2010 Aralık Anneleri

Canım kaşıntı için alttan bakmıyorlar , bu mantar her kadının başına mutlaka geliyor sıkıntılı bir durum ama telaş yapma, ilk evlendiğim sıralarda benede olmuştu çok şiddetli hemde ,ilaç falan kullanmadım 1 ay sonra falan geçti , sonra hamilelik başlayınca gene başladı, DR. ye sordum hamilelikde vücut direnci daha düşük olduğu için mantar olma olasılığıda artıyor dedi , bol su içeceksin dedi, fitil verdi vajinadan , 15 gün rahattım sonra gene başladı , bu sefer devlet hastanesine gittim , oda hemen fitil yazdı , bir kutuda 2 adet vardı sadece , diğer DR.nin verdiğinin daha küçüğü markasıda farklıydı , 1 tanesini kullandım 2. gün geçti 2. fitile gerek kalmadı o gün bugündür şükür yok bişeyim , ozaman 3 aylıktım , fitili koyma işlemi biraz zor oluyo kaydirigubbakcemile3 ben itiyorum o çıkıyo ben itiyorum o çıkıyo kaydirigubbakcemile3 , fitili koyunca ayakta durma15-20 dk otur ileri ittirmen lazım iyice yoksa 5 dk sürmüyo bakmışınki çıkmış

kızlar birşey sorucam.ben 2yıl emeklisandığına bağlı çalışıyordum istifa etmeden önce, şimdi tekrar başladım işe.ücretsiz izin hakkım var değil mi?içime kurt düşürdü de eşimin arkadaşı, yoksa ben emindim..

Son düzenleme:

çok sağol canım ya sende olmasan.
şimdi durumu şöyle anlatayım geçen sene ilk defa oldu kulağım ağrıyodu ama çok önemsemedim belki su falan kaçmıştır dedim.sahurda yemek yiyip yattım derken fenalaştım çok kötü oldum kalp krizi geçirdiğimi düşündüm hatta o gün bugündür hergece ölcem diye düşünüyorum ya sabah uyanamazsam falan.neyse kalbe baktılar bişe yok kbbye gittim bişey yok boyundan mra girdim röntgen çekildi bişey yok.en son ortopedide doktor genellikle şöförlerde olur dedisoğuktan boynumun sol taragında kulak altından köprü kemiğimi ne varya oraya doğru olan bi ağrı bi kas varmış orada vücuttaki en önemli kasmı bişi dedi işte kas gevşetici verdi geçti gibi.dün yine çok oldu sol kulak ve altında boyun ağrısı bugünde ilaçlarımı yazdırmaya gittim hava serin bayağı kulağım ağrıdı yine şimdi dükkandayım bişeyim yok şükür.bide kan testi yapılmıştı gebelik takibi için sağlık ocağında rbc ve hct düşük çıkmış önemli değil dedi dr ama sanada sorayım.
ya geçmişi pek okuyamadım. fenerbahçecemre sana da geçmiş olsun canım.

sezencim senin de ağrın var sanırım. dikkat et kendine.üşüttünmü yoksa.

çok sağol bebiş.

tooba sen evdesin dimi canım. dinleniyosun
inatçılık etmiyosun umarımlmaz:

insan evdeyken evin kirini dağınıklığını daha çok görüyor yaw.. genelde dinleniyorum ama dayanamıyorum ki bazen.. en azından mutfağa.. oranın dağınıklığına ve kirlenmesine katlanamıyorum..

şimdi yatma vakti ama biraz house m.d. izleyeceğim.. o beni oyalar.. yoksa birazdan başka yerlerin temizliğine kalkışabilirim..

aman canım ya dikkat et kendine..ben de sen gibiym dayanamıyorum ama işte bebişler daha önemli öyle düşünmeye çalışıyorum.bak ben de bir temzilik yapayım dedim hazır raporluyken üşüttüm hemen(

Yok yok biz akıllanmayız
Evde olunca insan gerçekten duramıyor illeki biryerleri düzeltecek, toparlayacak...

selam kızlar .......
dün kontrolümüze gittik oğluşumu gördük büyümüş kocaman olmuş maşallah 1190 gr 34 cm allaha şükür şimdilik herşey yolunda...
Daha önceki doğumun erken olduğu için bununda erken gelme ihtimali var 32. haftada dünyaya gelmişti büyük oğlum.... akciğerlerinin gelişmesi için iğne yapılmaıştı doğmadan şimdi bunada aynı önlemi alıyo doktorum bi zararı olmaz yaptır dedi.. dün iğnemizi yazdı bu sabah ilk dozunu vurdurdum 12 saat sonra ikinci dozu vurulucam allahım inşallah zamanında gelir bu sefer ...

bu çatı ağrısı bende yok dedim ama başladı hemde nasıl yürürken bile çok ağrıyo bide sabah kalktığımda tutuluyo daha fazla oluyo bunun için egzersiz bakmak lazım.....
sabahları daha çok oluyor evet..
bazen bunun bir nimet olup olmadığını düşünüyorum, çünkü hareketimi kısıtlıyor.. normalde çok ani hareketleri olan ve de çok hareketli biriyim bu ağrılar olmasa gebeliğimi unutup hoplayıp zıplayabilirim.. herşeyde bir hayır var diyoruz :))

kaşıntıyı ihmal etme canım. şimdi benim hat safhada.. kaşıntıyı da geçti acıyarak kaşınıyor.. iki ayrı fitil verdi bana hekimim.. şimdi suyumda azalma var mantardan dolayı olabileceğini düşünüyorlar.. bu mantar mereti son 3 ayda tavan yapıyor kızlar dikkat edin.. sirkeli su iyi geliyor birde ben küçük havluları kesip koyuyorum.. o da rahatlattı.. zira çok akıntım oluyor ve benim biraz biraz suyumda geliyor..
benim hiç alttan muayene etmediler canım.. belirtilerden bahsetmen yeterli olabiliyor..
fundacım ben 120 iş günü çalışılması gerekiyor diye birşey duymuştum ama yanıltmak istemem emin değilim. araştırmak gerek

mr'da birşey çıkmadıysa çok endişelenme canım. yalnız kas gevşeticiler gebelikte verilmiyor diye biliyorum.. ama her hekimin yoğurt yiyişi farklı.. geçenlerde 16 haftalık bir arkadaşa mr çektirdiler şok oldum.. neyse ama bu senin önceki durumundan dolayı değil dünkü üşümenden kaynaklı olabilir. en doğrusunu hekimin bilecektir. senin yerinde olsam iyi bir kbb'ciyede görünürdüm.. seni kulağının ucuyla dinlemeyip ilgilenen bir doktorla.. o ağrı senin şimdi yaşam kalitenide etkiler eğer cidden fazlaysa.. zaten gebelikten dolayı birsürü şeyle uğraşıyoruz onu halletmeye bak mutlaka..
hct önemlidir aslında ama çok çok düşük değil olacak ki önemsememiş dokturun.. hgb iyise tek başına biraz düşük hct'ten endişe etme bencede..

Epey erken gelmiş yahu oğlun sabırsız demekki...
Kardeşi de ona çekmez inşallah...Hayırlısı ile gelsin ...

aman maşallah kuzuya...hayırlısı canım ya dua et sen sağlıklı olsunlar da inşallah..

aman üşütme funda dikkat et.. zaten havalar tam hastalık havası.. o değilde temizlik maddelerini solumak zorunda kalıyosun o tehlikeli işte.. maske takıyorum bende şu çöpçülerin taktığı içi süngerli sarı olanlardan var ya.. birde sık sık dinlenmek gerek
Yok yok biz akıllanmayız
Evde olunca insan gerçekten duramıyor illeki biryerleri düzeltecek, toparlayacak...

batıyor cidden.. şimdi mutfak temiz ya bi mutluyum ki anlatamam opuyorumnanaktan

tuğbaaa 120 iş günü mü allaahhh bir araştırayım ya çok üzülürüm yoksa kullnamayacağım için((

maşallah kızuya..
ilkinin erken doğmasının sebebi neydi ki krdln?

gözün aydın maşallah oğluşuna
umarım bu bebeğin erken gelmez , tasa etme , bu ihtimali düşünmemeye çalış. olmaz inşallah

sağolun kızlar vaktiyle gelsin hepsi inşallah.... topiğimizdeki bebekler bu konuda aceleci değiller bakalım inşallah böle devam eder...

tuğbaaa 120 iş günü mü allaahhh bir araştırayım ya çok üzülürüm yoksa kullnamayacağım için((

geçen gün internette kurcalarken gözüme çarpmıştı bununla ilgili bir madde.. ama hangi siteydi tam hatırlamıyorum.. alper mumcu'nun sitesi olabilir.. benim geçmiştir diye sallamamıştım o maddeyi.. bi bakayım bulabilirsem paylaşırım canım

maşallah kızuya..
ilkinin erken doğmasının sebebi neydi ki krdln?

Ahh bi bilsek tatlım aniden herşey yolundayken birdenbire suyum geldi 32. haftada..... erken doğum riski yoktu birdenbire oldu sonra akciğer geliştirici iğneyi yaptılar 3 gün daha beklettiler 32. haftayı doldurduğu gün sezaryanla aldılar..

Maşallah canım oğluşuna.İnşallah erken davranmaz hepsi zamanında gelirler.

Birde bu mantar olayı bende hamile kalmdan önce vardı gerçi ben onu doğum kontrol hapına bağlıyorum fitil falan fayda etmiyordu.Kaşıntısızdı akıntısı vardı birde yara ve iltihapla çok uğraştığım Allahtan ikiside yok şu an o yönden dua ediyorum.

sağol canım ben sıcak tutayım biraz bakayım devam ederse hemen hastane yolları.

32.haftadamı doğum yaptın kardelenakannehir eee heran pırtlatabiliriz öyleyse hazırlıklı olmak lazım.gerçi benim içimdeki his zamanında gelcek cadı diyo ama nasip hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…