ay ben de bu milleti nalamaıorum gelicez diyip gelmemeleralsanaalsanasmile
benim de eşimin teyzesi gelicez dio 4 aydır kadın hala gelecek
artık kusura bakmasınlar da kabul edemicem
ben haftasonları dinleniorum haftaiçi yamuluorum zatenlmaz:
kendilerine göre ayarlıolar
hiç demiolar bu kadın hamile die
sinirlendim bak şimdilmaz:
off.. benimde suyum geliyor yavaştan aslında çok ciddi değil ama insan endişe ediyor birde suyum sınırın altına biraz düştüğünden endişe etmiyorum değil.. neyse yarın 32. haftam doluyor SAT'a göre. usg'de 32'yi geçmişti ama bi 3 haftacık daha dursun bari sıpacım.. 35'ten önce doğurmaktan çok korkuyorum..
ben son bir kaç şeyi daha kalmıştı onlarıda atayım makineye ne olur ne olmaz :)
o değilde bacılar benim eleman ankaraya gitti bugün toplantıya.. annemler te hadımköyde, evde yalnızım.. bu sıpanın geleceği tutarsa çok pis olur ya.. neyseki soğuk kanlıyım kendi başımada işimi halledrim gibi geliyor ama eşim götürsün beni doğuma, doğumun romantizmi bozulmasın bayanssulusmile
ha iyi bari tatlım.. çok iyi yapmışsın.. ben sadece öyle nette dolanırken gözüme çarpmıştı kafa bile yormamıştım.. yanlış yönlendirmeyeyimde seni.. tellinaz sağolsun yaw bu konuda aydınlatıyor bizi
merhaba kizlar nasilsiniz?
biz kontrole gittik,simdi tam gaz evle ugrasiyorum yine..
oglusum iyi cok sükür.bi sorunumuz yok suan cok sükür Rabbime..
2 kilo,42 cm olmus minigim
bende 3 haftada yarim kilo almisim,oda Egehana gitmis zaten..
Darisi tüm kontrole gidecek fistiklara insallah
sorma canım ya hem artık ağır hamileyiz hem de haftaiçi çalışıyoruz.hep müsaitiz sanki..
bir de haftaiçi uğraşamıyoruz ki bebişin eşyalarıyla odasıyla falan haftasonuna kalıyor mecbur...neyse ya sabııırrrr...
önceden gece nöbetinden çıktığımda gelmiş olurlardı evimi istedikleri gibi kullanırlardı..
ay kızlar dünden beri kasıklarım ağrıyor
ewe geldim okudum şimdi erken doğum falan korktum yaa
benim çantam falan da hazır değil daha
merhaba kizlar nasilsiniz?
biz kontrole gittik,simdi tam gaz evle ugrasiyorum yine..
oglusum iyi cok sükür.bi sorunumuz yok suan cok sükür Rabbime..
2 kilo,42 cm olmus minigim
bende 3 haftada yarim kilo almisim,oda Egehana gitmis zaten..
Darisi tüm kontrole gidecek fistiklara insallah
Biraz önce e bebekten alışveriş yaptım yanlışlıkla Lansinoh kremi 2 tane almışım hemde indirimliydi indirimsiz almışım ben ne yapacaksam o kadarını :) neyse 220 tl ye birşeyler aldım müşteri hizmetleri siparişi iptal etti 4 gün içinde kartıma yatacakmış ücretim İnşallah sorun olmaz bende vazgeçtim almaktan :)
canım arkadaşım uzun süre kullanırsınız biz kullandık dedi.biz de oda yapmıcaktık ama işte ilk çocuk olunca küçük odamızı bebişin yapalım die heves ettik.çok da masraf yapmıcaz.bir de dolaplarını alırız tamam.
bazen benim de kasıklarım ağrıyor ama daha çok çatım. mafoldumben
erken doğumu aklına getirmemeye çalış canım. değildir mutlaka. .
Canım kaşıntı için alttan bakmıyorlar , bu mantar her kadının başına mutlaka geliyor sıkıntılı bir durum ama telaş yapma, ilk evlendiğim sıralarda benede olmuştu çok şiddetli hemde ,ilaç falan kullanmadım 1 ay sonra falan geçti , sonra hamilelik başlayınca gene başladı, DR. ye sordum hamilelikde vücut direnci daha düşük olduğu için mantar olma olasılığıda artıyor dedi , bol su içeceksin dedi, fitil verdi vajinadan , 15 gün rahattım sonra gene başladı , bu sefer devlet hastanesine gittim , oda hemen fitil yazdı , bir kutuda 2 adet vardı sadece , diğer DR.nin verdiğinin daha küçüğü markasıda farklıydı , 1 tanesini kullandım 2. gün geçti 2. fitile gerek kalmadı o gün bugündür şükür yok bişeyim , ozaman 3 aylıktım , fitili koyma işlemi biraz zor oluyo kaydirigubbakcemile3 ben itiyorum o çıkıyo ben itiyorum o çıkıyo kaydirigubbakcemile3 , fitili koyunca ayakta durma15-20 dk otur ileri ittirmen lazım iyice yoksa 5 dk sürmüyo bakmışınki çıkmış
ay çatı ağrısı naasıl ayırt edilio ben bilmiom kii:kedi:
ay ALLAH ya bide çıkıyo dmekkk
bende yenii evliykenn doktor vermiştiii ama bende iltihap vardıı
ay benn koyamamm diye ağlamıştımmm nasıll ittirecem diyee
eşim yat benb koyarım demiştiii ona koydurtmuştumm
verirlerse genn ancakk o koyacakk başka yoluu yok bununnnbilmiyorumkismile
biz doğurmadan geçmez canım.. hadi o neyse de 6 ay ücretli izin gelebilir geyiği dönüyordu bi aralar.. o olsa daha iyi sanki:))
hem deee çok ayıppppkaydirigubbakcemile3..ya noldu şu 10 gün izin olayı falan onaylasalardı bari doğurmadan
tooba tatlım ben bu iğneyi vuruldum akşamda bi doz vurulucam ama yinede için çok rahat değil ...bilmiyorumkismile senin bu hakkında bilgin varmı cnm iğnenin adı CELESTONE ....
çatı ağrınca erken doğum mu oluyoki...bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
hadi gözün aydın cucum ne güzel bebeğinin kilosu boyu maşallah
teşekkür ederim canımmmm bir okuyayım baştan sona..pazartesi işe dönücem raporum bitiyor ozaman kesinleşir sanırım.
oh oh maşallah kuzuya..aynı gidiyoruz ya burcucum gün olarak, benim kuzu 3 hafta önce 1.5 kiloydu...benimki de kilolanmıştır dimi:)
Maşallah cucum oğluşuna.Kilosu falan maşallah.Bakalım bizimki ne kadar olcak o haftalarda :))
ooh maşallah.. evle uğraş uğraşta erkenden kucağına al miniğinilmaz:
şimdi"dinime söven bari müslüman olsa" diyeceksin :)) ama yorma bak kendini 2 dk iş 10 dk dinlenme
İnşallah cnm... senin minnoşunada maşallah 2 kilo olmuş hayırlısı olsun hepimiz için...
Maaşallah Egehan'aaa
Yerim ben onun totosunu :)
bazen benim de kasıklarım ağrıyor ama daha çok çatım. mafoldumben
erken doğumu aklına getirmemeye çalış canım. değildir mutlaka.
gözün aydın burcu cum , maşallah oğluşuna kocaman olmuş
bazen oluyor böyle karışıklıklar , sorun olmaz iade ederler.
cucum kadelen maşalllah bebeişlere.... nede çok büyümüşler.... bende haftaya gidicem cumartesi....
biz doğurmadan geçmez canım.. hadi o neyse de 6 ay ücretli izin gelebilir geyiği dönüyordu bi aralar.. o olsa daha iyi sanki:))
canım bildiğim akciğerdeki hava keseciklerinin yapışmasını önleyen sürfaktan diye bir madde var.. bu maddenin üretilmesini tetiklemesi için steroid enjekte ediliyor.. sana yapılan bu.. daha fazlasını bilmiyorum inan.. ama hekimine güven bu konuda bence. salı günü çapa'ya birde kendi hastanemdeki bi perinatoloğa ayrı ayrı görüneceğim bir karşıklık olmazsa danışırım.. yalnız senin yerinde olsam endişelenmezdim.. ilk üç ayda değiliz sonuçta.. aldığımız ilaçlar o dönem kadar risk teşkil etmiyor
çatı ağrınca erken doğum mu oluyoki...bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
nagihancım yok öyle birşey.. endişe etme sakın.. 20'li haftalarımdan beri çekiyorum ben.. hormonların doğuma hazırlamak için pelvis denilen kalça kemiğini yumuşatmasından kaynaklandığı düşünülüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?