2010 Aralık Anneleri

ya kimse yokmu göğüs pedi de alıyım diyorum lansinoh alıyorum kızlar.

Al canım indirimliyse kaçımra.Gögüs pedi bende alıcam ama ne marka alıcam karar veremedim daha.

buarada günaydınnnnnnnnnnnn hatunlarrrrrrrrr
pazar pazar geç saatelre kadar uyuyomusunuzz.....
Ben hep geç kalkanlardanım canım.Gece uyuyamıyorum gündüzde kalkamıyorum :))

günaydın kızlar..iyi pazarlar

Günaydın canım sanada iyi pazarlar nasılsın.

biz ödemeyi yaptık dergiyi de almadık. indirimden yararlandık canım emin misin o şekilde olduğuna ??

itrekim buaraada 100 lira üzeri kargo bedava heee

evet canım bende 100 ü tamamlamak için banyo filesi ve bir minicik çorap aldım

biz ödemeyi yaptık dergiyi de almadık. indirimden yararlandık canım emin misin o şekilde olduğuna ??

yok kuşum pompa indirimde zaten dergye gerek yok
ben lansinoh kremi de alıcam ve dieğr emzirme ürünleri kampanyalı
onları almak için bebk dergisinin ekim sayısını aldım 5 lira zaten. ben de fırsat böyleyken dğer ihtiyaçlarıma bakıyorum.

evet canım bende bakıyorum şimdi .

medela daki indirimi görünce başka hiçbirşeye bakmamışım ben .

neyse kreme de daha sonra bakarım artık. ben önemli bir ihtiyacımı uyguna almanın mutluluğu içindeyim hala. :sm_cool:
sana teşekkür ederim denizim haberi senden aldım.

slm kızlar herkes iyidir umarım.denizim al gitsin sana çok faydası olcaktır yani çalışanlara mutlaka lazım oluyo hatta çalışmayanlara bile tavsiye ediyolar.

ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum

e-bebkte düşmüş canım
ordan alıcam inşallah.

Kızlar bende pompa aldım sizin gazınıza gelip:lepi: Çünkü en ucuz 114 liraya vardı, bu fiyat çok iyi geldi!!
uni baby yenidoğan ıslak mendilde aldım, bi kaç bişey daha aldımzemuszemus

Hepimiz güle güle kullanalım inşallah:Saruboceq:

32. haftamız hayırlı uğurlu olssuuunn kaydirigubbakcemile3

Ay Maşallah sizeeee

ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum

iyi yapmışsın , bebişlerimizle güzel günlerde kullanalım inşallah canım aldıklarımızı .

iyilik vallahi ne olsun kahvaltı ev işi derken geç indim dükkana.şimdide internette bebiş için ne nerde ne kadar onlara bakıyorum hergün yaptığım gibi.

bende haftasonları da çalışan bir insan olarak işteyim ve tabiki net başında bebiş için araştırmadayım bende.

iyi yapmışsın kucukprens gerçekten kaçırılmayacak güzel bir indirimden faydalanmış olduk. İnşallah aldıklarımızı sağlıkla kullanırız.

bu arada canım sana liste topiğinde mesaj yazmıştım baktın mı hiç oraya ??:uhm:

burxkan cım hoşgeldin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım

cnm biraz daha iyiyim saol bugün eve usta girdi boya badana işleri için bende anneciğime geldim. Ayrıca babamında doğum günü gerçi kendisi farkında bile değil ama kaydirigubbakcemile3
şimdi annemler hediye almak için kardeşimle çıktılar bende biraz nette takılayım dedim :))

iyi olmana sevindim canım en kısa zamanda iyice toparlanırsın inşallah. sana hemen bir nazar bonzuğu da takayım

babacığının doğum günü de kutlu olsun. a.s.

Amin inşallah:Saruboceq: Canım bana liste topiği deme, ne yapacağımı şaşırdım valla! Edit kaldırılmıştı biliyosun, şimdi geri geldi ama sadece yeni mesajlara edit yapılabiliyor, eski mesajlara edit yapamıyoruzklava: Çok moralim bozuk, o kadar emeğim var yani!
Yeni önerilerde bulundum onları da kabul etmediler. Artık güncellesem bile ilk sayfada gözükmeyecek off offff!!

Ohh güle güle oturun bebişinizle tertemiz inşallah! Babana da nice yıllar olsun:))

Son düzenleme:
güsel anneler iyi pazarlar, nasılsınız? dün tadilatlan uğraştık evde temizliği falan benim gibi yorgun kişilik hepten bitkin oldum bugün ancak toparlandım ... geçmişi okuyım geliyim şimdi , netten ciciler alınmış galiba kaydirigubbakcemile3

dr bana çok kızdı bu ay 3.5 kg almışım ne yaptın diyo bi daha görmeyeyim bu kg yi diyo nasıl aldım bilmiyorum bi sabah kahvaltımı sağlam yapıyorum o kadar doğru düzgün abur cubur hamur işi bilmem ne yemiyorum gerçi hareketsizliktende olur bol bol yürüyüş yap dedi.bu gidişle dana olcam sanırımakannehir

Ohh güle güle oturun bebişinizle tertemiz inşallah! Babana da nice yıllar olsun:))

Amin!! Ayy canım benim çok saolasın.
eşim boya badana bitince beşik almaya gidelim dedi ölçüler aldık evede temizlik firmasından elemanlar gelecek anlaşabilirsek temizliği yapsınlar artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim. 3 sayfa liste yaptım alınacak listesi işler bir bitsin bende iyileşeyim ohhh değmeyin keyfime zemuszemus ayrıca mobilya beşik almaya karar verdik bu beni çok mutlu etti. Park beşik istemiyordum çünkü :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…