2010 Aralık Anneleri

Ben bunu ilk defa duydum canım...

ehi! ehi! evde rahat durulmuyor ne yazık ki burcucum :)) ama dizi neyin izleyip oyalayacağım kendimi.. kurtlu hatunun tekiyim zaten.. burda lafa daldım kaldım.. işteyken çok iştirak edilmiyor.. yalnızım birde bugün tüm gevezelik enerjimi buraya sarfediyorum :))

yok sanmıyorum canım.. doğumu tetikleyenin başka bir hormon olduğunu biliyorum.. suni sancı denilen şeyde o.. bu nedenle ona takılma.. zaten böyle bir riski olsa zaten erken doğum maceran var bir tane, hekimin vermezdi böyle bir iğne.. bu riski göze alamazdı.. bunu gözetlemesi bile güzel.. gözden kaçırsaydı ve sen yine erken doğursaydın daha kötü olurdu

hay allahım ya ne kadar ilginç şeyler var kireçlenme söylenince sanki sadece kemiklerde olurmuş gb plesantada hiç duymamıştım canım inşallah önemli bişi değildirki doktorunda öyle söylemiş... geçmiş olsun....

bunu ilk defa duyuyorum.. önemsemediyse önemsizdir tatlım sen sıkma canını.. plasentanın yaşlanmasıyla alakalı bir durum olabilir mi acaba? son aylarda artık beklenen birşey olduğu için.. yalnız diğer göstergelerin iyiyse ki öyle görünüyor takma kafana, son haftalarının keyfini çıkar.. hımm.. son haftalar pek keyfli olmuyor ama....... :))

akşama yeniden dağılmayacak sanki o mutfak:)

Tooba cım sen inanılmaz rahatlatıyosun bizleri ... çok sağol... allah gönlüne göre versin...

Cucum ebeye sordum diyor ki kireçlenme diye hiçbirşey duymadım diyor...
Plasenta yaşlanmasından olabilir diyor... Toobanın dediği gibi...
Merak etme bence de ...

slm kızlar a.s.nasılsınız sabahdan beri elektrikler kesikti burda 13:30 da geldi biriken işlerimi yapayım derken bir türlü bakamadım herkes iyidir umarımopuyorumnanaktan ben sabah çok kötüydüm nefes alamadım çok yağmur vardı toprak kokusu daralttı heralde bi ara nerdeyse bayılacaktım saatlerce ağladım iş yerindekiler doğuruyom zannetti

akşama yeniden dağılmayacak sanki o mutfak:)
:))) dağınık mutfağı yeniden dağıtması daha zor ama..
aman eleman geç gelecek zaten.. yemek derdimde yok.. ooh mis.. bayanssulusmile

Tooba cım sen inanılmaz rahatlatıyosun bizleri ... çok sağol... allah gönlüne göre versin...

Allah razı olsun canım.. elimden geleni yapıyorum.. bazen yanlış yönlendirmekten korktuğum için çok dikkatli davranmaya çalışıyorum.. en doğrusunu hekimleriniz bilir ama.. yinede yeteneğinden emin olacağınız bir hekim seçin..

canım benim arkadaşımın ablasıda hamileyken suyu kireçlenmişti hemde tamamen kireçlenmişti sadece normal doğum yapamadı ama onunki çok fazla kireçlenme olduğu için sezaryen oldu içini ferah tut bir sorun olacak olsaydı o yaşardı eminim bide bildiğim kadarıyla o kireçlenme bebğin kemik gelişimiyle ilgili yani normal diye biliyorum :içelim:

Aynen ya Allah razı olsun Tooba
Rabbim hep mutlu etsin seni inşallah....
Allah razı olsun canım.. hepimizi mutlu etsin..
geçmiş olsun tellinaz.. haftanın yorgunluğu da var.. neyseki haftasonu yarın, dinlenirsin bol bol..

iyi yapiyorsun canim..tadini cikar evde olmanin,is falan ugrasma,uzat ayaklarini mis gibi..zemuszemus

Cucum ebeye sordum diyor ki kireçlenme diye hiçbirşey duymadım diyor...
Plasenta yaşlanmasından olabilir diyor... Toobanın dediği gibi...
Merak etme bence de ...

evet kizlar diger adi plesenta yaslanmasi..kalsiyumun fazla depolanmasiyla olusuyormus..tüm plesentayi kaplamadigi sürece sorun yokmus,sonucta bebis plesentedan besleniyor,oksjen falan gitmeme riski oluyormus kaplarsa..
ama iste doktorun dedigi son aylarda artik cok normal bir durum..korkma..
zaten bende bekarligimdan bu yana kalsiyum fazlaligi vardi..hamileliktede yine son gaz süt icmeye devam..ondan sanirim...neyse bakalim 2 hafta sonra yine söyler olan biteni...boshayallersmile

Ay bizimde işler birden yoğunlaştı nedense...
Daha 18 kişi bekliyoruz gelecek bu saatten sonra akannehir
Ay ağlama kıyamam ...

ay çatı ağrısı naasıl ayırt edilio ben bilmiom kii:kedi:

bilmemen senin açından çok güzel canım. ben yaklaşık 2 aydır ciddi anlamda çekiyorum bu ağrıyı. özetle çatı kemiklerimzin (pubis) genişlemesinden ve bu bölgenin doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyor. yatakta bir taraftan diğer tarafa dönerken bıçak saplanıyor gibi oluyor yada yattığın yerden ilk kalttığında ilk bir kaç adımı atamıyorsun, kasılıp kalıyorsun.. beter bir şey yani.

buradan da bakabilirsin canım.
Hamilelikte at Ars - [ hamileyiz.biz ]

cucu korkma canım plasenta kreçlenmesi 25 haftadan sonra olabiliyormuş banada doktor 27.haftada söyledi 31.haftadada aynıydı halk diliyle plasenta yaşlanması eskimesi demek İnşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz

tellinaz canim gecmis olsun a.s.

KIZLAR ben kalkiyorum..bi sürü isim var ya offf....abimler yarina attilar gelme isini ama yinede bi sürü isim var..

cucu korkma canım plasenta kreçlenmesi 25 haftadan sonra olabiliyormuş banada doktor 27.haftada söyledi 31.haftadada aynıydı halk diliyle plasenta yaşlanması eskimesi demek İnşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz

cucu bak kağan hocanın sitesinde buldum ama çok normalmiş içini ferah tut :1rolleyes: Rutin ultrasonografide (gebelik ultrasonu) nelere baklr? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

sagolun canlarimmmm Şeniz icim rahatladi..insallah büyümez,kaplamaz erkenden..

krdln54 bende ekim 1 de erken doğum tehlikesi geçi,rdim halen ilaç kullanıyorum ilk işleri bebeğin akciğeri gelişsin diye seleston adlı iğne yapmak oldu ertesi gün aynı saatte 2.doz yapıldı.Erken doğumu tetiklemez tetikleseydi ben zaten çok sancım vardı o halde iğneyi yaptılar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…