2010 Aralık Anneleri

sorma canım ya hem artık ağır hamileyiz hem de haftaiçi çalışıyoruz.hep müsaitiz sanki..
bir de haftaiçi uğraşamıyoruz ki bebişin eşyalarıyla odasıyla falan haftasonuna kalıyor mecbur...neyse ya sabııırrrr...
önceden gece nöbetinden çıktığımda gelmiş olurlardı evimi istedikleri gibi kullanırlardı..

sakın yorma kendini tatlım... dikkat suyun gidişi hızlanırsa aman hemen doktora inşallah yalnız yakalanmazsın... ama sana güveniyorum bilgili ve soğukkanlısın herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Maaşallah Egehan'aaa
Yerim ben onun totosunu :)

ya biraz düşünce olmalı insanlarda
beni hayatta ewin hanımı yokken o ewe sokamazsın
ayol millet ne rahat gel ewde kadıncağız yok otur:sinifsinif:
belki ewi dağınık biraktı belki bişe kaldı ortada insanlık hali hayret bişe yaaaaalsanaalsanasmile

ay kızlar dünden beri kasıklarım ağrıyor
ewe geldim okudum şimdi erken doğum falan korktum yaa
benim çantam falan da hazır değil daha

bazen benim de kasıklarım ağrıyor ama daha çok çatım. mafoldumben
erken doğumu aklına getirmemeye çalış canım. değildir mutlaka.

gözün aydın burcu cum , maşallah oğluşuna kocaman olmuş

bazen oluyor böyle karışıklıklar , sorun olmaz iade ederler.

benim bu 3 ncü oluncaaa oda falan yapamicammm
o yuzden yanımda olacakkk

cucum kadelen maşalllah bebeişlere.... nede çok büyümüşler.... bende haftaya gidicem cumartesi....

tooba tatlım ben bu iğneyi vuruldum akşamda bi doz vurulucam ama yinede için çok rahat değil ...bilmiyorumkismile senin bu hakkında bilgin varmı cnm iğnenin adı CELESTONE ....

ay ALLAH ya bide çıkıyo dmekkk
bende yenii evliykenn doktor vermiştiii ama bende iltihap vardıı
ay benn koyamamm diye ağlamıştımmm nasıll ittirecem diyee
eşim yat benb koyarım demiştiii ona koydurtmuştumm
verirlerse genn ancakk o koyacakk başka yoluu yok bununnnbilmiyorumkismile

ay çatı ağrısı naasıl ayırt edilio ben bilmiom kii:kedi:

çatı ağrınca erken doğum mu oluyoki...bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

yok canım :) allah iyiliğini versin....

:roflol::roflol::roflol:

hem deee çok ayıppppkaydirigubbakcemile3..ya noldu şu 10 gün izin olayı falan onaylasalardı bari doğurmadan
biz doğurmadan geçmez canım.. hadi o neyse de 6 ay ücretli izin gelebilir geyiği dönüyordu bi aralar.. o olsa daha iyi sanki:))

tooba tatlım ben bu iğneyi vuruldum akşamda bi doz vurulucam ama yinede için çok rahat değil ...bilmiyorumkismile senin bu hakkında bilgin varmı cnm iğnenin adı CELESTONE ....

canım bildiğim akciğerdeki hava keseciklerinin yapışmasını önleyen sürfaktan diye bir madde var.. bu maddenin üretilmesini tetiklemesi için steroid enjekte ediliyor.. sana yapılan bu.. daha fazlasını bilmiyorum inan.. ama hekimine güven bu konuda bence. salı günü çapa'ya birde kendi hastanemdeki bi perinatoloğa ayrı ayrı görüneceğim bir karşıklık olmazsa danışırım.. yalnız senin yerinde olsam endişelenmezdim.. ilk üç ayda değiliz sonuçta.. aldığımız ilaçlar o dönem kadar risk teşkil etmiyor

Son düzenleme:

yan ya da sırt üstü yatıp bacaklarını kendine doğru çekipte dene bir istersen... birde vajen çok kuruyken itmesi zor olabiliyor

hadi gözün aydın cucum ne güzel bebeğinin kilosu boyu maşallah

Maşallah cucum oğluşuna.Kilosu falan maşallah.Bakalım bizimki ne kadar olcak o haftalarda :))

ooh maşallah.. evle uğraş uğraşta erkenden kucağına al miniğini lmaz:

şimdi"dinime söven bari müslüman olsa" diyeceksin :)) ama yorma bak kendini 2 dk iş 10 dk dinlenme

İnşallah cnm... senin minnoşunada maşallah 2 kilo olmuş hayırlısı olsun hepimiz için...

Maaşallah Egehan'aaa
Yerim ben onun totosunu :)

cucum kadelen maşalllah bebeişlere.... nede çok büyümüşler.... bende haftaya gidicem cumartesi....

hepinize coook tesekkür ediyoruz teyzeleri..
Şeniz
sag salim sagliklica alalim kucaklarimiza insallah...güzel dilekleriniz icin oglusumda cok sevindi sanirim,kipirdanmaya basladi

FUNAH canimm ayni gidiyoruz evet..benim sipada 3 hafta önce o kadardi..ama varyaa yerleri cok daralmis,bi görsen garibimi..
zaten doktor ve yardimcilari Egehan´in cok agresif oldugunu söylüyorlar,nst de falan pat küt omuz,kafa,tekme ne varsa geciriyor..yeride daralmis iyice sinir oluyordur kaydirigubbakcemile3

TUGBA canimm haklisin..öyle yapiyorum zaten keyifci biriyim..15 dakika mola 5 dakika is...sen nasilsin,dinlenmiyor musun yoksaaaaa :umursamaz:

Teşekkür ederim cnm.. benim daha çok endişelendiğim konu bu iğne erken doğumu tettiklermi diye.... inşallah herşey yolunda gider bu sefer... çok sancılı bir süreç yaşadık büyük oğlumda ama şimdi maşallahı var aynı şeyleri yeniden yaşamam inşallah...

çatı ağrınca erken doğum mu oluyoki...bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

nagihancım yok öyle birşey.. endişe etme sakın.. 20'li haftalarımdan beri çekiyorum ben.. hormonların doğuma hazırlamak için pelvis denilen kalça kemiğini yumuşatmasından kaynaklandığı düşünülüyor..

kizlar bu arada en önemlisini söylemeyi unuttum ben ya..
plesentam falan cok iyiymis ama cook hafif bi kirenclenme baslamis dedi..son 3 aydan itibaren normal,merak edilecek bisey yok dedi ama var mi bunu yasayan?
bildigim kadariyla büyük kismi kireclenmedigi sürece sorun yok ama yinede kafama takildi azcik..

sağol tubacım ya rahatladım şimdiii.... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…