sen yine sinirlenme sakin sakin sor ama ezonunda dediği gb bi yanlış anlaşma var gb.... sana direk ücretsiz izin veremezler... önce 16 haftalık iznin var ücretli onu kullanıcan sonra ücretsiz 6 ay ....
ücretsiz izin yerine gebelik iznini arkasından da çok vermek istiyolarsa 6 aylık ücretsiz iznini versinler ozaman neden 4 ay para almayasınk, boyle bir hakkın varken...evet canım sen iyice bir araştır..aman yaa çalışsan bir dert çalışmasan eyrı bir dert...Allah sonumuz hayır eder inş...benim işlerde biliyosun karışık bende bekliyorum.ani bir kara olucak benimki herhalde..
evt canım haklısın öğretmeniyle konuşmadım daha henüz yarın randevu aldım görüşücem bi sorun olduğunu sanmıyorum çok sevdi öğretmenini ve arkadaşalrını hep anlatıoy akşamları beni çok sevdiler anlaşıyoruz diye herşeyini de bana anlatır zaten bi kardeşi olamdığı için ben onun hem annesi hem arkadaşıyım biraz bende mükemmeli arıyorum galiba oluruna bırakıcam bu araalar
Canım peki SGK'dan paranı alabileceksin dimi :uhm:
Kızlar en büyük problem ben yokken buraya benim yerime kim bakacak ve işte hem bana maaş hem benim yerine birine onlara zor geliyormuş.. Ezocum zaten 4 ay hakkım sonra da 1 ay rapor geri geleceğim işe he hiç olmadı sadece doğum iznimi kullanırım... Yok yok ben direk kendim arayıp halledeceğim .. Saçmalık işte benim hakkım olan izinde beni ücretsiz izne çıkaracak olmaları...
Kızlar en büyük problem ben yokken buraya benim yerime kim bakacak ve işte hem bana maaş hem benim yerine birine onlara zor geliyormuş.. Ezocum zaten 4 ay hakkım sonra da 1 ay rapor geri geleceğim işe he hiç olmadı sadece doğum iznimi kullanırım... Yok yok ben direk kendim arayıp halledeceğim .. Saçmalık işte benim hakkım olan izinde beni ücretsiz izne çıkaracak olmaları...
zaten sen paranı iş yerinden değil ssk dan alıcaksın.... raporlu olduğun için ssk ödeyecek...
Peki sigortam ödeniyor mu onu kim ödeyecek ?
geçende konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama doğum iznindeyken sigortada ödenmiyor diye söylemişti... ama bundan emin değilim....
merhaba canım
allah allah neden acaba o kadar dikkat etmene rağmen günd eiki kere sür bari cucumCADIARZUbenim ilk kızımdan göbek çevresinde olmıştu göğüslerimde olmamıştı çatlak ama şimdiye kadar hiç çatlamadım oğlumda bak bende kortum şimdi ben bide hiç bi şey sürmüyorum bir aydır eyvahedigeldismile
Sizinle konuştukça kafam yerine gelmeye başladı...
Ben SGK ya raporu göndercem değil mi ee bunlar beni nasıl izine ayıracaklar...
Sgk ya raporu verirsem herhalde verecekler yarın SGK yı arayacağım işte...
Herşeyi öğreneceğm...
merhaba kizlar nasilsiniz?
bebisini gören arkadaslarin gözü aydin..
bizde yarin gidicez bakalim...
kizlar bu arada bu sabah bi sok yasadim...
gögüslerimin alt kisminda catlaklar olusmus,kirmizi kirmizi bikac tane..
her aksam masaj yaparak kremlenmeme ragmen üstelik..
dikkat edin kizlar sizde,bir gecede olabiliyormus demekki..
görünmeyen bi yer ama olsun,yeterince sinirlerimi bozdu..
mavrulam canını hiç bişeye sıkma tatlım,sakin sakin hallet bebişi düşün..
bu arada kızlar anladımki benden ev hanımı felan olmazmış,çalışırken ev daha temizdi,daha yemek yapacagım şu saat oldu...bulaşıkları bile makineye dizmeye üşeniyorum yakaydirigubbakcemile3
şekerim alışmışız ya çalışırken koşturmayla yapmaya
ewde olunca insan daha vakit var yaparım nasılsa diyor
anlıorum seni çünkü ben de aynısını yapıorum:kedi:
cucum ya bende hiç bişey yapmıom arada bir bebek yağı sürüom,ama çatlak felan gözükmüyo şimdilik,acaba varda ben mi fark etmiyorum ki...
ayna karsisinda epey inceliyordum varmi catlak falan diye..bir gecede olmus resmen..hemde hic beklemedigim bi yerden..neyseki görünmüyor ama olsun,keske olmasa...
ama benim gögüslerim nerdeyse 3 beden birden büyüdü akannehir
en iyisi aksam gec aynanin karisina,iyice incele..insallah yoktur..ama kremlenmeyide ihmal etme tatlim,engellemesede aza indirir en azindan of offff boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?