Kızlar selam.Sling almayı bende düşünüyorum ama bir çok çeşidi var hangisini alıcağım konusunda kararsızım.Sanki 3 aydan sonra kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.
GAP BABY SLING BEBEK KANGURU ANA KUCAĞI 9 RENK GittiGidiyor.com'da #31011499 ( Bu uygun 25 tl ,zaten 3 ay kullanılanabiliyor, ama bebek rahat eder mi kullanışlı mı karar verermedim açıkcası)
Bebek| Bebek Taşıyıcıları | Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! (bu daha özellikli bir ürün fiyatı da biraz yukarda, ama 3 -4 ay sonra çocuk hareketlenmeye başladıkça bunda durur mu diye düşünüyorum, o zaman ne gerek var bu kadar pahalı bi ürüne? Kararsız kaldım valaha.
Sizler de bir bakın isterseniz.
Kızlar selam.Sling almayı bende düşünüyorum ama bir çok çeşidi var hangisini alıcağım konusunda kararsızım.Sanki 3 aydan sonra kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.
GAP BABY SLING BEBEK KANGURU ANA KUCAĞI 9 RENK GittiGidiyor.com'da #31011499 ( Bu uygun 25 tl ,zaten 3 ay kullanılanabiliyor, ama bebek rahat eder mi kullanışlı mı karar verermedim açaıkcası)
Bebek| Bebek Taşıyıcıları | Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! (bu daha özellikli bir ürün fiyatı da biraz yukarda, ama 3 -4 ay sonra çocuk hareketlenmeye başladıkça bunda durur mu diye düşünüyorum, o zaman ne gerek var bu kadar pahalı bi ürüne? Kararsız kaldım valaha.
Sizler de bir bakın isterseniz.
Valaha kızlar ben alacağım evde de rahat olur.Ne bilim yanlız kaldığımızda, çocuk durmadığında eğer işimiz varsa falan; hem işimizi görürüz hem kucağımızda olur.1. olan bana da çok rahat gelmedi 2. olanı uzun süre kullanabiliyoruz ama kullanacağımız konusunda kararsızım ve daha güvenli gözüküyor.Sanırım Babasling alıcağım.Ayy ya durmazsa içinde yazık o paraya.bilmiyorumkismile
slm kızlarr...
hamileliğimde daha gezenti oldum hele de bu aralar sürekli birileri çağırıyor bir yerlere gidiyoruz kızım da kıpır kıpır maşallah.
uzak kalıyorum sizden..
yarın annem gelecek nasipse..eşim yurtdışına gidecek yine
gez tatlım benim yerime de gez ankara da oldu mu?:asigim:
geçmiş olsun canım kendine dikkat et,ilaçsız da zor olur tabi bende olacak gibiyim burnum sızlıyo...slm kızlar nasılsınız
haftasonu sessizliği var yine topikte
ben acayip hastayım grip olmuşum
yatak döşek yatasım var ama malesef çalışıyorum
bebeğimde hasta olduğumu anlıyo
bana moral vermeye çalışıyo sanki yavrum kıpır kıpır
ilaç kullanamadan iyileşmeye çalışmak ne zormuş
aman dikkat edin kendinize kızlar grip geldi mi bırakmıyo insanı
gel de beraber gezelim canım...
canım arabayı yaza mı alcaksınız hala karar veremedik biz şimdi mi alalım 3 tekerlikli mi 4 tekerlikli mi olsun vs.
geçmiş olsun canım kendine dikkat et,ilaçsız da zor olur tabi bende olacak gibiyim burnum sızlıyo...
inşallah canım beraberde gezeriz,biz şimdi almıcaz onu da alırsak yükümüz çok olcak dönüşte ,bi daha ki yaza alırız diye düşünüyorum,naptın bitirdin mi alış verişi,2 hafta sonra ordayım Allah nasip ederse..bana msj atıcaktın unutmadın dimi?
ben nivea nın atta seti diye bişeyini görüp almıştım ama sebamed iyi bildiğim kadarıyla oda olabilir.temizleme mendili unibaby i öneriyolar ama arkadaşlardan biri alışveriş topiğine pamuklar var paket halinde ondan koymuştu bence daha mantıklı su ve pamuk kullanmak.emzik başlarda silikon uç öneriliyo biberonda ise cam daha sağlıklı ama bunlar benim bildiklerim yanlış bişe söylemek yada önermek istemem kısa bi araştırma yap istersen netten.
bu iğneyii vurulmamızdakii amaaç diğerr doğacakk bebeklerimizee birşey olmasınn diye canımm
bu 3ncü bebeğimm canımm inann üzülmeee okadarr
sende satenn bakk bütün tedbirlerinii alıyorsunn iğnenii önceden vuruluyorsunn
doğuncada bakılacak sanaaa
2nciye niyetlediğindee sorunnn kalksınn diyee oluyoruzz
canım benim bebişin tüm bakım ürünelri sebamed.
ben bebeyağını d akendime kullanıyorum.
ıslak bendil unibaby alıcam kesin.
biberonlarda da nuku öneriyo benim arakdaşalrım çok.
emzik de nuk bizim.
bir de dr browns biberonumuz var.
silikon öneriliyo damaklı sanırım.
1 numaar en küçüklerinde n alıcaz.
hoşgeldin y3s3min a.s. aramıza. amin canım.
canım çıktın mı ? bebek bakım seti olarak ben Jhonson's alacağım. 30 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. en çok ona güveniyorum çünkü. biberon seti olarak da daha geçen hafta e-bebek mağazasından 30 Tl ye Nuk ın biberon emzik setini aldım. yanında çıngıraklı oyuncağı da var. bebişlerimize aldıklarımız topiğinde fotosunu da paylaşmıştım . tavsiye ederim fiyatı da içindekilere ve piyasadakilere göre uygun bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/388539-2010-ekim-bebekleri-geliyor.html Kızlar şuraya bakın Ekim anneleri çoğu gününden önce doğum yapmış ve yine çoğu sezaryan.Eminim bizden de gününden önce doğum yapıcaklar olacaktır.İnşaallah gününde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/388539-2010-ekim-bebekleri-geliyor.html Kızlar şuraya bakın Ekim anneleri çoğu gününden önce doğum yapmış ve yine çoğu sezaryan.Eminim bizden de gününden önce doğum yapıcaklar olacaktır.İnşaallah gününde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
slm kızlar nasılsınız
haftasonu sessizliği var yine topikte
ben acayip hastayım grip olmuşum
yatak döşek yatasım var ama malesef çalışıyorum
bebeğimde hasta olduğumu anlıyo
bana moral vermeye çalışıyo sanki yavrum kıpır kıpır
ilaç kullanamadan iyileşmeye çalışmak ne zormuş
aman dikkat edin kendinize kızlar grip geldi mi bırakmıyo insanı
selam kızlar
bugün oğlumuzun avizesini de aldık çok şükür..odası gelsin hepsinin resmini çekip paylaşıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?