2010 Aralık Anneleri

Canım joker de lansinoh krem var, çok ucuzlamış. Herkes onu tavsiye ettiği için ben ondan aldım. Bu arada benimkide bizim şubeye gelmiş, dağıtıma çıkmışsositososito

Selam canım, bende güya uyuyorum ama ne yana dönsem uyanıyorum öylee bölük pörçükboshayallersmile

aynen öyle tatlim...
alistirma oluyor diye avutuyorum kendimi ama dogunca zaten uyanik olcaz,keske simdi uyuyabilsek yaaa boshayallersmile

merhaba cucu, opuyorumnanaktan

bende 2-3 gece de bir deliksiz uyuyup arayı kapatıyorum. ilk defa dün gece uyuyabildim
ama önceki gece bir felaketti
sen yine ne güzel bak kendine arkadaş bulmuşsun
ben bir de uyuyamayıp oturup sudoku çözüyorum kaydirigubbakcemile3
tam delilik

ben kaciyorum kizlar cok isim var maalesef..esim bikac saatligine disari cikmisken halledeyim..
öpüyoruz siziii

evet genelde lansinoh tercih ediliyor sanırım bende ona bakayım bari.

bakaılm hanigimizn önce gelecek kucukprens :sm_cool:

aynen öyle tatlim...
alistirma oluyor diye avutuyorum kendimi ama dogunca zaten uyanik olcaz,keske simdi uyuyabilsek yaaa boshayallersmile

alıştırma yapmadan hemen alışırız bebişler doğunca, şimdi uyusak süper olur ya
hadi uyumayı da geçtim de şu çatı ağrısı hafiflese bari. :1shok:

aynen öyle tatlim...

Çok uyanık bu sıpalar yaa, sahiden bizi şimdiden parmaklarında oynatıyorlarCADIARZU

evet genelde lansinoh tercih ediliyor sanırım bende ona bakayım bari.

bakaılm hanigimizn önce gelecek kucukprens :sm_cool:

hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

darisi bana insallah..deliksiz ve hatta göbis üstü uyumak rüya gibi geliyor simdilik...
ay o sudoku derdini kac senedir ailecek yasiyoruz..bu ara unuttuk neyseki..oda ayri bi hastalik..
arkadas bugün yarir dogum yapar,hatta yapsin artik yapsinnnnn,o kadar dert sahibi olduk sayesinde yani kaydirigubbakcemile3

ups kargo diyodu ama takip nosuyla artıyorum çıkmıyo.
benim de gelmiyo.
dün kargoya teslim edilmiş.
bugün olmadı en geç yarın gelir heralde.
gelsinnnnnn

canım ben lansinoh aldım.
arkadaşlarım hep onu tavsiye etti.
o da yetiyomuş zaten.

bende çok uyuyamıyrum
bi o yana bi bu yana.
sürekli de tuvalet ihtiyacı.
su içiyorum tuvalete
sonra yine su yine tuvalet
bıktım valla
sidikli oldum çıktım

okulda da her tenefüs tuvalete gitmekten bıktım.
artık arakdaşalr görünce gülüyolar artık
sanki her an tuvaletim geliyo

ay cikamadim bi türlü sempatiksalakcinni

benim cok sükür son bikac gündür daha hafif sanki..
insallah hafifler agrilarimiz..
ama bebisin ayaklari midemi,kaburgalarimi deliyor resmen..bazende göbegimde bi yanma hissediyorum..
dün tanik olduk,resmen cekti icine yaa sipa..bende kivrandim tabii kaydirigubbakcemile3
bu arada avent kreminde iyi oldugunu duydum ama lansinoh aldiktan sonra duydum..
bu tüp bitince aventide denicem ben bakalim..

Çok uyanık bu sıpalar yaa, sahiden bizi şimdiden parmaklarında oynatıyorlarCADIARZU

hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
aynen tatlim...dünya etraflarinda dönmeye coktaaaaaan basladi...

geceleri daha fena oluyor..cünkü tisil tisil kaplumbaga gibi kalkamiyor insan ha diyince yataktan kaydirigubbakcemile3

kızlar geldimm...haftaiçi özlemişim ya konuşmayı sizle..akşamları da erken yatınca çoğu sohbeti kaçırıyorum.
doktor arkadaşım tırnağımı çekmedi bekleyelim doumu az kaldı zaten dedi..doğuma kadar çekicem malesef acısını ama bebişim ii olsun da napalım.rapor yaz dedim bu hafta için rapor verdi.

oh oh maşallah kuzuya dindar kuzu:))

kızlar ebbekde nukun hediye seti diye satılan biberon emzik seti varya o yeni doğan içinmi alan varmı aranızda?

onu ben de merak ettim canım eşim de görmeden alma çıkıp alırız diyo..halbuki benim alasım var:)

geçmiş olsun canım ya havalar birden soğudu ne giyeceğimi bilemiyorum ben de.

:)))ben de gece üstüne yatmışım hanfendinin yanlışlıkla tekmeyi yedim tabi hemen:))

okulda da her tenefüs tuvalete gitmekten bıktım.
artık arakdaşalr görünce gülüyolar artık
sanki her an tuvaletim geliyo

ben de öyle saat başı gidiyorum ya hatta biri varsa wcde sırasını veriyor bana :)))
çok şımartıldım bu dönemde valla hoşuma gitmiyor değil..üstüne bi daha doğurasım var

kaydirigubbakcemile3

ayyy gözlerim yanıyoooo
erken kalktım ya
ilk iki saatim boş
az kestirsem.
dinlensem gitmeden.

canım senin bebk döndümü acaba.
ben çook yukarılarda hissetmiyorum hareketelrini.

slm kızlar, gece hiç uyuyamadım yeni uyandım hiç uyumamış gibiyim...dün bana arkadasımın annesi senin de doğum yakın heralde ,bugün yarın doğurcak gibi duruyosun dedikaydirigubbakcemile3 benim bebğim çok aşagıda duruyo ya ondan öyle söyledi galiba..bende tırstımeyvahedigeldismile

kızlar bebiişin hareketleri bikaç hafta öncesine göre daha yavaş sanki
sizde de ölemi.
eskiden hiç durmadan tık tık tık
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
şimdi de hareket ediyo tabi.
bazı hareketelri daha kuvvetli de
sanki her an hareketli değil
ne o kız kımıldıyamıyonmu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…