2010 Aralık Anneleri

kızlar benim mesai bitti hadi ben kaçar... e-bebekden aldığım park yatak gelcek saat 6 da oyalanmadan evime gideyim bari :hulya: akşam uğrarım çok yazmayın sonra okuyamıyorum akannehir

cucum gözün aydın bebişi grmüşsün ,2 kilo olmuş heeemaşallah,ayy büyüyolar ya, benimki kac oldu acaba cok merak ediom...

saol tatlıma.s.

Kızlar merak etmeyin durumumuz suan iyi korkulacak bişe yokmuş..
Detayları gelince aktarıcamm :)

cucum gözün aydın bebişi grmüşsün ,2 kilo olmuş heeemaşallah,ayy büyüyolar ya, benimki kac oldu acaba cok merak ediom...
evet canim cok sükür...cok sagol..darisi sana insallahh :Saruboceq:
Kızlar merak etmeyin durumumuz suan iyi korkulacak bişe yokmuş..
Detayları gelince aktarıcamm :)

tatliskom hayirdir ya ben kacirmisim??
yada okudum ama balik hafizam yine durdu bilmiyorumkismile

canım teşekkürler,rennie nin tablet var ama şurup denemek lazım anladığım kadarıyla

evet canım şurubunu dene cok rahatlatıyo ben ilk bebegimde 7 ayda midemde ki yanma nedeniyle rahatsızlandım iki gece o sancıyla hastanede yattım malum gebe oldugumdan hiçbi ilacda uygulayamadılar sonra mecbur damardan bi ilac verdiler biraz rahatladım sonrada kalan 2 ayda sürekli rennie duo şurup kullandm allaha şükürde ondan sonra cok rahattım bence sende dene umarım sendede işe yarar

Canım İnşallah problem olmaz ben çok duydum doktor ultrasonlarında boyunda kordon + yazıyordu yani kordon sarılı, sezeryan olacakmışsın zaten problem olmaz gerçi normal doğumdada gördüm boyunda kordonla geliyor bebek ama belli olmaz belki birdahaki kontrolde açılmış olur.

Kızlar bu e bebekten aldığım ürünleri müşteri hizmetlerinden iptal ettirmiştim sipariş takipte kargoya verildi deniyor anlamadım ya acaba iptal edilmedimi

canım işim çıktığı için eve gelemedim o saatte yarın getirecekler...gelsin haber veririm sanasositososito

hımm tamam canım..biz de internetten beğendik de bakalım alıcaz galiba.internette 300 diyor fiyatı burda bir yerde 200müş oraya bakıcaz.

tamam tatlum tesekkur edrım,opuyorumnanaktan

rica ederim tatlım keşke daha çok yardımcı olsam öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…