Ben çoraplarımı zaten çıkarmıyorum kızlar dikkat edin valla doğumda bile sancıları etkiliyormuş üşütmek...
Sabah eşime arkadan sarılmış yatıyorum karnım eşimin sırtına dayalı birden oğlum tekmeledi eşim len ne oluyor diyorSonra ikinici tekme başladık gülmeye ne süper bir duygu be...
Evet çok güzel bir duygu cnm yakızlaarrr günaydııın
bakıyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde geçirmişiz gecelerimizi
ağrılı sancılı bol tekmeli
aynen burxkan cım ya. son bir kaç gündür öncekilerden çok daha farklı hareket ediyor. çoğu zaman korkuyorum. karnımın içinde bir şeyler bir yerden diğer yere gidiyor gibi. çok canım acıyor bu arada da ... ama yine güzel bir acı bu sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3beimde şöyle 38-39 da doğurasım var valla...
Bizdede her sabah aynı sahne hayatım ayyy çok şeker oluyor hayatımın en mutlu anlarıdır bu yaşadıklarım. Bundan büyük mutluluk yoktur herhalde Allah'ım keyfimizi bozmasın :Saruboceq:Ben çoraplarımı zaten çıkarmıyorum kızlar dikkat edin valla doğumda bile sancıları etkiliyormuş üşütmek...
Sabah eşime arkadan sarılmış yatıyorum karnım eşimin sırtına dayalı birden oğlum tekmeledi eşim len ne oluyor diyorSonra ikinici tekme başladık gülmeye ne süper bir duygu be...
Ben çoraplarımı zaten çıkarmıyorum kızlar dikkat edin valla doğumda bile sancıları etkiliyormuş üşütmek...
ayyy ben 2gündür 6 da kalkıyorum,gece 12 den sabah 6 ya kadar 10 kere tuvalete gidiyorumkaydirigubbakcemile3hiç uyumuyomusum gibi geliyo valla...
cnm yaa nasıl güldüm yazına ne güzel anlatmışsın
benim de öyle sanki sağlı sollu baloncuk çıkıyo karnımdan
karnım bi sağa gidiyo bi sola
ben de izledikçe gülüyorum
kaydirigubbakcemile3cnm yaa nasıl güldüm yazına ne güzel anlatmışsın
benim de öyle sanki sağlı sollu baloncuk çıkıyo karnımdan
karnım bi sağa gidiyo bi sola
ben de izledikçe gülüyorum
ben de patikle yatıyorum canım .. hem çorap gibi sıkmıyor zamanla ... çorap zaman ilerledikçe sıkıyor gibi geliyor bana ... bizim de aynı şey eşimin göbişinde oldu ... çok hoşumuza gitti.. bazen keşke hissettiklerimizi o da hissetse diyorum ..
Bizdede her sabah aynı sahne hayatım ayyy çok şeker oluyor hayatımın en mutlu anlarıdır bu yaşadıklarım. Bundan büyük mutluluk yoktur herhalde Allah'ım keyfimizi bozmasın :Saruboceq:
aaa süper bir şey miş ben de eşimi nasıl tekmeletsem diyordum tamam bunu deneyeyim o halde
ya kızlar ben gece çok terliyorum ,böyle sırtım felan böyle su gibi oluyorum her uyandığımda bi de üstümü değiştiriyorum sizede oluyor mu?
günaydın kızlar inşallah sizler ve bebekleriniz iyisinizdir geçmişi okuyamadımda baya uzak kalmışım:))) şikayetler başlamış aynıları bendede var nasıl belim ağrıyo alt kısım desem orası ayrı ağrı merkezi bu zamana kadar iyiydi hamilelik ama şikayetler fena canımı yakmaya başladı bide sıpanın sağ kaburgama baskısı geceleri çok canımı yakıyo sıpa çıkına zaten ısırcam o ayaklarını annenin kaburgalarını iteklemek nasıl oluyomuşkaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben gece çok terliyorum ,böyle sırtım felan böyle su gibi oluyorum her uyandığımda bi de üstümü değiştiriyorum sizede oluyor mu?
Benim sırtım felan hiç terlemiyor da göğüs aralarım :kedi:
Hayatta birbirilerine yakın bile değillerdi şimdi ikiz gibiler sempatiksalakcinni
Bende diyorum bu hatun nerelerde...
Yerim ben onun o ayaklarını yerimm azcık daha sabırr
böyle saç diplerim bile terliyor,ben en iyisi doktoruma sorayım..Benim sırtım felan hiç terlemiyor da göğüs aralarım :kedi:
Hayatta birbirilerine yakın bile değillerdi şimdi ikiz gibiler sempatiksalakcinni
[/B]
canım çok kalın mı yatıyorsun ondan mı oluyor acaba ?
bende ilk yattığımda çok sıcaklıyorum üzerimi falan örtmüyorum ama sonra yorgana sarılıyorum. vücut ısım değişiyor herhalde diyorum :1shok:
Kız sen nerelerdesin yagünaydın kızlar inşallah sizler ve bebekleriniz iyisinizdir geçmişi okuyamadımda baya uzak kalmışım:))) şikayetler başlamış aynıları bendede var nasıl belim ağrıyo alt kısım desem orası ayrı ağrı merkezi bu zamana kadar iyiydi hamilelik ama şikayetler fena canımı yakmaya başladı bide sıpanın sağ kaburgama baskısı geceleri çok canımı yakıyo sıpa çıkına zaten ısırcam o ayaklarını annenin kaburgalarını iteklemek nasıl oluyomuşkaydirigubbakcemile3
kendimi dinlenmeye çekmiştim bi süre desemde işler çok du giremedim ama aklım sizde kaldı:) göğüs araların için ben hergün bebek pudrası sürüyorum aralarına ozaman terlemiyo dene istersen cnm
böyle saç diplerim bile terliyor,ben en iyisi doktoruma sorayım..
yok yok kısa kollu yatıyorum valla yinede terliyorum..
Bende dün dedim girmiyor bu hatun...
Neyse bir sorun olmasın d...
Bebek pudrası he sağol canım deneyeyim bende...
Sor canım bende kısa kollu yatıyorum mesela bugün bile sadece badi ve jile giyiyorum yine de sıcak geliyor ama terleme yok...
Normalde de terler misin ?Hani öyle sırtın felanb...
yok tatlım hiç terlemem normalde...zaten sadece geceleri oluyor..dktora gittiğimde sorayım ben,gercı daha cok var ama..
günaydın kızlar,
benim de dünden beri karnımda hafif bi ağrı var ve akıntım arttı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?