Ay cok saolun kizlar gercekten cok canim istiyordu fazla olmamak kosulu ile yerim insAllah bi sorun olmas CADIARZU
sağol tatlım.ben iş biraz karışık.iş yeri kapanacak o yuzden karasıım ne zaman kapanacağınıda bilmediğim için.neyse 15 gunn bekliyeyimde bir.32. hafa başlayınca herhangi bir gun gidiliyor yani.saırım doktor çalışabilir yada çalışamaz diye kağıt veriyor .sonra biz ona gore rapor alıyoruz bide onunla uğraşıcaz desenize..
Herşeyin azı karar çoğu zarar demiş atalar.
Bal yiyeceksen küpüyle yemeyeceksin ya, ben herbişeyden yiyorum valla. çayda içiyorum kahvede , ama abartmamak lazım işte, canının çekişini giderecek kadar ye, sonra şişer bebişinin biyerleri
hem bi kereden bişey olmaz dermişim
cokacimcoook
kızlarrr yaa göbek deliğim 2 gündür baya dışarı fırladı akannehir bu normal midir patlicak gibi duruyo yemeklerden sonra nette okumustum eskı halıne donebılırmıs ama donmeyebılırmıs de bilmiyorumkismile ne bilim inş böyle kalmazz
Ay kızlar canım istedi ya akannehir
Sıcak ekmekli olsa valla ben rahat bir ekmek yerim :kedi:
kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum
kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum
canım aynısı bende oluyoo... sanırım artık göbişler iyice büyüdü de ondan. doğum sonrasında düzelecektir ama ben hiç bir annenin böyle kaldığını görmedim. :1rolleyes:
Bendede bu aralar bi bal tutkusu başladı .... sürekli yemek istiyorum fazlası sakıncalıdır tabiki bizim için ama bebeğe bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum :uhm:
canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....
evet canım benim için de bunlar önemli kriterler çünkü insan ne de olsa ellerinde olacağı ve bebeğini emanet edeceği kişinin ilgili, sıcak ve samimi olmasını istiyor. yani en azından ben öyleyim ve aynen senin gibi düşünüyorum. Doğum anına denk gelmen iyi olmuş hem sorumluluk sahibi olduğunu da görmüşsün. zaten dediğin gibi her hastanede mutlaka bekliyorsun biz muayene olurken bekletmıyor muyuz sankısempatiksalakcinni soru üstüne soruben arayayım da hastaneyi bi görüşeyim bakalım ona göre dediğin gibi 9-9:30 a randevumu alırım. senin bebiş ne kadar oldu canım ben 27+1 in bugun itibarı ile. haftaya da kan uyusmazlıgı ve seker yukleme testımı yaptırcam inş bi sorun cıkmaz:2: sna yazarım son durumu tatlımkaydirigubbakcemile5
benim 28+3 canım ..... ya şimdi çok övdüm doktorumuda tabi karşılıklı anlaşma ve ısınmada önemli yıldızlarınız barışır inşallah... belki bi gün karşılaşırız
kızlar topiğimize bebişin oda fotolarını ekledim
beğenecek misiniz bakalım :/
oyy oyy bakıcam hemen canım hyırlı olsun....
merhaba prensesler,
sabah bakımdaydı ondan sonra giremedim.. şimdide çıkacağım hemen.. arada derede bugün buldum bir şeyi paylaşayım.. hangi deterjanı kullansak muhabbeti geçmişti ya ona binaen.. bi fikir daha olmuş olur bize.. daha sonra dönüp bi geçmişi okayım.. size iyi muhabbetler
Ekonat Doğal Temizlik - Ponente Baby
aman yanlış oldu ama editledim :}
ben dalan roxy aldım aslında sıvı deterjandan yanayım dalinin sıvısı ama dün markete gittim dalin sıvı deterjan 17tl. yumuşatıcısı 7tl pahalı geldi dedim en azından tüllerini felan yıkim denim dalan roxy migrosta var ve 3tl.... hacışakir gb iri sabun tozu değil daha toz şeklinde .... bakalım ben denicem.
yahuu kızlar canım tereyağlı ballı ekmek istedi sizin yüzününüzden , bayılıcam şimdi akannehir
daha mesainin bitmesine de 3 saat var , ne yapıcam şimdi !
güle güle sağlıklı günlerde kullan canım. Bende arıyorum ama istediğim gibi hem şık hem fonksiyonel bir takım bulamıyorum. bide gecelik takımı mı pijama takımı mı alsam diye düşünüyorum.sanırım gecelik daha iyi hem normal dogumda hem sezeryanda rahatlıkla kullanılır..
ben gecelik alıcam sabahlıkla ama pijama ada alıcam yanıma ikiside bulunsun... henuz bulamadım istediğim gb...
yahuu kızlar canım tereyağlı ballı ekmek istedi sizin yüzününüzden , bayılıcam şimdi akannehir
daha mesainin bitmesine de 3 saat var , ne yapıcam şimdi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?