2010 Aralık Anneleri

ewet denizcim zamanla hareketler farklılaşıyor,daha ilerledikce dönerken daha fazla rahatsız ediyo bazen herlade şurdan bi ayak,el bi şey çıkıcak bekliyorum ve eskisine göre daha az hareket ediyolar..büyüdükçe yerleri daralıyor...

Allah ım bu grip nası geçecek, ayyy çok kötü oldum kızlar ya ne yapsamki?akşamları yatarken sarımsak yutuom o bile banamısın demio,boğazlarımda şişmiş...offfff...

Bende de öyle canım bu ara biraz daha yavaş değişiyor demekki ruh hallerine göre kaydirigubbakcemile3 Bende kan uyuşmazlığı iğnesinin raporu için hastanede boğuştum anca geldim öldüm ama yorgunluktan ya kafamçokkarıştı

Allah ım bu grip nası geçecek, ayyy çok kötü oldum kızlar ya ne yapsamki?akşamları yatarken sarımsak yutuom o bile banamısın demio,boğazlarımda şişmiş...offfff...

canım bana ıhlamur iyi gelmişti ama okadar ilerlediyse doktoruna danış istersen

tamam içim rahataldı.
aam dönüşleri çok garip dimi içimizde hop bi eyr şişiyo looop diye kayıyo gidiyo.
bayılıyorum.
hep kıpır kıpır olsunalr.
demmeki büyüyoalr
yerim ben onu büyüyen totosunu.
kuzum benimmmm
çok özledim yaaaaaaaaaaa
gel 15 ekim gelllllllllllllll

canım bence baharatlı bi tarhana çorbası yada bol limonlu baharatlı sıcacık bi şehriye çorbası iç
yat sıcacık yatğına çıkma
her aklına geldiğind limonlu ılık sıcağa yakın su iç.
ben hep öle geççirmeye çalışıyorum napayım
uamrım iyileşirsin çabucak.

offffff en sinir olduğum hastanelrde koşturmaktır.
insan hastayken hastaneye gider
dinlenemeye ihtiyacı vardır
ama insanalr hep ordan oraya koşturur
buda bizim ülkemizin problemiiii.
dinlen tatlım .

canım bana ıhlamur iyi gelmişti ama okadar ilerlediyse doktoruna danış istersen

sagolun kızlar,doktor ilaç verdi de ama çok zorlanırsan kullan dedi bende almadım bile ilaçları,biraz yatayım bari,...opuyorumnanaktan

canım benim eşimde aynı bende heran olabilirim.c vitamini almaya bak ıhlamurun içine sık bol limonu karabiber ek iyi gelir rahatlatır ...ıhlanırın içine elma falanda atabilirsin.

bende yerim onu. ne guzel anlatmışsın .benimde gecen gun oynamadı bende acaba neden dedim ama 2 gundur kıpır kıpır çalıştırmıyor beni.ayağı eli dışarı cıkıcakmış gibi geliyor...demekki bi kaç gunde dınlendi yavrucum...pimpirikli arkadaşaım benim.

Son düzenleme:
canım doktorumu aradım diyetine uy dedi baktık uyduğun halde düşmezse insilüne başlarız dedi ama inşallahhhh gerek kalmaz(

ceviz canım bol bol ceviz ye düşürüyo meyvanın yanında mutlaka ceviz ye....

Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum ((

ayy bende sanki grip oluyo gibiyim ama inşallah olmam geçmiş olsun....

şimdi mesaj geldi banada eskisi kadar rahat hareket edemez sizde hissedemezsiniz diye bebekler büyüdükçe hareket alanı daralıyor ve hareketler kısıtlanıyor... olumunekankayizsmile

sagolun kızlar,doktor ilaç verdi de ama çok zorlanırsan kullan dedi bende almadım bile ilaçları,biraz yatayım bari,...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun...

yazamadığım hasta olan diğer arkadaşlarıma acil şifalar dikkat edin kendinize kızlar... çok geçmiş olsun...

mrb kızlar umarım herkes iyidir geçmiş çok birikmiş dönemedim bi türlü.önemli bi gelişme varmı?dün 2 gibi çıktım dükkandan görümceye emanet ettim.geldiğimde internet bağlantısını halletmiş hatun daha yeni düzeltebildim.neyse bi face de gireyim bakayım neler olmuş...

Selam kızlar

Gsu geçmiş olsun canım inanmıyacaksın ama benim tam 10 gün oldu, Kadın doğum doktorum bana sterimar falan kullan dedi, seni çok zorlarsa -kulak burun boğaz- doktoruna git dedi.Bugün gittim sinizüt olabilir dedi ama film çekmeden ne ilaç verdi ne de kesin bir şey söyleyebildi.Yine okyanus suyuna kaldım, ama kesmiyor beni, açmıyor yani nefesimi.Ne yapıcam bilmiyorum nefes alamıyorum resmen.

Dikkat edin kızlar grip olmayın, hatta gidip grip aşısı vurulun, dikkat edin yani geçmiyor çünkü.

Son düzenleme:
ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?

Canım evet benim bu son 2-3 gündür daha az hareketli.Ya naz mı yapıyor nedir, konuşunca falan oynuyor, özel ilgi bekliyor şimdiden galiba : ) Ya da yavrumun Anası hasta hissediyor kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?

ay canım özlemiştik sen nasılsın bi kaç arkadaş izne ayrıldı bide facede grup açtık onada katıl istersen onun dışında bişey yok bıraktığın gibi herkes..

Hoş geldin gız.Dünyayı sen mi kurtarıcan Celoo, boşver işi gücü kaydirigubbakcemile3 Nasıl gidiyor hamilelik?

slm kızlar ... umarım herkes iyidir.. artık geçmişi takip etmekte çok zor oluyor yahu ... özellikle araya hafta sonu girince .. hastalarımıza geçmiş olsun ...şekeri çıkanlar var .. ben de bunu yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum .. ve size de çok ama çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile .. diyet yaparak üstesinden gelebilirsiniz...inanmadan laylaylom diyetisyene giden ben artık daha bilinçli besleniyorum ...veeee cumartesi hastanede
açlık : 71
tokluk : 110 çıktı .. doktorum bile çok iyi dedi..
yani diyete devam ... tabi kendimi bu hafta sonu biraz ödüllendirdim alkisalkisalkis :icecream:
ama hakettim di miiiii zemuszemus
önümüzdeki cumartesi 32+0 oluyorum ve doktorum gel rapor hazırlayalım dedi... bazılarınız (31+ ....) iken bazılarınız da 32.hafta dolduğunda rapor alıyor sanırım ... ben cumartesi (32+0 iken) raporu alacağım için sigortaya teslim işlemleri gelecek pazartesiye kalıyor ... yani 32+2 olduğumda ... böyle bir durumda geç kalmış olmuyor muyum .. gerçi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ... sigorta 32 yi geçmiş diye problem çıkarır mı dersiniz ???

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demek babasını tekmeletiyosunkaydirigubbakcemile3
ayrıca yeniden geçmiş olsun, demek dizanteriymişkafamçokkarıştı
Evet cnm ya ama şükür iyiyiz artık yinede dikkat etmekte fayda var

BURXKAN canim massallah tontisineee,yesin teyzeleri onuuu

kaydirigubbakcemile2

oh oh maşallah kuzuya dindar kuzu:))

Ya sorma teyzesi kime çekti bilmem ki kaydirigubbakcemile3

Canım yeri daraldığı için merak etme yani

Benim DR da 32+1 iken randevu verdi rapor için ne kadar istersen o kadar yazarım dedi :lepi:

canım şeker konusundaki başarın için seni tebrik ederim. sonucun çok güzel. ben de aynen diyete devam ediyorum. eskisi kadar öğün öğün dikkat etmesem de yenmeyecek şeyleri yemiyorum. haftasonu denizliye gitcem. kayınvalidemin aletiyle ölçücem bakalım ne olmuş. yarın kontrolüm de var aslında ama şekere bakmayacak sanırım.

rapor konusunda bi bilgim yok ama problem olacağını sanmıyorum. sonuçta araya haftasonu giriyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…