Kızlar şuraya bakın Ekim anneleri çoğu gününden önce doğum yapmış ve yine çoğu sezaryan.Eminim bizden de gününden önce doğum yapıcaklar olacaktır.İnşaallah gününde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
kızlar lansinoh krem alanlar nekadara aldınız
bi 10 gr var ir de 56 gr hangini alsak acaba.
ya kızlar bi şey sorcam,hani bebeğin kıyafetlerini ykayacağız ya kullanmadan önce,herşeyi mi yıkamalıyız battaniyeler ,ne bilim yorgan felan benim yıkaayasım vardaa şekli bozulur diye korkuyorum,abartıyormuyum yoksa tipik başak burcuyum iştekaydirigubbakcemile3
32. haftam kasım başında başlıyor.yani ozamana doğum iznine cıkabilirim ama ben kararsız kaldım.32 demi 37 de mi çıksam diye..32 de cıkıp hazırlıklarımı tamamlarım diyorum.ama 10 gunluk bayram iznim heba olacak ozaman..bide bizim iş bitmek üzere kapanacak.o yuzden 1 ay daha sıkıp dişimi 37 de alsam izin diyourm..o zamanda 3 hafta doğum izni neyime yarıcak diyorum.bilmiyorum işte benim iş karışık biraz anlayacağın
kızlar ben çıkıyorum şimdi alışverişe gidip oğluşuma bişiler alcaz anneannesiylen :) size birşey danışcam ama çıkmadan bu bebek bakım ve anne bakım setlerini hangi markadan aldınız şampuanıydı yağıydı toto temizleme mendiliydi felan ben tekstil ürünlerini hallettim de bu bakım setleri ile biberonları felan kaldı biberonda bisürü çeşidi var silikon,kauçuk,cam yada plastık sekılde olanı akannehiracaba hangısı daha kullanıslı olurrrr:2:
kızlar internetten hiç ürün aldınızmı
her zaman alırım çok alışveriş yaptım.... ama sanal kart kullanmak şartı ile....
kızlar ben yanlış mı görüyorum? sofia helena 4910 gr doğmuş...allah bağışlasın kocaman kız valla :)
Canım ben 56 gr'lık aldım 10 gr hem gözüme az gözüktü hemde sanki daha pahalı gibime geldi.
Bi de emzirme döneminde sıkça kullanılma ihtimalinide göz önüne alaraktan büyük boy aldım taffy baby'den 37.50'ye aldım.
Ama daha ucuza satan yerler var mıdır bilmiyorum benim göğsümde çok pullanma olunca ilk gördüğüm yerde fiyatına bakmadan aldım.
denizim,
bence 10 gr yeterli olur belki -inşallah-meme başı çatlak sorunu yaşamazsın..ama eğer olursa aklında olsun kendi sütünle nemlendirmek en etkili çözüm...
kızlar internetten hiç ürün aldınızmı
canım ben 10 gr lığını aldım iki tanede tester aldım ordan 10 gr lığını 21 liraya aldım
CAnım eczaneye sordum 56 grmı 37 dedi salı ilaçlarımla beraber alıcam bende.
o kim canım ya sofia helena kim.
kızlar e- bebeğe bakıyorum şimdi.
hep indirimde gözüküyoalr ama tıklayınca yine aynı fiyat
56 rmı 39 lira yerine 29 lira yazıo ama tıklayınca yine aynı
acaba sepete ekelyincemi değişirki.
bir d emedela süt sağma makinesi vardıya konuşmuştuk 89a düşmüş
ben alıcam
biadah böel bulamayız heralde.
arkadaşımla konuştum şimdi 56 grlığı kullanmış ancak eytiyo dedi.
hiç acı yaşamdı bu krem sayesinde.
nımlar benim için dua edin 8 haftalık hamileyim daha doğrusu kese göründü kalp atışın göremedik bir hafta daha bekliyeceğiz inşaallah görürüz.hiç bilginiz var mı 9 hftada kalp atışı gözükür mü yoksa meleğime veda edip ahirete mi uğurlayacağım:Saruboceq:
ben göremedim sophia helena nın bebeğini bilgilerini.
baktım ekim annelerine ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?