2010 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile

mrb canım ben hiç öyle bi şey duymadım,bal yenidogan bebeklere ılk sene verilmez diye hatırlıyorum,kendimde yiyorum yani ..sen bi iyice araştır onu iistersen niye yenmiyormuş ki?

Ay cok saolun kizlar gercekten cok canim istiyordu fazla olmamak kosulu ile yerim insAllah bi sorun olmas CADIARZU

Ay ben bir ara yiyordum hemde ayıptır söylemesi tereyağlı bal akannehir
Canım netten baktım birkaç yere bal yenilebilir diyor bebek içinde hiçbir sakıncası yokmuş..

aynen bende tereyağ ile berabr yiyorum.onceleri tatlı hiç yıyemedim ama bu seker tetsi sonrası o 50 mg glikoz beni kendime getirdi şimdi yiyorum...abartmamaya calıyorum ama bazen kacıyor

Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerinizle iyisinizdir. Ya benim bu aralar cok bal canim istiyo boshayallersmile ve balin hamileleikte yenmesi sakincali oldunu duydum acaba dogrumu bal yiyen varmi aranizda bilmiyorumkismile

aaa bende yiyiyorum balı. akannehir sakıncalı olduğunu da duymamıştım doğrusu. belki fazla tüketmek mi sakıncalı olabilir deniyor acaba?

ewwet benim doktorum anlatmıştı vücüt kendini hazırlıyormuş doğum sonrasına,evde bi ses olsa uyanırsın demişti bebek ağlıcak ya gece o na hazırlanıyoruz ,alışmak lazımkaydirigubbakcemile3 nası alışılcaksakaydirigubbakcemile3

aynen bende tereyağ ile berabr yiyorum.onceleri tatlı hiç yıyemedim ama bu seker tetsi sonrası o 50 mg glikoz beni kendime getirdi şimdi yiyorum...abartmamaya calıyorum ama bazen kacıyor
hiç kaçırmam teryağını,hele sıcak ekmek bulayım direk aklıma yağ gelirkaydirigubbakcemile3

canımmm sen süper bi insansın :)))) çamaşır asıp geldim geç yazdım kusuruma bakma ... özel bişi yok canımcım ellerine sağlık şimdiden

kızlar doktoruma dun dedimki 32. haftamı izne çıkmamı onerirsiniz37 mi .nasıl bir işte calışıyorsun dedi.deim ki ozelde sabahdan akşama kadar oturuyorum kalıp halinde kalkıyorum suram aprıyor buram ağrıyor dedim.olur o kadar dedi.diebildiğin kadar git sonrasında bebğinle fazla vakit gecirmişolursun dedi..bi dahaki randevumuda 31 yada 32. hafta gel dedi..rapor için hangi ahfta gitmek gerekiyor..????

hiç kaçırmam teryağını,hele sıcak ekmek bulayım direk aklıma yağ gelirkaydirigubbakcemile3

Ay kızlar canım istedi ya akannehir
Sıcak ekmekli olsa valla ben rahat bir ekmek yerim :kedi:

canım eğer çalışmaya devam edeceksen (ki bence de dr. unun dediği gibi çok çok büyük bir şikayetin yoksa devam et) 32. hafta da çalışabilirsin raporu alman gerekiyor. benim doktorum da onu 19 ekim de verecek (tam 32 yi kendisi hesapladı) sanırım bende o raporu şirketin muhasebesine vericem ( o kısmı bende tam olarak bilmiyorum )

Sadece antreyi ve mutfağı süpürdüm sildim, dinleniyorum şimdikaydirigubbakcemile3
Otururkende çamaşırları katlayayım bariboshayallersmile

canımmm sen süper bi insansın :)))) çamaşır asıp geldim geç yazdım kusuruma bakma ... özel bişi yok canımcım ellerine sağlık şimdiden

Bunu profilinde ki çizelge kısmına yapıştır canım, tahmini doğum tarihini 20 Aralık olarak işledim canımyerimseniben Sende saol öpüyoruummmmmŞeniz

http://lbdf.lilypie.com/SRTZp3.png

Ay kızlar canım istedi ya akannehir
Sıcak ekmekli olsa valla ben rahat bir ekmek yerim :kedi:

Bahsetmeyin diyoruz yemeklerden, kendi kendinizin canını çektiriyosunuz ahh ahhhsırnaşık şey

ohhhhh valla iyiii benim yerimede yat burcucum...

cucu iyi uykular tatlım..... benide götürseydin yanında bugün çok halsizim uykum varrrr... yeni işe başlayan arkadaşta bi rahat vermiyo sürekli soru soruyo akannehir daraldım iyice ....
yattim yatmasina ama tam gözüm kapaniyor küttt,bi tekme..iki saniye sonra bi toto kaydigini görüyorum ordan..uyuyamadim yani kizlar,sadece uzandim boshayallersmile
yaşasııııınnn kociş namazdan gelince cadımızı görmeye gitcez şimdi içimde uçuşan kelebeklerle onu bekliyoruzzemuszemus
güzel haberlerle gel fistigimm :lepi:
balin hamilelikte sakincasi yok canim..diyetisyenimle kahvalti muhabbeti yaparkende gecti bu konu...bebis anne karnindayken bi zarari yok,dogunca bebege vermek sakincali sadece..a.s

sağol tatlım.ben iş biraz karışık.iş yeri kapanacak o yuzden karasıım ne zaman kapanacağınıda bilmediğim için.neyse 15 gunn bekliyeyimde bir.32. hafa başlayınca herhangi bir gun gidiliyor yani.saırım doktor çalışabilir yada çalışamaz diye kağıt veriyor .sonra biz ona gore rapor alıyoruz bide onunla uğraşıcaz desenize..

Bari doğurmadan yiyelimde çocuk balın faydasını içimizdeyken alsınsırnaşık şey Bir arkadaşım evin en büyük çocuğuydu, yanakları pütürük pütürüktü hep. Meğer annesi babası kilo alsın büyüsün diye daha bebekken ceviz bal muzu ezip ezip yedirmişler, alerji yapmış ve o pütürükler iz kalmış!! Genelde ilk çocuklar hep deneme tahtası oluyorlar:bbo:

Valla size de Allah kolaylık versin:Saruboceq:, hem çalışıyorsunuz hem bu ıvır kıvır işlerle uğraşıyorsunuz Şu işler bu kadar karışık olmak zorunda mı kafamçokkarıştı

birielri tere yağından tatlıdan bahsetmişş
offf ben diyetteyim şeker yüksek çıktımafoldumben
gözümün önünden pastalar kekler geçiyo
tereyağda yasaklar arasında
bu yaramaz bi doğsun her yerini ısırıcam onun
önce tatlıları sonra onu yicem
aklinialirimsmile

Son düzenleme:
küçükprens cim şu çizelgeyi bana da yaparmısın canım yaa beceremedim bi türlü acemiliğimden olsa gerek benim sat 25 mart cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…