2010 Aralık Anneleri

cucum hoşgeşdin canım ne zamandır yoktun merak ettmedik yanii uzak kalma fazla ah canım benim 5 yalıkken göğüsler fora oldu hep yırtıldı okadarda krem badem yağı kullandığım halde canını sıkma şuan şükür olsun karnımda yırtık yok inşş olmazz daha yaa ç.ok korkuorum ama benim yüzüm şişti kızlar dudaklarım fora durumda canım sııkın gözlerim şiş burnum deseniz öyle çok kkötü oldum canım çok sıkkın yüzüm şişmedi die sevinirken şiştiii eyvahedigeldismile:1ninca:

benm en zayıf halimde bile ayva göbeğim vardı hep bi göbek yani doğumdan sonra kimbilir ne olcak sporsuz gitmez benimki bide genetik annemde öle mide ve göbek var kuş gb kadın ama göbeği var... benimde olur :kedi:

Bende basenlerimden müzdaribim : )orantısız değildir vücudumla ama...kilo alsam oradan alırım hemen, göbeğim tahta gibidir 2 kilo versem kaburgalarım sayılır : ) Yapısal işte kuzenim de senin gibi 49 kilo ama o ayva göbeği hep var.

hanımlar ben geldimm.. nasılsınız? buarada bzde dün beşiğimizi aldık... pazar günü de eve gelicek kısmetse ayyy çok heycanlıyım.. buarada göbiş ekledm bilginize:)

Hoş geldin canım.Hemen bakıyoruz göbişine.

ayyy yine geldi benimkiler şu an o kadar olumsuzum ki,en iyisi ben kaçaıyım kızlar,eşim gelsede biraz tartışsam onunla rahatlarım belki,bazen böyle geliyorlar bana ...hadi hekese iyiakşamlar..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin gız ne istiyorsun ademceğizden.Ama bende az değilim çok çektiriyorum, sonra üzülüyorum ama : )

Son düzenleme:
ayyy kızlar ben daha hiç çatlamadım çok şkür. hiçbişeyde kullanmıorum ama artık kaşınmaya başladı göğüslerim ve karnım.kaşımamaya ovalayarak kendimi rahatlatmaya çalışıorum..inşallah çatlamayız hiçbirimiz en azından fazla çatlamayalım...

hep kurstaki hatunlar ay sen niye catlamadin diye diye catlattilar hee kötükedihüso
esimi aradim hemen,üüüü ben catlamisim hemde nerden bilio musun,gögüslerden üüüü diye...esimede böylelikle koz vermis oldum..zaten yürüyen inegim benim diye dalga gecer olmustu,simdi iyice delirtiyor beni alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

hayirli olsun fistigimmmmm :lepi:
kızlar akşama çocukluk arkadaşımın kınası var eve gdicem duş alıcam föne gdicem giyinicem göbek atmaya gidicem.... :) ojelerimi sürüyorum şimdi sonradan uğraşmim bde onunla...
iyi eglenceler canimmm hihoyyyt
Yok canım daha almadım ama aklımda yani alıcam kesin.Doğurur doğurmaz geçircem üstüme bende.

Kesinlikle daha doğum sonrası kendimizi modifiye ediceğiz, toppik şart : )
yesss aynen öyle tatliskom...bebisler bize,biz onlara alisir alismaz baslariz insallah :lepi:
aman hiiç ayna karşısına geçmek istemiom sinirim bozuluo zaten hiç bir kıyafetim olmuyo ayakkabılarım bilemafoldumbenama bi bakayım şimdi çatladıysam iyice bunalım yaparım ben..
ay evet birde ayakkabi olayi var..aksi gibi bu sezon ne cici ayakkabilar var yaa..camekan arkalarindan bakabiliyorum ancak boshayallersmile
hanımlar ben geldimm.. nasılsınız? buarada bzde dün beşiğimizi aldık... pazar günü de eve gelicek kısmetse ayyy çok heycanlıyım.. buarada göbiş ekledm bilginize:)

güle güle uyusun tontisin icinde tatlimm :lepi:
esimde aksam hasta hasta dinlemedi beni kurdu bizimkini..insanin ici bi garip oluyor ya o besigi görünce :asigim:

KIZLAR yarin abimler geliyorlar..asiri yogunum..abimin sevdigi seyleri yapmaya calisiyorum..
2 yasindaki afacan yegenim gelicek cok mutluyummmm... egehan nerdeee,niye uyuyoo,orda ne yiyooo diye sorup duruyordu..tombik halasini görünce sok olcak yavrucak kaydirigubbakcemile3
simdi disari cikip bicirik icin kitap,oyuncak falan alicam..herkesi öpüyorummm Şeniz

canim benim öyle yogunum ki...son aylarda artik uyumak,dinlenmek istiyorum..gözlerimin alti simsiyah oldu uykusuzluktan..ama maalesef bu ara hersey üstüste geliyor..
o yüzden giremiyorum cok fazla..
sen nasilsin?
ayy bende seviniyordum yüzüm sismiyor diye,hatta zayifliyor diye ama madem bende sevinmeyim..sabaha sismis uyanirim kesin...bu ara ne dersem tam tersi oluyoo eyvahedigeldismile

kasimaa,hemen yagla,kremle masaj yap zuzumm...kasimak artiriyormus yirtiklari diye duydumm..

kızlar mide yanmasından resmen ölüyorum artık,doktor gaviscon diye bi şurup verdi,yan etkisi yok dedi,zaten içinde hamilelik kategorisi A yazıyo,yani güvenliymiş.kullanan yada daha pratik bi çözümü olan varmı?..lütfen yardımmm

canım bende o mide yanmasından muzdaribim maalesef aşırı naneli sakız çiğniyorum çok iyi geliyo bana deniyebilirsin istersen vivident extra nane aromalı şuandada ağzımda hemen kesiyo benimkini hem benim aşırı bi yanma oluyo

canım vivident cult nane yazan mavi -siyah ambalajlı olanı diyosan hemen deniycem evde var zaten çok sağolll:1rolleyes:

naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz.
yüz şişmesinden bahsetmişsiniz.aniden olduysa bence bi doktorunuza sorun.
malesef yüzü ve el şişmesi aniden ortaya çıkıyosa başka şeyelrin nedeni olabilir.

canım gaviscon hiç bir işe yaramıyo çok kötü olunca biraz soğuk süt iç bide tek tokken değil daha çok açken mide yanar aç kalmamaya çalış...

valla şimdiye kadar 1 şişe gaviscon,1 şişe renee bitirdim...hiç banamısın demiyor şu anda bile midemden sanki ara ara lavlar fışkırıobebek büyüdükçe daha kötü oluyo kızlar yaaa!hayırlısıyla bi doğursaydık...

maşallah bebişine zayıf değil gayet normal bence çünkü bu gün okudum 30. haftada 1400 felan oluyolarmış 28 de 1150 normal yani ... doktor bulmanada çok sevindim hayırlı olsun....

sağol tatlım bende bu doktorla ilgili araştırma yapıyodum forumda bana zayıfmış gibi geldi işte kuruntu yapıyorum bu aralar çok inşallah yarın testlerimiz de iyi çıkar da hafiflerim birascıkk kaydirigubbakcemile2:1hug:

bakalım tatlınm yarın ne dicek doktor hanım şu 7.ayda yapılan uyuşmazlık iğnesini sordum da isteğe bağlı dedi onu pek anlamadım bide doğumdan sonra yaptırdığını ssk karşılıyomuş da 7.ayda yapılanı karsılamıyomus kararsız kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı
:sinifsinif:
şimdilik ısındım ama bakalım zaman neyi gösterir bilinmez hele benim gibi kararsız biriysen yandın-tatlicadiarzu-

aynen.... çok güzel tarif etmişin resmen lav fışkırıyo ve her geçen gün artıyor:)
reneee yi denemedim,bide onu deniyim... mi acababoshayallersmile

kızlar ben kraftın park yataklarını beğendim galiba alıcaz bu haftasonu, babamız bir gelsin de gece hayırlısıyla...

ben ilk bebegimde yasamıstm o sorunu bende rennie diye bi şurup kullandm gercek rahatlatmıstı gavisgonuda denedm ama rennie kadar etkili degil bence rennie dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…