2010 Aralık Anneleri

fırında yemeğim vardı. unutmuşum yakıyodum nerdeyse. son anda kurtardım.
kızlar ben kaçıyorum.
offfffffffff gitmek ve çalışmak zorundayım.
ammmmaaaaaaaannnnnn çıkayım şu izne.
ohhhhhhh gel keyfim gel

tamam bebişimbakarım müsait olunca sizden ayrılmak mümkünmü ki:) daha diyet topiğimiz olacak valla son aylarda kilo alıp başını gidiyor dikkat ettim kendimdede 66ydım birden 68 oldum dikkat etmeme rağmen heralde doğuma kadar dikkat etsem bile 75 i görcem ben bu gidişledelikafadulden

aman sezencim iyi bak kendine, dinlen bol bol...

tamam canım sağol esracım benim

evet canım havalar hem de birden soğudu çok dikkat etmek lazım..

işte bak üşütmüşsün(( ayaklarını sıcak tut birazda dinlenmeye çalış yatarkende üstünü açıyosan beline bişey sarda yat olurmu cnm

canım işteyim ama erken gidip yatıcam inşallah..evet üstümü açıyorum çünkü ateş basıyor..belimi korurum bundan sonra

evet hamilelerde çok sık olduğunu biliyorum bende çok geçmişş olsun beterinden korusun allahım..sen ihmal etme dr ne dediyse onu yap bence

kızlr e- bebekte müşteri haizmetlerine azıcık sitem etmiştim ben d enumune göğüs pedlerini ve süt saklama poşetelrini denemk isterdim diye.
bana bugün bisürü göndermişler. çoook sevindimmmmmmm

ooh süpersin denizim ya..ben de istiyorummm

ya geçmişi pek okuyamadım. fenerbahçecemre sana da geçmiş olsun canım.

sezencim senin de ağrın var sanırım. dikkat et kendine.üşüttünmü yoksa.

evet canım çok dikkat edicez artık bu işin şakası yook..

merhaba şekerler..
ayy mide yanmasından şikayet eden çok bende henüz yok ama ara ara hafif kıpırtılar oluyor(
üşüttüm ben de boğazlarım şiştiilerlemez inşallah.
umarım sizlerde de yanma şikayetleri de azalır

Canım bende gyne frro sanol kullanıyorum merak etme
Mantar ilaçlarını kullan geçer
Hiç korkma şekercim :teselli:

canım bende de oldu ben 3 gün üst üste fitil kullandım kolay ya bişiy olmuyo mantar daha kötü inan.... bende kansızlık için ferimax şurup içiyorum bide elevit içiyorum... tiroid hastası olduğum için sabahlarıda aç karnına tiroid hapımı alıyorum doktorum demir de hap olmasın diye demir ilacını şurup yazdı bana hergün bi tane hüpletiyorum....

bu çatı ağrısı bende yok dedim ama başladı hemde nasıl yürürken bile çok ağrıyo bide sabah kalktığımda tutuluyo daha fazla oluyo bunun için egzersiz bakmak lazım.....

Herkes kendince fikir söylüyor canım ama en kullanışlı ve uzun süre kullanılabilcek olan o....
Bende alacağım sonuçta kullanacak olan senin bebeğin aklinialirimsmileyani siz senin beğenmen yeterli...

canım çok geçmiş olsunnn
bu kaşıntıı ebndede varr acaba bendemii mantar oldumkii
doktora sorsammı diye düşünüyordumm amaa alttan baktırmak istemediğim içinn sormakk istemiyordumm
inşallah alttan bakmazlarr

deniz ebnde takip ediyorumm onlarıı
ay bize geliyooo birşey kalmadıı yaaaaa

canlar doktorum bana kızmıştı erteliyorum herşeyi die..eğer bir şikayetiniz varsa bence çekinmemek lazım doktora gitmekten.iltihap bebişler için daha zararlıymış antibiyotik kullandım ben içime sinmeye sinmeye ayağımdaki iltihap için.

hım çok sağoll canımm desireye de sordumm onlarda almışlarr güle güle kullanınn
bunlarda bebekler uzun süre yatabiliyomuu acabaa çünküü ben oda falan almadımm fazladan odamız yokk
kızların odası var bebek yanımızda olacaktaaa

canım arkadaşım uzun süre kullanırsınız biz kullandık dedi.biz de oda yapmıcaktık ama işte ilk çocuk olunca küçük odamızı bebişin yapalım die heves ettik.çok da masraf yapmıcaz.bir de dolaplarını alırız tamam.

eşim bana aldırmıyor internetten görüp alalım diyor..ben de bir hevesliyim aslında nette beğenip almaya.

eşim bana aldırmıyor internetten görüp alalım diyor..ben de bir hevesliyim aslında nette beğenip almaya.

canım ben de bu tarz büyük ve markalı alınacakları önce çarşıda gezerek araştırıyorum ... karar veriyorum...bebek arabası gibi..... aynı marka aynı model .. kapıya gelecek ... ürünü görüp öyle ödeme yapma şansı veriyor bu site... böylece görerek almış oluyorsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…