2010 Aralık Anneleri

Naber kızlar nasılsınız...
Dün kayınvaldemle konuştum keyfimi kaçırdı...
Daha önce kaç kez söylemem rağmen nerede doğum yapacağımı sordu özelde dedim...
Her giden pişman bence özelde yaptırma ilgilenmiyorlar falan dedi...
Para veriyorum mecbur ilgilenecekler dedim...
Bak teyzen, yengen hep pişman dedi (kendi tarafından bunlar ) ki yaşları da 45 5. çocukları...
Onlarla ben bir miyim doktor birine kızmış bu yaştan sonra çocuk mu olur diye..Bence de haklı...Bende illa özele gideceğim bakalım ben memnun kalacak mıyım dedim...Hemen sezeryana alıyorlar felan dedi ve rüyamda sezeryan doğum yaptığımı gördüm akannehir
Kararımdan dönmeyeceğim ama böyle demesi de sinirimi bozuyor..Eltimde o seni düşünmüyor gidecek olan paraya acıyor diyor sanki o verecek...

kızlar o raporu biz elden mi sigortaya götürücez, yoksa çalıştığımız kuruma mı vericez?

canlar hepinize merhaba; valla geçmişi okuyum dedim ama maşallah sohbet ilerlemiş umarım tadınızı kaçıran bişi yoktur herkesin keyfi yerindedir..
facedeki gruba baktım 33 kişi olmuşuz ne güsel ama ben daha kim kimdi ezberleyemedim zamanla olur diyorum .. ha bide güzel annişler ben kk da ismimi paylaşmıyorum bilgilerinize....
buarada ebebekten alışveriş yapamadım ben ama markafoniden kom pijama ve sabahlık aldım kırmızı olanından 7 günde gönderiyolarmış. fotolarını eklemeyi beceremedim tabi deniycem alışveriş topiğine ...

Bazen böyle boş boş konuşabiliyorlar
Sen boşver be gülüm
hheeeee de geç kendi bildiğini oku :teselli:

Son düzenleme:
ay canım özlemiştik sen nasılsın bi kaç arkadaş izne ayrıldı bide facede grup açtık onada katıl istersen onun dışında bişey yok bıraktığın gibi herkes..

Hoş geldin gız.Dünyayı sen mi kurtarıcan Celoo, boşver işi gücü kaydirigubbakcemile3 Nasıl gidiyor hamilelik?

HOŞBULDUM KIZLAR.. bende sizi özledm. semacım ben face kullanmıorumm canım. burdan ara ara takip edicem artık.. özlemcim doğum iznine ayrılmama 3hafta kaldı 3hafta sora özgürüm... ya buarada bu izin için 32+0da ayrılamıoruz die okudum 33+0 olması lazımmış. doğrumu bilgisi olan varmı bu konuda?

canım ya takılma bırak konuşsun. sen nerede kendini rahat hissedeceksen orada doğum yaparsın. parasını da verirsin. çalışıyosun sonuçta başkası mı verecek senin doğum paranı. bu günler için kazanıyoruz ya...tartışmayada girme hiç. bırak söylesin söylesin, sonuçta sen bildiğini okursun... yalnız şu var ki özel hastanelerin kullandığı malzemelerin bile daha ucuz olduğunu duymuştum ben de. biraz daha ticari bakıyolar malesef olaya. ama buna rağmen özelde doğum yapmayı tercih ediyorum ben de çünkü eşimin doğuruncaya kadar elimi bırakmasını istemiyorum...

ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın gecen gun gırdığınde yazmışdım ama gormedin galiba gozunaydın canım.atlatmışsın cok sukur.azda kaldı zaten
kızlar o raporu biz elden mi sigortaya götürücez, yoksa çalıştığımız kuruma mı vericez?
qsu rapor almışdı canım ona sor istersen

salla tatlım.hepimize akıl veren cok oluyor.gonlunden geceni yap..pişma olacaksan bile kiiii sanmıyorum.kendi dediğimi yaptım dersin hiç olmassa

yok canım 32+0'da izne ayrılmayı hakediyoruz. 33+0 olursa geriye 7 hafta kalmış olur. ama doğumdan önce 8 hafta izin hakkımız var:)

canım benim hiççç kafana takma bize moral lasım şimdi ödeyen sen doğuran sen konuşan konuşsun boşver... bi dahada sorarsa allah hayırlı bi doğum nasib etsin bana şimdiden bunlarla kafamı karıştırmıyorum de bence ..

Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar.

Kanun, doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır.

Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın.

Bazen böyle boş boş konuşabiliyorlar
Sen boşver be gülüm
hheeeee de geç kendi bildiğini oku :teselli:

salla tatlım.hepimize akıl veren cok oluyor.gonlunden geceni yap..pişma olacaksan bile kiiii sanmıyorum.kendi dediğimi yaptım dersin hiç olmassa
Haklısınız kızlar ya ...
Beraser en önemli etken zaten eşlerimiz bende yanımda olmasını istiyorum bakalım hayırlısı artık...
Ezo dediğin gibi pişman olursam da şans artık görmüş olacağım

kızlar bu face'deki grupla ilgili en son ne dendi ben karıştırdım. paylaştığımız şeyler veya paylaşılanlara yaptığımız yorumlar kendi arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu?? ben de ona göre katılmayı düşünüyorum çünkü...

tatlım gozukmuyor dendi.bende cesaret edip sohbete katılamadım..:)

Kızlar boşverin faceyi ya burdan devam işte burası rahat dilediğiniz gibi konuşun ....(facem yok ya ) çaktırmayın sempatiksalakcinni

Kızlar boşverin faceyi ya burdan devam işte burası rahat dilediğiniz gibi konuşun ....(facem yok ya ) çaktırmayın sempatiksalakcinni

sohbeti burdan tanışma faslı ordan oluyo şimdilik zati... ora böylesi sohbetler için pek uygun değil neolur ne olmas konu komşu görür mörürde neme lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…