2010 Aralık Anneleri

Ne haber Aselcik, sen izne mi çıktın şimdik?
Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(

geçmiş olsun dilemcim,gözün aydın,ne güzel için rahatlamıştır şimdi senin...

oyle canim, o minicik kalp nasilda hizli atiyo, zaten bayadir agriyodu ama hareketleride az gibi gelince en iysi gitmek diye dusundum, esim ise ben hastaneye haberi bile yok kocisin...

aselcik, hosgeldin canim

Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(

canımm çok geçmiş olsun ahh yazık ya çok acımıştır..
daha izne çıkamadım ccanım.. şimdilik öğleden sonraları çalışıorum. 32.haftamın dolmasını bekliorum ondan sora raporumu alıcam.. inşallah..

amaannn canım çok acımıştır tabi içim gitti...zaten tırnak duyunca irkiliyorum zira ayak tırnağımın batık acısını çekiyorum ne zamandır ve doğurana kadar da çekicem..sabır napalım.
boshayallersmile

Oy çok geçmiş olsun küçükprensimm..
aynuuuuur nerdesin kız sen gozukmuyorsun.. sonunda acımasız patronun insafa geldi he?

yok canım ondan demedim.sadece sordum.benimde kasımın ilk hafta 32. haftam oluyor kasım daki bayram iznim yanmasın diye bende kasım çalışsammı diye dusunuyorum.ama hiç bişey de yapmadım.izne çıkıp hazırlıkmı yapsam diyorum 37. haftadan sonrada bayağı ağırlaşırım gibi geliyor.sen bende onde gidiyorsun benimle aynı hafta cıkıcak olmam garip geldide ondan hesap yaptım sordum sana..nolcak bizim bu halimiz yaaa sinir geldi artıkınnnn:)))

o hafta bayram olmuyo mu ezocum?
evet tatlım mavrulam için iyimi kotumu bilemedim...

Merhaba hanimlar bi sorum var, Suan cok yeni hamileyim. rgl gectikden sonra cok fazla agri vardi gögüslerimde simdi yok denecek kadar az dünden beri. Bu normal mi? Daha öcne düsük yasadigim icin endiseleniyorum

Merhaba hanimlar bi sorum var, Suan cok yeni hamileyim. rgl gectikden sonra cok fazla agri vardi gögüslerimde simdi yok denecek kadar az dünden beri. Bu normal mi? Daha öcne düsük yasadigim icin endiseleniyorum

sanırım normaldir çünkü benimde çok ağrıyodu sonra geçti artık hiç yok.

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bu herkeste değişiklik gösterir ama... endişelenme... içini ferah tut ...

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq: O ağrı geçiyor bir ssüre sonra ama zamanı kişiden kişiye değişiir tabi.Benim 3aya kadar çok acımıştı dokunamıyordum.

of nasil oldu? tirnak felaket acir, gecmis olsun

AYYY nasıl yaptın ya geçmiş olsun canım...

Hoşgeldin canım özlettin kendini Şeniz

CAnım geçmiş olsun nasıl oldu o :1shok: tırnak acısı çok kötü yaw

Oy çok geçmiş olsun küçükprensimm..
aynuuuuur nerdesin kız sen gozukmuyorsun.. sonunda acımasız patronun insafa geldi he?

geçmiş olsun canım yaa ..

Sağolun kızlar, teşekkür ederim. Dolabın kapağını açarken takılıverdi işte, hiç olmayacak bişey yanisenağlama Neyse şimdi daha iyi.

Bebişkom gayet normal hiç sıkma canını, benim artık hiç acımıyor. İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun tatlım. Stres yapmayerimseniben

aynurcum hoşgeldin canım.
Prensim çok geçmiş olsun,içim cız etti okurken. Kızlar çok kasvetli bugün,kışın ne yapacağız bakalım.
Ayşecim hoşgeldin tatlım,napıyo Duru kızımız ?

slm arkadaslar aranıza katılmak güzel oldu birbirinize olan konusmalarınız cok hosuma gitti hasta olan arkadaslar gecmiş olsn hepinize sanırım bu havalarda bebişlerimiz için birazdaha dikkatli olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…