2010 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.....

Ne sıskası annesi tombiş maşallah...

gozunaydın canım maşallah kilosu gayet iyi..

herkese selam bende aralık annesiyim bakalım gün sayıyoruz aranıza yeni katıldım opuyorumnanaktanrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:

sağolun kızlarolumunekankayizsmile tubacım bu yaklaşık değer genelde çok gösteriyo demi normalde daha zayıf oluyo bebiş sanırım.

geçenlerde sezenmiydi tam hatırlamıyorum nerdeyse 2 kilo görünüyodu bebişi ondan dedim benimki sıska mı diye gerçi şişmanda olsun istemem şöyle 3kg fena değil gibi sağlıklı olsunda.

yasemincim hoş geldinvereliniortak

aminnnnnnnnnnnnn

bu iğneyii vurulmamızdakii amaaç diğerr doğacakk bebeklerimizee birşey olmasınn diye canımm
bu 3ncü bebeğimm canımm inann üzülmeee okadarr
sende satenn bakk bütün tedbirlerinii alıyorsunn iğnenii önceden vuruluyorsunn
doğuncada bakılacak sanaaa
2nciye niyetlediğindee sorunnn kalksınn diyee oluyoruzz

ben nivea nın atta seti diye bişeyini görüp almıştım ama sebamed iyi bildiğim kadarıyla oda olabilir.temizleme mendili unibaby i öneriyolar ama arkadaşlardan biri alışveriş topiğine pamuklar var paket halinde ondan koymuştu bence daha mantıklı su ve pamuk kullanmak.emzik başlarda silikon uç öneriliyo biberonda ise cam daha sağlıklı ama bunlar benim bildiklerim yanlış bişe söylemek yada önermek istemem kısa bi araştırma yap istersen netten.

canım benim bebişin tüm bakım ürünelri sebamed.
ben bebeyağını d akendime kullanıyorum.
ıslak bendil unibaby alıcam kesin.
biberonlarda da nuku öneriyo benim arakdaşalrım çok.
emzik de nuk bizim.
bir de dr browns biberonumuz var.
silikon öneriliyo damaklı sanırım.
1 numaar en küçüklerinde n alıcaz.

tubacım bişey sormak istiyorum bilgin vardır sanırım bu konuda bazı bebeklerde yüzlerinde ben olabiliyo kocaman yada lekeler bunlar detaylıya girdik ya hani onda görünürmü???

SElam kızlar bende dolap içi düzenlemelere girdim ama uyku bastırdı her taraf her tarafta :)) BAkim dedim bi napıyosunuz diye :))

kolay gelsin bebişin dolaplarımı???

Sağol canım yok onun yerleri hazır alıncakları bitsinde o da haftaya inşallah :)) Havalar serinlerdi ya kışlıkların kolayda olan mevsimlikleri çıkartıyom :)) Uyku gelince ara verim didim :))

herkese selam bende aralık annesiyim bakalım gün sayıyoruz aranıza yeni katıldım opuyorumnanaktanrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:

hoşgeldin y3s3min a.s. aramıza. amin canım.

canım çıktın mı ? bebek bakım seti olarak ben Jhonson's alacağım. 30 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. en çok ona güveniyorum çünkü. biberon seti olarak da daha geçen hafta e-bebek mağazasından 30 Tl ye Nuk ın biberon emzik setini aldım. yanında çıngıraklı oyuncağı da var. bebişlerimize aldıklarımız topiğinde fotosunu da paylaşmıştım . tavsiye ederim fiyatı da içindekilere ve piyasadakilere göre uygun bence.

slm kızlarr...
hamileliğimde daha gezenti oldum hele de bu aralar sürekli birileri çağırıyor bir yerlere gidiyoruz kızım da kıpır kıpır maşallah.
uzak kalıyorum sizden..
yarın annem gelecek nasipse..eşim yurtdışına gidecek yine

Son düzenleme:
Kızlar selam.Sling almayı bende düşünüyorum ama bir çok çeşidi var hangisini alıcağım konusunda kararsızım.Sanki 3 aydan sonra kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.

GAP BABY SLING BEBEK KANGURU ANA KUCAĞI 9 RENK GittiGidiyor.com'da #31011499 ( Bu uygun 25 tl ,zaten 3 ay kullanılanabiliyor, ama bebek rahat eder mi kullanışlı mı karar verermedim açıkcası)

Bebek| Bebek Taşıyıcıları | Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! (bu daha özellikli bir ürün fiyatı da biraz yukarda, ama 3 -4 ay sonra çocuk hareketlenmeye başladıkça bunda durur mu diye düşünüyorum, o zaman ne gerek var bu kadar pahalı bi ürüne? Kararsız kaldım valaha.

Sizler de bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:

hoşgeldin funah :teytey:

gezebiliyorken gezmek lazım en iyisini yapıyorsun, doğumdan sonra bir müddet çıkamayabiliriz dışarı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…