Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....
gidince fiyat da alabilirsin... doktordan değilde danışmanlar var hasta yatış koordinasyon merezinde oaraya sorabilirsin yada muayeneden önce bi doğum fiyatı al gidip ona göre muayene olursun...
hastanede çok fazla kadın doğumcu var o yüzden çok yoğun olmuyor 2-3 gün önceden randevu alırsan istediğin zaman dilimine alırsın... ama gittiğinde acil durumlar çıkabiliyor ben bi kere 2 saat bekledim neslihan hanıma 2 tane doğum birden geldi tabi benim için hem kötüydü beklemek hemde iyi çünkü neslihan hanım doğumhaneden 1,5 saat çıkmadı buda demek oluyorki hastasını bırakmıyor ebelerin eline... yani gittiğin günkü durumada bağlı o gün yoğunsa biraz bekleyebiliyorsun tam randevu saatinde giremeyebilirsin. her hastanede öle ben daha önce acıbademe gidiyordum orası da öyleydi... neslihan hanım ilk başta sana soğuk gelebilir ama çok tatlı konuşunca felan hele hızlı hızlı bir yürüyüşü var bayılıyoruz eşimle... istediğin herşeyi sorabiliyosun güzellikle cevap veriyor. bekletiği zaman kusura bakma beklettim biraz diyor yada ben seni görmedim gb açıklamalar yapıyor bilmiyorum bunlar benim için önemli sabah 9-9 buçık gb git çünkü 11 gb yoğunlaşıyor hastane... olumunekankayizsmile
evet canım benim için de bunlar önemli kriterler çünkü insan ne de olsa ellerinde olacağı ve bebeğini emanet edeceği kişinin ilgili, sıcak ve samimi olmasını istiyor. yani en azından ben öyleyim ve aynen senin gibi düşünüyorum. Doğum anına denk gelmen iyi olmuş hem sorumluluk sahibi olduğunu da görmüşsün. zaten dediğin gibi her hastanede mutlaka bekliyorsun biz muayene olurken bekletmıyor muyuz sankısempatiksalakcinni soru üstüne soruben arayayım da hastaneyi bi görüşeyim bakalım ona göre dediğin gibi 9-9:30 a randevumu alırım. senin bebiş ne kadar oldu canım ben 27+1 in bugun itibarı ile. haftaya da kan uyusmazlıgı ve seker yukleme testımı yaptırcam inş bi sorun cıkmaz:2: sna yazarım son durumu tatlımkaydirigubbakcemile5
canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....
nerdilcim insan korkuyo işte evham yapıyorum sanırım ,konuşuyorum bir iki pıtlıyo ama şöyle kıpır kıpır olsun istiyorum heralde benim kız tembel olcak sade yer değitiriyokaydirigubbakcemile3
Ay ben bir ara yiyordum hemde ayıptır söylemesi tereyağlı bal akannehir
Canım netten baktım birkaç yere bal yenilebilir diyor bebek içinde hiçbir sakıncası yokmuş..
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
Valla ben de bal yiyorum, zararlı olduğunu da duymamıştım ama şimdi tedirgin oldum bak. Öff yaa, onu yeme bunu içme, bi yandan da herşeyden gıdanı al. Ne tuhaf bi dönemdeyiz. Ben de geceleri uyuyamıyorum, 3 gündür mide problemim var, yanma ve reflü başladı. Sabah 6.30 da kalkıp okul ageliyorum, akşam eve gidip yemek yatıyorum. dinlenmek için hiç vaktim yok. Bi de gece uyanmaları.... Sanırım vücudumuz bebek doğduğunda da gece kalkacağını bildiği için bizi bu duruma hazırlıyo
hiç kaçırmam teryağını,hele sıcak ekmek bulayım direk aklıma yağ gelirkaydirigubbakcemile3aynen bende tereyağ ile berabr yiyorum.onceleri tatlı hiç yıyemedim ama bu seker tetsi sonrası o 50 mg glikoz beni kendime getirdi şimdi yiyorum...abartmamaya calıyorum ama bazen kacıyor
Aşkol yaa, niye daha önce söylemedin yapayım en güzelinden arkadaşıma:lepi:
Sat 15 Mart dı dimi? Birde yazmamı istediğin özel bişey var mı?
Çoklu alıntıyı MQ tuşuna basarak yapıyorsun, tüm alıntı yapmak istediklerinin MQ tuşuna basıp son mesajda alıntı yapa basıyorsunyerimseniben
aynen bende tereyağ ile berabr yiyorum.onceleri tatlı hiç yıyemedim ama bu seker tetsi sonrası o 50 mg glikoz beni kendime getirdi şimdi yiyorum...abartmamaya calıyorum ama bazen kacıyor
hiç kaçırmam teryağını,hele sıcak ekmek bulayım direk aklıma yağ gelirkaydirigubbakcemile3
kızlar doktoruma dun dedimki 32. haftamı izne çıkmamı onerirsiniz37 mi .nasıl bir işte calışıyorsun dedi.deim ki ozelde sabahdan akşama kadar oturuyorum kalıp halinde kalkıyorum suram aprıyor buram ağrıyor dedim.olur o kadar dedi.diebildiğin kadar git sonrasında bebğinle fazla vakit gecirmişolursun dedi..bi dahaki randevumuda 31 yada 32. hafta gel dedi..rapor için hangi ahfta gitmek gerekiyor..????
canımmm sen süper bi insansın :)))) çamaşır asıp geldim geç yazdım kusuruma bakma ... özel bişi yok canımcım ellerine sağlık şimdiden
Ay kızlar canım istedi ya akannehir
Sıcak ekmekli olsa valla ben rahat bir ekmek yerim :kedi:
ohhhhh valla iyiii benim yerimede yat burcucum...
yattim yatmasina ama tam gözüm kapaniyor küttt,bi tekme..iki saniye sonra bi toto kaydigini görüyorum ordan..uyuyamadim yani kizlar,sadece uzandim boshayallersmilecucu iyi uykular tatlım..... benide götürseydin yanındabugün çok halsizim uykum varrrr... yeni işe başlayan arkadaşta bi rahat vermiyo sürekli soru soruyo akannehir daraldım iyice ....
güzel haberlerle gel fistigimm :lepi:yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus
balin hamilelikte sakincasi yok canim..diyetisyenimle kahvalti muhabbeti yaparkende gecti bu konu...bebis anne karnindayken bi zarari yok,dogunca bebege vermek sakincali sadece..a.sMerhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile
canım eğer çalışmaya devam edeceksen (ki bence de dr. unun dediği gibi çok çok büyük bir şikayetin yoksa devam et) 32. hafta da çalışabilirsin raporu alman gerekiyor. benim doktorum da onu 19 ekim de verecek (tam 32 yi kendisi hesapladı) sanırım bende o raporu şirketin muhasebesine vericem ( o kısmı bende tam olarak bilmiyorum)
yattim yatmasina ama tam gözüm kapaniyor küttt,bi tekme..iki saniye sonra bi toto kaydigini görüyorum ordan..uyuyamadim yani kizlar,sadece uzandim boshayallersmile
güzel haberlerle gel fistigimm :lepi:
balin hamilelikte sakincasi yok canim..diyetisyenimle kahvalti muhabbeti yaparkende gecti bu konu...bebis anne karnindayken bi zarari yok,dogunca bebege vermek sakincali sadece..a.s
sağol tatlım.ben iş biraz karışık.iş yeri kapanacak o yuzden karasıım ne zaman kapanacağınıda bilmediğim için.neyse 15 gunn bekliyeyimde bir.32. hafa başlayınca herhangi bir gun gidiliyor yani.saırım doktor çalışabilir yada çalışamaz diye kağıt veriyor .sonra biz ona gore rapor alıyoruz bide onunla uğraşıcaz desenize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?