2010 Aralık Anneleri

ilkin de kullananların bebekleri 1-2 yas var canım.daha fazla kullanılabilir gibi.ama bana sanki çocuk dusecekmiş gibi geliyor ya..rahatmı acaba kullanımı

kanguru konusunda bende karasızım . alır mıyım bilmiyorum. O kadar çok çeşitli şeyler alıyoruz ki, sanki kullanmaya sıra gelmiycekmiş gibi geliyor bana.

ikinci kanguru, pahalı olan fena değil ama dediğin gibi kısa süreli kullanacağı bir şeyse değmez. ben birara baktığımda bu kanguruların bel destekli olanlarını beğenmiştim. taşıyan anne- baba için daha kolay olur sanırım .

Valaha kızlar ben alacağım evde de rahat olur.Ne bilim yanlız kaldığımızda, çocuk durmadığında eğer işimiz varsa falan; hem işimizi görürüz hem kucağımızda olur.1. olan bana da çok rahat gelmedi 2. olanı uzun süre kullanabiliyoruz ama kullanacağımız konusunda kararsızım ve daha güvenli gözüküyor.Sanırım Babasling alıcağım.Ayy ya durmazsa içinde yazık o paraya.bilmiyorumkismile

yaa işte insan en çok o noktada tıkanıyor değil mi ; ya bebiş rahat etmezse ! ooff işimiz zor valla. mafoldumben

ben ana kucağı-oto koltuğu gibi olanlardan aldım (daha doğrusu hediye geldi) evde ve dışarı çıkarken onu kullanmayı düşünüyorum.

bir de 0 aydan itibaren kullanılan Kraft ın atlanta diye bir modeli var onu alıcam şimdilik yeter diye düşünüyorum. Doğduktan sonra eksiliğini hissedersen o zaman da bakabilirim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar ben kanguru almayacagım zaten kış bebeği olacak dışarı çıkmaycagız,yazında arabası olur zaten ya da kucagıma alırım ben onu,ama anakucağı alıcam onda da pahalı ya kaçmıcaam 6 aydan sonra yere bırakıcam hep çabuk emeklesin diye,yani inşallah Rabbim nasip ederse..

gez tatlım benim yerime de gez ankara da oldu mu?:asigim:

slm kızlar nasılsınız
haftasonu sessizliği var yine topikte
ben acayip hastayım grip olmuşum
yatak döşek yatasım var ama malesef çalışıyorum
bebeğimde hasta olduğumu anlıyo
bana moral vermeye çalışıyo sanki yavrum kıpır kıpır
ilaç kullanamadan iyileşmeye çalışmak ne zormuş
aman dikkat edin kendinize kızlar grip geldi mi bırakmıyo insanı

geçmiş olsun canım kendine dikkat et,ilaçsız da zor olur tabi bende olacak gibiyim burnum sızlıyo...

gel de beraber gezelim canım...

canım arabayı yaza mı alcaksınız hala karar veremedik biz şimdi mi alalım 3 tekerlikli mi 4 tekerlikli mi olsun vs.

inşallah canım beraberde gezeriz,biz şimdi almıcaz onu da alırsak yükümüz çok olcak dönüşte ,bi daha ki yaza alırız diye düşünüyorum,naptın bitirdin mi alış verişi,2 hafta sonra ordayım Allah nasip ederse..bana msj atıcaktın unutmadın dimi?

Son düzenleme:

yok canım aklımda geldiğinizde yazarım die düşünmüştüm hayırlısıyla gelin inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar.arada bende girmeye çalışıyrum buraya.bundan sonra da daha sık girıcem inşallah.yaptığınız sohbetleri okuyorum çok hoş bırbırınıze bılgiler veriyosunuz.

canım sebamed i düşünüyordum bende iyi oldugunu duydum antialerjik oluyoo ürünlerii :ecrin_bebek:
pamuk ve su bilemiyorum bebişin poposunda kalmaz mı tiftif tiftik eyvahedigeldismile
ben ıslak mendil kullancam eve unibaby iyiymiş bu konuda tavsiyelerin için tşk ederim canımolumunekankayizsmile

canım doktorum da anlattı bana bunları ama işte korku girmiş içime bikere yaaaeyvahedigeldismile
tamam kendimi üzmicem artık yeter aaa oğluşumu da üzüyom böyle zaten elimizden geleni yapcaz Allaha emanet gerisi

tatlım bende sebamed ve unibaby alcammm karar verdim sonundaaasempatiksalakcinni
biberonlarda nuk daha iyi diyosun acaba kaç tane alcaz ben hiç girmedim daha biberon işine felan:sinifsinif:
evet damağa yapışanları duymustum kımı arkadasım sılıkon dıyoooo kımısı de kaucukkk ama silikon daha iyi sanırım kaydirigubbakcemile

geldim bilekaydirigubbakcemile3 canım
kararımı verdım sonunda arastırmalarım sonucu bakım setımızı sebamed alcazzz
biberon setimiz ve emziğimizi nuk alcazzzz
toto sılme mendılımızı de unıbaby alcaz teyzesiii
sımdı bişeyler yıyelım de ebebek e bakalım biberon emzık setıne
c.tesi pazarındaydık bütün gün
zaten nevresım de bakamadık:kedi:
evet biberon setının fıyatı da baya uygun canım
cok merci olumunekankayizsmile

Hayırlı doğumlar olsun herkese.Ama yüzde 98 sezeryan ya... Allah bana normal doğum nasip etsin herşeyimiz iyi gidiyor inşallah bir aksilik çıkmazda normal doğumla alırım bebişimi lkucağıma :Saruboceq:

selam kızlar
bugün oğlumuzun avizesini de aldık çok şükür..odası gelsin hepsinin resmini çekip paylaşıcamm

canım geçmiş olsun.
ayyy havalar soğusun dedik hastalıkalr mı geliyo ne.
kıyamam ben minik kuzularımıza.
nasılda anlıyoalr annişlerini.
dikkat et canım kendine.
dinlen bol bol c vitamini al.

evet bend emiştim
bizim aralık anneleri çok cesaretli hep normal doğum istiyoalr ama
bakalım sonuç ne olucak

selam kızlar
bugün oğlumuzun avizesini de aldık çok şükür..odası gelsin hepsinin resmini çekip paylaşıcamm

güle güle kullanın canım.
evet bekliyoruz resimelri
ama cicileirnizin resimlerini de koy.
bayılıyorum bebiş cicielrine bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…