kizlar bu arada en önemlisini söylemeyi unuttum ben ya..
plesentam falan cok iyiymis ama cook hafif bi kirenclenme baslamis dedi..son 3 aydan itibaren normal,merak edilecek bisey yok dedi ama var mi bunu yasayan?
bildigim kadariyla büyük kismi kireclenmedigi sürece sorun yok ama yinede kafama takildi azcik..
hepinize coook tesekkür ediyoruz teyzeleri..
Şeniz
sag salim sagliklica alalim kucaklarimiza insallah...güzel dilekleriniz icin oglusumda cok sevindi sanirim,kipirdanmaya basladi
FUNAH canimm ayni gidiyoruz evet..benim sipada 3 hafta önce o kadardi..ama varyaa yerleri cok daralmis,bi görsen garibimi..
zaten doktor ve yardimcilari Egehan´in cok agresif oldugunu söylüyorlar,nst de falan pat küt omuz,kafa,tekme ne varsa geciriyor..yeride daralmis iyice sinir oluyordur kaydirigubbakcemile3
TUGBA canimm haklisin..öyle yapiyorum zaten keyifci biriyim..15 dakika mola 5 dakika is...sen nasilsin,dinlenmiyor musun yoksaaaaa :umursamaz:
Teşekkür ederim cnm.. benim daha çok endişelendiğim konu bu iğne erken doğumu tettiklermi diye....inşallah herşey yolunda gider bu sefer... çok sancılı bir süreç yaşadık büyük oğlumda ama şimdi maşallahı var aynı şeyleri yeniden yaşamam inşallah...
plesentam falan cok iyiymis ama cook hafif bi kirenclenme baslamis dedi..son 3 aydan itibaren normal,merak edilecek bisey yok dedi ama var mi bunu yasayan?
bildigim kadariyla büyük kismi kireclenmedigi sürece sorun yok ama yinede kafama takildi azcik..
aman üşütme funda dikkat et.. zaten havalar tam hastalık havası.. o değilde temizlik maddelerini solumak zorunda kalıyosun o tehlikeli işte.. maske takıyorum bende şu çöpçülerin taktığı içi süngerli sarı olanlardan var ya.. birde sık sık dinlenmek gerek
batıyor cidden.. şimdi mutfak temiz ya bi mutluyum ki anlatamam opuyorumnanaktan
Tooba cım sen inanılmaz rahatlatıyosun bizleri ... çok sağol... allah gönlüne göre versin...
:))) dağınık mutfağı yeniden dağıtması daha zor ama..akşama yeniden dağılmayacak sanki o mutfak:)
Tooba cım sen inanılmaz rahatlatıyosun bizleri ... çok sağol... allah gönlüne göre versin...
Allah razı olsun canım.. hepimizi mutlu etsin..Aynen ya Allah razı olsun Tooba
Rabbim hep mutlu etsin seni inşallah....
slm kızlar a.s.nasılsınız sabahdan beri elektrikler kesikti burda 13:30 da geldi biriken işlerimi yapayım derken bir türlü bakamadım herkes iyidir umarımopuyorumnanaktan ben sabah çok kötüydüm nefes alamadım çok yağmur vardı toprak kokusu daralttı heralde bi ara nerdeyse bayılacaktım saatlerce ağladım iş yerindekiler doğuruyom zannetti
iyi yapiyorsun canim..tadini cikar evde olmanin,is falan ugrasma,uzat ayaklarini mis gibi..zemuszemusehi! ehi! evde rahat durulmuyor ne yazık ki burcucum :)) ama dizi neyin izleyip oyalayacağım kendimi.. kurtlu hatunun tekiyim zaten.. burda lafa daldım kaldım.. işteyken çok iştirak edilmiyor.. yalnızım birde bugün tüm gevezelik enerjimi buraya sarfediyorum :))
yok sanmıyorum canım.. doğumu tetikleyenin başka bir hormon olduğunu biliyorum.. suni sancı denilen şeyde o.. bu nedenle ona takılma.. zaten böyle bir riski olsa zaten erken doğum maceran var bir tane, hekimin vermezdi böyle bir iğne.. bu riski göze alamazdı.. bunu gözetlemesi bile güzel.. gözden kaçırsaydı ve sen yine erken doğursaydın daha kötü olurdu
hay allahım ya ne kadar ilginç şeyler var kireçlenme söylenince sanki sadece kemiklerde olurmuş gb plesantada hiç duymamıştım canım inşallah önemli bişi değildirki doktorunda öyle söylemiş... geçmiş olsun....
bunu ilk defa duyuyorum.. önemsemediyse önemsizdir tatlım sen sıkma canını.. plasentanın yaşlanmasıyla alakalı bir durum olabilir mi acaba? son aylarda artık beklenen birşey olduğu için.. yalnız diğer göstergelerin iyiyse ki öyle görünüyor takma kafana, son haftalarının keyfini çıkar.. hımm.. son haftalar pek keyfli olmuyor ama....... :))
Cucum ebeye sordum diyor ki kireçlenme diye hiçbirşey duymadım diyor...
Plasenta yaşlanmasından olabilir diyor... Toobanın dediği gibi...
Merak etme bence de ...
canım benim arkadaşımın ablasıda hamileyken suyu kireçlenmişti hemde tamamen kireçlenmişti sadece normal doğum yapamadı ama onunki çok fazla kireçlenme olduğu için sezaryen oldu içini ferah tut bir sorun olacak olsaydı o yaşardı eminim bide bildiğim kadarıyla o kireçlenme bebğin kemik gelişimiyle ilgili yani normal diye biliyorum :içelim:
slm kızlar a.s.nasılsınız sabahdan beri elektrikler kesikti burda 13:30 da geldi biriken işlerimi yapayım derken bir türlü bakamadım herkes iyidir umarımopuyorumnanaktan ben sabah çok kötüydüm nefes alamadım çok yağmur vardı toprak kokusu daralttı heralde bi ara nerdeyse bayılacaktım saatlerce ağladım iş yerindekiler doğuruyom zannetti
ay çatı ağrısı naasıl ayırt edilio ben bilmiom kii:kedi:
cucu korkma canım plasenta kreçlenmesi 25 haftadan sonra olabiliyormuş banada doktor 27.haftada söyledi 31.haftadada aynıydı halk diliyle plasenta yaşlanması eskimesi demek İnşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz
cucu bak kağan hocanın sitesinde buldum ama çok normalmiş içini ferah tut :1rolleyes: Rutin ultrasonografide (gebelik ultrasonu) nelere baklr? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?