2010 Aralık Anneleri

Kızlar bu arada benim Facebook hesabım aylar önce eşim tarafından iptal ettirildi : ) o yüzden bende iptalim.Haa, kendisi de iptal o ayrı.

Son düzenleme:

demii..karnimda olmasinda..cokta esnektir cildim ama bakalim artik..durup durup 40.haftasinda yirtilan bile var,o yüzden yorum yapmakta istemiyorum simdi eyvahedigeldismile
aynen dedigin gibi hatunlarda var,tam terside var..:CüvCüv:

canım iç çamaşırı izi felan lmasın ben senin gb çatlak sandım iç çamaşırımın iziymiş gitti ... iyice bak....

maşallah bebişine zayıf değil gayet normal bence çünkü bu gün okudum 30. haftada 1400 felan oluyolarmış 28 de 1150 normal yani ... doktor bulmanada çok sevindim hayırlı olsun....

sen mi ben mi don izini bile çatlak sanıp bi yığın moralini bozmuş birisiyim ben incele incele nereye kadar boşverrrr benimde daha göbüşte yok göğüslerim hiç büyümedi sadece sırtım genişledi oda 36 dan 38 bedene cup aynı b cup kullanıyorum göğüslerimde çatlak yok amaaaaa sağ kalçamda ince ince 2-3 tane var..... gazamız mübarek olsun...:CüvCüv:

demii..karnimda olmasinda..cokta esnektir cildim ama bakalim artik..durup durup 40.haftasinda yirtilan bile var,o yüzden yorum yapmakta istemiyorum simdi eyvahedigeldismile
aynen dedigin gibi hatunlarda var,tam terside var..:CüvCüv:

Evet, ben o yüzden pek kasmıyorum, bekleyip göreceğim çatlayıp, patlıyormuyum.Ama ben bu saatten sonra çatlak olsa bile az hasarla kurtaracağımıza inanıyorum.

Ben en çok doğumdan sonra göbek kalırsa ondan korkuyorum, böyle vıcık vıcık yağlı bir göbeğim kalsın istemiyorum.

gözün aydın hazarfen , oğlunu görmüşsün. oğlunun kilosu gayet iyi bence. maşallah
dr. bulman ve dr una ısınman güvenmen çok önemli. ne güzel senin adına sevindim. test sonuçlarında sorunsuz çıkacaktır inşalah.

işte o göbekte sezeryanda kalıyo yani oda gidiyoda uğraş istiyo bide zaman 1 yılda ancak eritti arkadaşım... ama normal doğumda o kadar kalmıyo... sezeryanda hava mı giriyo içeri ne... bilmiyorumkismile şişiyo göbek....

yok zuzumm..her 15 dakikaya bi baktim acaba gecer mi iz midir diye amaaaa,öylece duruyor yerinde..dedigin gibi gazamiz mübarek olsunnn... vereliniortak
benimde öncesinde b bol gibiydi,sonra c cup aldigim camasirlara hic sigamaz oldum,gecen gittim d aldim bende...
kalcalarim,kollarim,yüzüm falan hep ayni oldugundan millet kilo almadim saniyor ama ben sanirim bu 7 kilonun 5 ini karnimdan 2sinide gögüslerden aldim akannehir

evett,oda basli basina bi kabus...büzük büzük oluyormus basta..
korse aldin mi canim?hemencecik takicam ben kismetse..
du bakalim,spor ve diyet topigi kurup bu konuyuda beraberce halledicektik demii :lepi:

cucum olsun ya takıılmaa ...sağlık olsun canım.bende çatlama performansını yakında bekliyourm kendimden sanırım karnımın iç kısımlerından başladı çatlamalar yakında dışarı vururr..::)))))).olsun sağlıkla doğsunlarda gerisi hallolur...

Evet sezaryanla daha zor gidiyor göbek, uğraş istiyor.Dikişli olunduğu içinde hemen karın egzersizlerine de başlayamıyorsun onun da etkisi var.

Selam kızlar.Bizde koçişle gittik gecelik olayını hallettik çıktı aradan rahatladım eklerim bir ara resimleri.Koçiş uykusuz işten geldi yattı uyudu o yüzden çok gezemedim.Cumarteside bebişin eksiklerini tamamlayacağımdır inşallah.

kızlar akşama çocukluk arkadaşımın kınası var eve gdicem duş alıcam föne gdicem giyinicem göbek atmaya gidicem.... :) ojelerimi sürüyorum şimdi sonradan uğraşmim bde onunla...

evett,oda basli basina bi kabus...büzük büzük oluyormus basta..
korse aldin mi canim?hemencecik takicam ben kismetse..
du bakalim,spor ve diyet topigi kurup bu konuyuda beraberce halledicektik demii :lepi:

Yok canım daha almadım ama aklımda yani alıcam kesin.Doğurur doğurmaz geçircem üstüme bende.

Kesinlikle daha doğum sonrası kendimizi modifiye ediceğiz, toppik şart : )

Son düzenleme:
Evet sezaryanla daha zor gidiyor göbek, uğraş istiyor.Dikişli olunduğu içinde hemen karın egzersizlerine de başlayamıyorsun onun da etkisi var.

benm en zayıf halimde bile ayva göbeğim vardı hep bi göbek yani doğumdan sonra kimbilir ne olcak sporsuz gitmez benimki bide genetik annemde öle mide ve göbek var kuş gb kadın ama göbeği var... benimde olur :kedi:

aman hiiç ayna karşısına geçmek istemiom sinirim bozuluo zaten hiç bir kıyafetim olmuyo ayakkabılarım bilemafoldumbenama bi bakayım şimdi çatladıysam iyice bunalım yaparım ben..

benm en zayıf halimde bile ayva göbeğim vardı hep bi göbek yani doğumdan sonra kimbilir ne olcak sporsuz gitmez benimki bide genetik annemde öle mide ve göbek var kuş gb kadın ama göbeği var... benimde olur :kedi:

Bende normal doğum düşündüğüm için bugün korse baktım hep bütün korseler var yarım korse bulmam lazım :1ninca: Doğumdan sonra karnı sarmak için bilmiyorumkismile
Bizim oralarda adettir sarılır sarmak yerine yarım tek karın korsesi arayışı içine girdim inşallah kalmaz göbişlerimiz laelaelaelaelae

hanımlar ben geldimm.. nasılsınız? buarada bzde dün beşiğimizi aldık... pazar günü de eve gelicek kısmetse ayyy çok heycanlıyım.. buarada göbiş ekledm bilginize:)

ayyy yine geldi benimkiler şu an o kadar olumsuzum ki,en iyisi ben kaçaıyım kızlar,eşim gelsede biraz tartışsam onunla rahatlarım belki,bazen böyle geliyorlar bana ...hadi hekese iyiakşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…