kızlar benim mesai bitti hadi ben kaçar... e-bebekden aldığım park yatak gelcek saat 6 da oyalanmadan evime gideyim bari :hulya: akşam uğrarım çok yazmayın sonra okuyamıyorum akannehir
bilmemen senin açından çok güzel canım. ben yaklaşık 2 aydır ciddi anlamda çekiyorum bu ağrıyı. özetle çatı kemiklerimzin (pubis) genişlemesinden ve bu bölgenin doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyor. yatakta bir taraftan diğer tarafa dönerken bıçak saplanıyor gibi oluyor yada yattığın yerden ilk kalttığında ilk bir kaç adımı atamıyorsun, kasılıp kalıyorsun.. beter bir şey yani.
buradan da bakabilirsin canım.
Hamilelikte at Ars - [ hamileyiz.biz ]
evet canim cok sükür...cok sagol..darisi sana insallahh :Saruboceq:cucum gözün aydın bebişi grmüşsün ,2 kilo olmuş heeemaşallah,ayy büyüyolar ya, benimki kac oldu acaba cok merak ediom...
Kızlar merak etmeyin durumumuz suan iyi korkulacak bişe yokmuş..
Detayları gelince aktarıcamm :)
canım teşekkürler,rennie nin tablet var ama şurup denemek lazım anladığım kadarıyla
kızlar son kontrolümde doktor bu kız çok yaramaz annesi,kordonunu boynuna iki kez dolamış,.4-5 saat aralıksız hareket hissetmezsen hemen bana ulaş dedi... ödüm koptu ,üstelik bunun için bi müdahale yapılamıyomuş,normal doğumda sıkıntı ama biz kan sulandırıcı iğne kullandığımız için sezeryan düşünücez kafana çok takma dedi... tabi kolaysa ...
böyle bişey duydunuzmu?
netten araştırdım ama bişey bulamadım çok tedirginim,annem de rahatlatmaya çalışıyo ama düşüklerden sonra aşılamayla geliyo bebeğim ve korkuyorum...beni anlarsınız nolur yardım...
tellinaz geldi mi yatağınız yarın biz de bakıcaz da merak ediyorum.
Kızlar bu e bebekten aldığım ürünleri müşteri hizmetlerinden iptal ettirmiştim sipariş takipte kargoya verildi deniyor anlamadım ya acaba iptal edilmedimi
tellinaz geldi mi yatağınız yarın biz de bakıcaz da merak ediyorum.
yazdım canımcım daha da yazarım:)
canım işim çıktığı için eve gelemedim o saatte yarın getirecekler...gelsin haber veririm sanasositososito
tamam tatlum tesekkur edrım,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?