kızlar o raporu biz elden mi sigortaya götürücez, yoksa çalıştığımız kuruma mı vericez?
Naber kızlar nasılsınız...
Dün kayınvaldemle konuştum keyfimi kaçırdı...
Daha önce kaç kez söylemem rağmen nerede doğum yapacağımı sordu özelde dedim...
Her giden pişman bence özelde yaptırma ilgilenmiyorlar falan dedi...
Para veriyorum mecbur ilgilenecekler dedim...
Bak teyzen, yengen hep pişman dedi (kendi tarafından bunlar ) ki yaşları da 45 5. çocukları...
Onlarla ben bir miyim doktor birine kızmış bu yaştan sonra çocuk mu olur diye..Bence de haklı...Bende illa özele gideceğim bakalım ben memnun kalacak mıyım dedim...Hemen sezeryana alıyorlar felan dedi ve rüyamda sezeryan doğum yaptığımı gördüm akannehir
Kararımdan dönmeyeceğim ama böyle demesi de sinirimi bozuyor..Eltimde o seni düşünmüyor gidecek olan paraya acıyor diyor sanki o verecek...
ay canım özlemiştik sen nasılsın bi kaç arkadaş izne ayrıldı bide facede grup açtık onada katıl istersen onun dışında bişey yok bıraktığın gibi herkes..
Hoş geldin gız.Dünyayı sen mi kurtarıcan Celoo, boşver işi gücü kaydirigubbakcemile3 Nasıl gidiyor hamilelik?
Bak teyzen, yengen hep pişman dedi (kendi tarafından bunlar ) ki yaşları da 45 5. çocukları...
Onlarla ben bir miyim doktor birine kızmış bu yaştan sonra çocuk mu olur diye..Bence de haklı...Bende illa özele gideceğim bakalım ben memnun kalacak mıyım dedim...Hemen sezeryana alıyorlar felan dedi ve rüyamda sezeryan doğum yaptığımı gördüm akannehir
Kararımdan dönmeyeceğim ama böyle demesi de sinirimi bozuyor..Eltimde o seni düşünmüyor gidecek olan paraya acıyor diyor sanki o verecek...
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın gecen gun gırdığınde yazmışdım ama gormedin galibaben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?
gozunaydın canım.atlatmışsın cok sukur.azda kaldı zatenslm kızlar ... umarım herkes iyidir.. artık geçmişi takip etmekte çok zor oluyor yahu ... özellikle araya hafta sonu girince .. hastalarımıza geçmiş olsun ...şekeri çıkanlar var .. ben de bunu yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum .. ve size de çok ama çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile .. diyet yaparak üstesinden gelebilirsiniz...inanmadan laylaylom diyetisyene giden ben artık daha bilinçli besleniyorum ...veeee cumartesi hastanede
açlık : 71
tokluk : 110 çıktı .. doktorum bile çok iyi dedi..
yani diyete devam ... tabi kendimi bu hafta sonu biraz ödüllendirdim alkisalkisalkis :icecream:
ama hakettim di miiiii zemuszemus
önümüzdeki cumartesi 32+0 oluyorum ve doktorum gel rapor hazırlayalım dedi... bazılarınız (31+ ....) iken bazılarınız da 32.hafta dolduğunda rapor alıyor sanırım ... ben cumartesi (32+0 iken) raporu alacağım için sigortaya teslim işlemleri gelecek pazartesiye kalıyor ... yani 32+2 olduğumda ... böyle bir durumda geç kalmış olmuyor muyum .. gerçi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ... sigorta 32 yi geçmiş diye problem çıkarır mı dersiniz ???
qsu rapor almışdı canım ona sor istersenkızlar o raporu biz elden mi sigortaya götürücez, yoksa çalıştığımız kuruma mı vericez?
HOŞBULDUM KIZLAR.. bende sizi özledm. semacım ben face kullanmıorumm canım. burdan ara ara takip edicem artık.. özlemcim doğum iznine ayrılmama 3hafta kaldı 3hafta sora özgürüm... ya buarada bu izin için 32+0da ayrılamıoruz die okudum 33+0 olması lazımmış. doğrumu bilgisi olan varmı bu konuda?
Bazen böyle boş boş konuşabiliyorlar
Sen boşver be gülüm
hheeeee de geç kendi bildiğini oku :teselli:
canım ya takılma bırak konuşsun. sen nerede kendini rahat hissedeceksen orada doğum yaparsın. parasını da verirsin. çalışıyosun sonuçta başkası mı verecek senin doğum paranı. bu günler için kazanıyoruz ya...tartışmayada girme hiç. bırak söylesin söylesin, sonuçta sen bildiğini okursun... yalnız şu var ki özel hastanelerin kullandığı malzemelerin bile daha ucuz olduğunu duymuştum ben de. biraz daha ticari bakıyolar malesef olaya. ama buna rağmen özelde doğum yapmayı tercih ediyorum ben de çünkü eşimin doğuruncaya kadar elimi bırakmasını istemiyorum...
Haklısınız kızlar ya ...salla tatlım.hepimize akıl veren cok oluyor.gonlunden geceni yap..pişma olacaksan bile kiiii sanmıyorum.kendi dediğimi yaptım dersin hiç olmassa
aselcik hoşgeldin bu arada:)
kızlar bu face'deki grupla ilgili en son ne dendi ben karıştırdım. paylaştığımız şeyler veya paylaşılanlara yaptığımız yorumlar kendi arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu?? ben de ona göre katılmayı düşünüyorum çünkü...
tatlım gozukmuyor dendi.bende cesaret edip sohbete katılamadım..:)
Kızlar boşverin faceyi ya burdan devam işte burası rahat dilediğiniz gibi konuşun ....(facem yok ya ) çaktırmayın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?