Ayyy ben senin hayallerine kurban olurum cnm ya :))
Benimde öyle bir arkadaşım aceleyle sünnet yaptırmak zorunda kalmıştı ve hala içindedir adam gibi bişey yapamadım oğluma diye
ben de hep onu örnek alırım. Allah'ım sağlık sıhhat versin okul çağına başlamadan bir salon tutucam kısmet olursa doya doya oynayacağım :teytey:
Güzel kıyafetler giyeceğim.
Herkesi ağırlayacağım of demem, yoruldum demem, yavrum için herşeyi yaparım.
Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :Saruboceq:
oh oh ne güzel işin birde o yönü var tabi inşallah dilediğin gibi olur
ay kızlar ne güzel şimdiden sünnetlerini düşünüosunuz:)
bizi de çağırırsınız artık
kızlarımızla gelir salınarak oynarızkaydirigubbakcemile3
slm kızlar
bebeği erkek olacak anneler sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?yaptırmak en doğrusu diyorlar ama ben çok korkuyorum
çok saol bitanem benim ya şımardım valla :))
çal cnm benim canın saolsun :1hug:
yok tatlım ama babası ceylin derin demiroğlu düşünuo kararsızız yani siz neyaptınız bellimi canım ya çok zor bu işler valla
sülünün aşşağısında kalıyorum sülüne çıkarken bim var onu yukarısndayım biraz daha
canım 125*65 küçük olacağını sanmıyorum derinliğide 84cm ben pembesini aldım ama ben cumartesi gelsin diye arayıp söyledim gelince bakayım sana söylerim desire beğenmiş bide bayaa fonksiyonu var ışığı, titreşimi, sallanma özelliği, 2 katlı ayrıca... Benim daha elime geçmedi sen bide desire ye sor..ha bide onların ayrıca uyku setleri var park yataklar için...senin baktığının ölçüleri kaçtı ki..
var mı öyle kapı önüne koymak, en azından 4 aylık ücretli izinden sonra çıkartsızlar, bence de peşini bırakma,
o da olmadı işten çıkartıldım diye işsizlik sgortası alırsın, maaşına göre 500-600 milyon alıyorsun işsizlik sgortasından bunu da bir araştır derim
ben bu bir kaç ay önce yeğenim sünnet olurken ameliyatına girdim, yavrum , o ağladı ben ağladım, öyle küçük bir ameliyat değilmiş, doktor baya kesti biçti, çok kötü oldum, çocuk da çok ağladı, kameraya çekmiştim operasyonu, hala izledikçe ağlıyorum.
o zaman ben oğlumunkini doğar doğmaz yaptıracağım demiştim. yurt dışında da doğar doğmaz yapıyorlarmış sünneti, bebek küçükken daha çabuk iyileşiyormuş, ve ağrı hissi de gelişmediği için acı da hissetmiyormuş.
tabi o zaman öyle diyordum da şimdi de minicikken kıyamam ki, ay bi de sünnet var dimi, oy oy bide yavrumu askere gönderceemmm, ay erkek anası olmak ta zor muş haaa
ayyy ben senin hayallerine kurban olurum cnm ya :))
benimde öyle bir arkadaşım aceleyle sünnet yaptırmak zorunda kalmıştı ve hala içindedir adam gibi bişey yapamadım oğluma diye
ben de hep onu örnek alırım. Allah'ım sağlık sıhhat versin okul çağına başlamadan bir salon tutucam kısmet olursa doya doya oynayacağım :teytey:
Güzel kıyafetler giyeceğim.
Herkesi ağırlayacağım of demem, yoruldum demem, yavrum için herşeyi yaparım.
Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir :saruboceq:
Ya canım bu doğum iznim süresince ücretsiz izinli olacağım sonra geri alacaklarmış...
Ben doğum izni süresince raporlu olacağım bu süre içinde maaşımı sigorta verecek ise yani doğum parasımı ne oluyorsa onlar bana para vermeyecekse neden işten çıkayım ki ? Ben yarın SGK ile görüşeceğim ondan sonra bakalım ne olacak...
senin çıkışını mı vericekler olmaz öle bidaha alacakları ne malum ...
sen raporlu olucaksın ve ssk dan paranı alıcaksın maaşını yani...
İşte bizim doktorda öyle dedi geri alacakları ne malum kendi elemanlarını koyarlar işe bunlar dedi...
Yarın araştıracağım bu işi ben...Çok sinir oldum şimdi ya resmen salak yerine koyuluyorum...(
canım kaç senelik elmansın ki sen...sana çıkış vericez diye direk soyledilermi...belki doğum izninle beraber 6 ay izin vereceklerdir....çıkış vereceklerse bile tazminat ve işsizlik paran var..muhasebenle konus once belki yanlış anlaşılma vardır
evt canım haklısın öğretmeniyle konuşmadım daha henüz yarın randevu aldım görüşücem bi sorun olduğunu sanmıyorum çok sevdi öğretmenini ve arkadaşalrını hep anlatıoy akşamları beni çok sevdiler anlaşıyoruz diye herşeyini de bana anlatır zaten bi kardeşi olamdığı için ben onun hem annesi hem arkadaşıyım biraz bende mükemmeli arıyorum galiba oluruna bırakıcam bu araalarCanım LCW'de ve C&A da güzel şeyler var. Birde dün ve önceki gün cevahirde Gebe'ye baktım fiyatlar pahalı ama bir bak istersen
Kız bıcır sen nerdesin bakem he ?
Ufff mu oldu parmağın oyyy kıyamam öpiyimde geçsin balım
Ay cnm ya merak ettik seni
yorma kendini tam dinlenmemiz gereken zamanda
Canım kızınla okul ve öğretmeni hakkında konuşmayı denedin mi ?
Belki arkadaş ortamında bir sorun olmuş olabilir yada öğretmeniyle bence konuşmadıysan okuluyla ilgili sorular sor senin sakin olduğunu görünce anlatır bence.
Eğer devam ederse öğretmeniyle iletişime geçmende fayda var. Okul değişikliği yapan çocuklarda bazen depresif haller olabiliyor Bilirsin ki Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur :teselli:
gözün aydın canım maşşallah oğluşunakızlaaar günaydııın
dün dr randevum vardı oğlumu gördüm çok güzeldiii
30+1 de 1400 gr 39 cm olmuş kereta :dance:
sonrasında da meşhuuuuur Havuzluhan a gittik alışveriş yapalım diye tam bir fiyaskoydu akannehir
(izlenimleri mi ve aldıklarımı daha sonra paylaşacağım)
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum çok birikmiş yine de bir şansımı deneyeyiim
günaydın herkese,
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. ben de hastayım malesef. sanırım sinüzit benimki. umarım hepimiz atlatırız en kısa zamanda. işyerimde de işler sıkışık. müdür hasta olmak ve rapor almak yok dedi. karnım çıkmadı diye anlamıyo herhalde adam hamile olduğumu. neyse heryerde vardır eminim böyle dengesizler. sırf ona inat ayrılmak istiyorum ben de aysonu doğum iznine. ama 2 hafta daha sabredersem 1 hafta bayram girecek zaten, en azından 3 haftayı sonraya atabilirim diyorum. bakalım hayırlısı...
toobacım geçmiş olsun. kızımın parlaklıkları gitmiş çok sevindim ama benim gözümde hala parlayan bi yıldız o. sen de kendine dikkat et annesi. yat dinlen güzelce Allah isterse herşey yolunda gider ve bizim de dualarımız bu yönde...
küçükprenscim geçmiş olsun. dikkat et kendine, görünmez kaza işte...
sezencim hayırlı olsun oğluşun mobilyaları, güzel günlerde kullanın...
cucum fazla yorma kendini, eşine de tekrar geçmiş olsun.
burxkancım daha iyisin anladığım kadarıyla, gelmiş geçmiş olsun. Allah başka sıkıntı vermesin inş.
dilşadcım seni çok iyi anlıyorum. benim de 4 yaşında bi oğlum var ve bazen dengeyi kurmakta çok zorlanıyorum. çok problem bi çocuk olmamasına rağmen benim de yaşadığım zorluklar çabuk sinirlenmeme sebep oluyo. dediğin gibi daha küçük onlar da. normalde sabır göstereceğim ve konuşarak halledeceğim şeyler yüzünden kızarsam ona öyle bi büküyo ki dudağını içim parçalanıyo. bütün gece başında oturuyorum sonra o uyurken ve ağlıyorum ben nasıl anneyim diye. ama evet asıl annelik şimdi başlıyo. biraz kendi haline bırak bakalım kızını ve sorumluluklarını yerine getirmezse başına neler geleceğini görsün. bu arada öğretmeniyle de görüş mutlaka. yaşayarak öğrensin bence. sürekli arkalarından dürterek iş yaptırırsak onlara öğrenme fırsatı vermemiş oluruz gibi geliyo bana. malesef biz onların yerine düşünüyoruz herşeyi, onlara güvenmeyi bilmiyoruz hiç... bu sözlerin çoğu kendime umarım yanlış anlamazsın...:) bu arada konunun uzmanı tooba'dır. yanlışlarımı düzeltecektir eminim...
olurmu canım tamda benim yaşadıklarımı tarif ettin ve çok duygulandırdın beni... aslında onalrın iyiliğini düşündüğümüz için bu kadar hassasız boşveren ilgisiz anneler olsak ne sinirleniriz nede sonra üzülürüz benim bide derdim dediğin gibi sorumluluk alması tabi bu ibr anda olucak iş değil zaman lazım... o akşamalrı belirlediğimiz saattee oturup başlasa ben zaten onun başında olucam ama işte o satti tututuramadı henüz bir kaç gün ona şans vericem ama böyle devam ederse sonuçla karşı karşıya bırakıcam onu şu an belki üzülücek ama sorumluluk duygusunu tam olrak sağlayabilirsem haytaın her alanında başarılı olucaktır....yani uzun lafın kısası anne olmak hiiiiç kolay değil sabırla işleyeceğiz yavrularımızı
mavrulamcım hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu versin inş. sonuç ne olursa olsun hayırlısı demek ve üzülmemek lazım...
ıtırekimcim maşaallah oğluşa. ben de oğlumu gördüm dün...:)
umarım kimseyi atlamamışımdır. alıntı yapmadan gelmişim aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. yazmadığım arkadaşlarım gücenmesin lütfen...
canım bebşine maşşallah tabi annesine desize cevap yazcam diye oğlumdan bahsedemedim bi türlü. dün kontrolümüz vardı. oğlum 29+1 de 1200 gr olmuş. şeker nedeniyle iri olur mu diye korktuğumuz için bu rakam bize çok iyi geldi. doktora dedim ayakta duruyo bu sıpa, evet dedi başı sağ üstte ayakları ile aşağıları tekmeleyip duruyo. neyseki rahimde bi açılma yok. yani aşağı tekmelemesi veya baskı yapması bi problem oluşturmuyomuş şu anda. şekerim oldukça düşük çıktı :sm_cool: açlık:69, tokluk:95. azmin zaferi:) günlük aldığım kalori 200 kcal arttı ve en güzeli artık haftada 2 porsiyon tatlı hakkım var. sevinçten çığlık atacaktım doktorun yanında neredeyse. şaşkın ben sanıyorum ki sadece sütlü tatlıya izin verir doktor, ondan sormadım bile hangi tatlılar diye. eşim uyanık çıktı Allah'tan. pastayı çok sevdiğimi de biliyo. yaş pasta yiyebilir mi, baklava yiyebilir mi diye tek tek sordu. iyiki sormuş hastaneden çıkıp pastanede aldık soluğu:) sağlık ocağına gidip ebemizi de ziyaret ettik. kilo almamışsın diye kızdı biraz ama neyseki karnının büyüklüğü iyi dedi. yalnız orada 6 aylık bi gebe vardı, kadıncağız beni görünce ve 7aylık olduğumu duyunca şoka girdi...
keşke ben de her istediğimi yiyebilseydim de azıcık hamile olduğum belli olsaydı belki otobüste bana da yer verirlerdi. arabamı eşim almıştı geçen gün "beni almaya gelme otobüse binerim" dedim. otobüsten indiğimde ağlıyodum, gerek yok bi daha binme dedi o da. hem sıkışıktı hem kimse yer vermedi, hem de inerken acele edip ittirip durdular...
bak ben bunu ilk defa duyuyroum bu akşam aldırıyım eşime bende denicem gamzeli olsun minişlerimizben de ayva sevenlerdenim...vede yiyenlerden cıktığından beri tuketiyorum.hatta elim bulaşıkken yanağıma deydirdim gamzeli olsun prensesim diye
ben hemen yaptırmıcammm benim düğünüm olmamıştı ilk erkek olucağını söylediğinde doktor anlı şanlı bi sünnet yapıcam oğluma demiştim en çok onun için sevinmiştim... ve aklı başında olsun bilsin o kadar da kötü değil teknoloji ilerledi kardeşimden biliyorum kırık beyaz bir elbise giyicem gelinlikten bozma :kedi: salını salını oynucam oğlumla babasıyla... boshayallersmile hayallerim var benim...
Ben burda 6 yıldır çalışıyorum Devlet Kurumundan sözleşmeli elemanım yani şirket beni tanımaz ...
Benim muhattabımda Genel Müd. oradan biri ile görüştüm çıkış değil ücretsiz izin... Ama sonrası da biraz malum nasıl olur bilemiyorum... Çok saçma bir iş oldu değil mi...Sizin de yorgum araştırıp halletmeye çalışacağım bakalım nasıl oalcak...
Ben burda 6 yıldır çalışıyorum Devlet Kurumundan sözleşmeli elemanım yani şirket beni tanımaz ...
Benim muhattabımda Genel Müd. oradan biri ile görüştüm çıkış değil ücretsiz izin... Ama sonrası da biraz malum nasıl olur bilemiyorum... Çok saçma bir iş oldu değil mi...Sizin de yorgum araştırıp halletmeye çalışacağım bakalım nasıl oalcak...
Ohhh hep beraber göbek atarız kızlar :teytey:ay kızlar ne güzel şimdiden sünnetlerini düşünüosunuz:)
bizi de çağırırsınız artık
kızlarımızla gelir salınarak oynarızkaydirigubbakcemile3
Amin cnm :Saruboceq:o günleride görürüz inşallah
kaydirigubbakcemile3 :1hug:şımar tatlım şımar bu aralar ihtiyacımızda var nasılsa...
yaaaaa ağlatcaksınız bizi yaaa.....
selam canlar bakiyorum konu sunnete kadar gelmis
bizimde dun kontrolumuz vardi
ebe muayne etti boyle karnimin kenarlarina falan hafif hafif bastirdi
taabi bizim sipada dr bi tekme atti ooo dedi doktor guldu
bu arada oglumsum 1 kg 400 gr olmus
hersey iyi seker testi yapmisti onlar iyi dedi cok sukur
ben fazla konulara katilamiyorum ama hep takip ediyorum
herkes iyidir umarim
merhaba kizlar nasilsiniz?
bebisini gören arkadaslarin gözü aydin..
bizde yarin gidicez bakalim...
kizlar bu arada bu sabah bi sok yasadim...
gögüslerimin alt kisminda catlaklar olusmus,kirmizi kirmizi bikac tane..
her aksam masaj yaparak kremlenmeme ragmen üstelik..
dikkat edin kizlar sizde,bir gecede olabiliyormus demekki..
görünmeyen bi yer ama olsun,yeterince sinirlerimi bozdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?