kızlar bebek canımı yakacak kadar fena hareket ediyor ve sancı girip duruyor.normal midir acaba çok korkuyorum doğumla mı alakalı erken doğum mu yoksa(
peliiiiiiiinnnn nerdesin bişe söyle
kızlar bebek canımı yakacak kadar fena hareket ediyor ve sancı girip duruyor.normal midir acaba çok korkuyorum doğumla mı alakalı erken doğum mu yoksa(
günaydın kızlar,
benimde uykusuz gecelerim başlamış bulunmakta..bugece çok fazla sancım vardı,ne olduğunu anlayamadım gaz sancısı gibiydi ama değildi..sizinde oluyormu?
ewet tatlım,sanırım üşütüyoruz gaz sancısı olabiliyor,bi de sanırım büyüyolar artık onun için oluyor diye düşünüyorum benimde oluyor yani...geçen ben doğum yapıcaam sandım nerdeysekaydirigubbakcemile3
dün gece eşim bebişimize dokunurken .. birden parmağı ile içeri doğru bastırıyor zannettim :CüvCüv: aniden bi çığlık atmışım ... meğer eşimin elinin altından bebiş babasına dokunmak için bastırıyormuş kaydirigubbakcemile3 küçük bir tepecik oluşturuyor yavrum..ama nasıl korktum var ya ... ben de boşta bulundum işte; eşim niye öyle içeriye bastırsın ... bazen kendimi babası ile bebişimiz arasındaki cam gibi hissediyorum .. camdan birbirlerinin eline dokunmaya çalışıyorlar .. ama arada ben varım :mymeka:
Offf kızlar günaydın !!!
Benim de bebekim her oynadığın da döndüğünde canım yanıyor
kasıklarımdan sanki baloncuk çıkıcakmış gibide oluyor.
Ayyy hakkaten şikayetler başladı.
kaydirigubbakcemile3beimde şöyle 38-39 da doğurasım var valla...evet canım havalar birden soğudu ben hiç dikkat etmiyorum,vücut ısım çok yüksek hiç farketmiyorum üşüdüğümü..erken doğumu hiç düşünme canım hiçbirimiz düşünmeyelim de başımıza gelmesin..ben hamileliği de çok seviyorum ve bazen hiç bitmesin istiyorum..
maşallah kuzucuğuna tatlım demekki hissetmiş babasını ,bağırmasaydın adam bi daha sevmeye korkacak,eşim karnıma çok dokunamıyor,korkuyo bak,ancak ben elimi elinin üstüne koyduğumda cesaretleniyorkaydirigubbakcemile3dün gece eşim bebişimize dokunurken .. birden parmağı ile içeri doğru bastırıyor zannettim :CüvCüv: aniden bi çığlık atmışım ... meğer eşimin elinin altından bebiş babasına dokunmak için bastırıyormuş kaydirigubbakcemile3 küçük bir tepecik oluşturuyor yavrum..ama nasıl korktum var ya ... ben de boşta bulundum işte; eşim niye öyle içeriye bastırsın ... bazen kendimi babası ile bebişimiz arasındaki cam gibi hissediyorum .. camdan birbirlerinin eline dokunmaya çalışıyorlar .. ama arada ben varım :mymeka:
Offf kızlar günaydın !!!
Günaydın kızlar...
Artık hepimizin bebekleri büyüdü hareketleri kuvvetlendi ve yerleri daraldı..
Bence korkmayalım ya normal bunlar...
Eskisi gibi minik değiller :hulya:
kızlaarrr günaydııın
bakıyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde geçirmişiz gecelerimizi
ağrılı sancılı bol tekmeli
maşallah kuzucuğuna tatlım demekki hissetmiş babasını ,bağırmasaydın adam bi daha sevmeye korkacak,eşim karnıma çok dokunamıyor,korkuyo bak,ancak ben elimi elinin üstüne koyduğumda cesaretleniyorkaydirigubbakcemile3
.
Offf kızlar günaydın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?