2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrr
bakın bugün erkenci syılırım.
uyuyamadım halbuki ilk iki saatim boş
kahvaltımı yaptım.
akşam için yemek de yapmıcam
kocişim ben hallederim dedi.
ohhhhhhhhhhh rahatım bugün

burxkan, hayırlı olsun canım yawrunu görmüşsün.. sen nasıl oldun?

Son düzenleme:

sağol canım .sitede genel kullanım dıyor emin olamadım.alışveriş topiğinede bakim

kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?

ezouygun cum canım ben aldım nuk un biberon emzik setini. o set çok uyguna geliyor gerçekten. biberon u ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum ama beraser in de dediği gibi başlığını değiştirerek de ilerde kullanılır diye düşünüyorum. setin içinde iki tane yeni doğan emzik (0-6 ay) , 150 ml ve 300 ml lik biberonlar( polikarbon) bir de çıngıraklı oyuncak var. tavsite ederim kızlar işimize yarar gibi geliyor bana.

ne zaman göreceksin canım. bizim kontrolümüz de yarın...

canım kontrolüm yarın bugün den heyecanı başladı gece hiç uyuyamam sanırım :dance:

maşaALLAH bebişine RABBİM esirgesin inşaALLAH.

Amin cnm cümlemizinkini

Maşallah kocaman olmuş annesiii:lepi: Bizimkide gül cemalini göstermiyor, sadece kenarlardan yanaklarını görebildik kız olsa naz koyardım adınıkaydirigubbakcemile3
bizim pşalar çok terbiyeli olacak kaydirigubbakcemile3

burxkan canım gozunaydın...bebişine maşallah kocaman olmuşş.bence inatcı sizmisiniz ses yukselten bende yuzumu gostermem diyo bence...
Evet ya sanırssam öyle aksi gibi eşimde bende feci inatçıyızdır
Gerçi eninde sonunda benim dediğim olur klava: zemuszemus

Hadi seninde güzel haberlerini duyarız inşallah cnm :Saruboceq:

kızlar benim şekerim cok yüksek ve bir türlü düşmüo galiba diyetime cok uyamıyorum...225 çıktı tokluk sekerim.(((cok kötüyümmm....

canımniye uymuysun diyetine.
bak bu konu önemli.
dikkat et. bakalım bu ay.
olmazsa doktorun bi yol gösteriri sana.

maşallah canım bebişine .
kocccaman olmuş
demek çalışacaksın 37e kadar
hadi baklım çalışkan öğretmen.
kolay gelsin sana.

Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum ((

canım aşıdan değilidr heralde
tabi halsizlik yapabilir
genelde ateş yapar diyıalr ya
ama tüm bünyeler aynı değil
dikkat et kuşum grip olmayasın.

ohhhhhhhh hatunalr hallediyosunuz herşeyi
güle güle sağlıklı günlerde kullanın.
ama tamamlayınca herşeyini foto bekliyoruzzzz

canım geçmiş olsun.
bazen benim de tırnağımın kenarı acıyo
ama bişi olmadı henüz.
uamrım da olmaz.
canım kıymetlidir biraz

kızlar park beşik ve medela sut popası elektrikli olan e bebek de indirime girmiş.ilgilinen arkadaşlara duyurulur:)))

biz aldık bile ttalımmmmmm

sağol canım ilgin için. şimdi e-bebekten mail geldi stoklarda mevcut diye galiba yeni geldi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

eğer ihtiyacın varsa al canım
benim 2 arkadaşım yeni doğum yaptı
ikiside kullanıyo
çok memnunalr
onların tavsiyesiyle aldım.
sütlerinide artırmış bu durum

maşallah canım bebişine.
demek trip atıyo size.
eyvahhhhhhhh yandınız.
artık siz istediğiniz oyuncağı almayınca yapışır yerlere

günaydın kızlar...
bir akrabam doğum yaptı öğlen ziyarete gidicem hastaneye minicik bebiş görmeye

oyyy oyyy ne güzeldir
şimdi o
Allahım bizede hayırlısıyla nasip etsin o anları

sağol canım .sitede genel kullanım dıyor emin olamadım.alışveriş topiğinede bakim

canım özellikelrinde yazmıyomu
bende dün bi biberon aldım e-bebkten nukun cam
üzerinde yazmıyodu
baktım özellikelrine 0-6 yazıyomuş

sanal kart kullanılıyormu ben hiç internetten almadım bişey de bilmiyourm canım.nasıl alışveriş yapıılıyor.bide bunun renk seceneği yok galiba sadece mavi renk var(

salihacım benimde 15 ekimde.
az kaldı
herlade artık 15günde bir yapar
öle olsun ya
1 ay çekilmiyo
gerçi benim 28+5 oluyo ozman.
ama 1 ay sonra çağırısa da 32+5 oluyo
geç dimi
bakalım ne diyecek

Ah cnm saol valla sorma ben öyle bir durumda oğlumun yanında sesini yükseltme diyorum
yada eğer oğlumu öpmeden ona dokunmadan gitmişse gerçi çok nadir akşam acısını çıkartıyoruz oğlumla sarılıyoruz babasının beline yatıyoruz babasını tekmeletiyorum nasıl ama aklinialirimsmile

burxkan, hayırlı olsun canım yawrunu görmüşsün.. sen nasıl oldun?
Canım benim çok saol. bende iyiyim bu arada dizanteri olmuşum DRum korkmamam için söylememiş ayrıca çok yaygınmış. İçtiğim sudan şüphelendim çünkü aynı gün kardeşimde mide bulantısı filan yaşamıştı. Hemen farklı markalara geçiş yaptık daha önce eşimin tanıdığı olduğu için onlar kazansız diyorduk ama sağlığımızla oynadılar resmen klava:

maşallah canım bebişine.
demek trip atıyo size.
eyvahhhhhhhh yandınız.
artık siz istediğiniz oyuncağı almayınca yapışır yerlere

Offf Offf sorma valla postun kıllarını saydırır bize artık

kızlar e-bebek siparişleriniz geldimi.

kargoya verilmiş ama hangi kargo olduğu belli değil, takibini yapamadım. Senin ki geldimi?

az kaldı
öle olsun ya
1 ay çekilmiyo
geç dimi
bakalım ne diyecek

Benim 30 ekimde kontrolüm, ondan sonra iki haftada bir olacakmışboshayallersmile Yani 32 den sonra çağırdı iki haftada bir kontrole.

az kaldı
öle olsun ya
1 ay çekilmiyo
geç dimi
bakalım ne diyecek

evet canım ya 15 günde çağırsın böyle 1 ay bitmiyo
hayırlısı olsun ne diyelim akannehir akannehir

sanal kart kullanılıyormu ben hiç internetten almadım bişey de bilmiyourm canım.nasıl alışveriş yapıılıyor.bide bunun renk seceneği yok galiba sadece mavi renk var(

evet ben sanal kart ile aldım. Öncelikle siteye üye olman gerek. burada ilk önce üyelik bilgilerini güncelleyip adresini kayıt etmek gerek. daha sonra alışveriş yapabilirsin. bu da şu şekilde oluyor almak istediğin ürünleri sepete ekle diyorsun daha sonra ekranın sağ üst köşesinde sepetim yazısına sepeti onayla diyorsun ondan sonrasını ekrandaki yönergelere göre gerçekleştiriyorsun canım.
renk seçeneği de var (Pembe - Mavi) ancak bunlar iki ayrı ürün olarak listeleniyor.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demek babasını tekmeletiyosunkaydirigubbakcemile3

ayrıca yeniden geçmiş olsun, demek dizanteriymişkafamçokkarıştı

kızlar e-bebek siparişleriniz geldimi.

benim ki de bugün gelecek kızlar. merakla bekliyoruum. yarına kalsın istemem yarın iş yerinde olmayacağım. Doktor kontrolüm var , bebişi göreceğim :sm_cool:

Kızlaaar bir de e-bebek te avent in göğüs kremi var dı 9.90 a düşmüştü. ondan alan ya da tavsiye eden var mı biliyor musunuz.??? çoğunluğunuz lansinoh aldı galiba .

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz?
ben coook uykusuzum...gece saga-sola dönmekten gözümü kirpmadim..
39 haftalik hamile bi arkadasim var,mesaj yazmis uyumuyorsan ara diye..
gecenin bi yarisi uyuyamayan iki deli hamile bi saat lafladik..
ne olacak bu halimizzz :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…