sohbeti burdan tanışma faslı ordan oluyo şimdilik zati... ora böylesi sohbetler için pek uygun değil neolur ne olmas konu komşu görür mörürde neme lasım
Kızlar boşverin faceyi ya burdan devam işte burası rahat dilediğiniz gibi konuşun ....(facem yok ya ) çaktırmayın sempatiksalakcinni
canım benim eşimde aynı bende heran olabilirim.c vitamini almaya bak ıhlamurun içine sık bol limonu karabiber ek iyi gelir rahatlatır ...ıhlanırın içine elma falanda atabilirsin.
bende yerim onu. ne guzel anlatmışsın .benimde gecen gun oynamadı bende acaba neden dedim ama 2 gundur kıpır kıpır çalıştırmıyor beni.ayağı eli dışarı cıkıcakmış gibi geliyor...demekki bi kaç gunde dınlendi yavrucum...pimpirikli arkadaşaım benim.
ceviz canım bol bol ceviz ye düşürüyo meyvanın yanında mutlaka ceviz ye....
ayy bende sanki grip oluyo gibiyim ama inşallah olmam geçmiş olsun....
şimdi mesaj geldi banada eskisi kadar rahat hareket edemez sizde hissedemezsiniz diye bebekler büyüdükçe hareket alanı daralıyor ve hareketler kısıtlanıyor... olumunekankayizsmile
geçmiş olsun...
yazamadığım hasta olan diğer arkadaşlarıma acil şifalar dikkat edin kendinize kızlar... çok geçmiş olsun...
Canım evet benim bu son 2-3 gündür daha az hareketli.Ya naz mı yapıyor nedir, konuşunca falan oynuyor, özel ilgi bekliyor şimdiden galiba : ) Ya da yavrumun Anası hasta hissediyor kaydirigubbakcemile3
Evet cnm yaama şükür iyiyiz artık yinede dikkat etmekte fayda var
kaydirigubbakcemile2
Ya sorma teyzesi kime çekti bilmem ki kaydirigubbakcemile3
Canım yeri daraldığı için merak etme yani
Benim DR da 32+1 iken randevu verdi rapor için ne kadar istersen o kadar yazarım dedi :lepi:
ben geldim kızlarrrr... nasılsınız? daha işten ayrılamadım. ama yerime yeni eleman bulundu. artık yarım gün çalışıorum:) sizlerde ne var ne yok? varmı izne ayrılanlar?
Naber kızlar nasılsınız...
Dün kayınvaldemle konuştum keyfimi kaçırdı...
Daha önce kaç kez söylemem rağmen nerede doğum yapacağımı sordu özelde dedim...
Her giden pişman bence özelde yaptırma ilgilenmiyorlar falan dedi...
Para veriyorum mecbur ilgilenecekler dedim...
Bak teyzen, yengen hep pişman dedi (kendi tarafından bunlar ) ki yaşları da 45 5. çocukları...
Onlarla ben bir miyim doktor birine kızmış bu yaştan sonra çocuk mu olur diye..Bence de haklı...Bende illa özele gideceğim bakalım ben memnun kalacak mıyım dedim...Hemen sezeryana alıyorlar felan dedi ve rüyamda sezeryan doğum yaptığımı gördüm akannehir
Kararımdan dönmeyeceğim ama böyle demesi de sinirimi bozuyor..Eltimde o seni düşünmüyor gidecek olan paraya acıyor diyor sanki o verecek...
kızlar bu face'deki grupla ilgili en son ne dendi ben karıştırdım. paylaştığımız şeyler veya paylaşılanlara yaptığımız yorumlar kendi arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu?? ben de ona göre katılmayı düşünüyorum çünkü...
sohbeti burdan tanışma faslı ordan oluyo şimdilik zati... ora böylesi sohbetler için pek uygun değil neolur ne olmas konu komşu görür mörürde neme lasım
ohhhhhhhh dinlendik kızımla boşlukta
yemeğimizi yedik
şimdi gidiyorum
özleyin beni tontişlerrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben de face'in buradaki muhabbeti baltalayacağını düşünmüyor değilim ama bi yandan da kendime engel olamıyorum:) hiçbişeyden geri kalmamalıyım gibi hissediyorum... böyle giderse sen de açtırırsın bi hesap:)
aman kızlar bu rapor işine bakım dedim heptan kafam karışrı.ozellikle sonrası için...doğum oncesi ve doğum sonrası alınan raporlar işyeriniin bağlı olduğu sgk veriliyormuş.biz vermiyoruzdur herhalde bizim işyerinin Ankarada cunku.aman anlayamadım.anlayan bir ara anlatsın hayrına
salla gitsin.
he he de geç istediğini yap
yok ben orda yapıcam kararımı verdim de.
koy seti
bencede onlar parayı düşünüyodur.
sizene ya
sanki onalrın cebinden çıkacak.
.
Kızlar boşverin faceyi ya burdan devam işte burası rahat dilediğiniz gibi konuşun ....(facem yok ya ) çaktırmayın sempatiksalakcinni
hoşbuldum canım.. ayy bu habere çok sevindim o zaman 3hafta sora ayrılcam izne yaşasınnnnn.... olumunekankayizsmile
nerdil gelmedimi yatak odanız.geldide eklemdin mi resimleri?cumartesi gelcek demişdin
657'ye tabi memur arkadaşlar,
bi ara birisi sormuştu gibi hatırlıyorum ama tam emin değilim. ben yine de yazayım. alacak olduğumuz doğum yardımı: 148,61 tl. eşlerden her ikisi de memur ise bu yardım erkeğe veriliyo (ne saçma di mi:) doğum belgenizi kurumunuza ibraz etmeniz yeterli. hiçbir vergi ve kesintiye tabi olmaksızın derhal ödenir...
benimde yok olumunekankayizsmile
canım geldi geldi gelmez olurmu? ama bir koku anlatamam neler yaptık soğuk su içine soğan koyduk odanın orta yerine koku gitsin die... sonra olmadı ekmek içi bıraktık tabakta oda olmadı , bebe pudrası döktüm şimdi kapaklar açık havalanıyo tekstilimizi felan seremedim o şekildede çekmim dedim resim ama yıkadım birz havalansın serip çekicem dayanamazsam bu haliylede çekerim aklinialirimsmile koyarım...
ya 657 li olmayanlar((((
Itırcım ve denizim benim e-bebek paketi geldi:)) hehehee:))
ne çabuk göndermişler güle güle kullan canımcım nasıl ürünler bize biras info ver bende şimdi sitesindeyim alsammı pompadan acep die bakıyorum
Itırcım ve denizim benim e-bebek paketi geldi:)) hehehee:))
ne çabuk göndermişler güle güle kullan canımcım nasıl ürünler bize biras info ver bende şimdi sitesindeyim alsammı pompadan acep die bakıyorum
benimki de şimdi geldi yuppppiiiiii :sm_cool:
şu ana kadar eksiksiz ve güzel görünüyor herşey
(iş yerinde pompa yı açıp bakamadım gerçi ama)
Lansinoh un süt saklama poşetlerinden de numune göndermişler :)
100 TL yi tamamlamak için banyo filesi ve çorap almıştım
keşke bunların yerine şu 9.90 lık emzirme sütyenlerinden de alsaymışım
onlar da çok uygunmuş ya
medela daki indirim i görünce kafam durmuş resmen tüüüühh
narnisan cım al bence canım kaçırılacak bir fırsat değil valla. diğer emzirme ürünleri de çok güzel !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?