esracıım maşallah bebişine.darısı benim başıma bakalım bizim kereta ne yapıyor :)
esracıım maşallah bebişine.darısı benim başıma bakalım bizim kereta ne yapıyor :)
ıtır almıştı galiba. yanlış hatırlıyo olabilirim canım, alışveriş topiğinde yazmıştı. ama yeni doğan için olduğunu tahmin ediyorum. zaten en küçük emzikler 1 numara oluyo. biberonlar da tek delikli oluyo, başlığını değiştiriyosun sadece bebek büyüdükçe.
kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?
ıtır almıştı galiba. yanlış hatırlıyo olabilirim canım, alışveriş topiğinde yazmıştı. ama yeni doğan için olduğunu tahmin ediyorum. zaten en küçük emzikler 1 numara oluyo. biberonlar da tek delikli oluyo, başlığını değiştiriyosun sadece bebek büyüdükçe.
ne zaman göreceksin canım. bizim kontrolümüz de yarın...
maşaALLAH bebişine RABBİM esirgesin inşaALLAH.
bizim pşalar çok terbiyeli olacak kaydirigubbakcemile3Maşallah kocaman olmuş annesiii:lepi: Bizimkide gül cemalini göstermiyor, sadece kenarlardan yanaklarını görebildik kız olsa naz koyardım adınıkaydirigubbakcemile3
Evet ya sanırssam öyle aksi gibi eşimde bende feci inatçıyızdırburxkan canım gozunaydın...bebişine maşallah kocaman olmuşş.bence inatcı sizmisiniz ses yukselten bende yuzumu gostermem diyo bence...
Burxkan cım canım maşallaah bebişine , kocaman olmuş senin kereta.benim de yarın kontrolüm var. en son üç hafta önce 900 gr dı bakalım şimdi ne kadar olmuş. çok heyecanlıyıım çooook kaydirigubbakcemile2
kızlar benim şekerim cok yüksek ve bir türlü düşmüo galiba diyetime cok uyamıyorum...225 çıktı tokluk sekerim.(((cok kötüyümmm....
slm kızlar, bugün doktordaydık, sonrada arkadaşlara gittik, ancak geldim eve. Canım kızım 1501 gr olmuş, boyu 40,2 cm. Bu arada benim kızım da doğum posizyonunu almış, yani başı aşağıdaymış, ama tabi tekrar dönebilirmiş, şimdilik normal doğum yapmam konusunda bi sorun yok, son anda bi süpriz yapmazsa tabi kızım. Ayy enerji doldum geldim, 2 hafta sonra bi daha gidicez, doğum izni için, ben son 37.haftaya kadar çalışıcam, çalışabilir raporu almak için de tekrar doktor ziyareti sırnaşık şey
Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum((
slm kizlar nasilsiniz, ben bitkin bi haldeyim...
bugun bruksele gittik, (1saatlik yol) oglusun yatagini ve arabasini aldik, eve gelincede biraz kurtlu oldugumdan esimi rahat birakmadim yatagida kurduk suslemelerinide oylesine bi serdim, esim bi yandan ben bi yandan bakip bakip durduk...gecende utulerinide yapmistim odasi tamam sayilir...
artik ufak tefek eksiklerimiz kaldi, bakim kremleri, banyosu gibi seyler...
bu arada face sayfamiz hayiirli olsun cok guzel oldu valla
günaydı kızlaarr...
gece atıştırmaya kalktığımda meğer burdaymışsınız:))gelseymişim keşke.
bugün izinliyim ayak tırnağımda batma vardı, o çekilcek iltihap olmadan aldır dedi doktor neyseki doktor arkadaşım var ona güveniyorum.
öpüyoruz sizi kızımla.
kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))
sağol canım ilgin için. şimdi e-bebekten mail geldi stoklarda mevcut diye galiba yeni geldi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Kızlarrr ben dün muayeneye gittim.
Bebeğim 1400.67 gr boy ise 42 cm olmuş.
Ayrıca yine farklı bir şekille selamladı bizi sanki secdeye yapmış gibi
çok dinibütün bir çocuk olacak kaydirigubbakcemile3
yoksa bizemi küstü acaba CADIARZU
babasıyla biraz ses yükseltip konuştuk ama önemli bir konu değildi yani üzülecek birşey değildi acaba ona mı trip yapıyor bizim velet kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...
bir akrabam doğum yaptı öğlen ziyarete gidicem hastaneye minicik bebiş görmeye
sağol canım .sitede genel kullanım dıyor emin olamadım.alışveriş topiğinede bakim
ezouygun cum canım ben aldım nuk un biberon emzik setini. o set çok uyguna geliyor gerçekten. biberon u ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum ama beraser in de dediği gibi başlığını değiştirerek de ilerde kullanılır diye düşünüyorum. setin içinde iki tane yeni doğan emzik (0-6 ay) , 150 ml ve 300 ml lik biberonlar( polikarbon) bir de çıngıraklı oyuncak var. tavsite ederim kızlar işimize yarar gibi geliyor bana.
canım kontrolüm yarın bugün den heyecanı başladı gece hiç uyuyamam sanırım :dance:
Ah cnm saol valla sorma ben öyle bir durumda oğlumun yanında sesini yükseltme diyorumgünaydın kızlar nasılsınız
ben hala griple boğuşuyorum
umarım hepiniz iyisinizdir
burxkan maşallah canım bebişine
ya ne kadar çok bilmiş bu pıtırcıklar
bizi parmaklarında oynatıyolar
benımkide sabah babası onunla konuşmadan gitti
o gider gitmez uyandı tepinmeye başladı
dahada sakinleşmedi çok kızdı babasına çok
Canım benim çok saol. bende iyiyim bu arada dizanteri olmuşum DRum korkmamam için söylememiş ayrıca çok yaygınmış. İçtiğim sudan şüphelendim çünkü aynı gün kardeşimde mide bulantısı filan yaşamıştı. Hemen farklı markalara geçiş yaptık daha önce eşimin tanıdığı olduğu için onlar kazansız diyorduk ama sağlığımızla oynadılar resmenburxkan, hayırlı olsun canım yawrunu görmüşsün.. sen nasıl oldun?
maşallah canım bebişine.
demek trip atıyo size.
eyvahhhhhhhh yandınız.
artık siz istediğiniz oyuncağı almayınca yapışır yerlere
kızlar e-bebek siparişleriniz geldimi.
salihacım benimde 15 ekimde.
az kaldı
herlade artık 15günde bir yapar
öle olsun ya
1 ay çekilmiyo
gerçi benim 28+5 oluyo ozman.
ama 1 ay sonra çağırısa da 32+5 oluyo
geç dimi
bakalım ne diyecek
salihacım benimde 15 ekimde.
az kaldı
herlade artık 15günde bir yapar
öle olsun ya
1 ay çekilmiyo
gerçi benim 28+5 oluyo ozman.
ama 1 ay sonra çağırısa da 32+5 oluyo
geç dimi
bakalım ne diyecek
sanal kart kullanılıyormu ben hiç internetten almadım bişey de bilmiyourm canım.nasıl alışveriş yapıılıyor.bide bunun renk seceneği yok galiba sadece mavi renk var(
Ah cnm saol valla sorma ben öyle bir durumda oğlumun yanında sesini yükseltme diyorum
yada eğer oğlumu öpmeden ona dokunmadan gitmişse gerçi çok nadir akşam acısını çıkartıyoruz oğlumla sarılıyoruz babasının beline yatıyoruz babasını tekmeletiyorum nasıl ama aklinialirimsmile
Canım benim çok saol. bende iyiyim bu arada dizanteri olmuşum DRum korkmamam için söylememiş ayrıca çok yaygınmış. İçtiğim sudan şüphelendim çünkü aynı gün kardeşimde mide bulantısı filan yaşamıştı. Hemen farklı markalara geçiş yaptık daha önce eşimin tanıdığı olduğu için onlar kazansız diyorduk ama sağlığımızla oynadılar resmenklava:
Offf Offf sorma valla postun kıllarını saydırır bize artık
kızlar e-bebek siparişleriniz geldimi.
kargoya verilmiş ama hangi kargo olduğu belli değil, takibini yapamadım. Senin ki geldimi?
Benim 30 ekimde kontrolüm, ondan sonra iki haftada bir olacakmışboshayallersmile Yani 32 den sonra çağırdı iki haftada bir kontrole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?