kızlar bebiişin hareketleri bikaç hafta öncesine göre daha yavaş sanki
sizde de ölemi.
eskiden hiç durmadan tık tık tık
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
şimdi de hareket ediyo tabi.
bazı hareketelri daha kuvvetli de
sanki her an hareketli değil
ne o kız kımıldıyamıyonmu diyorum.
sizde de ölemi.
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
Allah ım bu grip nası geçecek, ayyy çok kötü oldum kızlar ya ne yapsamki?akşamları yatarken sarımsak yutuom o bile banamısın demio,boğazlarımda şişmiş...offfff...
Allah ım bu grip nası geçecek, ayyy çok kötü oldum kızlar ya ne yapsamki?akşamları yatarken sarımsak yutuom o bile banamısın demio,boğazlarımda şişmiş...offfff...
Bende de öyle canım bu ara biraz daha yavaş değişiyor demekki ruh hallerine göre kaydirigubbakcemile3 Bende kan uyuşmazlığı iğnesinin raporu için hastanede boğuştum anca geldim öldüm ama yorgunluktan ya kafamçokkarıştı
canım bence baharatlı bi tarhana çorbası yada bol limonlu baharatlı sıcacık bi şehriye çorbası iç
yat sıcacık yatğına çıkma
her aklına geldiğind limonlu ılık sıcağa yakın su iç.
ben hep öle geççirmeye çalışıyorum napayım
uamrım iyileşirsin çabucak.
canım bana ıhlamur iyi gelmişti ama okadar ilerlediyse doktoruna danış istersen
canım benim eşimde aynı bende heran olabilirim.c vitamini almaya bak ıhlamurun içine sık bol limonu karabiber ek iyi gelir rahatlatır ...ıhlanırın içine elma falanda atabilirsin.Allah ım bu grip nası geçecek, ayyy çok kötü oldum kızlar ya ne yapsamki?akşamları yatarken sarımsak yutuom o bile banamısın demio,boğazlarımda şişmiş...offfff...
tamam içim rahataldı.
aam dönüşleri çok garip dimi içimizde hop bi eyr şişiyo looop diye kayıyo gidiyo.
bayılıyorum.
hep kıpır kıpır olsunalr.
demmeki büyüyoalr
yerim ben onu büyüyen totosunu.
kuzum benimmmm
çok özledim yaaaaaaaaaaa
gel 15 ekim gelllllllllllllll
canım doktorumu aradım diyetine uy dedi baktık uyduğun halde düşmezse insilüne başlarız dedi ama inşallahhhh gerek kalmaz(
Kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu oldum bugün. Kendimi çok halsiz hissediyorum,üşüyorum,midem zaten yanıyor. Acaba aşının yan etkisi falan olabilir mi? Yoksa yine grip mi oluyorum((
sizde de ölemi.
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
sagolun kızlar,doktor ilaç verdi de ama çok zorlanırsan kullan dedi bende almadım bile ilaçları,biraz yatayım bari,...opuyorumnanaktan
sizde de ölemi.
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?
ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?
Evet cnm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demek babasını tekmeletiyosunkaydirigubbakcemile3
ayrıca yeniden geçmiş olsun, demek dizanteriymişkafamçokkarıştı
BURXKAN canim massallah tontisineee,yesin teyzeleri onuuu
oh oh maşallah kuzuya dindar kuzu:))
sizde de ölemi.
durmazdı
hiç uyumuyomu diyodum
slm kızlar ... umarım herkes iyidir.. artık geçmişi takip etmekte çok zor oluyor yahu ... özellikle araya hafta sonu girince .. hastalarımıza geçmiş olsun ...şekeri çıkanlar var .. ben de bunu yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum .. ve size de çok ama çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile .. diyet yaparak üstesinden gelebilirsiniz...inanmadan laylaylom diyetisyene giden ben artık daha bilinçli besleniyorum ...veeee cumartesi hastanede
açlık : 71
tokluk : 110 çıktı .. doktorum bile çok iyi dedi..
yani diyete devam ... tabi kendimi bu hafta sonu biraz ödüllendirdim alkisalkisalkis :icecream:
ama hakettim di miiiii zemuszemus
önümüzdeki cumartesi 32+0 oluyorum ve doktorum gel rapor hazırlayalım dedi... bazılarınız (31+ ....) iken bazılarınız da 32.hafta dolduğunda rapor alıyor sanırım ... ben cumartesi (32+0 iken) raporu alacağım için sigortaya teslim işlemleri gelecek pazartesiye kalıyor ... yani 32+2 olduğumda ... böyle bir durumda geç kalmış olmuyor muyum .. gerçi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ... sigorta 32 yi geçmiş diye problem çıkarır mı dersiniz ???
slm kızlar ... umarım herkes iyidir.. artık geçmişi takip etmekte çok zor oluyor yahu ... özellikle araya hafta sonu girince .. hastalarımıza geçmiş olsun ...şekeri çıkanlar var .. ben de bunu yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum .. ve size de çok ama çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile .. diyet yaparak üstesinden gelebilirsiniz...inanmadan laylaylom diyetisyene giden ben artık daha bilinçli besleniyorum ...veeee cumartesi hastanede
açlık : 71
tokluk : 110 çıktı .. doktorum bile çok iyi dedi..
yani diyete devam ... tabi kendimi bu hafta sonu biraz ödüllendirdim alkisalkisalkis :icecream:
ama hakettim di miiiii zemuszemus
önümüzdeki cumartesi 32+0 oluyorum ve doktorum gel rapor hazırlayalım dedi... bazılarınız (31+ ....) iken bazılarınız da 32.hafta dolduğunda rapor alıyor sanırım ... ben cumartesi (32+0 iken) raporu alacağım için sigortaya teslim işlemleri gelecek pazartesiye kalıyor ... yani 32+2 olduğumda ... böyle bir durumda geç kalmış olmuyor muyum .. gerçi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ... sigorta 32 yi geçmiş diye problem çıkarır mı dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?