ya kimse yokmu göğüs pedi de alıyım diyorum lansinoh alıyorum kızlar.
Ben hep geç kalkanlardanım canım.Gece uyuyamıyorum gündüzde kalkamıyorum :))buarada günaydınnnnnnnnnnnn hatunlarrrrrrrrr
pazar pazar geç saatelre kadar uyuyomusunuzz.....
günaydın kızlar..iyi pazarlar
kızlar ben alıyorum sanırım pompayıııı
lansinoh krem de alıcam ordan indirimde
ama indirimden yararlanmak için bebek dergisinin ekim sayısını da almak gerekiyomuş
onu das ekliyorum sepete
bakalım başka ne alabilriim
emzirme ürünelri o dergiyi alana %25 indirimli ihtiyacı olanalr baksın.
itrekim buaraada 100 lira üzeri kargo bedava heee
biz ödemeyi yaptık dergiyi de almadık. indirimden yararlandık canım emin misin o şekilde olduğuna ??
evet canım bende 100 ü tamamlamak için banyo filesi ve bir minicik çorap aldım
yok kuşum pompa indirimde zaten dergye gerek yok
ben lansinoh kremi de alıcam ve dieğr emzirme ürünleri kampanyalı
onları almak için bebk dergisinin ekim sayısını aldım 5 lira zaten. ben de fırsat böyleyken dğer ihtiyaçlarıma bakıyorum.
slm kızlar herkes iyidir umarım.denizim al gitsin sana çok faydası olcaktır yani çalışanlara mutlaka lazım oluyo hatta çalışmayanlara bile tavsiye ediyolar.
32. haftamız hayırlı uğurlu olssuuunn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım sen nasılsın :teytey:
e-bebkte düşmüş canım
ordan alıcam inşallah.
biz ödemeyi yaptık dergiyi de almadık. indirimden yararlandık canım emin misin o şekilde olduğuna ??
evet canım bende 100 ü tamamlamak için banyo filesi ve bir minicik çorap aldım
32. haftamız hayırlı uğurlu olssuuunn kaydirigubbakcemile3
ayyyyy evet bende aldım. kremimi de aldım
emzirme sütyeni ve bikaç ıvır zıvır daha aldım listemde olan.
bakalaım bende sevinçle bekliyorum
iyilik vallahi ne olsun kahvaltı ev işi derken geç indim dükkana.şimdide internette bebiş için ne nerde ne kadar onlara bakıyorum hergün yaptığım gibi.
Kızlar bende pompa aldım sizin gazınıza gelip:lepi: Çünkü en ucuz 114 liraya vardı, bu fiyat çok iyi geldi!!
uni baby yenidoğan ıslak mendilde aldım, bi kaç bişey daha aldımzemuszemus
Hepimiz güle güle kullanalım inşallah:Saruboceq:
Ay Maşallah sizeeee
burxkan cım hoşgeldin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım
cnm biraz daha iyiyim saol bugün eve usta girdi boya badana işleri için bende anneciğime geldim. Ayrıca babamında doğum günü gerçi kendisi farkında bile değil ama kaydirigubbakcemile3
şimdi annemler hediye almak için kardeşimle çıktılar bende biraz nette takılayım dedim :))
iyi yapmışsın kucukprens gerçekten kaçırılmayacak güzel bir indirimden faydalanmış olduk. İnşallah aldıklarımızı sağlıkla kullanırız.
bu arada canım sana liste topiğinde mesaj yazmıştım baktın mı hiç oraya ??:uhm:
cnm biraz daha iyiyim saol bugün eve usta girdi boya badana işleri için bende anneciğime geldim. Ayrıca babamında doğum günü gerçi kendisi farkında bile değil ama kaydirigubbakcemile3
şimdi annemler hediye almak için kardeşimle çıktılar bende biraz nette takılayım dedim :))
iyi olmana sevindim canım en kısa zamanda iyice toparlanırsın inşallah. sana hemen bir nazar bonzuğu da takayım
babacığının doğum günü de kutlu olsun. a.s.
Ohh güle güle oturun bebişinizle tertemiz inşallah! Babana da nice yıllar olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?