2010 Aralık Anneleri

düğün işi gelinlikle salını salını oynamak içimde kaldı valla :sinifsinif: bu sefer dediğin gb hiç oflamam inşallah canım amiiin hepimizin gönlüne göre versin allahım...

oh oh ne güzel işin birde o yönü var tabi inşallah dilediğin gibi olur

amin canım inşallah hepimizin...

ay kızlar ne güzel şimdiden sünnetlerini düşünüosunuz:)
bizi de çağırırsınız artık
kızlarımızla gelir salınarak oynarızkaydirigubbakcemile3

çağırmazmıyız tatlım sahneye minik prensesler lazım.... bayanssulusmile

slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum

ben bu bir kaç ay önce yeğenim sünnet olurken ameliyatına girdim, yavrum , o ağladı ben ağladım, öyle küçük bir ameliyat değilmiş, doktor baya kesti biçti, çok kötü oldum, çocuk da çok ağladı, kameraya çekmiştim operasyonu, hala izledikçe ağlıyorum.
o zaman ben oğlumunkini doğar doğmaz yaptıracağım demiştim. yurt dışında da doğar doğmaz yapıyorlarmış sünneti, bebek küçükken daha çabuk iyileşiyormuş, ve ağrı hissi de gelişmediği için acı da hissetmiyormuş.

tabi o zaman öyle diyordum da şimdi de minicikken kıyamam ki, ay bi de sünnet var dimi, oy oy bide yavrumu askere gönderceemmm, ay erkek anası olmak ta zor muş haaa

çok saol bitanem benim ya şımardım valla :))
çal cnm benim canın saolsun :1hug:

şımar tatlım şımar bu aralar ihtiyacımızda var nasılsa...

bizimde babamız karar veremiyor malesef soruyourm bişey demiyor bi kağıt geçirdim elime aklına gelen isimleri yazmış....canan,begüm,gizem,ece,şüheda,aslı,melike .....vs
benim aklıma gelenler tanem,ela,sahra,idil,defne,su,buğlem,neva,meva...serra....vsss...
Aramızdaki anlaşmazlıkda burdan kaynaklanıyor işte ortak bir isim bulamıyoruz...nolcak boyle bilemiyrum

evet canım desireyi gorursem sorucam eğer sende eline gecince bilgi verirsen sevinirim...bende pempeyi istedim sonra kırmızda karar kıldım.bide şim gorup almak gerekir dıyo ı yuzden karar veremedim.sizin fikirlerinizi alımde bakalım.tabi kampanya bitmezse bide

Ya canım bu doğum iznim süresince ücretsiz izinli olacağım sonra geri alacaklarmış...
Ben doğum izni süresince raporlu olacağım bu süre içinde maaşımı sigorta verecek ise yani doğum parasımı ne oluyorsa onlar bana para vermeyecekse neden işten çıkayım ki ? Ben yarın SGK ile görüşeceğim ondan sonra bakalım ne olacak...

herkes doğar doğmaz yapılmasını tavsiye ediyor ya benimde kafam karışık
bide askerlik mi ya gerçekten zor erkek annesi olmak kıyamam ben ona

yaaaaa ağlatcaksınız bizi yaaa.....

senin çıkışını mı vericekler olmaz öle bidaha alacakları ne malum ...

sen raporlu olucaksın ve ssk dan paranı alıcaksın maaşını yani...

senin çıkışını mı vericekler olmaz öle bidaha alacakları ne malum ...

sen raporlu olucaksın ve ssk dan paranı alıcaksın maaşını yani...

İşte bizim doktorda öyle dedi geri alacakları ne malum kendi elemanlarını koyarlar işe bunlar dedi...
Yarın araştıracağım bu işi ben...Çok sinir oldum şimdi ya resmen salak yerine koyuluyorum... (

Son düzenleme:
selam canlar bakiyorum konu sunnete kadar gelmis
bizimde dun kontrolumuz vardi
ebe muayne etti boyle karnimin kenarlarina falan hafif hafif bastirdi
taabi bizim sipada dr bi tekme atti ooo dedi doktor guldu
bu arada oglumsum 1 kg 400 gr olmus
hersey iyi seker testi yapmisti onlar iyi dedi cok sukur
ben fazla konulara katilamiyorum ama hep takip ediyorum
herkes iyidir umarim

İşte bizim doktorda öyle dedi geri alacakları ne malum kendi elemanlarını koyarlar işe bunlar dedi...
Yarın araştıracağım bu işi ben...Çok sinir oldum şimdi ya resmen salak yerine koyuluyorum... (

canım kaç senelik elmansın ki sen...sana çıkış vericez diye direk soyledilermi...belki doğum izninle beraber 6 ay izin vereceklerdir....çıkış vereceklerse bile tazminat ve işsizlik paran var..muhasebenle konus once belki yanlış anlaşılma vardır

Ben burda 6 yıldır çalışıyorum Devlet Kurumundan sözleşmeli elemanım yani şirket beni tanımaz ...
Benim muhattabımda Genel Müd. oradan biri ile görüştüm çıkış değil ücretsiz izin... Ama sonrası da biraz malum nasıl olur bilemiyorum... Çok saçma bir iş oldu değil mi...Sizin de yorgum araştırıp halletmeye çalışacağım bakalım nasıl oalcak...

merhaba kizlar nasilsiniz?
bebisini gören arkadaslarin gözü aydin..
bizde yarin gidicez bakalim...
kizlar bu arada bu sabah bi sok yasadim...
gögüslerimin alt kisminda catlaklar olusmus,kirmizi kirmizi bikac tane..
her aksam masaj yaparak kremlenmeme ragmen üstelik..
dikkat edin kizlar sizde,bir gecede olabiliyormus demekki..
görünmeyen bi yer ama olsun,yeterince sinirlerimi bozdu..

evt canım haklısın öğretmeniyle konuşmadım daha henüz yarın randevu aldım görüşücem bi sorun olduğunu sanmıyorum çok sevdi öğretmenini ve arkadaşalrını hep anlatıoy akşamları beni çok sevdiler anlaşıyoruz diye herşeyini de bana anlatır zaten bi kardeşi olamdığı için ben onun hem annesi hem arkadaşıyım biraz bende mükemmeli arıyorum galiba oluruna bırakıcam bu araalar
gözün aydın canım maşşallah oğluşuna ıtırım önümüzdeki hafta bende havuzluhana gitmeyi planlıyordum izlenimlenimlerini merakla bekliyorum canım

canım bebşine maşşallah tabi annesine de
ben de ayva sevenlerdenim...vede yiyenlerden cıktığından beri tuketiyorum.hatta elim bulaşıkken yanağıma deydirdim gamzeli olsun prensesim diye
bak ben bunu ilk defa duyuyroum bu akşam aldırıyım eşime bende denicem gamzeli olsun minişlerimiz

bende senin giib düşünüyorum nerdilcim benimde hayylerim öyle inş o günleri görürüüz canım:Saruboceq:

slm kızlar,
aman gece uyumayınca sabahın köründede uyanınca insan bi tuhaf oluyor yav...

mavrulam sözleşmeli de olsan senin doğum hakkın var,bence onlar sana 6 aylık ücretsiz izin vericekler,zaten maaşını da ssk vericek,eğer sana çıkış felan vermeye çalışırlarsa sakın kabul etme,imza felan atma,hakkımı hukuki yollardan ararım de...ama zaten 4 ay doğum izni var niye seni ücretsizizine çıkartıyolarki?

sen yine sinirlenme sakin sakin sor ama ezonunda dediği gb bi yanlış anlaşma var gb.... sana direk ücretsiz izin veremezler... önce 16 haftalık iznin var ücretli onu kullanıcan sonra ücretsiz 6 ay ....

ücretsiz izin yerine gebelik iznini arkasından da çok vermek istiyolarsa 6 aylık ücretsiz iznini versinler ozaman neden 4 ay para almayasınk, boyle bir hakkın varken...evet canım sen iyice bir araştır..aman yaa çalışsan bir dert çalışmasan eyrı bir dert...Allah sonumuz hayır eder inş...benim işlerde biliyosun karışık bende bekliyorum.ani bir kara olucak benimki herhalde..

ay kızlar ne güzel şimdiden sünnetlerini düşünüosunuz:)
bizi de çağırırsınız artık
kızlarımızla gelir salınarak oynarızkaydirigubbakcemile3
Ohhh hep beraber göbek atarız kızlar :teytey:

o günleride görürüz inşallah
Amin cnm :Saruboceq:

şımar tatlım şımar bu aralar ihtiyacımızda var nasılsa...
kaydirigubbakcemile3 :1hug:

yaaaaa ağlatcaksınız bizi yaaa.....

Ooo ağlama kuzum bunlar çok güzel duygularmış
Birde yaşasak neler yaparız :)

Canım ya özlüyoruz seni ayrıca merak ediyoruz.
neden eskisi gibi giremiyorsun ki :uhm:
Maaşşallah yavrucuğuna epey kilo olacak yerim ben onun baldırını bacağını

Canım peki SGK'dan paranı alabileceksin dimi :uhm:

merhaba canım
allah allah neden acaba o kadar dikkat etmene rağmen günd eiki kere sür bari cucumCADIARZUbenim ilk kızımdan göbek çevresinde olmıştu göğüslerimde olmamıştı çatlak ama şimdiye kadar hiç çatlamadım oğlumda bak bende kortum şimdi ben bide hiç bi şey sürmüyorum bir aydır eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…