2010 Aralık Anneleri

sen yine sinirlenme sakin sakin sor ama ezonunda dediği gb bi yanlış anlaşma var gb.... sana direk ücretsiz izin veremezler... önce 16 haftalık iznin var ücretli onu kullanıcan sonra ücretsiz 6 ay ....

Kızlar en büyük problem ben yokken buraya benim yerime kim bakacak ve işte hem bana maaş hem benim yerine birine onlara zor geliyormuş.. Ezocum zaten 4 ay hakkım sonra da 1 ay rapor geri geleceğim işe he hiç olmadı sadece doğum iznimi kullanırım... Yok yok ben direk kendim arayıp halledeceğim .. Saçmalık işte benim hakkım olan izinde beni ücretsiz izne çıkaracak olmaları...

Canceyzim sen de hassassın biraz o nedenle çocukla ilgilenemediğini de düşünüyor olabilirsin kendine de pek üstüne düşme bakalım ne olacak çok da salmasına da izin verme konuş bakalım öğretmeniyle ne diyecek :1hug:

Canım peki SGK'dan paranı alabileceksin dimi :uhm:

Sizinle konuştukça kafam yerine gelmeye başladı...
Ben SGK ya raporu göndercem değil mi ee bunlar beni nasıl izine ayıracaklar...
Sgk ya raporu verirsem herhalde verecekler yarın SGK yı arayacağım işte...
Herşeyi öğreneceğm...

aynen oyle tatlım kafanı hiç bulandırmadan direk ara işin aslını öğren bakalım.

Çok sağolun kızlar sizleri iyi ki tanıdım....
Ay size anlattıklarımı inan hiçkimseye anlatamıyorum...olumunekankayizsmile

zaten sen paranı iş yerinden değil ssk dan alıcaksın.... raporlu olduğun için ssk ödeyecek...

mavrulam canını hiç bişeye sıkma tatlım,sakin sakin hallet bebişi düşün..

bu arada kızlar anladımki benden ev hanımı felan olmazmış,çalışırken ev daha temizdi,daha yemek yapacagım şu saat oldu...bulaşıkları bile makineye dizmeye üşeniyorum yakaydirigubbakcemile3

geçende konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama doğum iznindeyken sigortada ödenmiyor diye söylemişti... ama bundan emin değilim....

İşte en iyisini SGK bilir sanırım yarın ilk iş orayı aramak...
Bu karışıklık böyle devam ettikçe saçmalığa dönüştü akannehir

gögüslerime sadece yatarken sürüyordum ama artik sabak-öglen-aksam sürücem valla..
cok yok ama sinir bozmaya yetiyor bir iki cizik bile..
Allahtan göbiste yok,insallah olmaz..artik bi gözüm aynada sürekli boshayallersmile
sür sür kesin olumunekankayizsmile

KIZLAR izin konusuna pek dahil olamiyorum,yasayi kurallari bilmiyorum..ama insallah hepiniz sorunsuz sekilde halledersiniz bu konulari Şeniz

Peki sigortam ödeniyor mu onu kim ödeyecek ?

Canım Doğum izninde ssk ödemek zorundalar ancak ücretsiz izine çıkarsan şirketin ödemez. Ayrıca Sakın sakın iyice okumadan hiç bir şeye imza atma

cucum ya bende hiç bişey yapmıom arada bir bebek yağı sürüom,ama çatlak felan gözükmüyo şimdilik,acaba varda ben mi fark etmiyorum ki...

şekerim alışmışız ya çalışırken koşturmayla yapmaya
ewde olunca insan daha vakit var yaparım nasılsa diyor
anlıorum seni çünkü ben de aynısını yapıorum:kedi:

kızlarrr bugün kontrolümüze gittik medipol hastanesine. doğum doktorum olarak sema ovalı yı seçmiştim ve ilk muayenemdi. Malum özele gidiyordum ama doğuma girmek için baya yüklü miktar istedi bana göre. ilk tanışmamızdı fakat çok memnun kaldığımı söylemeliyim. özellikle saat kaç olursa olsun sancın gecenin bir yarısı tuttu diyelim gelirim dedi doğum için. benim bir arkadaşım da kendisinde sezeryan olucak. doğum şeklim ile ilgili birmafoldumbenşey söyleyemedi. çünkü canım oğlumun kafası aşagıda fakat sag tarafımda 1 aydır da böyle duruyor önceki doktorumda bu şekilde görüntülemişti çünkü. 28+ 0 haftalık olmuşuz ve kilomuz 1.150 gr acaba iyi mi kilosu yoksa zayıf mı bilemedim yaaa :ecrin_bebek:boyu da 39 cm miş. hergün 1 saat yürüyüş verdi doktorum birde aç karna şeker yüklemesi,kan uyuşmazlığı,tam kan sayımı ve tit için kan ve idrar verdim. Bakalım inş herşey yolunda çıkar yarın da sonuçlarımı göstermeye gidicem Rabbim meleklerimizi korusun

Peki sigortam ödeniyor mu onu kim ödeyecek ?

gecende bu konu konuşulmuşdu.ozamand dendi ki!,,,
hamilelik raporu aldığında iş yerine herhangi bi rkülfetin olmuyor ne maaş nede sigorta konusunda sonucda adı ustunde raporlusun.normal zamanda rapor aldığında da sgk kaç gunse o kadarı işyeri tarafından odenmiyor .mesela ben 5 gun raporluydumya o ayımın 25 gunu yatırmışlar ve 5 gunumu kesmişler.hamilelik raporu aldığındada boyle fakat sağlıkdan faydalanabiliryorsun.sadece emekli olacağın zaman 4 ay daha fazla calışıyorsun yada odeniyorsa paranı oduyorsun..hamileik doneminde sgk çıkışın olmuyor ama paran odenmiyor bir arkadaş boyle demişdi sanırım garipkuş du..bana boyle anlatılsı.sende sgkdan teyit edersin canım

şekerim alışmışız ya çalışırken koşturmayla yapmaya
ewde olunca insan daha vakit var yaparım nasılsa diyor
anlıorum seni çünkü ben de aynısını yapıorum:kedi:

valla tatlım ya oturdukça kalkasım gelmiyorkaydirigubbakcemile3

cucum ya bende hiç bişey yapmıom arada bir bebek yağı sürüom,ama çatlak felan gözükmüyo şimdilik,acaba varda ben mi fark etmiyorum ki...

ayna karsisinda epey inceliyordum varmi catlak falan diye..bir gecede olmus resmen..hemde hic beklemedigim bi yerden..neyseki görünmüyor ama olsun,keske olmasa...
ama benim gögüslerim nerdeyse 3 beden birden büyüdü akannehir
en iyisi aksam gec aynanin karisina,iyice incele..insallah yoktur..ama kremlenmeyide ihmal etme tatlim,engellemesede aza indirir en azindan of offff boshayallersmile

Cucum üzülme ne yapıcaksın, neyseki fazla bir hasar yok... 2 çizgi o da nazar boncuğun olsun : ) Ben sadece duş aldığım zaman kremleniyorum valaha.Kimi ciltler ne yaparsan yap, yapı olarak müsait ise çatlamaya fayda etmiyor, kaçınılmaz çatlıyorsun.

Ablamın Arkadaşı hamileleğin de 25 kilo aldı, üstelik kilolu başladı.Ne krem sürdü, ne de başka bir şey, ama çatlamadı hatun ya.

Son düzenleme:
kızlar merhaba
ben geldim
face e liste yapayım dedim ama gruba katılanlar bir baksın

siz neler yaptınız
iş izin mevzuları konuşulmuş herhalde
ben ne yapıcam bilemiyorum bakalım daha tam olarak araştırmadım o izin mevzularını ama bakalım
hepimizin hakkında hayırlısı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…