2010 Aralık Anneleri

Ay cok saolun kizlar gercekten cok canim istiyordu fazla olmamak kosulu ile yerim insAllah bi sorun olmas CADIARZU

Herşeyin azı karar çoğu zarar demiş atalar.
Bal yiyeceksen küpüyle yemeyeceksin ya, ben herbişeyden yiyorum valla. çayda içiyorum kahvede , ama abartmamak lazım işte, canının çekişini giderecek kadar ye, sonra şişer bebişinin biyerleri
hem bi kereden bişey olmaz dermişim
cokacimcoook

evet öyle bir şeyler sanırım canım . bende işte 19 ekim de öğreneceğim bu işleyişin nasıl olduğunu :) senin de iş yerin kapanacaksa belki hiç gerek kalmaz bile, hayırlısı olsun canım.

wallahi ben de içiyorum çay kahve türk kahvesini çok canım çekiyor sempatiksalakcinni hele bide yanında hoş sohbet varsa değmeyin keyfime akannehir hazarım da seviyo heralde ki kahve içerken tepiklemiyor

kızlarrr yaa göbek deliğim 2 gündür baya dışarı fırladı akannehir bu normal midir patlicak gibi duruyo yemeklerden sonra nette okumustum eskı halıne donebılırmıs ama donmeyebılırmıs de bilmiyorumkismile ne bilim inş böyle kalmazz

yahuu kızlar canım tereyağlı ballı ekmek istedi sizin yüzününüzden , bayılıcam şimdi akannehir

daha mesainin bitmesine de 3 saat var , ne yapıcam şimdi !

canım aynısı bende oluyoo... sanırım artık göbişler iyice büyüdü de ondan. doğum sonrasında düzelecektir ama ben hiç bir annenin böyle kaldığını görmedim. :1rolleyes:

merhaba prensesler,
sabah bakımdaydı ondan sonra giremedim.. şimdide çıkacağım hemen.. arada derede bugün buldum bir şeyi paylaşayım.. hangi deterjanı kullansak muhabbeti geçmişti ya ona binaen.. bi fikir daha olmuş olur bize.. daha sonra dönüp bi geçmişi okayım.. size iyi muhabbetler

http://www.ponentebaby.com/urun/ekonat-dogal-temizlik
aman yanlış oldu ama editledim :}

Son düzenleme:
kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum

kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum

güle güle sağlıklı günlerde kullan canım. Bende arıyorum ama istediğim gibi hem şık hem fonksiyonel bir takım bulamıyorum. bide gecelik takımı mı pijama takımı mı alsam diye düşünüyorum.sanırım gecelik daha iyi hem normal dogumda hem sezeryanda rahatlıkla kullanılır..

canım aynısı bende oluyoo... sanırım artık göbişler iyice büyüdü de ondan. doğum sonrasında düzelecektir ama ben hiç bir annenin böyle kaldığını görmedim. :1rolleyes:

aman ne bileyim nette öyle okuyunca yoksa böyle mi kalcam dedim guclubacismile neyse içim rahatladı biraz canım çok saololumunekankayizsmile

Bendede bu aralar bi bal tutkusu başladı .... sürekli yemek istiyorum fazlası sakıncalıdır tabiki bizim için ama bebeğe bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum :uhm:

Bende her akşam ballı süt içiyorum şeker hiç kullanmam....

ezocum eğer izni ayrılacaksan 32 de,31 haftada git bence 31 de zaten 32 den gün alıyoruzz ya ..hem 1 hafta gec de gösterebilir doktor yardımcı oluyorlar önemli olan senin istemen...

ben gecelik alıcam sabahlıkla ama pijama ada alıcam yanıma ikiside bulunsun... henuz bulamadım istediğim gb...

benim 28+3 canım ..... ya şimdi çok övdüm doktorumuda tabi karşılıklı anlaşma ve ısınmada önemli yıldızlarınız barışır inşallah... belki bi gün karşılaşırız

tabiki canım sen memnun kalmıssın ki tavsiye ediyosun için rahat olsun o yüzdenkaydirigubbakcemile2
inşallah karşılaşırız canım bigün :)

ben gecelik alıcam sabahlıkla ama pijama ada alıcam yanıma ikiside bulunsun... henuz bulamadım istediğim gb...

canım ben ikisini de bulamadım istediğim gibi eyvahedigeldismile şu sıralar da minik kareli bir nevresim takımı arıyorum oğluşum için ama bulmıyorum.Allah kolaylık versin bizlere:bbo:

Son düzenleme:
yahuu kızlar canım tereyağlı ballı ekmek istedi sizin yüzününüzden , bayılıcam şimdi akannehir

daha mesainin bitmesine de 3 saat var , ne yapıcam şimdi !

ayy afedersin canım ya,az sabret akşam yersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…