2010 Aralık Anneleri

canım tellinaza danıştım da şimdi özelden sağolsun bakmış o da..kullanmanda bir sıkıntı yok dedi.olmaz inşallah.maddi sıkıntımız yok şimdilik böyle devam ederse de ne izin varsa kullanmak istiyorum yavruş için..

canım benim bence bebişler biliyor ne zaman geleceklerini biz ne desek boş..ama bu defa zamanında gelecek bebişin inşallah..sağlıkla..

İnşallah kızlar zamanında gelsinler ama yinede bizler hazırlıklarımızı yapıp kendimizi artık beklemeye almalıyız ve fazla yorulmamalıyız dikkat edelimde erken olmasınlar...

İnşallah kızlar zamanında gelsinler ama yinede bizler hazırlıklarımızı yapıp kendimizi artık beklemeye almalıyız ve fazla yorulmamalıyız dikkat edelimde erken olmasınlar...

Evet yormamak önemli çünkü bizim öyle bir arkadaş çok yorduğu için malasef erken doğum yapmıştı.Dikkat etmek lazım.

ay kızlar dünden beri kasıklarım ağrıyor
ewe geldim okudum şimdi erken doğum falan korktum yaa
benim çantam falan da hazır değil daha

merhaba kizlar nasilsiniz?
biz kontrole gittik,simdi tam gaz evle ugrasiyorum yine..
oglusum iyi cok sükür.bi sorunumuz yok suan cok sükür Rabbime..
2 kilo,42 cm olmus minigim
bende 3 haftada yarim kilo almisim,oda Egehana gitmis zaten..
Darisi tüm kontrole gidecek fistiklara insallah

hadi gözün aydın cucum ne güzel bebeğinin kilosu boyu maşallah

kimler kontrole gitti bilemiyorum ama sadece krdlni gördüm simdi
canim massallah miniginee,icini ferah tut canim bu defa bu yaramaz gününde gelir insallahhhh :Saruboceq:

fundacım,
bak burda böyle birşey buldum sosyal güvenlik danışmanı bir adam yazmış.. ne kadar güncel bilmiyorum ama

Hamile işçilerin hakları doğum ve süt izinleri

teşekkür ederim canımmmm bir okuyayım baştan sona..pazartesi işe dönücem raporum bitiyor ozaman kesinleşir sanırım.

oh oh maşallah kuzuya..aynı gidiyoruz ya burcucum gün olarak, benim kuzu 3 hafta önce 1.5 kiloydu...benimki de kilolanmıştır dimi:)

Maşallah cucum oğluşuna.Kilosu falan maşallah.Bakalım bizimki ne kadar olcak o haftalarda :))

off.. benimde suyum geliyor yavaştan aslında çok ciddi değil ama insan endişe ediyor birde suyum sınırın altına biraz düştüğünden endişe etmiyorum değil.. neyse yarın 32. haftam doluyor SAT'a göre. usg'de 32'yi geçmişti ama bi 3 haftacık daha dursun bari sıpacım.. 35'ten önce doğurmaktan çok korkuyorum..
ben son bir kaç şeyi daha kalmıştı onlarıda atayım makineye ne olur ne olmaz :)

o değilde bacılar benim eleman ankaraya gitti bugün toplantıya.. annemler te hadımköyde, evde yalnızım.. bu sıpanın geleceği tutarsa çok pis olur ya.. neyseki soğuk kanlıyım kendi başımada işimi halledrim gibi geliyor ama eşim götürsün beni doğuma, doğumun romantizmi bozulmasın bayanssulusmile

ha iyi bari tatlım.. çok iyi yapmışsın.. ben sadece öyle nette dolanırken gözüme çarpmıştı kafa bile yormamıştım.. yanlış yönlendirmeyeyimde seni.. tellinaz sağolsun yaw bu konuda aydınlatıyor bizi

VAlla bende bizimki yokken doğurcam gibi bir his geliyor arada içime sempatiksalakcinni Bizimki vardıyalı aralıktad gecede olacak artık yoldan ararım ben gidiyom diye sırnaşık şey Hayır bizede hastane 10 dakika eşimin gelmesi 2 saat naparız bilmiyorum.Bende tabi yanımda olmasını istiyorum ama bakalım kader kısmet eyvahedigeldismile

ooh maşallah.. evle uğraş uğraşta erkenden kucağına al miniğini lmaz:

şimdi"dinime söven bari müslüman olsa" diyeceksin :)) ama yorma bak kendini 2 dk iş 10 dk dinlenme

eşleri son döneminde olan erkekler içinde bir düzenleme getirilmeli :))
vere vere bi 3 gün babalık izni veriyorlar.. ayıp..

eşim yokken yazık annem geliyor benim de memleketten..ev işlerinde benim elim yavaş biraz bitirmeden de oturamıyorum sonra diyorum kendime aferim ii yaptın çok önemliydi zaten bu işler...
ya benim her hafta eltimler adapazarından gelelim diyorlar gelmiyorlar rahat edemiyorum

eşleri son döneminde olan erkekler içinde bir düzenleme getirilmeli :))
vere vere bi 3 gün babalık izni veriyorlar.. ayıp..

hem deee çok ayıppppkaydirigubbakcemile3..ya noldu şu 10 gün izin olayı falan onaylasalardı bari doğurmadan

Biraz önce e bebekten alışveriş yaptım yanlışlıkla Lansinoh kremi 2 tane almışım hemde indirimliydi indirimsiz almışım ben ne yapacaksam o kadarını :) neyse 220 tl ye birşeyler aldım müşteri hizmetleri siparişi iptal etti 4 gün içinde kartıma yatacakmış ücretim İnşallah sorun olmaz bende vazgeçtim almaktan :)

kimler kontrole gitti bilemiyorum ama sadece krdlni gördüm simdi
canim massallah miniginee,icini ferah tut canim bu defa bu yaramaz gününde gelir insallahhhh :Saruboceq:

İnşallah cnm... senin minnoşunada maşallah 2 kilo olmuş hayırlısı olsun hepimiz için...

ay ben de bu milleti nalamaıorum gelicez diyip gelmemeleralsanaalsanasmile
benim de eşimin teyzesi gelicez dio 4 aydır kadın hala gelecek
artık kusura bakmasınlar da kabul edemicem
ben haftasonları dinleniorum haftaiçi yamuluorum zatenlmaz:
kendilerine göre ayarlıolar
hiç demiolar bu kadın hamile die
sinirlendim bak şimdilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…