2010 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederim doktor ümitsiz konuşup bende üdimi kesemeyince sizlerden manevi destek istedim.bende yanlış hesap olmasını istiyorum.6 sı nasıl gelecek bilmema.s.

kızlar herkes göğüs pompası alıcakmıııııııııııııııııııııı
almalımıyız
herkes tavsiye ediyo

tatlım iyi beslenemiyormu dedin? tatlım o sende ne var ne yok hepsini alıyor zaten.zaten kendin için yemiş oluyorsun.bebiş kendini doyurana kadar senin depoları tuketiyor..rahat ol canım...aç kalmaz oo.

Ne bıleyım işte sankı o da ac kalıyormuş gıbı gelıyor bana :)

Canlarım :))

herkese günaydın kızlar

hemen bir geçmişe bakıp geleyim

burxkan cım hoşgeldin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım

almalımıyız
herkes tavsiye ediyo

denizim merhaba, :teytey:

ben almayı düşünüyorum . dediğin gibi herkes çok tavsiye ediyor. medela en iyisiymiş. fiyatı da avent in modellerine göre daha uygun ben ondan alıcam. elektrikliler de manuellerden daha iyiymiş.

ss81 hiç endişe etme. dr ların her dediğene de kulak asma . bazenen son söylemeleri gerektiği şeyleri en başta söylüyorlar. sen yavruna güven, ona inan. ben de ilk dr a gittiğimde mutlu bir haber alacağım yerde (evde test yapıp gitmiştim birde dr dan duymak istedim) 5 haftalığa göre çok küçük dedi. düşebilir dedi. 10 hafta da kalp atışlarını duyduk. hiç endişe etme. olumlu düşün . inşallah sorunsuz bir hamililik dönemi geçirir yavruna sağlıcakla kavuşursun.

canım notunu yeni okudum süper bir indirim bu (medela gögüs pompası )
kaçırmayalım hemen alalım.ben en ucuz 115 TL olarak görmüştüm fiyatını. 89 çok çok iyi fiyat. bu hafta emzirme haftasıymış bu nedenle çok indirim olacakmış. :lepi:

Son düzenleme:
almalımıyız
herkes tavsiye ediyo

çalışanlar alıcak mecburen ama ben evde kalırsam almayı düşünmüyorum tatlım ya...gerci 89 da ıyı fıyat kacırmakıstemem ama kararsız kalıom bazen..

ben de öyleyim ya.
böle fırsatlar çıkınca donup kalıveririm
kararsız kalırım uzak duruurm
sonra gerekli olur
bi ton para verip alırım
ya gerek olmazsa faaln diye düşünüyorum şimdide
aslında konuştuğum herkes al mutlaka diyo

buarada günaydınnnnnnnnnnnn hatunlarrrrrrrrr
pazar pazar geç saatelre kadar uyuyomusunuzz.....

çalışanlar alıcak mecburen ama ben evde kalırsam almayı düşünmüyorum tatlım ya...gerci 89 da ıyı fıyat kacırmakıstemem ama kararsız kalıom bazen..

bende en çok çalışanlar için gerekli, bende doğum dan sonra işe başlayacağım zaman alırım diyordum ama benim konuştuğum doğum yapmış arkadaşlarımda doğum dan hemen sonradan itibaren kullnaıldığını evde olsanda çok işe yaradığını söylüyorlar.

bana da öyle olur canım bazen. fırsat ayağına gelince kalıveriyor insan. ama ben zaten bu markaya karar vermiştim ama doğuma yakın alırım diye düşünüyordum ama bu fiyat çok cezbedici. eşim şu anda siparişi veriyor :sm_cool:

kızlar ben alıyorum sanırım pompayıııı
lansinoh krem de alıcam ordan indirimde
ama indirimden yararlanmak için bebek dergisinin ekim sayısını da almak gerekiyomuş
onu das ekliyorum sepete
bakalım başka ne alabilriim
emzirme ürünelri o dergiyi alana %25 indirimli ihtiyacı olanalr baksın.

Haklısın canımm..Tam olarak kucağımızda olmayacak işte içten bi koruması olucak..Kangurudan daha kullanışlı olur sanırım

hadi kız nerde buraalrdasın.
fazla girmiyosun sanki
ne yapıyosun bakiim evelrde
yoksa bebişin herşeyini yıkadın bitirdinmi.

Giriyorum da tatlım genelde kimseler olmuyor okuyup cıkıyorummm
Geziyorum genelde tatlım veya bizde oluyorlar
Bebişin herşeyini yıkadım ütüledim kaldırdım bilee kaydirigubbakcemile3

Bizim topiğimiz çoğu normal yaa maşallah böyle devam eder umarımm
Ama gününü doldurmadan gelecekler çok olacaktır..
Topiğimizden baya kasım annesi çıkacak bence :ecrin_bebek:

Dualarımız seninle.Sıkma canını iyi düşün iyi olsun inşallah..

almalımıyız
herkes tavsiye ediyo

Tabiki tatlıııııııımmm biz okuldayken napıcaaazz yoksaa bence araştırmaya başla.. ama genelde doktorlar avent'i öneriyor

günaydın kıslaarrr..kimse yok mu ki...

günaydınnnn.. var var boshayallersmile

32. haftamız hayırlı uğurlu olssuuunn kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…