2010 Aralık Anneleri

slm arkadaslar aranıza katılmak güzel oldu birbirinize olan konusmalarınız cok hosuma gitti hasta olan arkadaslar gecmiş olsn hepinize sanırım bu havalarda bebişlerimiz için birazdaha dikkatli olmalıyız

slm canım sen yeni katılıyorsun sanırım hoşgeldin,ewet ewt hep hasta oluyoruz vücüt direncimiz çok düşük hepimizin...

bugün kimsenin konuşası yok galiba en iyi ben kaçar...herkese iyi akşamlar...

aynurcum hoşgeldin canım.
Prensim çok geçmiş olsun,içim cız etti okurken. Kızlar çok kasvetli bugün,kışın ne yapacağız bakalım.
Ayşecim hoşgeldin tatlım,napıyo Duru kızımız ?

hosbulduk canımmm.. duru hanım 8'den beri karnımı delecek gibiydi de :) şimdi sakinleşti çok şükür.. siz nasılsınız bakalımm??

öyle am işte insan tedirgin oluyo be kuzum.
evet hareket ediyo tabi yavruşum da
eskisi gibi deği sanki
hiç durmuyodu
ondan işte

canım öncelikle gzüel bi haber almışsın. gözünaydın.
ama suyunun azaldığını da öğrenmişsin.
ben geçenelrde bi doktor izlemiştim bi hastası aramıiştı
ama hastasının suyu çok çok azalmış
erken doğum yaptıracakalrmış
biraz beklemeye almışlar
kadın günde litrelerce su içimi suyu artmış tam zamnında 39. haftası bitnce doğum yapmış
sen sıvı alımına dikkat et.
bişr d eizin konusunda biz çocukalrla ilgilenneler kendi çocuğundn önce diğer çocukalrı düşünüyoruz
aam bu yanlış . bu snein hakkkın. ve şuan senin miniğinin düşünülmeey dah çok ihtiyacı var
ık izne bence dinlen bolca.

canım niye öylesin. kötüşeyelr getirme aklınaç.
doğumu falanda düşünme
ohhoooooooo düşünsek neler neler geliyo benim aklıma.
biraz çık gez dolaş alışveriş yap
iyi gelir alışveriş her kadına.

kıyafet alıcaksan bence d edokunarak al
bedenler farklı oluyo falan filan
ama ben dieğr şeyelrde yorumalra akrım
birde daah önceden gördüğüm alamya kara verdiğim şeyelr netet daha uygunsa alıyorum

okula gidicem,acaleyle bişiler yazıyorum
altta bi sürü lişi var cevap yazan yok
ben de kızdım napiimboshayallersmile:umursamaz:

Ne haber Aselcik, sen izne mi çıktın şimdik?
Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(

ayyyy canım geçmiş olsun
nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum

hosbulduk canımmm.. duru hanım 8'den beri karnımı delecek gibiydi de :) şimdi sakinleşti çok şükür.. siz nasılsınız bakalımm??

Eh işte kasvetli bugün biraz idare ediyoruz.. Belim falan ağrıyor,kocam bana üşengeç dedi (

Denizim hoşgeldin canım...

sağolasın denizim,
doğru aslında kendi evladımız çok önemli ama bunların çoğunun anası o kadar kendi evlatlarını önemsemiyor.. acıyorum..

işte suyun azalmasının öyle bir riski var.. erken doğum.. ama hareketleri iyi zillinin.. hele iki gündür iyice kopardı zincirlerini :)) rapor verdiler işte 6 gün.. normalde hastaneye yatıralım seni dediler.. çok gerildim.. raporla yırttım.. evde hiç birşey yapmadan hastanede yatar gibi yatacaksın dediler. salı günü kontrolde bakacaklar işte hem salı günü çapa da da randevum var.. aynı günde iki kere iyice bir kurcalanacak yawrum.. hayırlısı... herşey yoluna girsinde..

ben mantardan ve aşırı yorgunluktan şüphe ediyorum neden olarak.. aman deyim dikkat edin sizde..

Son düzenleme:
tooba geçmiş olsun,maden suyu da çok iyi geliyor diye hatılıyorum gerçi sen daha iyi biliyosundur mutlaka araştırmışsındır..bol bol dinlen tatlım kendine iyi bak..

Toobam geçmilş olsun canım yat dinlen bişey yapma sakın annesi yat sadece azcık daha kilo alırsın bişi olmaz :))

tubacım
canım çok sevindim o parlamanın geçmesine ama su konusunda dikkat et derim,mutlaka sende biliyosundur tabi.eltiminde suyu azdı ve son 2 ayı hep hastanelerdfe geçti,onada yatış vermişlerdi kız günde 5lt ye yakın su içiyordu ama pek faydası olmuyor açıkcası birazda bünyeyle alakalı sanırım 36 haftalıkken de sezeryan olmak zorunda kaldı,onunda bebişi hep kığır kıpırdı hem. o dönemler dr.u sürekli dinlenmesini ve sola yatmasını söylüyordu,sende bol bol dinlen canım,boşver işi,suyun az olması sana bi rahatsızlık hissettirmiyordur mutlaka hala enerjin yerindedir ama içten bebişini etkiliyor,sen bence doğum izninide erteleme işler yoğun diye,bi düzene sok çık bence canım,ohh şimdide yat bol bol yarasın bebişee

küçükprensim geçmiş olsun canım ya off ne acır şimdi o,sar hemen parmağını

bende bugün sırf yattım kızlar hasta değilim ama inanılmaz halsizim yarın arkadaşlarım gelcekti evi süpüreyim azıcık dedim elimi bile kaldıramadım sadece yattım,akşam 6 oldu yemek bile yapmamıştım daha halsizlikten,kalktım yemek yaptım yedim şimdi bol bol c vitaminli şeyler yiyorum enerjim yerime gelsin diye,gecede çok ateşim varmış eşim dedi zaten sabah uyandım dudaklarım hararetten kabuk kabuk olmuştu sanırım vücudum susuz kaldı ondan böle oldum,hala bile yatarak yazıyorum buraya,umarım geçer yarına

hepiniz iyisinizdir umarım,ebebekten ürünlerimde gelmedi hala öğleden beri izmirde gözüküyor ama dağıtıma çıkmadı bugün yarın gelcek galiba

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz?
kisaca bi bakicam,kacicam sonra(
öyle yogunum ki...esim rahatsiz,abimler gelicekler,hazirliklar derken kendimden geciyorum resmen...
daha cok dinlenmem gerekirken daha cok kosturmak zorunda kaliyorum..
sizler nasilsiniz?

Ne haber Aselcik, sen izne mi çıktın şimdik?
Kıslar yaa, orta parmağımın tırnağı tam ortasından ters döndü, kanadı çook acıyoooo(
cok gecmis olsun tatlim..tirnak acisi cok fenadirr eyvahedigeldismile
tugbacim öncelikle bebisin icin cok sevindim..cok sükür gecti gitti..
suyun azalmasi icinde bol bol dinlen,yorma kendini demekten baska bisey yapamiyoruz maalesef tatlim :teselli:
melegin 7-8 hafta daha dayanacaktir eminim ben,güclüdür benim yegenimm yerimseniben
Allah yardimcimiz olsun canim,son dakika birde enfeksiyonla falan ugrasmayalim insallah

bu arada kizlar,kendimde dahil herkes son aralar beni dogum yaparken görüyorlar rüyalarinda...
vallahi tirsar oldum ben yaa..cok erken daha..tersine ciksin rüyalar,acele etmesin miniklerimiz insallah...

hoşgeldin cucum,çok yorma kendini,bendede öle bi hlsizlik var gerisi herşey yolunda işte,doğumuda düşünmemeye çalış canım,

tooba geçmiş olsun,maden suyu da çok iyi geliyor diye hatılıyorum gerçi sen daha iyi biliyosundur mutlaka araştırmışsındır..bol bol dinlen tatlım kendine iyi bak..
sağol canım.. maden suyunu bilmiyordum.. önceden içiyordum da 30. haftadan sonra içmiyorum tansiyonu yükseltir diye.. denemek lazım
Toobam geçmilş olsun canım yat dinlen bişey yapma sakın annesi yat sadece azcık daha kilo alırsın bişi olmaz :))
teşekkür ederim isisim.. kilo almamıştım pek zaten heralde bu vesile olacak :))

sağol sinemcim.. bende çok rahat hareket ediyorum diye şımardım herhal :)) bak yorma cidden kendini.. iş yerinde son sıralar izine çıkacağım için biraz yordum kendimi galiba.. evde de rahat durmadım biraz.. o nedenle salla yaw gelenlerde anlayışla karşılasın gebesin sen.. şurda çoğu gitti azı kaldı zaten

Merak ettik cucum seni. Neyseki iyiymişsin.

Tooba cım kötü haber yok,hatta çok güzel haber var. Allah'ın izniyle zamanını bekleyecek miniğin. Dualarımız seninle.
Sinem'cim hoş geldin tatlım benimmm

:)) dayansın sıpa.. annesi onun için nelere dayandı.. sıkı sıkı tutunsun annesine.. sende yorma bak kendini.. son haftalarda özellikle yorulmaya gelemiyoruz canım..
zaten enfeksiyon riskim yüksek.. bi atlatsaydık bu 7-8 haftamızı..

Tooba cım kötü haber yok,hatta çok güzel haber var. Allah'ın izniyle zamanını bekleyecek miniğin. Dualarımız seninle.
sağol canım.. inşallah bekler.. özellikle şu 35'i çıkaralım da sonra istediği zaman doğsun

evet canım öle yapalım gerçekten,bende hiçbişey yapmıcam,herşey dolapta hazırlarız beraber :))yarında kocacığım spürge tutsa yeter başka işi yok evin işte gözle görünür :)) görünmeyenler dolu tabi :)))sende dinlen ama mutlaka izindesin diye gezeyim alışverişyapayım deme :))

hoşbulduk pelincim,nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…