2010 Aralık Anneleri

ben ilk bebegimde yasamıstm o sorunu bende rennie diye bi şurup kullandm gercek rahatlatmıstı gavisgonuda denedm ama rennie kadar etkili degil bence rennie dene

canım teşekkürler,rennie nin tablet var ama şurup denemek lazım anladığım kadarıyla

merhaba canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. bana da bazen ağlama nöbeti geliyor öyle allh tan ilk aylardaki kadar çok değil reklamlarda bile ağlıyordum o zaman

Ay bizimde işler birden yoğunlaştı nedense...
Daha 18 kişi bekliyoruz gelecek bu saatten sonra akannehir
Ay ağlama kıyamam ...

ay canım sabah görmeliydin bide panik oldum eyvahedigeldismile astım krizi geçirenleri anlıyorum şimdi nefes alamayınca sarardım zaten kara bişeyim iş yerindekiler sarı siyah beni görünce korktular bide artık izin bile istesem korkuyo millet noluyo doğuruyomusun diye sinir oluyorum rahat rahat izin bile isteyemiyorum kafamçokkarıştı

merhaba canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. bana da bazen ağlama nöbeti geliyor öyle allh tan ilk aylardaki kadar çok değil reklamlarda bile ağlıyordum o zaman

saol canım ben korkudan ağladım bayaa nefes alamadım hani daraldım falan değil bildiğin nefes alamadım ölüyorum heralde diye geçti aklımddan eyvahedigeldismile allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum yaa :Saruboceq:

aahh canım anlamamışım ben :kedi: geçmiş olsun canım.
bazen bana geceleri oluyor öyle yatmadan önce sanki nefes alamıyormuşum gibi balkona falan çıkıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum
bebişler büyüdü bizim ciğerlere de baskı yapıyorlar herhalde ondandır
ama senin daha ciddi bir şeymiş sanırım canım geçmiş olsun tekrar

kızlar son kontrolümde doktor bu kız çok yaramaz annesi,kordonunu boynuna iki kez dolamış,.4-5 saat aralıksız hareket hissetmezsen hemen bana ulaş dedi... ödüm koptu ,üstelik bunun için bi müdahale yapılamıyomuş,normal doğumda sıkıntı ama biz kan sulandırıcı iğne kullandığımız için sezeryan düşünücez kafana çok takma dedi... tabi kolaysa ...
böyle bişey duydunuzmu?
netten araştırdım ama bişey bulamadım çok tedirginim,annem de rahatlatmaya çalışıyo ama düşüklerden sonra aşılamayla geliyo bebeğim ve korkuyorum...beni anlarsınız nolur yardım...

canım zaten sezaryen olcağın için bunu düşünüp canını sıkma bak ben google amcadan buldum burayı oku istersen Boyunda kordon dolanmas-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

ben bişey duymuştum yatış pozisyonuylada alakalı seni bilmem de bende korkuyorum sırtüstü uyursam fazla bebeğin kordonu dolanabilirmiş hep yan yatmaya çalışıyorumağırlık solda ama ço kağrıyo kalçam sağa dönüyorum oda ağrıyınca sırtüstü ...

Canım bence sakin olmaya çalış ve bebeğini takip et ...
Hareketleri olmazsa kiinşallah böyle birşey olmaz ararsın doktorunu....
iNŞALLAH hiçbir sorun çıkmayacak canım...

bende sola sağa yatamıyorum,bide bakmışım sırtüstü gelmişim yine

Canım bence sakin olmaya çalış ve bebeğini takip et ...
Hareketleri olmazsa kiinşallah böyle birşey olmaz ararsın doktorunu....
iNŞALLAH hiçbir sorun çıkmayacak canım...

çok teşekkürler canım,inşallah sende sorunsuz bi şekilde kavuşursun bebişine:)

kıslar merhaba; geçmişi okumadım henüz umarım herkes iyidir bitek son sayfasa kordon dolanmasıyla ilgili bi durum vardı inş. hiçbir soruna karşılaşmazsın canım sezeryanda olacağın için zaten dr. kontrolünde olacaksın kendini çokta yıpratma ...

Son düzenleme:
canım çok sağol,bonuna 2 kez kordon dolanmış bebeğinn sezeryan doğum anıda var sitede,kısmen rahatladm

canım anne karnında dolanması sorun değil doğum sırasında sıkışması sorun oda normal doğumda tehlikeli sezaryanda bir sorun olmaz

canım bir çok kişide bu olabiliyormuş ... annem de sırt üstü yatma ve yataktan aniden kalkma demişti.. senin de aklında bulunsun .... ani hareketler yapmamaya çalış ... Allah yardımcımız olsun...

canım korkma benim teyzzemin kızının bebeği de dolamıştı,birinci doladığında fark ettiler,sonra sıpa ikinciyi dolamış..korkma sapasağlam dogdu şimdi de gayet sağlıklı maşallah,yalnız kuzenim sezeryan oldu 38 hafta..şimdi çok normaller..

bende sola sağa yatamıyorum,bide bakmışım sırtüstü gelmişim yine
Canım bven hep sırt üstü yatarım...
Minik bir yastığı karnımın altına yerleştiriyorum öyle yan yatıyorum...
Yüz üstü bile döndüğüm oluyor ...

Canım bven hep sırt üstü yatarım...
Minik bir yastığı karnımın altına yerleştiriyorum öyle yan yatıyorum...
Yüz üstü bile döndüğüm oluyor ...

ay bende hiç sırt üstü yatamıom hep yan yatarım,sırtüstü yatınca nefes alamıyorum,tıkanıyorum..hatta bebğim ne tekmeler atıyo ama napalım yan yatıyoruz..doktora da kac kez sormusumdur acaba ezermıyım kolunu bacagını diyekaydirigubbakcemile3

canim duydum,hatta erkek infertilitesi topiginden bir arkadasin kizininda basina gelmisti..hatta daha erken bi dönemde olmustu hatirladigim kadariyla..ama bebisi gününde sag salim dünyaya geldi,herhangi bir sorun yasamadi..
daha melegin döner,kordondan kurtulur bence tatlim,son dönemdeyiz,daha neler duyucez kimbilir..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…