2010 Aralık Anneleri

benim de gecen hafta mide yanması problemim oldu, berbat bişey, yediği yemekten zevk almıyo insan. Haftabaşı doktora gittim, daha önce de mide problemim olduğu için evde gavisconum vardı, doktora söyledim, içebilirsin dedi ama ben rannie duo yu öneririm, o daha kapsamlı dedi, istersen yazayım dedi ben de yazdırdım. Ama o günden sonra mide problemim geçti ilacı da almadım daha. Yanlız ben midem yandığında ki genelde yemeklerden sonra oluyodu maden suyu içersem biraz rahatlıyodum. İnşallah sizinde en kısa zamanda geçer, geçmiş olsun kızlar...

Kızlar merhaba. gerçi herkesler gitmiş yalnızca seyra burada. Seyyraa merhabaaa :)))
Vallahi benimde midem deli gibi yanıyor,gece gündüz hiç rahat yok. rennie nin hapını alıyorum ben şurubunu alayım madem. Ve evet 5. ayda sağ göğsüm çatladı benimde. Allah'ım doğurmak istiyorum artıkkkkk

kızlar bebek canımı yakacak kadar fena hareket ediyor ve sancı girip duruyor.normal midir acaba çok korkuyorum doğumla mı alakalı erken doğum mu yoksa (

kızlar bebek canımı yakacak kadar fena hareket ediyor ve sancı girip duruyor.normal midir acaba çok korkuyorum doğumla mı alakalı erken doğum mu yoksa (

peliiiiiiiinnnn nerdesin bişe söyle

Ayy canım Allah korusun ya deme öyle bir şey. Canını yakması normal değil ama belki doğum pozisyonunu aldığı içindir. Hani ayakları yukarıda oluyor ya kaburgalarını acıtıyordur. Yetişemedim sana. Girdiğin zaman özel mesaj at canım çok merak ediyorum sonra. Umarım kötü bir şey olmaz. Bu duru kız da ne çok üzüyor seni (((

herkese günydın kızlarrr...bugün yine ben acıyorum sanırım,Allah ım ben ne zaman uyuuyabileceğim...akannehir

günaydın kızlar,
benimde uykusuz gecelerim başlamış bulunmakta..bugece çok fazla sancım vardı,ne olduğunu anlayamadım gaz sancısı gibiydi ama değildi..sizinde oluyormu?

günaydın kızlar... geçmişin hepsini okuyamasam da artık , şöööyle bir göz atıyorum da şikayetler başlamış ... artık iyice ağırlaştıkta tabi.. dün gece bende de 20 sn kadar bi sancı geldi gitti boshayallersmile çok şükür çok uzun sürmedi .. öyle olunca pozisyon değiştiriyorum ... bebişimi seviyorum rahatlatıyor ...

yarın da doktora rapor almaya gideceğim .. kendi doktorum da olmadığı için başka doktora yönlendirdi.. sanırım muayene etmez akannehir sonraki hafta daaaa bebişimizi göreceğiz inşallah ... neredeyse 1 ay olacak görmeyeli ...
yarın doktora sonra da gecelik - pijama vs. almaya gideceğim... bi de annem eşime, annesine ve babasına hediye alacakmış .. bizde adetmiş bebek mevlüdünde de seriliyormuş .. neler var yarabbim diyorum... o yüzde yarın uzun bir gün olacağa benziyor .. gerçi hafta sonlarını iple çekiyorum ... işler de çok yoğun değil şükür, ama sıkılıyorum artık .. evde olmak istiyorum sanırım ... neyseki 5 hafta çalışacaz gibi görünse de 29 ekim haftası ve bayramdan önceki haftanın yarısı tatil .. :lepi: sadece 3 tam hafta - 2 yarım hafta çalışacam diye de kendimi avutuyorum ...

Ayşecim, iyimisin? Bi ses ver canım, merakta bırakma bizi. Erken doğumu düşünme. Vücudumuzu biz yönetiyoruz sonuçta, kendimizi şartlandırıp doğum kasılmalarının başlamasına sebep olabiliriz. Kasılmaların düzensiz olduğu sürece önemli bişey değildir heralde. Senin dediğin can acıtıcı bebek hareketleri bende de oluyo, kızım kasıklarımın oralara ellerini dirseklerini dayıyor sanırım, sanki sinirlerime dokunmuş gibi ani sancılar geliyo ama hemen geçiyo. Diş sızlaması gibi. Daha şimdiden başladılar yaramazlıklara bilmiyorumkismile

günaydın kızlar,
benimde uykusuz gecelerim başlamış bulunmakta..bugece çok fazla sancım vardı,ne olduğunu anlayamadım gaz sancısı gibiydi ama değildi..sizinde oluyormu?

ewet tatlım,sanırım üşütüyoruz gaz sancısı olabiliyor,bi de sanırım büyüyolar artık onun için oluyor diye düşünüyorum benimde oluyor yani...geçen ben doğum yapıcaam sandım nerdeysekaydirigubbakcemile3

evet canım havalar birden soğudu ben hiç dikkat etmiyorum,vücut ısım çok yüksek hiç farketmiyorum üşüdüğümü..erken doğumu hiç düşünme canım hiçbirimiz düşünmeyelim de başımıza gelmesin..ben hamileliği de çok seviyorum ve bazen hiç bitmesin istiyorum..

dün gece eşim bebişimize dokunurken .. birden parmağı ile içeri doğru bastırıyor zannettim :CüvCüv: aniden bi çığlık atmışım ... meğer eşimin elinin altından bebiş babasına dokunmak için bastırıyormuş kaydirigubbakcemile3 küçük bir tepecik oluşturuyor yavrum..ama nasıl korktum var ya ... ben de boşta bulundum işte; eşim niye öyle içeriye bastırsın ... bazen kendimi babası ile bebişimiz arasındaki cam gibi hissediyorum .. camdan birbirlerinin eline dokunmaya çalışıyorlar .. ama arada ben varım :mymeka:

Offf kızlar günaydın !!!
Benim de bebekim her oynadığın da döndüğünde canım yanıyor
kasıklarımdan sanki baloncuk çıkıcakmış gibide oluyor.
Ayyy hakkaten şikayetler başladı.

Günaydın kızlar...
Artık hepimizin bebekleri büyüdü hareketleri kuvvetlendi ve yerleri daraldı..
Bence korkmayalım ya normal bunlar...
Eskisi gibi minik değiller :hulya:

kızlaarrr günaydııın

bakıyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde geçirmişiz gecelerimizi
ağrılı sancılı bol tekmeli

names aynısını dün akşam bizde yaşadık. eşim bebeğe dokunurken bebişimde babasına dokundu Allahım çok garip bir duyguydu. sen çok daha güzel tarif etmişsin evet cam vazifesi görüyoruz aralarında

Offf kızlar günaydın !!!

aynen burxkan cım ya. son bir kaç gündür öncekilerden çok daha farklı hareket ediyor. çoğu zaman korkuyorum. karnımın içinde bir şeyler bir yerden diğer yere gidiyor gibi. çok canım acıyor bu arada da ... ama yine güzel bir acı bu sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3beimde şöyle 38-39 da doğurasım var valla...
maşallah kuzucuğuna tatlım demekki hissetmiş babasını ,bağırmasaydın adam bi daha sevmeye korkacak,eşim karnıma çok dokunamıyor,korkuyo bak,ancak ben elimi elinin üstüne koyduğumda cesaretleniyorkaydirigubbakcemile3
Offf kızlar günaydın !!!

Günaydın kızlar...
Artık hepimizin bebekleri büyüdü hareketleri kuvvetlendi ve yerleri daraldı..
Bence korkmayalım ya normal bunlar...
Eskisi gibi minik değiller :hulya:

ewet bebişlerimiz büyüyor,bu arada biz hissetmesek de üşüyoruz,artık çorapları ayaklarımızdan çıkartmamalıyız,yoksa farkında olmadan üşütüp sancılanıyoruz...

Son düzenleme:
Ben çoraplarımı zaten çıkarmıyorum kızlar dikkat edin valla doğumda bile sancıları etkiliyormuş üşütmek...
Sabah eşime arkadan sarılmış yatıyorum karnım eşimin sırtına dayalı birden oğlum tekmeledi eşim len ne oluyor diyor Sonra ikinici tekme başladık gülmeye ne süper bir duygu be...

kızlaarrr günaydııın

bakıyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde geçirmişiz gecelerimizi
ağrılı sancılı bol tekmeli

ayyy ben 2gündür 6 da kalkıyorum,gece 12 den sabah 6 ya kadar 10 kere tuvalete gidiyorumkaydirigubbakcemile3hiç uyumuyomusum gibi geliyo valla...

haklısın valla canım .. boşta bulundum birden .. ama bazen de bana ağırlıklar çöküyor .. sadece elini çekmesin diye sesimi çıkarmıyorum ... geçmiştekilere saysın artık :1ninca:

Offf kızlar günaydın !!!

cnm yaa nasıl güldüm yazına ne güzel anlatmışsın
benim de öyle sanki sağlı sollu baloncuk çıkıyo karnımdan
karnım bi sağa gidiyo bi sola
ben de izledikçe gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…