Neyseki iyi olmana sevindim şeker.
Facebook'da 2010 aralık anneleri olarak yeralmaktayız.
Girme şansın olursa herkes nicklerinide paylaşıyor
İçerik gizli sadece bizbizeyiz anlayacağın kaydirigubbakcemile5
Ne zaman istersen bekleriz fıstığım
Bu arada böyle fazla arayı açma çok merak ediyoz sonra :1hug:
aman sezencim iyi bak kendine, dinlen bol bol...
Ben kullandım canım ban iyi geldi...
aaaa bende yaradı valla hatta tdavide etti artık öle sık olmuyor mide yanmam....
tiroid terleme yapar sen doktoruna sor çok terliyrum die....
sezen dinlen canım dikkat et havalarda soğudu....
işte bak üşütmüşsün(( ayaklarını sıcak tut birazda dinlenmeye çalış yatarkende üstünü açıyosan beline bişey sarda yat olurmu cnm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun? biz hazarımla doktora gittik az önce geldik. Test sonuçlarımıza gelinceee kan uyuşmazlığı testi iyi, kanım düşük çıktı ve doktorum gynoferon diye bi ilaç verdi bakalım bunu ilk kez kullanıcam. yalnızzz moralimi biraz bozan işey oldu yaa idrarda mantar gördü doktor hanım kaşıntın felan var mıı dedi yokk dedim yeni başlamıştır dedi fitil yazdı içinde 2 tane varrr 3 gun arayla kullanıcam bebeğine bi zararı olmaz dedi ama ben nasıl kullancam onu yaaaaaaaa ohaoldumsmile ilk kez fitil kullanıcam çok gerginin offf off stres oldum wallahi :gitme: genelde hamişlerde oluyo diye duymustum amannn ne bilimmm
kızlr e- bebekte müşteri haizmetlerine azıcık sitem etmiştim ben d enumune göğüs pedlerini ve süt saklama poşetelrini denemk isterdim diye.
bana bugün bisürü göndermişler. çoook sevindimmmmmmm
ya geçmişi pek okuyamadım. fenerbahçecemre sana da geçmiş olsun canım.
sezencim senin de ağrın var sanırım. dikkat et kendine.üşüttünmü yoksa.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun? biz hazarımla doktora gittik az önce geldik. Test sonuçlarımıza gelinceee kan uyuşmazlığı testi iyi, kanım düşük çıktı ve doktorum gynoferon diye bi ilaç verdi bakalım bunu ilk kez kullanıcam. yalnızzz moralimi biraz bozan işey oldu yaa idrarda mantar gördü doktor hanım kaşıntın felan var mıı dedi yokk dedim yeni başlamıştır dedi fitil yazdı içinde 2 tane varrr 3 gun arayla kullanıcam bebeğine bi zararı olmaz dedi ama ben nasıl kullancam onu yaaaaaaaa ohaoldumsmile ilk kez fitil kullanıcam çok gerginin offf off stres oldum wallahi :gitme: genelde hamişlerde oluyo diye duymustum amannn ne bilimmm
kızlar ben kraftın park yataklarını beğendim galiba alıcaz bu haftasonu, babamız bir gelsin de gece hayırlısıyla...
model paylaşabilirmisin canımmm sendee
bende bu aralar ona balkıyorumda
Kraft Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım odamız yeşil ağırlıklı olacak nasipse..bunu beğendik gibi.burda bir yerde 200liraya inmiş bir gidip bakıcaz oraya.kimisi park yatak almayın kimisi memnun artık içimizden nasıl gelirse alıcaz artık.
kızlar dikket ettinizmi önce ekim anneleri bebekelr geliyo diye topk açtı.
göbüş cici resimelri azaldı . çünkü bebkelr gelmeya başaldı
ve sesszileşti ben bakıyorum hergün.
sonra şimdi kasım anneleri yavaştan sessizleşmeye başalmışlar. hazırlıklar faaln derken sanırım.
sıra yavaştan aralık annelerinemi geliyo
Kraft Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım odamız yeşil ağırlıklı olacak nasipse..bunu beğendik gibi.burda bir yerde 200liraya inmiş bir gidip bakıcaz oraya.kimisi park yatak almayın kimisi memnun artık içimizden nasıl gelirse alıcaz artık.
hım çok sağoll canımm desireye de sordumm onlarda almışlarr güle güle kullanınn
bunlarda bebekler uzun süre yatabiliyomuu acabaa çünküü ben oda falan almadımm fazladan odamız yokk
kızların odası var bebek yanımızda olacaktaaa
kızlar bebeközel.com, bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri diye bi site buldum ... bana uygun geldi .. hem de internetten alışveri yapmayı sevmeyenler de ürün gelince kapıda ödeyebilirler ... kraft duo travel almak istiyorum ben .. 500 -550 normalde .. bu sitede 439 tl .. bana çok mantıkllı geldi .. tek dezavantajı taksit yapmaması ...
eşim bana aldırmıyor internetten görüp alalım diyor..ben de bir hevesliyim aslında nette beğenip almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?