2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar gecmişi okudumda herkesde aynı şikayetler var nerdeyse bendede var aynı sorunlar sabah kadar tuaf agrılar sızılarla ugrastm nerdeyse hiç uyumadm acaba normal mi yoksa havalar bi anda sogudundan üsüttümüzden mi bu agrılar sancılar anlamadm

Kız sen nerelerdesin ya
bende diyorum bi eksiklik var diyeee
AAA ama olmazki özletme kendini
EEE nasılsın bakalım arkadaşım
bu arada facebook daki gruptan haberdarmsın ?

hehehe arada kaybolurum ben böyle bende sizleri özledim ya valla iim cnm benim işde gebelik şikayetleriyle geçiyo günlerimiz birde havalar nasıl soğuk hele ankara millet atkı bere takıyo bende donuyoum haliyle:)) facebooktan haberim var göz ucuyla okudum sanırım ama detaylı bilmiyorum

Ben kullandım canım ban iyi geldi...

canım gaviscon hiç bir işe yaramıyo çok kötü olunca biraz soğuk süt iç bide tek tokken değil daha çok açken mide yanar aç kalmamaya çalış...

aaaa bende yaradı valla hatta tdavide etti artık öle sık olmuyor mide yanmam....

böyle saç diplerim bile terliyor,ben en iyisi doktoruma sorayım..

yok yok kısa kollu yatıyorum valla yinede terliyorum..

tiroid terleme yapar sen doktoruna sor çok terliyrum die....

sezen dinlen canım dikkat et havalarda soğudu....

Neyseki iyi olmana sevindim şeker.
Facebook'da 2010 aralık anneleri olarak yeralmaktayız.
Girme şansın olursa herkes nicklerinide paylaşıyor
İçerik gizli sadece bizbizeyiz anlayacağın kaydirigubbakcemile5
Ne zaman istersen bekleriz fıstığım
Bu arada böyle fazla arayı açma çok merak ediyoz sonra :1hug:

slm kızlar.ayyy geçmiş çok birikmiş bi hızla okuyup geleyim.burası bile soğukken diğer şehirleri düşünemiyorum.soğuklar başlayınca benim kulaklar ağrımaya başlıyo ve boynumun sol tarafı tuba olsaydı da fikir verseydi neden olabilir diye.geçen sene doktora gittim kaç defa yok bişe dediler ama var işte acıyoo

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun? biz hazarımla doktora gittik az önce geldik. Test sonuçlarımıza gelinceee kan uyuşmazlığı testi iyi, kanım düşük çıktı ve doktorum gynoferon diye bi ilaç verdi bakalım bunu ilk kez kullanıcam. yalnızzz moralimi biraz bozan işey oldu yaa idrarda mantar gördü doktor hanım kaşıntın felan var mıı dedi yokk dedim yeni başlamıştır dedi fitil yazdı içinde 2 tane varrr 3 gun arayla kullanıcam bebeğine bi zararı olmaz dedi ama ben nasıl kullancam onu yaaaaaaaa ohaoldumsmile ilk kez fitil kullanıcam çok gerginin offf off stres oldum wallahi :gitme: genelde hamişlerde oluyo diye duymustum amannn ne bilimmm

naber kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz.
yüz şişmesinden bahsetmişsiniz.aniden olduysa bence bi doktorunuza sorun.
malesef yüzü ve el şişmesi aniden ortaya çıkıyosa başka şeyelrin nedeni olabilir.

canım sadece yüzüm şiş el ayakta yok şükür olsunnn yaa yinede danışşammı

merhaba canlar.. tünaydın mı demeliyim? :))

bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz.. benim zor bir gebelik olmasına rağmen herşeyi unutturan bu oluyor açıkçası.. hareketlerini içimde hissetmeyi çok özleyeceğim.. video'ya çekiyorum bende napim.. hıçkırığı tuttuğu zaman.. kudurduğu zaman.. benim sıpa konuşunca duruyor asıl, lafçı sıpa işte.. birde babasının gitar çalmasını çok seviyor.. "küçücük kuş" şarkısını çalıyoruz ona.. doğunca babada askerde olacak isterse ne yapacağım bilemiyorum :))

eşim dün "sana imreniyorum ne güzel bir duygu, ben hiç yaşayamayacağım.. biz erkekler bu açıdan şanssızız" dedi bebeğin hareketleri için.. düşünüyorumda cidden öyle.. yalnız son dönemler cidden can yakıcı olmaya başladı.. devamlı dik oturmak zorunda kalıyorum.. birde baş aşağıda sıpanın, azıcık kendimi salsam "kalk kalk kalk" der gibi tepiyor diyaframımı.. nefes almakta bile güçlük çekiyorum..

herkeste şikayetler başlamış
bu bebişler de bi alem bazen çok hareket etmiyolar diyoruz. abzen de nasıl hareket ediyolar noluyo diyoruz.

kızlr e- bebekte müşteri haizmetlerine azıcık sitem etmiştim ben d enumune göğüs pedlerini ve süt saklama poşetelrini denemk isterdim diye.
bana bugün bisürü göndermişler. çoook sevindimmmmmmm

fenerbahcemre,
canım kulak ağrın otitle alakalı olabilir ama en doğrusu bir kbb'cinin seni görmesi.. bu semptomların ne sıklıkta ve ne zaman olduğuda önemli.. her kış mı olur? yoksa son sıralar mı? boynunun neresi? birde yatarken ya da normal zamanındaki duruş pozisyonundan dolayıda boyun ağrısı çekiyor olabilirsin.. ya da kulağından kaynaklanan bir boyun ağrısı olabilir.. vurabiliyor çünkü.. yalnız otit varsa enfeksiyon durumu söz konusu olduğundan antibiotikten başka bişey paklamaz seni..

gecikmeden bi kbb'ciye git? gebesinde, durumuna uygun bir ilaç verir sana.. ama umarım ciddi bir durum değildir.. bizi de haberdar et emi

kızlar dikket ettinizmi önce ekim anneleri bebekelr geliyo diye topk açtı.
göbüş cici resimelri azaldı . çünkü bebkelr gelmeya başaldı
ve sesszileşti ben bakıyorum hergün.
sonra şimdi kasım anneleri yavaştan sessizleşmeye başalmışlar. hazırlıklar faaln derken sanırım.
sıra yavaştan aralık annelerinemi geliyo

herkeste şikayetler başlamış
bu bebişler de bi alem bazen çok hareket etmiyolar diyoruz. abzen de nasıl hareket ediyolar noluyo diyoruz.
biz hatun milletine yaranılmıyor şekerim :))

kızlr e- bebekte müşteri haizmetlerine azıcık sitem etmiştim ben d enumune göğüs pedlerini ve süt saklama poşetelrini denemk isterdim diye.
bana bugün bisürü göndermişler. çoook sevindimmmmmmm

:teytey: ehuu! süpermiş.. iyi yapmışsın.. seyrettin mi fatmagül'ü?

ya geçmişi pek okuyamadım. fenerbahçecemre sana da geçmiş olsun canım.

sezencim senin de ağrın var sanırım. dikkat et kendine.üşüttünmü yoksa.

ayyyyyyyyyy yakınalrda olsaydınız veriridim sizede süt saklama poşetelrinden.
çok göndermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…