Cucum üzülme ne yapıcaksın, neyseki fazla bir hasar yok... 2 çizgi o da nazar boncuğun olsun : ) Ben sadece duş aldığım zaman kremleniyorum valaha.Kimi ciltler ne yaparsan yap, yapı olarak müsait ise çatlamaya fayda etmiyor, kaçınılmaz çatlıyorsun.
Ablamın Arkadaşı hamileleğin de 25 kilo aldı, üstelik kilolu başladı.Ne krem sürdü, ne de başka bir şey, ama çatlamadı hatun ya.
gögüslerime sadece yatarken sürüyordum ama artik sabak-öglen-aksam sürücem valla..
cok yok ama sinir bozmaya yetiyor bir iki cizik bile..
Allahtan göbiste yok,insallah olmaz..artik bi gözüm aynada sürekli boshayallersmile
sür sür kesin olumunekankayizsmile
KIZLAR izin konusuna pek dahil olamiyorum,yasayi kurallari bilmiyorum..ama insallah hepiniz sorunsuz sekilde halledersiniz bu konulari Şeniz
kızlarrr bugün kontrolümüze gittik medipol hastanesine. doğum doktorum olarak sema ovalı yı seçmiştim ve ilk muayenemdi. Malum özele gidiyordum ama doğuma girmek için baya yüklü miktar istedi bana göre. ilk tanışmamızdı fakat çok memnun kaldığımı söylemeliyim. özellikle saat kaç olursa olsun sancın gecenin bir yarısı tuttu diyelim gelirim dedi doğum için. benim bir arkadaşım da kendisinde sezeryan olucak. doğum şeklim ile ilgili birmafoldumbenşey söyleyemedi. çünkü canım oğlumun kafası aşagıda fakat sag tarafımda 1 aydır da böyle duruyor önceki doktorumda bu şekilde görüntülemişti çünkü. 28+ 0 haftalık olmuşuz ve kilomuz 1.150 gr acaba iyi mi kilosu yoksa zayıf mı bilemedim yaaa :ecrin_bebek:boyu da 39 cm miş. hergün 1 saat yürüyüş verdi doktorum birde aç karna şeker yüklemesi,kan uyuşmazlığı,tam kan sayımı ve tit için kan ve idrar verdim. Bakalım inş herşey yolunda çıkar yarın da sonuçlarımı göstermeye gidicem Rabbim meleklerimizi korusun
ayna karsisinda epey inceliyordum varmi catlak falan diye..bir gecede olmus resmen..hemde hic beklemedigim bi yerden..neyseki görünmüyor ama olsun,keske olmasa...
ama benim gögüslerim nerdeyse 3 beden birden büyüdü akannehir
en iyisi aksam gec aynanin karisina,iyice incele..insallah yoktur..ama kremlenmeyide ihmal etme tatlim,engellemesede aza indirir en azindan of offff boshayallersmile
demii..karnimda olmasinda..cokta esnektir cildim ama bakalim artik..durup durup 40.haftasinda yirtilan bile var,o yüzden yorum yapmakta istemiyorum simdi eyvahedigeldismile
aynen dedigin gibi hatunlarda var,tam terside var..:CüvCüv:
kızlarrr bugün kontrolümüze gittik medipol hastanesine. doğum doktorum olarak sema ovalı yı seçmiştim ve ilk muayenemdi. Malum özele gidiyordum ama doğuma girmek için baya yüklü miktar istedi bana göre. ilk tanışmamızdı fakat çok memnun kaldığımı söylemeliyim. özellikle saat kaç olursa olsun sancın gecenin bir yarısı tuttu diyelim gelirim dedi doğum için. benim bir arkadaşım da kendisinde sezeryan olucak. doğum şeklim ile ilgili birmafoldumbenşey söyleyemedi. çünkü canım oğlumun kafası aşagıda fakat sag tarafımda 1 aydır da böyle duruyor önceki doktorumda bu şekilde görüntülemişti çünkü. 28+ 0 haftalık olmuşuz ve kilomuz 1.150 gr acaba iyi mi kilosu yoksa zayıf mı bilemedim yaaa :ecrin_bebek:boyu da 39 cm miş. hergün 1 saat yürüyüş verdi doktorum birde aç karna şeker yüklemesi,kan uyuşmazlığı,tam kan sayımı ve tit için kan ve idrar verdim. Bakalım inş herşey yolunda çıkar yarın da sonuçlarımı göstermeye gidicem Rabbim meleklerimizi korusun
Evet, ben o yüzden pek kasmıyorum, bekleyip göreceğim çatlayıp, patlıyormuyum.Ama ben bu saatten sonra çatlak olsa bile az hasarla kurtaracağımıza inanıyorum.
Ben en çok doğumdan sonra göbek kalırsa ondan korkuyorum, böyle vıcık vıcık yağlı bir göbeğim kalsın istemiyorum.
canım iç çamaşırı izi felan lmasın ben senin gb çatlak sandım iç çamaşırımın iziymiş gitti ... iyice bak....
maşallah bebişine zayıf değil gayet normal bence çünkü bu gün okudum 30. haftada 1400 felan oluyolarmış 28 de 1150 normal yani ... doktor bulmanada çok sevindim hayırlı olsun....
sen mi ben mi don izini bile çatlak sanıp bi yığın moralini bozmuş birisiyim ben incele incele nereye kadar boşverrrr benimde daha göbüşte yok göğüslerim hiç büyümedi sadece sırtım genişledi oda 36 dan 38 bedene cup aynı b cup kullanıyorum göğüslerimde çatlak yok amaaaaa sağ kalçamda ince ince 2-3 tane var..... gazamız mübarek olsun...:CüvCüv:
Evet, ben o yüzden pek kasmıyorum, bekleyip göreceğim çatlayıp, patlıyormuyum.Ama ben bu saatten sonra çatlak olsa bile az hasarla kurtaracağımıza inanıyorum.
Ben en çok doğumdan sonra göbek kalırsa ondan korkuyorum, böyle vıcık vıcık yağlı bir göbeğim kalsın istemiyorum.
işte o göbekte sezeryanda kalıyo yani oda gidiyoda uğraş istiyo bide zaman 1 yılda ancak eritti arkadaşım... ama normal doğumda o kadar kalmıyo... sezeryanda hava mı giriyo içeri ne... bilmiyorumkismile şişiyo göbek....
evett,oda basli basina bi kabus...büzük büzük oluyormus basta..
korse aldin mi canim?hemencecik takicam ben kismetse..
du bakalim,spor ve diyet topigi kurup bu konuyuda beraberce halledicektik demii :lepi:
kızlar akşama çocukluk arkadaşımın kınası var eve gdicem duş alıcam föne gdicem giyinicem göbek atmaya gidicem.... :) ojelerimi sürüyorum şimdi sonradan uğraşmim bde onunla...
Evet sezaryanla daha zor gidiyor göbek, uğraş istiyor.Dikişli olunduğu içinde hemen karın egzersizlerine de başlayamıyorsun onun da etkisi var.
ayna karsisinda epey inceliyordum varmi catlak falan diye..bir gecede olmus resmen..hemde hic beklemedigim bi yerden..neyseki görünmüyor ama olsun,keske olmasa...
ama benim gögüslerim nerdeyse 3 beden birden büyüdü akannehir
en iyisi aksam gec aynanin karisina,iyice incele..insallah yoktur..ama kremlenmeyide ihmal etme tatlim,engellemesede aza indirir en azindan of offff boshayallersmile
ooo işin cok desene.İyi eğlenceler canım
benm en zayıf halimde bile ayva göbeğim vardı hep bi göbek yani doğumdan sonra kimbilir ne olcak sporsuz gitmez benimki bide genetik annemde öle mide ve göbek var kuş gb kadın ama göbeği var... benimde olur :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?