim,o sansin var ne güzel..

Şeniz

mavrulam saol canım ..
küçükprensim valla benim evde öyle yarın boyacı gelicek die hiç ellemiyorum :)) hoş bende genelde misafir gelmiyosa sallarım temizliği
ya bide ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum bide şu haftayı gösteren çizelgeyi nasıl yapıcağımı :kedi:

kizlar sirtim agriyor,azcik uzanayim oglusumla..hatta biraz uyuyayim...
öpüldünüzzz
ohhhhh valla iyiii benim yerimede yat burcucum...

çoklu alıntıyı bende yeni öğrendim :içelim: alıntı yapın yanında MQ varya ona tıklıyosun hangi mesajları istersen en son cevap vermek istediğin zaman gelince mesajların sonunda sol tarafta cevap yaz var ona tıkla bylece alıntı yapmış oluyosun.gebelik çizelgesi için google a yaz direk link bilgilendirme çıkıyo.yada küçük prens de beceriyo bu işi ayıptır söylemesisempatiksalakcinniaklinialirimsmile

Aşkol yaa, niye daha önce söylemedin yapayım en güzelinden arkadaşıma:lepi:
Sat 15 Mart dı dimi? Birde yazmamı istediğin özel bişey var mı?

Çoklu alıntıyı MQ tuşuna basarak yapıyorsun, tüm alıntı yapmak istediklerinin MQ tuşuna basıp son mesajda alıntı yapa basıyorsunyerimseniben

saol canımcım deniyim bi bakiim inş. beceririm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…